string(12) "/muismatten/"

Gepersonaliseerde muismatten met logo, tekst of ander ontwerp

Promoboer heeft een ruim assortiment aan muismatten en produceert de meest opvallende muismatten tegen de goedkoopste tarieven. Onze bedrukte muismatten beschermen het bureaublad en werken comfort verhogend bij muisgebruik. Onze meest verkochte muismatten zijn de stoffen muismatten met rubberen onderkant. Deze populaire muismat blijft, in tegenstelling tot de goedkoopste muismatten van foam, goed liggen bij intensief te gebruik. Al onze muismatten bedrukken wij full colour met het door u aangeleverde ontwerp. Wij leveren al bedrukte muismatten vanaf 500 stuks.

Gaming- en ergonomische muismatten bedrukken

Wij produceren ook ergonomische muismatten met speciale kussentjes in verband met het tegengaan van RSI. Deze muismatten geven de pols rust en zijn populair bij dagelijkse computergebruikers. Voor diegene die regelmatig een spelletje spelen hebben wij grote gaming muismatten. Deze game muismat optimaliseert de belangrijke eigenschappen van gameplay, zoals controle en nauwkeurigheid van de muis. Onze bureauonderleggers zijn extra groot, zodat er naast de muismat ook ruimte is voor een toetenbord

Overzicht muismatten bedrukken
Muismatten populair
(stoffen muismat + rubber)
Stoffen muismatten
Muismatten goedkoop
(foam materiaal)
Goedkope muismatten van foam
Muismatten in eigen vorm
custom made muismatten
Ergonomische muismatten
ergonomische muismatten bedrukken
Gaming muismatten
(extra groot)
gaming muismatten bedrukken
Bureauonderleggers
bureau onderleggers
Muismatten met fotovak
muismatten met fotovak
Muismatten met rekenmachine
muismat met rekenmachine

Bedrukte muismatten bestellen in enkele stappen

verschillende soorten muismatten bedrukken

Wilt u graag een campagne starten met bedrukte muismatten? Wij verzorgen al jaren uiteenlopende acties met goedkope muismatten. Muismatten bedrukken met logo of afbeelding is één van de meest populaire producten die wij in ons assortiment hebben. Een bedrukte muismat is niet weg te denken meer uit de dagelijkse leven van de mens en dat is de reden dat muismatten populair zijn om weg te geven als relatiegeschenk. Omdat er een aantal keuzes komen kijken bij het samenstellen van de muismatten voor uw campagne hebben wij een overzicht gemaakt van alle mogelijkheden. De mogelijkheden bieden u de ruimte om de muismat te ontwerpen.

#1 Promotionele muismatten als relatiegeschenk

Een muismat is een onderlegger waarover de muis van de computer bewogen kan worden. Een muismat zorgt voor een egale en schone ondergrond, die het bureaublad beschermt en het comfort bij muisgebruik vergroot. Voor het uitkiezen van de juiste muismat is het belangrijk om te weten waarom of waarvoor u de muismat voor wilt gaan gebruiken.

muismatten goedkoop bedrukken

Goedkoopste muismatten

Bent u van plan om de muismatten weg te geven aan klanten, relaties of werknemers? Dan zijn onze meest verkochte muismatten voor een aanrader. Deze muismat is niets meer dan een platte rechthoekige muismat. Met deze populaire muismat beweegt de muis comfortabel in de gekozen richting en volgt deze de gegeven instructies nauwkeurig op. Binnen deze muismat zijn er twee mogelijkheden, namelijk een gebruikersvriendelijke muismat of goedkope muismat.

ergonomische muismatten bedrukken

Ergonomische muismatten met polssteun

Overigens is het aan te raden om een ergonomische muismat te gebruiken als er veel achter een computer gewerkt word. Deze muismat met polssteun zorgt ervoor dat je pols rust op een kussentje en geen last krijgt van kramp in je hand. Tevens gaat deze ergonomische muismat met kussentje RSI tegen. Populair op kantoor, maar ook als give-away bij aanschaf van een computer of gerelateerde producten.

