Kerstballen bedrukken met logo

Wil je kerstballen bedrukken? Dan ben je bij Promoboer aan het juiste adres. Je kunt bij ons goedkope kerstballen ontwerpen met een logo, tekst of andere bedrukking. Vaak kiezen klanten voor de kleine kerstballen 6cm of de grote kerstballen 8cm. Deze kerstballen kunnen we snel uit voorraad bedrukken. Wil je zelf de vorm, het formaat en de accessoires van de kerstballen bepalen? Kies dan voor onze custom kerstballen. Kerstballen zijn verkrijgbaar in verschillende standaard- of PMS kleuren. Vaak laten klanten de kerstballen bedrukken met een logo, tekst of full colour ontwerp. Bedrukte kerstballen kun je laten verpakken in een geschenkdoos om weg te geven als relatiegeschenk. Ook de geschenkdoos kunnen we personaliseren.

Goedkope kerstballen bedrukken

Wil je goedkope kerstballen bedrukken? Dat kan! Met behulp van onderstaande stappenplan ga je aan de slag met kerstballen personaliseren. De eerste stap is het kiezen van de kleur van de kerstballen. Nadat je de kleur van de kerstballen hebt bepaald, kun je het materiaal van de kerstballen kiezen. Voor promotionele doeleinden worden meestal onbreekbare plastic kerstballen gebruikt, maar glazen kerstballen of foam kerstballen zijn ook mogelijk. Na het kiezen van het materiaal bepaal je de drukpositie. Tot slot kun je aan de slag met het aanbrengen van een logo of ander ontwerp op de goedkope kerstballen.

kerstbal bedrukken

1. Bedrukken kerstballen: kies je kleur

Het personaliseringsproces van kerstbal bedrukken begint bij het kiezen van de gewenste kleur. Je kunt bij ons de goedkope kerstballen laten maken in iedere kleur. Wij houden een aantal standaard kleuren op voorraad, zodat wij deze extra snel en bedrukt kunnen leveren. Het is ook mogelijk om een eigen PMS kleur te kiezen. In het onderstaande overzicht hebben we meest verkochte gekleurde kerstballen voor je op een rijtje gezet.

2. Goedkoop kerstballen bedrukken

De volgende stap van kerstbal bedrukken is het kiezen van de drukpositie. Je kunt de kerstballen laten bedrukken op verschillende plekken. Het vaakst kiezen klanten voor kerstballen met een opdruk op één positie. Je kunt de kerstballen ook bedrukken op meerdere posities of zelfs volledig rondom. Daarnaast heb je bij ons ook de mogelijkheid om het lintje van de kerstballen en/of de verpakking van de kerstballen te bedrukken.

goedkope plastic kerstballen

Kerstballen goedkoop bedrukken

Wil je zoveel mogelijk kerstballen bedrukken voor je budget? Kies dan voor goedkope plastic kerstballen. De plastic kerstballen hebben meerdere voordelen. Door het lichte gewicht van de plastic kerstballen vallen de kerstballen minder snel uit de boom. Mochten de plastic kerstballen toch uit de boom vallen, dan gaan ze niet kapot! Hierdoor zijn goedkope plastic kerstballen ook nog eens duurzaam. De populairste goedkope kerstballen zijn de grote kerstballen 8cm.

foam kerstballen bedrukken rondom

Kerstballen bedrukken volledig rondom

Foam kerstballen zijn populair. Dit komt doordat foam kerstballen niet snel breken, wat ideaal is wanneer je kinderen of huisdieren in huis hebt. Daarnaast zijn de personalisatie mogelijkheden erg uitgebreid. Foam kerstballen kunnen in full colour bedrukt worden. Kerstballen volledig naar wens personaliseren? Kies voor custom kerstballen.

kerstballen met bedrukt ophanglint

Kerstballen met bedrukt ophanglint

Kerstballen met een lintje aan de bovenzijde zorgen voor een unieke uitstraling. Het kroontje van de kerstballen wordt bij deze optie vervangen door het ophanglintje. Het ophanglintje is verkrijgbaar in ieder gewenste kleur. Naast het kiezen van de kleur, kunnen we ook het strikje van de kerstballen bedrukken. Zo kun je een kerstwens of slogan op het ophanglintje van de kerstballen bedrukken. Alle kerstballen kunnen voorzien worden van een bedrukt ophanglintje.

kerstballen met bedrukt doosje

Kerstballen met bedrukt doosje

Wil je kerstballen met bedrukt doosje weggeven als relatiegeschenk? Bij ons kun je de verpakking van de kerstballen bedrukken met een herkenbaar ontwerp. Alle kerstballen kunnen we verpakken in een transparant of kartonnen doosje. Vaak laten klanten de kerstballen individueel verpakken in een kartonnen verpakking. De kartonnen verpakking van de kerstballen kunnen we volledig naar wens personaliseren. Bijvoorbeeld in de kleuren van je huisstijl met een bedrijfslogo.

3. Kerstballen met logo: kies je soort opdruk

Heb je de drukpositie bepaald? De laatste stap is het kiezen van het soort opdruk. Kies uit kerstballen met naam, kerstballen met tekst, kerstballen met foto of kerstballen met logo. Wil je het hele oppervlak van de kerstballen bedrukken? We kunnen de kerstballen ook in full colour bedrukken. Hierbij wordt je ontwerp volledig rondom over de kerstballen bedrukt.

4. Kerstballen bedrukken kleine oplage

Ben je op zoek naar bedrukte kerstballen in kleine oplage of grotere aantallen? Dat is mogelijk, want kerstballen bedrukken wij al vanaf 100 stuks! Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper de bedrukte kerstballen worden. Wil je maatwerk laten maken, dan is de minimale afname 500 stuks.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!