Fabrikant goedkope bedrukte muismatten

Promoboer produceert de meest opvallende muismatten tegen de goedkoopste tarieven. De meest populaire muismatten in onze collectie zijn: rubberen muismatten met stoffen bovenzijde. Deze muismatten zullen niet snel verschuiven op uw bureau en zijn geschikt voor secuur werk. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste oplossing, dan raden wij onze lichte muismatten van foam materiaal aan. Al onze muismatten zijn geschikt voor zowel optische muizen als mechanische muizen.

Eigen vorm muismatten bedrukken

Onze muismatten kunnen volledig full-colour worden bedrukt. Naast de mogelijkheid om muismatten in een aantal standaard vormen te produceren, bieden wij ook de mogelijkheid voor het maken van een muismat in een eigen gewenste vorm. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen? Dan assisteren wij u daar graag bij. Wij leveren al muismatten vanaf 500 stuks.

Overzicht muismatten bedrukken

Muismatten populair
(stoffen muismat + rubber)

populaire muismat bedrukken

Muismatten goedkoop
(foam materiaal)

goedkope muismatten bedrukken

Muismatten in eigen vorm

custom made muismatten bedrukken

Muismatten custom-made

ergonomische muismat met logo

In 4 Stappen Muismatten Bestellen

Op ieder kantoor met computers zijn ze nodig: muismatten. Zoekt u naar een geschikt product voor uw bedrijfspromotie, dan zijn bedrukte muismatten de juiste keuze. Wij zijn fabrikant van de muismatten zelf, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn wanneer u zoekt naar muismatten met logo. Omdat er een aantal keuzes komen kijken bij het samenstellen van de muismatten voor uw campagne hebben wij een overzicht gemaakt van alle mogelijkheden.

1. Kies de vorm en kleur

Doordat Promoboer fabrikant is van muismatten bieden wij u muismatten in iedere gewenste kleur. Veel standaardkleuren hebben wij reeds klaarliggen in ons magazijn, waardoor wij deze extra goedkoop en snel kunnen leveren. Zoekt u naar een muismat in uw eigen PMS-kleur, dan kunnen wij die kleur muismat op maat voor u produceren. Vervolgens is het van belang een keuze te maken wat betreft de vorm van de muismatten. Ook hiervan hebben wij een aantal standaardmodellen klaarliggen in ons magazijn, zoals: ronde, vierkante en rechthoekige. Als fabrikant kunnen wij echter veel meer. Zoekt u bijvoorbeeld naar muismatten in de vorm van uw eigen product? Wij zijn gespecialiseerd in custom-made producties van muismatten. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van muismatten in zowel standaardvormen als custom-made vormen.
2. Kies materiaal bovenzijde

De bovenzijde van de muismat heeft direct contact met de muis en heeft dus invloed op de gebruikerservaring. Wij kunnen de bovenzijde van onze muismatten leveren gemaakt van:

  1. Stof
  2. Plastic

Alle drie de materialen hebben hun eigen voordeel. Zo is een stoffen bovenzijde de juiste keuze wanneer u zoekt naar het beste gebruiksgemak en extra precisie. Een lichte muismat met plastic bovenzijde heeft als voordeel dat deze zeer goedkoop kan worden geleverd. Als nadeel heeft dit materiaal dat er relatief weinig verschil is met het materiaal van menig bureau.
3. Kies materiaal onderzijde

De zwaarte van de muismat is bepalend voor hoe stevig de muismat ligt op het bureau. Zo heeft een zwaardere muismat meer grip op het bureau dan een lichtere muismat. Het gewicht van een muismat wordt beïnvloed door het materiaal van de onderzijde. Kiest u voor een rubberen onderzijde, dan heeft u een relatief zwaardere muismat en dus extra stevigheid. Daarbij komt dat rubber van nature enige grip geeft. Een foam muismat is automatisch lichter dan een rubberen muismat, waardoor de stevigheid op het bureau relatief minder is.4. Kies de bedrukking

Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden om muismatten te bedrukken. Wij kunnen de muismatten bedrukken met een stukje tekst of een logo, maar ook met een complexe (all-over) full-colour bedrukking. Onder bedrijven zijn de volgende bedrukkingen zeer populair:

  • Kalender met (bedrijfs)evenementen
  • Muismat met logo
  • Full-colour muismatten met foto van product
  • Muismat met aanbieding
  • Muismatten met patroon of motief

De goedkoopste bedrukte muismat heeft zo min mogelijk verschillende kleuren opdruk. Over het algemeen geldt de regel: hoe minder kleuren opdruk hoe lager onze tarieven. Vanaf 4 kleuren wordt het vaak interessanter om te kiezen voor full-colour muismatten. Een full-colour opdruk is te herkennen aan: 1. De hoeveelheid verschillende kleuren opdruk, 2. Een verloop van kleuren, 3. De opdruk is een foto of afbeelding.

