Goedkope onbreekbare kerstballen met logo

Promoboer is een van de bekendste leveranciers van goedkope kerstballen. Wij leveren kleine kerstballen van 6cm en grote kerstballen van 8cm. Standaard basiskleuren zijn snel uit voorraad leverbaar, zoals de kleuren rood, zilver, goud en wit. Wij kunnen deze goedkope kerstballen bedrukken met uw logo. De bedrukking mag bestaan uit één tot en met vier kleuren of full colour en plaatsen wij op één of twee posities. Een bedrukte kerstbal is een leuke give-away voor in december.

Custom-made kerstballen en bedrukte kersthangers

Wij kunnen ook custom-made kerstballen op maat maken. Wilt u een grote kerstbal van 10cm in uw eigen PMS kleur? Wij kunnen de grote kerstbal produceren en volledig rondom bedrukken. Het is ook mogelijk om de grote kerstbal standaard op één of twee posities te bedrukken. Nieuw in ons assortiment zijn de goedkope kersthangers. Kersthanger produceren wij in de vormen van een hart, ster, rendier, engel, dennenappel of in eigen vorm. Wij kunnen kersthangers bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding in één tot met vier kleuren of full color. Leuk om te krijgen en leuk om weg te geven!

Overzicht kerstballen bedrukken

Kleine kerstballen

kerstballen bedrukken

Grote kerstballen

kerstballen bedrukken

Custom-made kerstballen

kerstballen bedrukken

Kersthangers

kerstballen bedrukken

Transparante kerstballen

kerstballen bedrukken

Overige kerstversiering

kerstballen bedrukken

Kerstballen met verpakking

kerstballen bedrukken

Stappenplan kerstballen bedrukken

Promoboer is gespecialiseerd in de productie van goedkope kerstballen. Nu de koude winterdagen weer bijna aanbreken, kunt u niet snel genoeg zijn met het bestellen van uw kerstballen met logo. Hoe eerder u bestelt, hoe lager de prijs. Veel bedrijven maken gebruik van kerstballen als promotiemateriaal, door deze weg te geven wanneer een klant een product bij hen heeft aangeschaft. Ook worden kerstballen vaak weggegeven op evenementen of aan werknemers binnen het bedrijf. Doordat onze kerstballen van hoge kwaliteit zijn, kunnen zij jaarlijks worden hergebruikt. Hierdoor heeft u een langdurig effect van uw reclame!

In dit stappenplan helpen wij u bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot de kerstversiering. Wij behandelen onder andere de basiskleur, bedrukking en verpakking van de kerstdecoratie.

Soort kerstversiering

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kerstversiering. Wij produceren diverse soorten en formaten kerstballen, verschillende vormen kersthangers en overige soorten kerstversieringen, zoals een kerstpiek of kerstster. Van kerstballen tot dennenappels, sterren en figuren. Als eerst behandelen we de populairste kerstballen, gevolg door de minder populaire kersthangers en overige kerstversiering.kerstballen

Populaire kerstballen bedrukken

Een kerstbal is een versiering die in een kerstboom word gehangen. In een kerstboom hangen vaak meerdere kerstballen. Kerstballen zijn oorspronkelijk van glas, maar tegenwoordig worden ze, vanwege de onbreekbaarheid, ook vaak van kunststof of hard plastic gemaakt. Wij leveren standaard onbreekbare kerstballen van hard plastic of kunststof. Indien gewenst kunnen wij ook klassieke kerstballen van glas produceren.

potjes

Kersthangers (NIEUW)

Wilt u komend jaar eens wat anders dan kerstballen in de kerstboom? Of wilt u naast bedrukte kerstballen ook andere kerstversiering met logo? Wij produceren vanaf nu ook verschillende kersthangers, zoals een kersthanger ster, kersthanger hart, kersthanger rendier, kersthanger engel, kersthanger hart, kersthanger dennenappels en nog veel meer. Kersthangers worden gemaakt van hout en kunststof.

kerstballen

Overige kerstversiering

Naast de bedrukte kerstballen en bedrukte kersthangers hebben wij ook een categorie overige kerstversiering. In deze categorie kunt u denken aan andere producten die in een kerstboom gehangen kunnen worden, zoals kerstpegels, kerststerren en pieken. U kunt de overige kerstversiering ook gebruiken voor andere doeleinden, zoals het verwerken in een kerststuk of het ophangen ergens op kantoor. Wij kunnen deze leveren van bijna onbreekbaar hard plastic of van glas.

