string(23) "/kerstballen-bedrukken/"

Fabrikant van goedkope kerstballen met logo

Promoboer is een van de bekendste leveranciers van goedkope kerstballen. Wij leveren kleine kerstballen van 6cm en grote kerstballen van 8cm. Standaard basiskleuren zijn snel uit voorraad leverbaar, zoals de kleuren rood, zilver, goud en wit. Wij kunnen deze goedkope kerstballen bedrukken met uw logo. De bedrukking mag bestaan uit één tot en met vier kleuren of full colour en plaatsen wij op één of twee posities. Een bedrukte kerstbal is een leuke give-away voor in december.

Custom-made kerstballen ontwerpen en bedrukte kersthangers

Wij kunnen ook custom-made kerstballen op maat maken. Wilt u een grote kerstbal van 10cm in uw eigen PMS kleur? Wij kunnen de grote kerstbal produceren en volledig rondom bedrukken. Het is ook mogelijk om de grote kerstbal standaard op één of twee posities te bedrukken. Nieuw in ons assortiment zijn de goedkope kersthangers. Kersthangers produceren wij in de vormen van een hart, ster, rendier, engel, dennenappel of in eigen vorm. Wij kunnen kersthangers bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding in één tot met vier kleuren of full color. Leuk om te krijgen en leuk om weg te geven!

Overzicht kerstballen bedrukken
Kleine kerstballen
Kleine kerstballen
Grote kerstballen
Grote kerstballen
Custom-made kerstballen
Custom-made kerstballen
Kersthangers
kersthangers
Transparante kerstballen
Transparante kerstballen
Overige kerstversiering
Kerstversiering
Kerstballen met verpakking
kerstballen met verpakking

Kerstballen bedrukken in enkele stappen

kerstballen bedrukken

Promoboer is gespecialiseerd in de productie van goedkope kerstballen. Nu de koude winterdagen weer bijna aanbreken, kunt u niet snel genoeg zijn met het bestellen van uw kerstballen met logo. Hoe eerder u bestelt, hoe lager de prijs. Veel bedrijven maken gebruik van kerstballen als promotiemateriaal door deze gratis aan klanten te geven. Bedrukte kerstballen mistaan overigens ook niets als kerstversiering op werk. Doordat onze kerstballen van hoge kwaliteit zijn, kunnen zij jaarlijks worden hergebruikt. Hierdoor heeft u een langdurig effect van uw reclame!

1. Wat is een kerstbal?

Een kerstbal is een ornament dat in de kerstboom wordt gehangen. In een kerstboom hangen vaak tientallen kerstballen. Kerstballen zijn oorspronkelijk van geblazen glas, maar tegenwoordig worden ze, vanwege de onbreekbaarheid, ook vaak van kunststof gemaakt. In het bijzonder heeft de rage om kerstverlichting en -versiering in bomen in de tuin te plaatsen hiermee te maken.

2. Welke verschillende soorten kerstversiering zijn er?

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kerstversiering. Wij produceren diverse soorten en formaten kerstballen, verschillende vormen kersthangers en overige soorten kerstversieringen, zoals een kerstpiek of kerstster.



eenkleurige kerstballen

Goedkope kerstballen

Een kerstbal is een versiering die in een kerstboom word gehangen. In een kerstboom hangen vaak meerdere stuks. Ze zijn oorspronkelijk van glas, maar tegenwoordig worden ze, vanwege de breekbaarheid, ook vaak van kunststof of hard plastic gemaakt. Wij leveren standaard onbreekbare kerstballen van hard plastic of kunststof. Indien gewenst kunnen wij ook ze ook van glas produceren.

Kersthangers met logo

Kersthangers

Wilt u komend jaar eens wat anders in de kerstboom? Of wilt u naast bedrukte kerstballen ook andere kerstversiering met logo? Wij produceren vanaf nu ook verschillende kersthangers, zoals een kersthanger ster, kersthanger hart, kersthanger rendier, kersthanger engel, kersthanger hart, kersthanger dennenappels en nog veel meer. Kersthangers worden gemaakt van hout en kunststof.

bedrukte kerstversiering

Overige kerstversiering

Naast de bedrukte kerstballen en bedrukte kersthangers hebben wij ook een categorie overige kerstversiering. In deze categorie kunt u denken aan andere producten die in een kerstboom gehangen kunnen worden, zoals kerstpegels, kerststerren en pieken. U kunt de overige kerstversiering ook gebruiken voor andere doeleinden, zoals het verwerken in een kerststuk of het ophangen ergens op kantoor. Wij kunnen deze leveren van bijna onbreekbaar hard plastic of van glas.

3. Uit welke soort en formaat kerstballen kan gekozen worden?

Bij de tweede stap van het stappenplan bespreken wij het formaat en de vorm van de gekozen kerstversiering. Binnen de genoemde soorten kerstversiering zijn er nog verschillende mogelijkheden waar wij u graag over informeren.

4. In welke kleuren zijn kerstballen verkrijgbaar?

Bij deze stap is het belangrijk dat u nadenkt over de kleur van de kerstbal. Kiest u voor een snel leverbare kerstbal in standaard kleur of kiest u voor een iets duurdere variant kerstbal in eigen PMS kleur?