5. Kies de levertijd

Wilt u zo spoedig mogelijk onze muismatten in huis hebben of maakt de levertijd juist niet zo zeer uit? Bent u op zoek naar de scherpste tarieven per muismat, dan is het voordelig wanneer u wat langer de tijd heeft. De standaardlevertijd van muismatten is ongeveer 2 weken. Wij zullen de muismatjes dan per vliegtuig verzenden. Bij langere levertijd kunnen we de muismatten per boot verschepen. Wilt u met spoed muismatten bedrukken, dan kunnen wij ook bedrukte muismatten leveren welke direct uit voorraad komen. Dit betreft één van onze standaardvormen in onze standaardkleuren. Deze muismatten kunnen wij al binnen 10 dagen leveren.

Wat kost muismatten bedrukken met logo?

Zoals u wellicht heeft gemerkt zijn er geen prijzen te vinden op de website van Promoboer. Aangezien wij de laagste prijzen willen aanbieden proberen wij als groothandel namelijk altijd een prijs op maat voor u op te stellen. Diverse factoren, zoals de bovengenoemde keuzes, zijn van invloed op de prijs van onze muismatten met logo.

Redenen om muismatten te laten bedrukken

Wilt u graag een campagne starten met muismatten? Wij verzorgen al jaren uiteenlopende acties met bedrukte muismatten. Muismatten bedrukken met logo of afbeelding is één van de meest populaire producten die wij in ons assortiment hebben. Een bedrukte muismat is niet weg te denken meer uit de dagelijkse leven van de mens. Of men thuis is of op het werk, iedere dag wordt de computer of laptop wel gebruikt voor ontspanning of werk. Wat is er nu een mooier geschenk voor uw relaties dan een muismat met een bedrukking van uw logo of afbeelding. Een bedrukte muismat is een geschenk wat zeer bruikbaar voor uw klanten en is tevens een geschenk waar men dagelijks mee in aanraking komt. Uw logo of afbeelding zal iedere dag gezien worden. Muismatten bedrukken is een goedkope en efficiënte manier van reclame maken voor uw onderneming. Lees hieronder over de verschillende redenen om muismatten te laten bedrukken.

Gebruiksvriendelijkheid.

Het grootste voordeel van muismatten is het feit het extra gebruiksgemak biedt aan de gebruiker. Wanneer een muis wordt gebruikt op een bureau of andere ondergrond kan het weleens gebeuren dat de muis slecht of niet goed reageert op beweging. Door gebruik de maken van een muismat is dit probleem opgelost. Een ergonomische of stoffen muismat zorgt tevens voor extra ondersteuning aan de pols. Een welkom geschenk voor iedere computergebruiker is dus een muismat met logo. Muismatten worden vaak een jaar of langer achter elkaar gebruikt. Hierdoor zal uw reclame extra lang zichtbaar zijn.

Muismatten bedrukken met weekkalender

Muismatten kunnen multifunctioneel worden ingezet, door deze te verrijken met een informatieve weekkalender. Veel bureautafels zijn voorzien van zowel een muismat als een kalender. Een bedrukte muismat met weekkalender kan deze twee echter combineren. Wat muismatten met weekkalender extra populair maakt onder bedrijven is de mogelijkheid om speciale (bedrijfs) evenementen toe te voegen. Personeel in uw bedrijfspand zal dus nooit een evenement missen doordat zij er niet vanaf wisten.

keycord bedrukken met logo

Presentatie van uw product

Doordat wij full-colour muismatten kunnen fabriceren zijn onze bedrukte muismatten zeer geschikt als presentatie voor uw product. Standaard worden onze muismatten bedrukt met logo of afbeelding met één kleur opdruk tot een maximum van vier kleuren. Er geldt dat hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper muismatten worden. Het is tevens een optie bij ons om de muismatten in full colour te bedrukken met een afbeelding of een logo. Een full colour bedrukking wordt geplaatst wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft.

Relatiegeschenk per post

Zoekt u naar een geschenk welke u per post kunt versturen? Het kleine formaat en relatief lichte gewicht van muismatten met logo zorgt ervoor dat deze gemakkelijk en goedkoop kunnen worden verzonden per post.

keycord bedrukken met logo