Formaat en vorm

Bij de tweede stap van het stappenplan bespreken wij het formaat en de vorm van de gekozen kerstversiering. Binnen de genoemde soorten kerstversiering zijn er nog verschillende mogelijkheden waar wij u graag over informeren.

kerstballen

Populaire kerstballen

In de categorie onbreekbare kerstballen hebben wij populaire kleine kerstballen met een diameter van 6cm en populaire grote kerstballen met een diameter van 8cm. Standaard leveren kerstballen van hard plastic omdat deze onbreekbaar en goedkoop zijn. Indien gewenst kunnen wij ook glazen kerstballen leveren, alleen dient u wel rekening te houden met de breekbaarheid van de glas kerstballen.

kerstballen

Custom-made kerstballen

Bij custom-made kerstballen kunt u zelf de diameter en vorm bepalen van de kerstbal. U kunt ook de basiskleur van de kerstbal naar wens aanpassen, zoals in uw eigen PMS kleur. Optioneel kunt u ervoor kiezen om een glitter of strikje aan de bal toe te voegen. Wilt u een onbreekbare kerstbal of een glas kerstbal? U mag het allemaal zelf bepalen want uw wensen zijn leidend.

De kerstballen potjes van plastic en kunststof kunnen, net als de aluminium potjes, op de deksel worden bedrukt. Uw ontwerp opdruk zal worden aangebracht door middel van een zeefdruk of tampondruk. Het oppervlak van de deksel leent zich uitstekend voor een complexe opdruk in full colour, maar ook een simpele opdruk in één of twee kleuren misstaat niet.

kerstballen

Transparante kerstballen met twee delen

Nieuw in ons assortiment zijn de transparante kerstballen die uit twee delen bestaan. De twee delen dienen in elkaar gezet te worden. U zult zich wel afvragen, waarom een tweedelige kerstbal kopen en niet gewoon een kant-en-klare kerstbal met logo? De tweedelige transparante kerstbal biedt u de mogelijkheid om een boodschap in de kerstbal te verwerken. U kunt een de transparant tweedelige kerstbal vergelijken met het bekende surprise ei of verassingsei.

kerstballen

Kersthangers

Kersthangers in de vorm van een hart, ster, rendier, engel of dennenappel kunnen wij produceren van verschillende materialen. Standaard produceren wij de vormen uit kunststof of plastic omdat dit goedkoop is en omdat de vormen dan onbreekbaar zijn. De kersthangers verschillen van vorm en formaat, maar over het algemeen is het formaat van een kersthanger maximaal 10cm.

kerstballen

Overige kerstversiering

Wij hebben verschillende producten in de categorie overige kerstversiering. Onze kerststerren hebben standaard een doorsnede van 7cm, de pegels 14cm en de pieken 31cm. Wij kunnen ook pieken in de vorm van een ster produceren. Deze hebben een doorsnede van 20cm.

Wij gaan uit van de meest gangbare formaten en hebben daarom gekozen voor standaard formaten. Het is echter ook mogelijk om de kerstversiering op maat te laten maken. Wilt u een kleinere piek of grotere kerstster? Dit is mogelijk, geef aan ons de formaten door en wij produceren de custom-made kerstversiering.

Basiskleur kerstballen bedrukken

Bij deze stap is het belangrijk dat u nadenkt over de kleur van de kerstbal. Kiest u voor een snel leverbare kerstbal in standaard kleur of kiest u voor een iets duurdere variant kerstbal in eigen PMS kleur?

Standaard kleur kerstbal snel leverbaar

U heeft keuze uit zeer veel verschillende basiskleuren kerstballen, zoals: wit, rood, geel, groen, blauw, paars, oranje, wit, zwart, goud, zilver en veel meer. Bijna iedere kleur op de kleurenwaaier kunnen wij direct uit voorraad leveren. Meest verkochte basiskleuren zijn rood, zilver, goud en wit.