Basiskleuren kerstballen snelle levering uit voorraad

U heeft keuze uit zeer veel verschillende basiskleuren kerstballen, zoals: wit, rood, geel, groen, blauw, paars, oranje, wit, zwart, goud, zilver en veel meer. Bijna iedere kleur op de kleurenwaaier kunnen wij direct uit voorraad leveren. Meest verkochte basiskleuren zijn rood, zilver, goud en wit.

Dit zijn de kleuren die symbool staan voor kerst. De laatste jaren verkopen wij voornamelijk de kleuren paars, oranje, grijs, blauw en bruin.

Kerstbal in eigen PMS kleur

Staat uw kleur hier niet tussen, dan kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Wij hebben namelijk iedere kleur op de kleurenwaaier op voorraad in ons magazijn. Mocht uw kleur daar tóch niet tussen zitten, dan kunnen wij tevens kerstballen bedrukken in uw PMS-kleur.

5. Op welke manier kan ik goedkoop kerstballen bedrukken?

Nadat u de kleur van de kerstbal heeft bepaalt is het zaak dat u nadenkt over de bedrukking. Wilt u effectief reclame maken met onze bedrukte kerstballen dan adviseren wij om te kiezen voor contrasterende kleuren tussen de bedrukking en de basiskleur kerstbal.

Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden wat betreft het bedrukken van kerstballen. Wij kunnen ze geheel naar wens bedrukken, zodat u reclame kunt maken voor uw bedrijf. De goedkoopste optie is een kerstbal met tekst of een kerstbal met naam, aangezien deze bedrukkingen veelal bestaan uit weinig kleuren. Een meerkleurige opdruk, twee tot en met vier kleuren, van een logo is ook mogelijk. Wij kunnen zelfs kerstballen bedrukken met foto in full colour. Voor het bedrukken van kerstballen gebruiken wij de tampondruk methode.

kerstballen met logo

Kerstballen bedrukken met logo

Wij bedrukken kerstballen standaard op één positie. Het is ook mogelijk om kerstballen te bedrukken op twee posities van de kerstbal. Op verschillende posities van de kerstbal kunnen wij afwijkende boodschappen bedrukken. Op de ene positie kiest u bijvoorbeeld voor uw bedrijfslogo en op de andere positie kiest u bijvoorbeeld voor uw bedrijfsinformatie of een vriendelijke kersttekst.

kerstballen met tekst

Kerstballen bedrukken met naam of tekst

Populair zijn de kerstballen met naam. Bedrijven kiezen vaak voor hun bedrijfsnaam en hangen deze in de kerstboom op kantoor. Soms laten zij ook een kerstgroet op de kerstballen bedrukken. Deze zijn dan om weg te geven aan zakelijke relaties en klanten.

kleine kerstballen met logo

Kerstballen volledig bedrukken

Mocht u op zoek zijn naar volledig bedrukte kerstballen dan helpen wij u bij hogere aantallen ook graag. Uw volledig bedrukte kerstballen zullen altijd goed leesbaar zijn, doordat wij zowel glazen als onbreekbare kunststof kerstballen produceren zonder naad. Hoe groter het formaat kerstbal, hoe groter de all-over bedrukking. Het all-over bedrukken van kerstballen is een productie op maat en valt onder custom-made kerstballen. Het is namelijk niet mogelijk om bestaande kerstballen te voorzien van een all-over opdruk.

kerstballen in speciaal formaat

Kerstballen bedrukken met foto

Het drukformaat verschilt per gekozen kerstbal. Kiest u voor onze kleine kerstbal van 6cm dan zal de grootte van uw bedrukking ongeveer 3cm zijn. Bij een grote kerstbal van 8cm zal dit meestal 4cm zijn. Hoe groter het formaat kerstbal, hoe groter de opdruk.

6. Laat kerstballen verpakken als relatiegeschenk

Wij kunnen de verschillende soorten kerstversiering verpakken. De kerstballen leveren wij standaard in bulk verpakking. Wij kunnen de kerstballen los verpakken of meerdere stuks in een plastic zakje. Het is mogelijk om kerstballen met logo te bestellen in bulkverpakking per 4 stuks, 6 stuks, 12 stuks of meer!

Wilt u een meer luxe verpakking dat kunnen wij kerstballen verpakken in transparante klepdoosje, kartonnen doosje met transparant raampje of volledig kartonnen doosje. Onze geschenkverpakkingen zijn beschikbaar per 1 of 3 stuks en in verschillende vormen.

Verpakking bedrukken
Het is ook mogelijk de verpakking te voorzien van uw logo, tekst of full-colour opdruk van een afbeelding. De bedrukte verpakking van een kerstbal met logo maakt het nog leuker om het relatiegeschenk weg te geven. Dit alles is mogelijk op enkele posities op de verpakking, maar ook over het gehele oppervlak. Dit noemen wij een all-over bedrukking. U heeft keuze uit diverse materialen verpakking, zoals: plastic, karton en kunststof.


7. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave van de goedkoopste kerstballen?

Vraag dan een offerte aan via de onderstaande button. Houdt rekening met factoren zoals het model, het materiaal, de kleur, de opdruk en eventuele verpakking. De goedkoopste kerstbal is een kleine kerstbal in een basiskleur met een simpele opdruk van weinig kleur. De kerstballen worden ook goedkoper naarmate de grote van de oplage toeneemt. De factoren zijn ook van belang bij het aanvragen van een offerte.