gaming muismatten met logo

Gaming muismatten voor het spelen van computerspelletjes of games

Met onze gaming muismat wordt gameplay geoptimaliseerd. Deze muismat zorgt voor een uitstekende controle en nauwkeurige tracking response van de muis. Deze gaming muismatten hebben geen gel kussentje omdat dat de bewegingsvrijheid beperkt. Over het algemeen hebben gamingmuismatten een iets groter oppervlak in het liefst een effenkleur voor een optimale game ervaring. Game muismatten worden wel eens weggegeven bij aanschaf van een computerspel!

bureau onderleggers bedrukt

Grote muismatten xl en ruime bureauonderleggers

Wij hebben ook grote muismatten of xl muismatten. Deze worden ook wel bureaonderleggers genoemd. Ze bieden ruimte voor zowel de muis als het toetsenbord. Een bureauonderlegger is een handig kantoorartikel voor bijvoorbeeld het schoon houden en beschermen van uw bureau tegen krassen.


#2 Ronde muismatten of andere vorm

Heeft u al nagedacht over de afmetingen en vorm van de muismat? Wij hebben voor iedere soort muismat een aantal standaarden op een rijtje gezet. De meest gekozen formaten muismatten worden aangegeven, maar in principe kunnen wij muismatten in iedere eigen vorm en afmetingen produceren.

gaming muismatten met logo

Ronde muismatten

Het is ook mogelijk om ronde muismatten te bestellen. Standaard hebben deze een diameter van 20cm maar het is ook mogelijk om de diameter zelf te bepalen.

muismatten

Rechthoekige muismat (standaard)

Deze meest verkochte muismatten zijn rechthoekig en zijn 22cm bij 18cm en ongeveer 2mm dik. Het is ook mogelijk om voor grote muismatten van 24cm bij 20cm te kiezen of juist voor kleine muismatten van 20cm bij 16cm.

muismat custom made bedrukt

Muismat in eigen vorm

Als fabrikant kunnen wij echter veel meer. Niet alleen muismatten in uw eigen afmetingen, maar ook muismatten in eigen vorm. Voorbeelden van eigen vormen zijn bijvoorbeeld muismatten in de vorm van uw logo of muismatten in de vorm van uw product. Op deze manier kunt u de nog meer de aandacht trekken van uw klanten en relatie.

#3 Materiaal muismatten

Een belangrijke eigenschap van de muismat is het materiaal waarvan deze is geproduceerd. Wij maken onderscheid tussen het materiaal aan de bovenzijde van de muismat en aan de onderzijde van de muismat.

Bovenzijde van de muismatten
De bovenzijde van de muismat heeft direct contact met de muis en heeft dus invloed op de gebruikerservaring. Wij kunnen de bovenzijde van onze muismatten produceren van stof of plastic. Een stoffen bovenzijde de juiste keuze wanneer u zoekt naar het beste gebruiksgemak en extra precisie. Een lichte muismat met plastic bovenzijde heeft als voordeel dat deze zeer goedkoop kan worden geleverd. Als nadeel heeft dit materiaal dat er relatief weinig verschil is met het materiaal van menig bureau

Onderzijde van de muismatten
De zwaarte van de muismat is bepalend voor hoe stevig de muismat ligt op het bureau. Zo heeft een zwaardere muismat meer grip op het bureau dan een lichtere muismat. Het gewicht van een muismat wordt beïnvloed door het materiaal van de onderzijde. Kiest u voor een rubberen onderzijde, dan heeft u een relatief zwaardere muismat en dus extra stevigheid. Daarbij komt dat rubber van naturen meer grip of antislip geeft. Een foam muismat is automatisch lichter dan een rubberen muismat, waardoor de stevigheid op het bureau relatief minder is.

Over geschiktheid van bepaalde materialen zijn de meningen verdeeld. Sommige mensen vinden de goedkopere gladde muismatten weinig geschikt, omdat de muis hier weinig grip op heeft. Zij verkiezen een met een wat ruwere, stofachtige ondergrond. Andere mensen vinden gladder juist fijner, omdat de muis bij minder weerstand gemakkelijker over het oppervlak glijdt.