Dit zijn de kleuren die symbool staan voor kerst. De laatste jaren verkopen wij ook veel kerstballen in de kleuren paars, oranje, grijs, blauw en bruin.

Kerstbal in eigen PMS kleur

Staat uw kleur hier niet tussen, dan kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Wij hebben namelijk iedere kleur op de kleurenwaaier op voorraad in ons magazijn. Mocht uw kleur daar tóch niet tussen zitten, dan kunnen wij tevens kerstballen bedrukken in uw PMS-kleur.

Bedrukken kerstbal met logo

Nadat u de kleur van de kerstbal heeft bepaalt is het zaak dat u nadenkt over de bedrukking. Wilt u effectief reclame maken met onze bedrukte kerstballen dan adviseren wij om te kiezen voor contrasterende kleuren tussen de bedrukking en de basiskleur kerstbal.

kerstballen

Drukformaat kerstbal

Het drukformaat verschilt per gekozen kerstbal. Kiest u voor onze kleine kerstbal van 6cm dan zal de grootte van uw bedrukking ongeveer 3cm zijn. Bij een grote kerstbal van 8cm zal dit meestal 4cm zijn. Hoe groter het formaat kerstbal, hoe groter de opdruk.

kerstballen

Kerstbal bedrukken op één of meer posities

Wij bedrukken kerstballen standaard op één positie. Het is ook mogelijk om kerstballen te bedrukken op twee posities van de kerstbal. Op verschillende posities van de kerstbal kunnen wij afwijkende boodschappen bedrukken. Op de ene positie kiest u bijvoorbeeld voor uw bedrijfslogo en op de andere positie kiest u bijvoorbeeld voor uw bedrijfsinformatie of een vriendelijke kersttekst.

kerstballen

Volledig bedrukte kerstballen

Mocht u op zoek zijn naar volledig bedrukte kerstballen dan helpen wij u bij hogere aantallen ook graag. Uw volledig bedrukte kerstballen zullen altijd goed leesbaar zijn, doordat wij zowel glazen als onbreekbare kunststof kerstballen produceren zonder naad. Hoe groter het formaat kerstbal, hoe groter de all-over bedrukking. Het all-over bedrukken van kerstballen is een productie op maat en valt onder custom-made kerstballen. Het is namelijk niet mogelijk om bestaande kerstballen te voorzien van een all-over opdruk.

Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden wat betreft het kerstballen bedrukken. De kerstballen van Promoboer kunnen geheel naar wens worden bedrukt, zodat u reclame kunt maken voor uw bedrijf. De goedkoopste optie is een kerstbal met tekst of een kerstbal met naam, aangezien deze bedrukkingen veelal bestaan uit weinig kleuren. Een meerkleurige opdruk, twee tot en met vier kleuren, van een logo is ook mogelijk. Wij kunnen zelfs kerstballen bedrukken met foto in full colour. Voor het bedrukken van kerstballen gebruiken wij de tampondruk methode.

Verpakking kerstballen

Wij kunnen de verschillende soorten kerstversiering verpakken. De kerstballen leveren wij standaard in bulk verpakking. Wij kunnen de kerstballen los verpakken of meerdere stuks in een plastic zakje. Het is mogelijk om kerstballen met logo te bestellen in bulkverpakking per 4 stuks, 6 stuks, 12 stuks of meer!

Wilt u een meer luxe verpakking dat kunnen wij kerstballen verpakken in transparante klepdoosje, kartonnen doosje met transparant raampje of volledig kartonnen doosje. Onze geschenkverpakkingen zijn beschikbaar per 1 of 3 stuks en in verschillende vormen.

Verpakking bedrukken

Het is ook mogelijk de verpakking te voorzien van uw logo, tekst of full-colour opdruk van een afbeelding. De bedrukte verpakking van een kerstbal met logo maakt het nog leuker om het relatiegeschenk weg te geven. Dit alles is mogelijk op enkele posities op de verpakking, maar ook over het gehele oppervlak. Dit noemen wij een all-over bedrukking. U heeft keuze uit diverse materialen verpakking, zoals: plastic, karton en kunststof.

