shutter shades bedrukken
shutter shades bedrukken
oranje shutter shades
groene shutter shades
shutter shades met vlag
shutter shades speciaal patroon
shutter shades met volledige bedrukking

Goedkope shutter shades bedrukken

Promoboer is één van de grootste Nederlandse leveranciers van shutter shades. Shutter shades zijn zonnebrillen zonder lens. In plaats van een lens beschikken ze over een soort plastic luxaflex (shutter). Bij shutter shade zonnebrillen is het luxaflex gedeelte, onderdeel van het montuur. Wij leveren shutter shades in allerlei verschillende kleuren en kunnen uw logo of tekst op de pootjes van de bril drukken.

Wij kunnen shutter shades volledig op maat maken. Op deze manier kunnen wij tegemoet komen aan uw persoonlijke wensen. Bij de shutter shades kunnen onder andere de volgende punten aangepast worden:

Kleur

  • Onze shutter shades worden standaard in één basiskleur geleverd
  • Het is mogelijk om de pootjes, de voorkant en de binnenzijden in een afwijkende kleur te laten verven
  • Onze shutter shade brillen zijn beschikbaar met een rubberen, matte of glanzende afwerking.
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer over shutter shades?

Kleurkeuze en bedrukking

Onze shutter shades zijn verkrijgbaar in veel verschillende basiskleuren. Wij kunnen elke basiskleur leveren, maar mocht u specifieke wensen hebben met betrekking tot een kleur dan kunnen wij ook uw eigen PMS-kleur gebruiken bij het produceren van de shades.

Het montuur van de shutter shades loopt via de zijkanten door over de voorkant. De voorkant bestaat uit plastic vinnen, die vastzitten aan het montuur. Wij bedrukken de shutter shades standaard op de zijkant van de pootjes. Mocht u bedrukking over het gehele montuur wensen, dan is ook dit mogelijk. Bedrukking gebeurt met één tot drie kleuren, maar mocht dit niet genoeg zijn, dan kan er gekozen worden voor bedrukking in full-colour.

Waar worden shutter shades ingezet?

Shutter shades zijn zonnebrillen, zonder de daadwerkelijke functionaliteit van een zonnebril. De ogen worden immers nauwelijks beschermd tegen de zon. Shutter shades worden meer gedragen als modeaccessoire. De brillen worden voornamelijk gedragen door jongeren die de bril dragen als grap of voor plezier. Shutter shades worden als promotioneel middel voornamelijk ingezet bij:

Festivals

Festivals zijn de ideale plekken waarbij jongeren kunnen genieten van goede muziek en een goede sfeer. Bij festivals wordt er vaak gekozen voor een unieke festival outfit, waarbij de outfit afgemaakt wordt met een leuke accessoire in de vorm van een zonnebril. Shutter shades worden vaak gratis uitgedeeld om promotie te maken.

Indoor evenementen

Shutter shades kunnen gemakkelijk binnen gedragen worden, omdat ze geen verduisterende glazen bevatten. Zo kan deze bril bijvoorbeeld gebruikt worden tijdens evenementen met weinig licht.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!