string(12) "/muismatten/"

Gepersonaliseerde muismatten met logo, tekst of ander ontwerp

Promoboer heeft een ruim assortiment aan muismatten en produceert de meest opvallende muismatten tegen de goedkoopste tarieven. Onze bedrukte muismatten beschermen het bureaublad en werken comfort verhogend bij muisgebruik. Onze meest verkochte muismatten zijn de stoffen muismatten met rubberen onderkant. Deze populaire anti-slip muismat blijft, in tegenstelling tot de goedkoopste muismatten van foam, goed liggen bij intensief te gebruik. Al onze muismatten bedrukken wij full colour met het door u aangeleverde ontwerp. Wij leveren al bedrukte muismatten vanaf 500 stuks.

Gaming- en ergonomische muismatten bedrukken

Wij produceren ook ergonomische muismatten met speciale kussentjes in verband met het tegengaan van RSI. Deze muismatten geven de pols rust en zijn populair bij dagelijkse computergebruikers. Voor diegene die regelmatig een spelletje spelen hebben wij grote gaming muismatten. Deze game muismat optimaliseert de belangrijke eigenschappen van gameplay, zoals controle en nauwkeurigheid van de muis. Onze bureauonderleggers zijn extra groot, zodat er naast de muismat ook ruimte is voor een toetenbord.

Overzicht muismatten bedrukken
Muismatten populair
(stoffen muismat + rubber)
Stoffen muismatten
Muismatten goedkoop
(foam materiaal)
Goedkope muismatten van foam
Muismatten in eigen vorm
custom made muismatten
Muismatten met polssteun
ergonomische muismatten bedrukken
Gaming muismatten
(extra groot)
gaming muismatten bedrukken
Bureauonderleggers XXL
bureau onderleggers
Muismatten met fotovak
muismatten met fotovak
Muismatten met rekenmachine
muismat met rekenmachine

Bedrukte muismatten bestellen in enkele stappen

verschillende soorten muismatten bedrukken

Wilt u graag een campagne starten met bedrukte muismatten? Wij verzorgen al jaren uiteenlopende acties met goedkope muismatten. Omdat er een aantal keuzes komen kijken bij het samenstellen van de muismatten voor uw campagne hebben wij een overzicht gemaakt van alle mogelijkheden. De mogelijkheden bieden u de ruimte om de muismat te ontwerpen.

 1. Wat is een muismat?
 2. Wat zijn de voordelen van het gebruik van een muismat?
 3. Welke gebruikersdoeleinde hebben muismatten?
 4. Bedrukte muismatjes inzetten als promotiemateriaal
 5. Wat zijn de afmetingen van de muismatten?
 6. Eigen vorm muismat ontwerpen
 7. Muismatten goedkoop bedrukken in full colour
 8. Van welke materiaal worden anti slip muismatten geproduceerd?
 9. Tips voor het samenstellen en personliseren van muismatten
 10. Is het mogelijk om kleine oplage muismatten te bestellen?
 11. Vrijblijvende offerte voor de goedkoopste muismatten

1. Wat is een muismat?

Een muismat is een onderlegger waarover de computermuis van de computer bewogen kan worden. De muismat zorgt voor een schone en egale ondergrond. De ondergrond beschermt het bureaublad en biedt extra comfort voor optimale muizen. Ook gaat een muismat het verzamelen van vuil en stof voor een groot deel tegen, belangrijk voor het functioneren en de levensduur van muizen, vooral traditionele (niet-optische). Er zijn ook muismatten die ruimte bieden voor zowel de draadloze muis als het toetsenbord. Het is een van de meest gebruik kantoorartikelen en onmisbaar op ieder bureau.

2. Wat zijn de voordelen van het gebruik van een muismat?

Het grootste voordeel van een muismat is dat het de computerbeleving van de gebruiker vergroot. Met een muismat zal de computer muis beter, sneller en preciezer reageren op de beweging die u wenst. Ook word het bureau of tafeloppervlak niet bekrast, maar juist beschermt. Een ander voordeel was vermindering van de verzameling puin onder de muis, waar door deze gehinderd werd tijdens gebruik.

