Goedkope deurmatten voor binnen en buiten

Promoboer is groothandel van goedkope deurmatten. Wij produceren grote aantallen deurmatten voor binnen en buiten. De goedkope droogloopmatten voor het drooglopen van de schoenen worden vaak binnen gebruikt. De schoonloopmatten voor het schoonlopen van de schoenen worden vaak buiten gebruikt. In principe leveren wij deurmatten in standaard formaat, maar bij grote afname kunnen wij de deurmatten op maat leveren zodat deze uitstekend bij de entree past.

Deurmatten met logo of logomatten

De deurmatten zijn verkrijgbaar in ieder gewenste kleur met gepersonaliseerde bedrukking. Vaak kiezen onze klanten voor deurmatten met logo en/of tekst. Ook is het mogelijk om de deurmatten in full colour te bedrukken. Alle deurmatten zijn voorzien van een rubberen anti-slip rug. Een bedrukte deurmat bij de entree heeft uitstraling en herkenning, want een bedrukte deurmat is het eerste wat klanten en relaties zien bij binnenkomst.

Deurmatten personaliseren in enkele stappen

Een goede eerste indruk doe je met gepersonaliseerde deurmatten. Wij kunnen de deurmatten produceren naar al je wensen. Je kunt dit doen door zelf de afmetingen, vorm en de bedrukking te kiezen. Gepersonaliseerde deurmatten zorgen voor een unieke uitstraling en naamsbekendheid van een bedrijf of organisatie. Onze klanten kiezen vaak voor deurmatten met een bedrijfslogo, tekst of boodschap. In het onderstaande stappenplan kun je je eigen deurmatten ontwerpen.

deurmatten bedrukken

Stap 1. Functionaliteit van de deurmatten

Deurmatten zijn verkrijgbaar met verschillende functionaliteiten. Onderstaand bespreken we de meest gebruikte functionaliteiten van de deurmatten.

droogloopmatten bedrukken met logo

Droogloopmatten

Ben je op zoek naar matten die vocht opnemend zijn? Kies dan voor de droogloopmatten. De droogloopmatten zorgen ervoor dat vocht aan de onderkant van schoenen wordt opgenomen. Met de droogloopmatten zorg je ervoor dat de vloer vochtvrij blijft.

schoonloopmatten bedrukken met logo

Schoonloopmatten

De schoonloopmatten hebben extra functionaliteit. Naast het opnemen van vocht aan de onderkant van schoenen, hebben de schoonloopmatten een borstelfunctie. Met de grove uiteindes op de matten wordt ook de onderkant van schoenen schoon geborsteld. Met de schoonloopmatten vermijdt je vocht en vuil.

houd afstand matten bedrukken met logo

Houd afstand matten

Het hoofddoel van de houd afstand matten is om klanten, relaties of personeel te attenderen op de anderhalve meter maatregel tegen corona. Daarnaast kunnen we de houd afstand matten ook produceren met schoonloop of droogloop functionaliteit.

Stap 2. Materiaal van de deurmatten

Onze deurmatten kunnen geproduceerd worden van diverse materialen. De meest populaire en vaakste gebruikte deurmatten worden gemaakt van polypropyleen, polyester of nylon. Deze materialen zijn erg geschikt voor het schoonlopen of drooglopen van schoenen.

Stap 3. Kleur van de deurmatten

Deurmatten zijn verkrijgbaar in ieder gewenste standaard kleur of eigen PMS kleur. Deurmatten in standaard kleuren hebben wij op voorraad. Deze deurmatten kunnen wij snel leveren. De onderstaande kleuren deurmatten worden door onze klanten het meest gekozen. Staat de kleur die je wilt hebben er niet tussen het overzicht? Wij maken de deurmatten in de kleur die je wilt hebben speciaal voor je op maat.

Stap 4. Deurmatten op maat

De mogelijkheden om deurmatten op maat te maken zijn eindeloos. In het onderstaande overzicht bespreken we van een aantal mogelijkheden.

deurmatten op maat

Deurmatten op maat

Deurmatten worden vaak gebruikt bij de ingang of uitgang van een deur. Standaard hebben matten voor de deur een afmeting van 65 x 85 cm. Het kan ook zo zijn dat je op zoek bent naar een grotere of kleine deurmat. Wij kunnen de deurmatten speciaal voor jou op maat produceren.

entreematten op maat

Entreematten op maat gemaakt

Entreematten zijn grote matten die veel gebruikt worden in hotels, organisaties of bedrijven. De entreematten worden op maat gemaakt. Je kunt de entreematten bijvoorbeeld gebruiken voor bij de ingang of bij draaideuren.

covid matten

Houd afstand matten op maat

Met de houd afstand matten maak je klanten, personeel of relaties attent op de anderhalve meter regel. Standaard hebben de houd afstand matten een afmeting van 150 x 40 cm. Het is ook mogelijk om de houd afstand matten in een ander formaat te bestellen.

Stap 5. Deurmatten met bedrukking

De deurmatten kunnen we personaliseren met een eigen ontwerp. Dit doen we door de deurmatten te bedrukken met een logo, tekst of andere bedrukking. Je kunt er ook voor kiezen om de deurmatten in full colour te bedrukken. Het goedkoopst is om de deurmatten te bedrukken met één logo of tekst.

Vrijblijvende prijsopgave voor gepersonaliseerde deurmatten

Heb je interesse gekregen in onze goedkope deurmatten met opdruk? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de vorm, afmeting, de kleur en de bedrukking van de deurmatten. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over deurmatten bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over deurmatten met bedrukking

Vraag 1. Wat is het verschil tussen droogloopmatten en schoonloopmatten?

Zit er wel verschil in? Absoluut. Zowel de droogloopmatten als schoonloopmatten kunnen vocht onder schoenen opnemen, waardoor vloeren vrij blijven van vocht. Schoonloopmatten hebben een extra borstelfunctionaliteit waarmee het vuil onder schoenen verwijderd wordt.

schoonlopen en drooglopen

Vraag 2. Wat zijn de goedkoopste deurmatten?

In onze uitgebreide collectie deurmatten zijn de logomatten het goedkoopst. De logomatten worden gemaakt van nylon met een rubberen anti-slip rug. De logomatten voorzien van een gepersonaliseerde tekst of logo op één positie. We kunnen de logomatten ook op meerdere posities bedrukken.

goedkoopste deurmatten

Vraag 3. Bedrukken jullie deurmatten in kleine oplage?

Ja, de deurmatten bedrukken we in kleine oplage afhankelijk van de gewenste deurmatten. Grote entreematten bedrukken wij al vanaf 1 stuks. Deurmatten bedrukken wij al vanaf 250 stuks. De matten kunnen we personaliseren met een tekst, logo of in full colour.

entreematten kleine oplage

Vrijblijvende prijsopgave voor deurmatten met opdruk

Heb je interesse gekregen in onze goedkope deurmatten met opdruk? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, afmeting, de vorm, de kleur en de bedrukking van de deurmatten. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over deurmatten bestellen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!