Bedrukte potloden als promotiemateriaal

Bedrukte potloden zijn een perfecte reclamedrager en worden dagelijks op vele plekken gebruikt, denk maar eens aan thuis, kantoor, scholen, beurzen, winkels en ga zo maar door. Je hebt de keuze uit goedkope potloden met gum, duurzame potloden, vulpotloden, flexibele potloden, timmermanspotloden en nog veel meer.

Potloden laten bedrukken

Deze goedkope potloden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Het is ook mogelijk om de potloden in eigen PMS kleur te laten maken. Wij kunnen de potloden bedrukken of potloden graveren met een logo, naam, stukje tekst, reclame of andere opdruk. De potloden kunnen rondom bedrukt worden in full colour.

In enkele stappen potloden bedrukken met logo

Gepersonaliseerde potloden zijn een erg populair promotie- of marketing artikel. Bedrijven of organisaties geven de potloden vaak weg aan klanten, relaties of personeel. Je kunt de potloden bij ons volledig naar wens personaliseren. In het onderstaande stappenplan gaan we aan de slag met het personaliseren van jouw potloden.

potloden-bedrukken

Stap 1. Kleur van de potloden

De eerste stap in het personaliseringsproces is het kiezen van de kleur voor de potloden. Je kunt kiezen uit één van onze standaardkleuren, of eigen PMS kleur. Potloden in standaardkleur zijn het voordeligste, eigen PMS potloden zijn voor jouw klanten en relaties altijd herkenbaar. In het onderstaande overzicht staan de meest populaire kleuren getoond.

Stap 2. Potloden bedrukken of graveren

Nadat je de kleur van de potloden hebt bepaald, gaan we aan de slag met de bedrukking of gravering. Afhankelijk van het type potlood dat je gekozen hebt, kunnen we een eigen ontwerp op de potloden aanbrengen. Klanten kiezen er vaak voor om de potloden met een stukje tekst of eigen ontwerp te personaliseren. Onderstaand gaan we dieper in op bedrukken en graveren.

potloden bedrukken

Potloden bedrukken

De potloden kunnen we bedrukken met een rechtstreekse print. Deze vorm van bedrukking is de voordeligste keuze, en wordt daarom door onze klanten vaak gekozen. We bedrukken de potloden standaard op één of meerdere posities met een stukje tekst of logo. Bijvoorbeeld met bedrijfslogo of herkenbare slogan.

potloden full colour bedrukt

Full colour potloden

Wil je potloden volledig bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp? Laat de potloden dan in full colour bedrukken. Bij full colour bedrukking wordt de "wrap" bedrukt en vervolgens om de potloden geplaatst. Het voordeel van full colour bedrukking is dat de potloden volledig gepersonaliseerd worden.

potloden graveren

Potloden graveren

Heb je gekozen voor houten of milieuvriendelijke potloden? Dan kunnen we de potloden ook graveren. Graveren is een luxe vorm van personaliseren. We kunnen een stukje tekst of logo in de potloden stansen. Het gepersonaliseerde ontwerp blijft hierdoor permanent zichtbaar, tot dat de potloden op-geslepen zijn. Het gestanste ontwerp kunnen we vervolgens "inkleuren" in 1-4 drukkleuren.

Stap 3. Potloden met extra toevoeging

Wil je nog iets extra toevoegen aan de potloden? Dat kan. Nadat je de kleur en bedrukking/gravering van de potloden hebt gekozen, kunnen we de potloden voorzien van een gummetje op de achterkant. Het voordeel van een gummetje op de achterkant van de potloden is dat klanten en relaties snel iets weg kunnen wissen.

goedkope potloden met gummetje

Potloden met gummetje

Heb je gekozen voor potloden met een gummetje? De potloden met gummetje kun je bij ons ook personaliseren op kleur. We kunnen zowel het kroontje waarop het gummetje bevestigd is, als het gummetje produceren in iedere kleur. Standaard heeft het kroontje een zilveren kleur, en het gummetje een witte kleur.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte potloden

Wil je goedkope potloden bedrukken? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, afmeting, de kleur en de bedrukking van de potloden. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over potloden bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over potlood bedrukken

Vraag 1. Bedrukken jullie potloden in kleine oplage?

Zeker! De potloden bedrukken we al vanaf 250 stuks. Vaak kiezen klanten voor onze goedkope potloden. Goedkope potloden zijn de voordeligste keuze en bedrukken we met logo of tekst in eigen kleur.

potloden met gum

Vraag 2. Hebben jullie ook milieuvriendelijke potloden?

In onze collectie potloden vind je houten of milieuvriendelijke potloden. De milieuvriendelijke potloden worden voorzien van een "wrap". De wrap is verkrijgbaar in iedere kleur en kunnen we bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp.

potloden milieuvriendelijke

Vraag 3. Kunnen jullie potloden full colour bedrukken?

Onze potloden worden in de meeste gevallen voorzien van een "wrap". De wrap kunnen we produceren in ieder gewenste kleur, waarop we een full colour ontwerp kunnen aanbrengen. Full colour potloden worden vaak gebruikt als promotie- of reclameartikel.

potloden full colour

Vrijblijvende prijsopgave voor goedkope potloden met logo

Wil je bedrukte potloden kopen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor potloden bedrukt met logo. Op basis van je wensen, zoals het materiaal, de kleur, de vorm en de bedrukking, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over potloden bestellen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!