Fabrikant goedkoopste bedrukte muismatten in full colour

Promoboer is fabrikant van goedkope muismatten met logo. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten muismatten. De meest verkochte muismat is de stoffen muismat met rubberen onderkant. De stoffen bovenkant zorgt ervoor dat de muis preciezer en snel reageert. De muismat heeft een rubberen antislip onderkant, waardoor de muismat goed op zijn plek blijft en geen krassen achterlaat op het bureau. Bent u op zoek naar een unieke muismat in eigen vorm? Als fabrikant kunnen wij ook gemakkelijk, snel en goedkoop muismatten in de vorm van uw product of dienst maken. Laat de muismat bedrukken met logo, tekst of ander ontwerp opdruk in full colour. Bedrukte muismatten leveren wij al vanaf 500 stuks.

Overzicht muismatten bedrukken
Stoffen muismat
met rubberen onderzijde
Stoffen muismat
Muismat eigen vorm
custom made muismat
Muismat met polssteun
ergonomische muismat bedrukken
Gaming muismat
gaming muismat bedrukken
Grote muismat XXL
grote muismat XXL
Muismat met fotovak
muismat met fotovak
Muismat met rekenmachine
muismat met rekenmachine

Bedrukte muismatten bestellen in enkele stappen

verschillende soorten muismatten bedrukken

Wilt u graag een campagne starten met bedrukte muismatten? Wij verzorgen al jaren uiteenlopende acties met goedkope muismatten. Naast de standaard muismatten kun je kiezen uit ergonomische modellen en speciale gaming muismatten. Sommige muismatten beschikken over een antislip onderkant.

 1. Wat is een muismat?
 2. In welke kleuren zijn de muismatten beschikbaar?
 3. Hoe wilt u de muismatten laten bedrukken?
 4. Wat is het voordeel van een stoffen muismat t.o.v. een gelamineerde bovenkant?
 5. Wat is het voordeel van een muismat met rubberen onderkant t.o.v. foam materiaal?
 6. Welke vorm en afmeting hebben de meeste verkochte muismatten?
 7. Is het mogelijk om een muismat in eigen vorm te laten maken?
 8. Wat is er anders aan een gaming muismat voor gamers?
 9. Zoekt u naar een muismat met polssteun tegen RSI klachten?
 10. Welke soort bedrukte muismatjes worden het meeste gebruikt?
 11. Gaat u bedrukte muismatjes inzetten als promotiemateriaal?
 12. Is het mogelijk om kleine oplage muismatten te bestellen?

1. Wat is een muismat?

Een muismat is een onderlegger waarover de computermuis van de computer bewogen kan worden. De muismat zorgt voor een schone en egale ondergrond. De ondergrond beschermt het bureaublad en biedt extra comfort voor optimaal muizen. Ook gaat een muismat het verzamelen van vuil en stof voor een groot deel tegen, belangrijk voor het functioneren en de levensduur van muizen, vooral traditionele (niet-optische). Er zijn ook muismatten die ruimte bieden voor zowel de draadloze muis als het toetsenbord. Het is een van de meest gebruik kantoorartikelen en onmisbaar op ieder bureau.

2. In welke kleuren zijn de muismatten beschikbaar?

Onze meeste klanten kiezen ervoor om de muismatten volledig full colour te laten bedrukken. Laat u de muismat volledig bedrukken, dan is de basiskleur van de muismat niet belangrijk. Wanneer klanten de voorkeur geven om de muismatten in een speciale basiskleur te laten maken, dan is dat ook mogelijk bij Promoboer.

De meest basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze muismatten snel en bedrukt kunnen afleveren. Dit zijn onder andere de kleuren rood, blauw, groen, zwart, geel en oranje. Staat uw gewenste kleur hier niet tussen of wilt u een muismat in PMS kleur, dan maken wij een muismat op maat.

3. Hoe wilt u de muismatten laten bedrukken?

Wij kunnen de volledige muismat bedrukken tot op de rand of simpel bedrukken op één of twee posities. Muismatten bedrukken wij standaard in full colour. Bestaat uw ontwerp uit één of twee kleuren? Geen probleem. Het maakt qua prijs niet uit of uw opdruk uit twee kleuren opdruk of een full colour opdruk bestaat. Ook de grote van de opdruk heeft geen invloed op de prijs. Wat zijn populaire opdrukken?

1. Muismat met simpele opdruk

Sommige bedrijven kiezen er bewust voor om de muismat niet volledig te bedrukken. Zij willen gewoon een simpele muismat met een opdruk op één positie. Bijvoorbeeld een kleine opdruk in de hoek van de muismat, zodat deze niet teveel opvalt.

2. Muismat met logo

Muismatten met logo zijn populair. Veel bedrijven laten hun bedrijfslogo en/of contactgegevens op de muismat bedrukken. De muismatten met logo geven ze weg aan klanten en relaties. Op deze manier proberen zij de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten.

