Bedrukte sneeuwbollen met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor bedrukte sneeuwbollen met logo. Onze meest verkochte sneeuwbollen worden op maat gemaakt, zoals in eigen afmetingen, een figuurtje in eigen vorm en een voet naar eigen ontwerp. Daarnaast hebben wij ook goedkope sneeuwbollen in klein formaat en sneeuwbollen met foto aan de binnenkant. De schudbollen worden geleverd in een doosje met beschermingsmateriaal.

Sneeuwbollen laten bedrukken

Je kunt de sneeuwbollen laten bedrukken met een logo, stukje tekst, foto of andere opdruk. Bij de mini sneeuwbollen plaatsen wij de opdruk op de voet. Bij de foto sneeuwbollen plaatsen wij een dubbelzijdig en full colour bedrukt kaartje aan de binnenkant. Bij de custom made sneeuwbollen kan alles naar wens gemaakt worden, zelfs het geschenkdoosje kan bedrukt worden. Gepersonaliseerde sneeuwbollen zijn leuk als promotiemateriaal, relatiegeschenk of merchandise.

Veelgestelde vragen over sneeuwbollen laten maken?

Vraag 1. Wat zijn sneeuwbollen en schudbollen?

Sneeuwbollen zijn transparante bollen, meestal gemaakt van glas met daarin een miniatuur, op een standaard. In de sneeuwbollen zit water dat als medium dient waardoor de "sneeuw" kan vallen. Deze is toegevoegd aan het water. Om de sneeuw te activeren moet de bol geschud worden zodat de witte deeltjes door de bol worden verdeeld. Ze worden daarom ook wel schuwbollen genoemd. Vervolgens worden de sneeuwbollen neergezet en vallen de sneeuwvlokjes naar beneden. Je kunt sneeuwbollen laten bedrukken met een logo.

custom sneeuwbollen maken

Vraag 2. Waarom zou je sneeuwbollen laten maken?

Onze custom made sneeuwbollen zijn de laatste jaren zeer populair als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Bij ons kun je sneeuwbollen laten maken in eigen afmetingen en met eigen figuurtje. Veel van onze klanten laten sneeuwbollen maken met een figuurtje dat symbool staat voor het bedrijf, zoals een product of logo. Deze sneeuwbolletjes zijn een originele manier om je bedrijf (in de decembermaand) onder de aandacht te brengen bij personeel en relaties.

op maat gemaakte sneeuwbollen ontwerpen

Vrijblijvende prijsopgave voor sneeuwbollen bedrukken

Heb je interesse gekregen in onze goedkope sneeuwbollen met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte sneeuwbollen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!