3. Gebruikersdoeleinden van onze bedrukte muismatten

Voor het uitkiezen van de juiste muismat is het belangrijk om te weten waarom of waarvoor u de muismat voor wilt gaan gebruiken. Bent u op zoek naar de goedkoopste muismat? Of juist een muismat die uw doelgroep tegemoetkomt, zoals een muismat met polssteun of een muismat voor gamers?

muismatten goedkoop bedrukken

Muismatten voor thuis of op kantoor

Deze muismat is niets meer dan een platte rechthoekige muismat. Met deze populaire muismat beweegt de muis comfortabel in de gekozen richting en volgt deze de gegeven instructies nauwkeurig op. Binnen deze muismat zijn er twee mogelijkheden, namelijk een gebruikersvriendelijke muismat of goedkope muismat.

ergonomische muismatten bedrukken

Ergonomische muismat met polssteun tegen RSI klachten

Deze muismat met polssteun zorgt ervoor dat je pols rust op een kussentje en geen last krijgt van kramp in je hand. Tevens gaat deze ergonomische muismat met kussentje RSI tegen.

gaming muismatten met logo

Gaming muismatten voor het spelen van computerspelletjes of games

Deze muismat zorgt voor een uitstekende controle en nauwkeurige tracking response van de muis. Deze gaming muismatten hebben geen gel kussentje omdat dat de bewegingsvrijheid beperkt. Over het algemeen hebben gamingmuismatten een iets groter oppervlak in het liefst een effenkleur voor een optimale game ervaring.

bureau onderleggers bedrukt

Grote muismatten XXL en ruime bureauonderleggers

Wij hebben ook grote muismatten, xl of xll muismatten. Deze worden ook wel bureaonderleggers genoemd. Ze bieden ruimte voor zowel de muis als het toetsenbord. Een bureauonderlegger is een handig kantoorartikel voor bijvoorbeeld het schoon houden en beschermen van uw bureau tegen krassen.


4. Bedrukte muismatjes inzetten als promotiemateriaal

Muismatten zijn populair promotiemateriaal omdat muismatjes goedkoop zijn en graag ontvangen worden. Bovendien gebruikt bijna iedereen dagelijks een computer. Mede daarom kan vrijwel ieder bedrijf gebruik maken van bedrukte muismatjes als reclamemateriaal.

Waar moet u rekening mee houden?

Als u van plan bent om muismatten te gebruiken als promotiemateriaal, dan dient u rekening te houden met het doeleinde waar de ontvanger de muismat voor wil gebruiken. Gamers en mensen met polsklachten verlangen een andere speciale muismat dan de standaard muismatjes voor thuis of op kantoor.

Voorbeelden van muismatten als promotiemateriaal

Bij de meeste reclamecampagnes worden onze goedkoopste muismatten ingezet. Er wordt niet zo nauw gekeken naar de eindgebruiker, maar het doel is om zoveel mogelijk bedrukte muismatjes te verspreiden. Deze muismatten zijn populair op beurzen en evenementen, maar ook als give-away bij computerwinkels.

Wij produceren regelmatig game muismatten voor bedrijven die computeraccessoires en –benodigdheden verkopen. Deze bedrijven verkopen bijvoorbeeld game muizen, computerspelletjes, laptops en goede beeldschermen met een lage vertraging. Deze bedrijven geven, bij aanschaf van producten uit de winkel, een game muismat gratis cadeau!

De ergonomische werkplek is een hot item en een ergonomische muismat met polssteun mag dan ook niet ontbreken. Grote bedrijven bestellen ergonomische muismatten met bedrijfslogo om uit te delen aan haar werknemers. Een goedkope oplossing in het belang van de gezondheid van de werknemers. Tegelijkertijd worden deze muismatten weggegeven aan bezoekers en relaties van het bedrijf.