Factoren voor de goedkoopste kerstballen

kerstballen bedrukken

Wij produceren goedkope kerstballen en kunnen de kerstballen bedrukken met logo, tekst of afbeelding. Wij besteden geen enkel onderdeel van het productieproces uit, zodat wij tegen scherpe prijzen een bedrukte kerstbal kunnen afleveren. Wij verkopen veel bedrukte kerstballen en hebben daarom wekelijks zendingen per boot en vliegtuig. De kosten van de verzendingen kunnen we hierdoor verspreiden over meerdere zendingen en dat drukt de stukprijs van de kerstbal.

Het model

Kies een van onze standaard kerstballen. Standaard kerstballen hebben wij vrijwel altijd op voorraad en kunnen wij daarom snel leveren. Standaard kerstballen zijn goedkoop omdat kerstballen niet op maat gemaakt hoeven te worden. Standaard formaten zijn de kleine kerstballen van 6cm, grote kerstballen van 8cm of transparante tweedelige kerstballen.

Materiaal

Wij produceren de kerstballen standaard van hard plastic. Het voordeel van een hard plastic kerstbal is dat dit productiemateriaal goedkoop is en dat het in iedere gewenste kleur geleverd kan worden. Kerstballen van glas zijn relatief duur en kwetsbaar.

Kies een van de populaire basiskleuren

U heeft bij ons keuze uit zeer veel verschillende kleuren kerstballen. Echter, zijn er bepaalde kleuren populair onder onze klanten. De meest verkochte kleuren zijn rood, zilver, goud en wit. Daarnaast zijn de kleuren paars, oranje, grijs, blauw, groen, bruin en roze populaire kleuren. Deze kleuren kerstbal kunnen wij snel uit voorraad leveren.

De bedrukking

De goedkoopste kerstbal is een kerstbal met tekst of een kerstbal met naam, aangezien deze bedrukkingen veelal bestaan uit weinig kleuren. Een meerkleurige opdruk van een logo is ook mogelijk. Vaak wordt een stukje tekst op 1 of 2 posities van de kerstbal bedrukt. Kiest u voor een opdruk op één positie, dan is dit de goedkoopste bedrukte kerstbal.

Verpakken

Wij verpakken de kerstballen standaard in bulk verpakking. De kerstballen worden verpakt per 4 stuks, 6 stuks of 12 stuks of anders in een plastic zakje. Dit is de goedkoopste manier om kerstballen verpakken.

Mogelijkheden kerstballen bedrukken

kerstballen full-colour

Bedrijven kiezen voor diverse bedrukkingen op kerstballen. Naast het gebruiken van kerstballen voor promotionele doeleinden worden ze ook vaak ingezet als relatiegeschenk. De kerstbal wordt dan bedrukt met gelukwensen, zoals: Fijne kerst of Fijne feestdagen! Ook kiezen bedrijven ervoor om dit in combinatie te doen met reclame. Zij kiezen dan vaak voor een: bedrijfslogo, slogan, naam, websiteadres, win code, telefoonnummer, emailadres, afbeelding, foto of een andere bedrukking.

Tampondruk techniek enkele kleuren

De kerstballen van Promoboer kunnen geheel naar wens worden bedrukt, zodat u reclame kunt maken voor uw bedrijf. De goedkoopste optie is een kerstbal met tekst of een kerstbal met naam, aangezien deze bedrukkingen veelal bestaan uit weinig kleuren. Een meerkleurige opdruk van een logo is ook mogelijk. Vaak wordt een stukje tekst op 1 of 2 posities van de kerstbal bedrukt.

Full colour kerstballen bedrukken

Bij Promoboer kunt u kerstballen laten bedrukken met een full-color opdruk. Onze full-colour kerstballen zijn de juiste keuze wanneer u een opdruk heeft

bestaande uit veel kleuren. Een full-color opdruk komt vaak in de vorm van een foto of afbeelding, welke wij graag bedrukken op de kerstbal. Doordat een afbeelding veelal een verloop van kleuren bevat is er sprake van een full-colour bedrukking. Ook zijn er logo’s die ofwel bestaan uit veel kleuren of een kleurverloop hebben. Wanneer een logo 5 of meer verschillende kleuren bevat is het vaak voordeliger om te kiezen voor een full-colour druktechniek.

