Potlood bedrukken

Bij ons kan je een potlood bedrukken die tegenwoordig erg populair is als promotie- of marketing artikel. Bedrijven of organisaties geven de potloden vaak weg aan klanten, relaties of personeel. Je kunt een potlood bedrukken en volledig naar wens personaliseren. De potloden worden standaard geleverd met een zwarte potloodpunt maar bij Promoboer is het ook mogelijk om een andere kleur potloodpunt te kiezen.

potlood bedrukken

1. Bedrukte potloden: kies de kleur

Je kunt bedrukte potloden kiezen in standaard kleuren of eigen kleuren. Bedrukte potloden in standaardkleur zijn het voordeligste, potloden in eigen kleur zijn voor jouw klanten en relaties altijd herkenbaar. In het onderstaande overzicht staan de meest populaire kleuren getoond.

2. Potloden bedrukken of potloden graveren

Nadat je de kleur van de potloden hebt bepaald, gaan we aan de slag met de bedrukking of gravering. Afhankelijk van het type potlood dat je gekozen hebt, kunnen we een eigen ontwerp op de potloden aanbrengen. Onderstaand gaan we dieper in op potloden bedrukken of potloden graveren.

potloden bedrukken

Potloden bedrukken

Wij kunnen potloden bedrukken met een rechtstreekse print. Deze vorm van bedrukking is de voordeligste keuze, en wordt daarom door onze klanten vaak gekozen. We bedrukken potloden standaard op één of meerdere posities met een tekst of logo. Bijvoorbeeld met bedrijfslogo of herkenbare slogan.

potloden graveren

Potloden graveren

Heb je gekozen voor houten potloden? Dan kunnen we de potloden graveren. Potloden graveren is een luxe vorm van personaliseren. We kunnen tekst of logo in de potloden stansen. Het gepersonaliseerde ontwerp blijft hierdoor permanent zichtbaar, tot dat de potloden op-geslepen zijn.

potloden full colour bedrukken

Full colour potloden

Wil je potloden volledig bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp? Laat dan full colour potloden bedrukken. Bij full colour bedrukking wordt de "wrap" bedrukt en vervolgens om de potloden geplaatst. Het voordeel van full colour bedrukking is dat de potloden volledig gepersonaliseerd worden.

3. Potloden laten bedrukken: kies de opdruk

De volgende stap is het aanbrengen van een ontwerp. Vaak laten klanten potloden met logo bedrukken. Potloden met logo worden vaak ingezet voor promotie- en/of reclamemateriaal. Potloden worden daarom ook vaak weggegeven bij evenementen of bijeenkomsten. Wil je potloden laten bedrukken met een andere opdruk? Wij kunnen ook potloden met logo, potloden met naam, potloden met tekst bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Potloden bedrukken goedkoop

1. Potloden bedrukken kleine oplage

Ja, wij kunnen potloden bedrukken in kleine oplage. De minimale afname hangt af van de soort potloden die je kiest. Het voordeel van potloden bedrukken kleine oplage is dat we die snel kunnen leveren. Meestal vanaf 250 stuks al.

potloden kleine oplage

2. Hebben jullie potloden sets?

Naast losse potloden kunnen wij ook potloden in set leveren. Je kan kiezen uit het aantal potloden in de set en het materiaal van de verpakking. Denk hierbij aan potloden in een kartonnen verpakking of potloden in een blik. Wij hebben kleurpotloden die standaard worden geleverd in een set van 12. Deze potloden worden ook wel gebruikt als tekenpotloden. De verpakking van de sets kunnen we voorzien van een opdruk.

potloden sets
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!