#4 Muismatten bedrukken snel

Als muismatten fabrikant bedrukken wij de muismatten standaard in full colour. Het is ook mogelijk om de muismatten in PMS kleuren te bedrukken. Het maakt qua prijs niet uit of uw opdruk uit twee kleuren opdruk of een full colour opdruk bestaat. Ook de grote van de opdruk heeft geen invloed.

De meeste bedrijven laten muismatten bedrukken met logo, tekst, slogan, boodschap, product presentatie, aanbieding, kalender of bedrijfsgegevens. Het is ook mogelijk om uw bedrijfslogo met contactgegevens te combineren in een ontwerp.

muismatten bedrukken kalender

Muismat met weekkalender

Muismatten kunnen multifunctioneel worden ingezet, door deze te verrijken met een informatieve weekkalender. Veel bureautafels zijn voorzien van zowel een muismat als een kalender. Een bedrukte muismat met weekkalender kan deze twee echter combineren. Wat muismatten met weekkalender extra populair maakt onder bedrijven is de mogelijkheid om speciale (bedrijfs) evenementen toe te voegen. Personeel in uw bedrijfspand zal dus nooit een evenement missen doordat zij er niet vanaf wisten.

muismat bedrukken promotie

Muismat met logo

Muismatten met logo zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Veel bedrijven laten hun bedrijfslogo en/of contactgegevens op de muismat bedrukken. De muismatten met logo geven ze weg aan klanten en relaties.

muismat bedrukken promotie

Muismat met foto van een product

Doordat wij full-colour muismatten kunnen fabriceren zijn onze bedrukte muismatten zeer geschikt als presentatie voor uw product. Standaard worden onze muismatten bedrukt met logo of afbeelding met één kleur opdruk tot een maximum van vier kleuren. Er geldt dat hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper muismatten worden. Het is tevens een optie bij ons om de muismatten in full colour te bedrukken met een afbeelding of een logo. Een full colour bedrukking wordt geplaatst wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft.

#5 Tips voor een reclame met muismatten

Onze muismatten met logo zijn een populair relatiegeschenk voor jong en oud. Vrijwel iedereen zit dagelijks achter een computer en kan daarom vaak herinnert worden aan uw bedrijf. Hier zijn enkele tips om indruk te maken op uw klanten met behulp van bedrukte muismatten met logo of tekst.

Kies voor een bruikbare muismat waar uw doelgroep iets aan heeft. Als de doelgroep er iets aan heeft, dan zal men de bedrukte muismat ook gebruiken. Hebben zij er niets aan? Dan zal de muismat ook niet in gebruik genomen worden. Houdt rekening met de doelgroep, want gamers stellen vaak andere eisen aan een muismat en kantoormedewerkers. Overweeg een eenvoudig bedrukte muismat met opdruk die tijdens gebruik goed zichtbaar is maar tegelijkertijd niet al te veel opvalt. Te drukke muismat kan ervoor zorgen dat de doelgroep links laat liggen. Wilt u toch graag een opvallende muismat? Kies voor een creatieve vorm muismat.

#6 Kleine oplage muismatten bedrukken met snelle levertijd

Sinds kort is het mogelijk om ook kleine oplage muismatten bij ons te bestellen. Wij leveren al muismatten bij een minimale afname van 500 stuks. Hoe groter uw bestelling, hoe hoger de korting. De muismatten in kleine oplage bedrukken wij met uw reclame in enkele kleuren of full colour. U moet alleen uw opdruk aanleveren en vervolgens sturen wij u een drukproef. Na akoord beginnen wij met produceren en worden de muismatten binnen 2-3 weken geleverd. Ook kleine oplage muismatten kunnen wij snel leveren.

#7 Vrijblijvende offerte voor de goedkoopste muismatten

Geen vragen meer en wilt u een vrijblijvende offerte aanvraag doen? Gebruik dan onderstaande offerte aanvragen button. Belangrijke informatie die wij graag terugzien in de offerte aanvraag zijn: het model muismat, de vorm, het aantal, de opdruk en de levertijd.


goedkoopste muismatten