All-over custom-made bedrukking

Mocht u op zoek zijn naar volledig bedrukte kerstballen dan helpen wij u bij hogere aantallen ook graag. Uw volledig bedrukte kerstballen zullen altijd goed leesbaar zijn, doordat wij zowel glazen als onbreekbare kunststof kerstballen produceren zonder naad. Het all-over bedrukken van kerstballen is een productie op maat. Het is namelijk niet mogelijk om bestaande kerstballen te voorzien van een all-over opdruk.

Kerstversiering op de werkvloer

kerstballen full-colour

Tips voor het opzetten van een kerstboom op werk

De donkere dagen zijn aangebroken en het duurt niet lang meer voordat het kerst is. Dat betekent dat de kerstballen, kerstdecoratie en andere kerstartikelen weer uit de opslag gehaald worden. Sommige bedrijven besteden het opzetten van een kerstboom uit, maar er zijn ook bedrijven waar werknemers het zelf (graag of niet) doen. Wij hebben enkele tips op een rijtje gezet voor de werknemers die aangewezen worden voor het opzetten van de kerstboom.

 • De kerstboom moet stevig staan. Niet genoeg plek op de werkvloer voor een grote boom, koop dan een kleine en zet deze bijvoorbeeld op een verhoging. De kerstboom heeft dan meer uitstraling en val extra op.
 • Hang allereerst de kerstverlichting in de boom. Werk van boven naar beneden, zodat u de stekker beneden in het stopcontact kunt steken. Hang de lampjes niet alleen aan de buitenkant van de boom, maar ook wat meer naar binnen voor het lichteffect.
 • De kerstversiering moet leuk zijn en goed passen bij de boom. Kleine boom, kleinere versiering en andersom. Populaire kleuren zijn goud, zilver, wit en paars. Deze kleuren passen bij een groene kerstboom. Goud en zilver zijn goed te combineren met andere kleuren. Let bij de kleuren ook op de kleuren van uw interieur of uw huisstijl.
 • Net als met het ophangen van de kerstverlichting, werkt u bij het ophangen van de kerstballen van boven naar beneden. Door deze manier van optuigen minimaliseert u de kans dat u ballen onderin de kerstboom eruit stoot.
 • Wij hangen kleine kerstballen van 6cm boven in de boom en grote kerstballen van 8cm beneden in de boom. Dit zorgt voor evenwicht in de kerstboom. Hangt u grote kerstballen en kleine kerstballen door elkaar dan kan dat onrustig ogen.

Kerstboom veilig op de werkvloer

Een groot deel van de bedrijven doet met kerst aan kerstversiering, kerstdecoratie of andere versieringen. Het begint meestal met een versierde kerstboom en vervolgens komen er nog allerlei kleine kerstversieringen bij. Een kerstboom in huis of op de werkvloer is niet altijd veilig, maar wat kunnen wij eraan doen om de kans op ongelukken te verkleinen?

 • Zet de kerstboom nooit in de buurt van een nooduitgang of belangrijke route binnen het bedrijf.
 • Zorg dat je de kabelhaspels voor het stroom volledig afrolt. De kunnen namelijk warm worden, waardoor brand kan ontstaan. Gebruik bij voorkeur en twijfel een nieuwe haspel.
 • Verleng nooit een verlengsnoer met een ander verlengsnoer. Hetzelfde geldt voor een haspel. De kans op kortsluiting wordt daardoor groter.
 • De boomverlichting of andere verlichting moet gekeurd zijn. Bijvoorbeeld een KEMA keur is een bekende keuring. Controleer ieder jaar de verlichting op beschadigingen. Bij beschadiging raden wij aan om nieuwe verlichting aan te schaffen.
 • Heel leuk als u ’s morgens op kantoor komt en de kerstboom brand in het donker. Echter, het is niet veilig. Doe dan ook de kerstboomverlichting uit wanneer u vertrekt van kantoor. Trek de stekkers uit het stopcontact.