3. Muismat met foto

Steeds vaker proberen bedrijven nieuwe producten of diensten te promoten door middel van een muismat. Zij geven een muismat met foto van een nieuw computerspel weg bij aankoop van een product. Ideaal, omdat wij muismatten full colour bedrukken.

4. Muismat met kalender

Muismatten kunnen multifunctioneel worden ingezet, door deze te verrijken met een informatieve weekkalender. Veel bureautafels zijn voorzien van zowel een muismat als een kalender. Een bedrukte muismat met weekkalender kan deze twee echter combineren.

4. Wat is het voordeel van een stoffen muismat t.o.v. een gelamineerde bovenkant?

De bovenzijde van de muismat heeft direct contact met de muis en heeft dus invloed op de gebruikerservaring. Wij produceren onze muismatjes standaard met een stoffen bovenzijde. Een stoffen bovenzijde is de juiste keuze wanneer u zoekt naar het beste gebruiksgemak en extra precisie.

In het verleden produceerde wij ook muismatten met bovenzijde van gelamineerd materiaal of hard plastic. Het materiaal heeft als nadeel dat er relatief weinig verschil is met het materiaal van menig bureau en daardoor als overbodig beschouwd kan worden. Het materiaal is bovendien erg glad, waardoor secuur werken lastig is. Het voordeel van dit materiaal is dat het goedkoop en makkelijk schoon te maken is.

5. Wat is het voordeel van een muismat met rubberen onderkant t.o.v. foam materiaal?

De onderkant van de muismat is bepalend voor hoe stevig de muismat op het bureau ligt. Kiest u voor een rubberen onderzijde, dan kiest u voor de muismat met de beste grip. Rubber is namelijk stug en zorgt ervoor dat de muismat goed op het bureau blijft liggen wanneer er intensief met de muis bewogen word.

In het verleden produceerde wij ook muismatten met eva of foam onderkant. Dit materiaal is lichter en gladder dan rubber, waardoor deze eerder geneigd is om te schuiven. Dit materiaal is wel goedkoper dan rubber, maar kan dus gaan schuiven tijdens intensief muizen.

6. Welke vorm en afmeting hebbben de meeste verkochte muismatten?

Als fabrikant kunnen wij muismatten produceren in iedere gewenste vorm of formaat. Wilt u een grote muismat of juist een kleine muismat? Om de keuze iets makkelijker te maken hebben wij een aantal vormen en afmetingen muismatten gestandaardiseerd.

De rechthoekige muismat is onze meest verkochte muismat. Deze muismat is ongeveer 22cm bij 18cm en ongeveer 2mm dik. Een andere populaire vorm is de ronde muismat. Deze hebben een standaard diameter van 20cm. Het is ook mogelijk om de afmetingen of diameter van de muismat zelf te bepalen.

7. Is het mogelijk om een muismat in eigen vorm te laten maken?

Ja, als fabrikant kunnen wij heel gemakkelijk, snel en goedkoop muismatjes produceren in de vorm die u wenst. Met een unieke muismat in eigen vorm valt u nog meer op bij uw relaties en klanten. Vaak kiezen bedrijven dan voor een vorm die symbool staat voor de organisatie of dienst die zij verlenen. En het leuke is, deze unieke vorm muismatten kunnen wij tevens bedrukken met uw logo, tekst of andere opdruk.

Muismat in de vorm van een huis voor makelaarskantoor

Met enige regelmaat produceren wij muismatten in de vorm van een huis. De vorm van een huis kan symbool staan voor verschillende bedrijven, zoals een makelaarskantoor of een bouwbedrijf. De bedrijven kiezen ervoor om contactgegevens op de muismat te bedrukken in combinatie met het logo. Zij geven muismatten gratis weg en proberen op deze manier naamsbekendheid genereren.

Vrachtwagen vorm muismat voor transportbedrijven

Wij hebben verschillende transportbedrijven als klant. Deze bedrijven laten muismatten in de vorm van een vrachtwagen produceren. De opdruk laat zich raden en is meestal gelijk aan de vrachtwagens die zij op het wagenpark hebben staan. Vaak wordt er nog een kalender aan de muismat toegevoegd. Zo is het, vooral voor de medewerkers van de planning, een praktisch relatiegeschenk.