5. Wat zijn de afmetingen van de muismatten?

Wij hebben voor iedere soort muismat een aantal standaarden op een rijtje gezet. De meest gekozen formaten muismatten worden aangegeven, maar in principe kunnen wij muismatten in iedere gewenste afmetingen produceren.

muismatten

Rechthoekige muismat (standaard)

Deze meest verkochte muismatten zijn rechthoekig en zijn 22cm bij 18cm en ongeveer 2mm dik. Het is ook mogelijk om voor grote muismatten van 24cm bij 20cm te kiezen of juist voor kleine muismatten van 20cm bij 16cm.

gaming muismatten met logo

Ronde muismatten

Het is ook mogelijk om ronde muismatten te bestellen. Standaard hebben deze een diameter van 20cm maar het is ook mogelijk om de diameter zelf te bepalen.

muismat custom made bedrukt

Game muismatten

Game muismatten zijn iets groter dan de standaard muismatten. Aangezien gamers een grote actieradius hebben, hebben zij ook een grotere muismat nodig. Deze muismatten zijn standaard 32cm bij 27cm. Eventueel kunnen wij de grote naar wens aanpassen.

muismat custom made bedrukt

Bureauonderleggers

Grote bureau onderleggers moet ruimte bieden voor zowel de muis als het toetsenbord. U kunt kiezen uit onderleggers met de afmetingen 35cm bij 60cm of 30cm bij 90cm. Als fabrikant kunnen wij ook de onderlegger op maat produceren in de door u gewenste afmetingen.

6. Eigen vorm muismat ontwerpen

De meest bekende vormen van muismatten zijn cirkels en rechthoeken. Het zijn de modellen die wij veelal op voorraad houden, zodat wij deze snel bedrukt kunnen leveren. Maar als muismatten fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om muismatten in eigen vorm te laten produceren.

Met een eigen vorm muismat kunt u nog meer aandacht trekken van uw klant en relatie. Vaak kiezen bedrijven dan voor een vorm die symbool staat voor de organisatie of dienst die zij verlenen. Wij kunnen deze custom-made muismat bedrukken met uw logo, tekst of andere opdruk. Met deze combinatie heeft u een unieke muismat die extra opvalt.

Voorbeelden van eigen vorm muismat producties

Met enige regelmaat produceren wij muismatten in de vorm van een huis. De vorm van een huis kan symbool staan voor verschillende bedrijven, zoals een makelaarskantoor of een bouwbedrijf. De bedrijven kiezen ervoor om contactgegevens op de muismat te bedrukken in combinatie met het logo. Zij geven muismatten gratis weg en proberen op deze manier naamsbekendheid genereren.

Wij hebben verschillende transportbedrijven als klant. Deze bedrijven laten muismatten in de vorm van een vrachtwagen produceren. De opdruk laat zich raden en is meestal gelijk aan de vrachtwagens die zij op het wagenpark hebben staan. Vaak wordt er nog een kalender aan de muismat toegevoegd. Zo is het, met name voor de medewerkers van de planning, een praktisch relatiegeschenk.

7. Muismatten bedrukken met ontwerp naar keuze

Als muismatten fabrikant bedrukken wij de muismatten standaard in full colour. Het is ook mogelijk om de muismatjes in PMS kleuren te bedrukken. Het maakt qua prijs niet uit of uw opdruk uit twee kleuren opdruk of een full colour opdruk bestaat. Ook de grote van de opdruk heeft geen invloed.

De meeste bedrijven laten muismatten bedrukken met logo, tekst, slogan, boodschap, product presentatie, aanbieding, kalender of bedrijfsgegevens. Het is ook mogelijk om uw bedrijfslogo met contactgegevens te combineren in een ontwerp.

muismatten bedrukken kalender

Muismat met weekkalender

Muismatten kunnen multifunctioneel worden ingezet, door deze te verrijken met een informatieve weekkalender. Veel bureautafels zijn voorzien van zowel een muismat als een kalender. Een bedrukte muismat met weekkalender kan deze twee echter combineren. Wat muismatten met weekkalender extra populair maakt onder bedrijven is de mogelijkheid om speciale (bedrijfs) evenementen toe te voegen. Personeel in uw bedrijfspand zal dus nooit een evenement missen doordat zij er niet vanaf wisten.

muismat bedrukken promotie

Muismat met logo

Muismatten met logo zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Veel bedrijven laten hun bedrijfslogo en/of contactgegevens op de muismat bedrukken. De muismatten met logo geven ze weg aan klanten en relaties.

muismat bedrukken promotie

Muismat met foto van een product

Doordat wij full-colour muismatten kunnen fabriceren zijn onze bedrukte muismatten zeer geschikt als presentatie voor uw product. Standaard worden onze muismatten bedrukt met logo of afbeelding met één kleur opdruk tot een maximum van vier kleuren. Er geldt dat hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper muismatten worden. Het is tevens een optie bij ons om de muismatten in full colour te bedrukken met een afbeelding of een logo. Een full colour bedrukking wordt geplaatst wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft.

