Muismatten volledig bedrukken in full colour

Promoboer is gespecialiseerd in het volledig bedrukken van muismatten in elke gewenste maat, vorm en kleur. Onze meest verkochte muismatten worden gemaakt met rubberen onderzijde en stoffen bovenzijde. De stoffen bovenzijde zorgt ervoor dat er secuur gewerkt kan worden met de muis. De rubberen onderzijde is voorzien van anti-slip, zodat de stoffen muismat niet snel kan verschuiven. Meest verkocht zijn onze goedkope muismatten met formaat van 22x18cm. Voor mensen die langdurig achter een computer werken zijn ergonomische muismatten met polssteun een aanrader. Daarnaast hebben wij ook grote bureauonderleggers, waar zowel de muis en het toetsenbord op kunnen staan. Wij kunnen muismatten bedrukken met logo, tekst of in full colour.

Muismat bedrukken

Wil je een muismat bedrukken? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Wij bieden bedrukking met verschillende mogelijkheden. Als fabrikant kunnnen we jouw muismat bedrukken op verschillende mogelijkheden. Dit doen wij in onze eigen fabriek, hierdoor is maatwerk mogelijk. Je kan een muismat bedrukken in iedere kleur en met elke gewenste opdruk. Doorloop de onderstaande stappen wanneer je een muismat wil bedrukken.

muismatten bedrukken

1. Bedrukken muismatten in alle kleuren

Wij bedrukken muismatten in ruim 100+ kleuren, hierdoor zijn er eindeloos keuzemogelijkheden. Je kunt namelijk niet alleen kiezen voor een standaard kleur maar je kunt ook de muismatten bedrukken met meerdere kleuren of zelfs een custom kleur zodat het goed aansluit bij ander promotiemateriaal. Hierdoor kun je ook de muismatten bedrukken in de huisstijl van het bedrijf. Wij hebben een selectie van de meest populaire kleuren standaard op voorraad, zodat wij altijd snel kunnen leveren.

2. Muismatten laten bedrukken

Als fabrikant kunnen wij muismatten laten bedrukken waarbij alles mogelijk is qua bedrukking: van een simpele opdruk op slechts één of twee posities tot een all-over bedrukking. Wanneer wij muismatten laten bedrukken, dan doen wij dat standaard in full colour. Dit betekent dat het voor de prijs niet uit maakt of de opdruk uit 1 of 2 drukkleuren bestaat of dat het volledig uit full colour bestaat. Hieronder vind je meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden.

muismatten bedrukken full colour

Muismatten laten bedrukken in full colour

Standaard laten wij muismatten bedrukken in full colour. Dit gebeurt doormiddel van een sublimatiedruk. Een sublimatiedruk zorgt ervoor dat kleuren er levendig uitzien en scherpe details goed zichtbaar zijn. Door deze drukmethode toe te passen kunnen we namelijk ook kleurverloop printen, waardoor het dus ook mogelijk is om afbeeldingen te bedrukken. Wanneer je de mooiste kleuren wilt, dan kun je het beste de muismatten laten bedrukken in full colour.

muismatten graveren

Muismatten graveren

Ben je op zoek naar een luxe uitstraling? Wij kunnen ook muismatten graveren. Dit is ideaal wanneer je geen ontwerp wil met veel kleur maar juist een rustige uitstraling wilt. Wij kunnen de gravering toepassen op de leren muismatten en muismatten van kurk. Gegraveerde muismatten zijn een elegant alternatief voor muismatten met kleur.

3. Wat wordt vaak op muismatten bedrukt?

Onze bedrukte muismatten kunnen worden bedrukt op vele verschillende manieren. Vaak zien we dat ze worden voorzien van informatie. Zo is het mogelijk dat je een muismat bedrukt met bijvoorbeeld een kalender. Een handige manier om snel data te raadplegen zonder een pagina te hoeven sluiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan een afbeelding of productuitleg de uitstraling van de werkruimte verbeteren en kun je de huisstijl doorvoeren.

4. Muismatten personaliseren met tekst of logo

Je kunt de muismatten ook personaliseren met tekst of een logo. Zo kun je gaan voor een ontwerp waarbij je bijvoorbeeld een kalender combineert met een logo. Ook kun je gaan voor bijvoorbeeld contactgegevens op de muismatten. Er zijn eindeloos veel mogelijheden om de muismatten te personaliseren. Een populair ontwerp is een bedrijfslogo op de gepersonaliseerde muismat.

5. Muismatten ontwerpen: laat vrijblijvend een ontwerp maken

Ben je enthousiast over de mogelijkheden van muismatten ontwerpen en bedrukken? Vraag dan vrijblijvend een prijs aan. Wij kunnen tevens assisentie bieden bij het maken van het ontwerp.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over muismatten

Vraag 1. Hebben jullie ook duurzame muismatten?

Ja, wij hebben ook duurzame muismatten. De meest duurzame muismatten die wij aanbieden zijn de kurken muismatten. Het materiaal wordt namelijk gewonnen uit de schors van de eik. Dit proces heeft geen schadelijke impact op de bomen en zorgt ervoor dat het materiaal hernieuwbaar is. Bovendien is dit materiaal biologisch afbreekbaar, waardoor het gemakkelijk gerecycled kan worden na het einde van de levensduur van de muismatten.

duurzame muismatten

Vraag 2. Hebben jullie muismatten voor verschillende soorten muizen?

Er zijn verschillende soorten computermuizen en ook verschillende soorten bedrukte muismatten. Over het algemeen zijn stoffen muismatten het meest geschikt. Deze muismatten bieden een betere grip en precisie in vergelijking met gelamineerde muismatten. Daarnaast hangt de keuze voor het soort bedrukte muismat ook af van persoonlijke voorkeuren, zoals de gewenste gevoeligheid, precisie en weerstand.

soorten bedrukte muismatten

Vraag 3. Waarom zou ik tegenwoordig nog een custom made muismat gebruiken?

Custom muismatten bieden een verbeterde precisie. Door gebruik te maken van een gladde ondergrond word de muisbeweging verbeterd waardoor je gemakkelijker nauwkeurig kunt werken. Daarnaast beschermen custom muismatten ook het oppervlak, zoals een bureau of een tafel tegen krassen en slijtage. Tot slot bieden custom made muismatten ook de mogelijkheid om meer stijl toe te voegen aan het bureau of tafel.

custom made muismatten

Vraag 4. Hebben jullie ook waterbestendige muismatten met bedrukking?

Ja, wij hebben ook waterbestendige muismatten met bedrukking. Het kan wel eens voorkomen dat je een glas water laat vallen of dat het zo warm is dat de muismat nat wordt van het zweet. Dan is het handig om een variant te hebben die waterbestendig is. Over het algemeen wordt er gedacht dat afneembare muismatten met bedrukking de beste uitkomst zijn. Hier zit echter ook een nadeel aan, het vocht kan zich namelijk ophopen waardoor de sensorprestaties worden beinvloed. Daarom kan het ook een goede optie zijn om te kiezen voor muismatten met bedrukking van een niet afneembaar materiaal.

waterbestendige muismatten

Gratis en vrijblijvende prijsopgave voor muismatten

Heb je interesse gekregen in onze gepersonaliseerde muismatten? Of heb je toch nog vragen? Klik dan op de onderstaande button en vul het contactformulier in. Vergeet niet om je wensen, zoals het materiaal, kleur en de bedrukking door te geven. Op basis van deze informatie kunnen we een vrijblijvend aanbod doen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!