8. Wat is er anders aan een gaming muismat voor gamers?

Een game muismat is groter dan standaard muismatjes. Gamers hebben een grote muismat nodig omdat zij een grote actieradius hebben, wat betekent dat zijn de muis over een groter oppervlakte moeten bewegen om het maximale uit de game te halen. De grote van de muismat zorgt voor een superieure controle en nauwkeurige tracking response. Gamingmuismatten zijn beschikbaar in verschillende maten en gave prints, zoals met de opdruk van een populair spel of nieuwe game die u wilt promoten. Ze worden ook wel grote muismat, XL muismat of XXL muismat genoemd. Sommige gamers maken gebruik van een bureauonderlegger, welke nog groter is dan een game muismat en tevens ruimte biedt voor het toetsenbord.

gaming muismat setup

9. Zoekt u naar een muismat met polssteun tegen RSI klachten?

Dan zijn de ergonomische muismatten met gel kussentje een uitkomst! Een ergonomische muismat met polssteun ondersteunt uw pols bij muis- en typwerkzaamheden. De polssteun van de muismat verdeelt de druk op de pols waardoor u prettiger werkt. Een muismat simuleert de natuurlijke houding van de pols en onderarm en voorkomt een knik in de polsen tijdens het muizen. Door gebruik te maken van een muismat met polssteun worden uw onderarm spieren minder belast en kunt u RSI klachten voorkomen.

muismat tegen rsi

10. Welke soort bedrukte muismatjes worden het meeste gebruikt?

De meest gebruikte muismatten zijn de standaard rechthoekige muismat voor thuis of op kantoor, de ergonomische muismat met polssteun tegen RSI en de grote muismatten voor gamers. Wat verschillen deze muismatten van elkaar?

muismatten goedkoop bedrukken

Goedkope muismatten voor thuis of op kantoor

Deze muismat is niets meer dan een platte rechthoekige muismat. Met deze populaire muismat beweegt de muis comfortabel in de gekozen richting en volgt deze de gegeven instructies nauwkeurig op. Deze anti-slip muismat beschikt over een rubberen onderkant zodat deze goed blijft liggen tijdens het gebruik van de muis.

muismatten goedkoop bedrukken

Ergonomische muismat met polssteun tegen RSI klachten

Een ergonomische werkplek staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Dat betekent niet alleen een ergonomisch bureau, maar ook een ergonomische muismat met polssteun. Deze muismat met polssteun zorgt ervoor dat de pols rust op een gel kussentje. Dit moet ervoor zorgen dat de gebruiker geen last van kramp krijgt of andere vervelende kwaaltjes, zoals RSI.

muismatten goedkoop bedrukken

Grote muismatten of bureauonderleggers

Sommige van onze klanten vinden de normale muismatten te klein en willen daarom een grotere muismat. Doorgaans kiezen zijn dan voor grote bureauonderleggers. Een bureauonderlegger biedt zelfs ruimte voor zowel de muis als het toetsenbord. Ideaal voor gamers of bureaubladen met een ongelijke ondergrond.

11. Gaat u bedrukte muismatjes inzetten als promotiemateriaal?

Dan kiezen de meeste klanten voor de goedkoopste muismatjes met logo. Op deze manier kunnen zij met een beperkt marketingbudget een zo groot mogelijke doelgroep bereiken. Sommige doelgroepen vragen een specifieke benadering en daar zou u eventueel rekening mee kunnen houden. Een aantal voorbeelden van bedrukte muismatten ingezet als promotiemateriaal.

1. Budget muismatjes om er zoveel mogelijk te verspreiden

Bij de meeste reclamecampagnes worden onze goedkoopste muismatten ingezet. Er wordt niet zo nauw gekeken naar de eindgebruiker, maar het doel is om zoveel mogelijk bedrukte muismatjes te verspreiden. Deze muismatten zijn populair op beurzen en evenementen, maar ook als give-away bij computerwinkels.

2. Promotie maken voor een nieuw product of dienst

Wij produceren regelmatig game muismatten voor bedrijven die computeraccessoires en –benodigdheden verkopen. Deze bedrijven verkopen bijvoorbeeld game muizen, computerspelletjes, laptops en goede beeldschermen met een lage vertraging. Deze bedrijven geven, bij aanschaf van producten uit de winkel, een game muismat gratis cadeau!

3. Muismat met polssteun voor een ergonomische werkplek

De ergonomische werkplek is een hot item en een ergonomische muismat met polssteun mag dan ook niet ontbreken. Grote bedrijven bestellen ergonomische muismatten met bedrijfslogo om uit te delen aan haar werknemers. Een goedkope oplossing in het belang van de gezondheid van de werknemers.

4. Muismatjes versturen met mailing of post

Muismatjes kunt u ook per post als mailing aan uw relaties versturen. Door het geringe formaat passen ze door vrijwel iedere brievenbus. Het is ook mogelijk om bedrukte muismatten als bijlage toe te voegen aan een abonnement blad, zoals Computer Idee.

mailing muismatten bedrukken

12. Is het mogelijk om kleine oplage muismatten te bestellen?

Ja, sinds kort is het mogelijk om ook kleine oplage muismatten bij ons te bestellen. Wij leveren al muismatten bij een minimale afname van 500 stuks. Hoe groter uw bestelling, hoe hoger de korting. De muismatten in kleine oplage bedrukken wij met uw reclame in enkele kleuren of full colour. U moet alleen uw opdruk aanleveren en vervolgens sturen wij u een drukproef. Na akkoord beginnen wij met produceren en worden de muismatten binnen 2-3 weken geleverd. Ook kleine oplage muismatten kunnen wij snel leveren.


Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste muismatten