8. Van welke materiaal worden muismatten geproduceerd?

Een belangrijke eigenschap van de muismat is het materiaal waarvan deze is geproduceerd. Wij maken onderscheid tussen het materiaal aan de bovenzijde van de muismat en aan de onderzijde van de muismat.

Bovenzijde van de muismatten
De bovenzijde van de muismat heeft direct contact met de muis en heeft dus invloed op de gebruikerservaring. Wij kunnen de bovenzijde van onze muismatten produceren van stof of plastic. Een stoffen bovenzijde de juiste keuze wanneer u zoekt naar het beste gebruiksgemak en extra precisie. Een lichte muismat met plastic bovenzijde heeft als voordeel dat deze zeer goedkoop kan worden geleverd. Als nadeel heeft dit materiaal dat er relatief weinig verschil is met het materiaal van menig bureau

Onderzijde van de muismatten
De zwaarte van de muismat is bepalend voor hoe stevig de muismat ligt op het bureau. Zo heeft een zwaardere muismat meer grip op het bureau dan een lichtere muismat. Het gewicht van een muismat wordt beïnvloed door het materiaal van de onderzijde. Kiest u voor een rubberen onderzijde, dan heeft u een relatief zwaardere muismat en dus extra stevigheid. Daarbij komt dat rubber van naturen meer grip of antislip geeft. Een foam muismat is automatisch lichter dan een rubberen muismat, waardoor de stevigheid op het bureau relatief minder is.

Over geschiktheid van bepaalde materialen zijn de meningen verdeeld. Sommige mensen vinden de goedkopere gladde muismatten weinig geschikt, omdat de muis hier weinig grip op heeft. Zij verkiezen een met een wat ruwere, stofachtige ondergrond. Andere mensen vinden gladder juist fijner, omdat de muis bij minder weerstand gemakkelijker over het oppervlak glijdt.

9. Tips voor het samenstellen en personliseren van muismatten

Onze muismatten met logo zijn een populair relatiegeschenk voor jong en oud. Vrijwel iedereen zit dagelijks achter een computer en kan daarom vaak herinnert worden aan uw bedrijf. Hier zijn enkele tips om indruk te maken op uw klanten met behulp van bedrukte muismatten met logo of tekst.

Kies voor een bruikbare muismat waar uw doelgroep iets aan heeft. Als de doelgroep er iets aan heeft, dan zal men de bedrukte muismat ook gebruiken. Hebben zij er niets aan? Dan zal de muismat ook niet in gebruik genomen worden. Houdt rekening met de doelgroep, want gamers stellen vaak andere eisen aan een muismat en kantoormedewerkers. Overweeg een eenvoudig bedrukte muismat met opdruk die tijdens gebruik goed zichtbaar is maar tegelijkertijd niet al te veel opvalt. Te drukke muismat kan ervoor zorgen dat de doelgroep links laat liggen. Wilt u toch graag een opvallende muismat? Kies voor een creatieve vorm muismat.

10. Is het mogelijk om kleine oplage muismatten te bestellen?

Ja, sinds kort is het mogelijk om ook kleine oplage muismatten bij ons te bestellen. Wij leveren al muismatten bij een minimale afname van 500 stuks. Hoe groter uw bestelling, hoe hoger de korting. De muismatten in kleine oplage bedrukken wij met uw reclame in enkele kleuren of full colour. U moet alleen uw opdruk aanleveren en vervolgens sturen wij u een drukproef. Na akoord beginnen wij met produceren en worden de muismatten binnen 2-3 weken geleverd. Ook kleine oplage muismatten kunnen wij snel leveren.

11. Vrijblijvende offerte voor de goedkoopste muismatten

Geen vragen meer en wilt u een vrijblijvende offerte aanvraag doen? Gebruik dan onderstaande offerte aanvragen button. Belangrijke informatie die wij graag terugzien in de offerte aanvraag zijn: het model muismat, de vorm, het aantal, de opdruk en de levertijd.


goedkoopste muismatten