Tote bags bedrukken met logo

Wil je tote bags bedrukken? Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor tote bags bedrukken met logo. Meest verkocht zijn de bekende katoenen tote bags, maar wij kunnen ook tote bags bedrukken van andere materialen. Deze tote bags met logo zijn voorzien van genaaide stiksels en de kenmerkende lange draaghengsels. Tote bags bedrukken wij in het formaat van ongeveer 38x42cm. Maar wij kunnen ook tote bags bedrukken op maat. Wij kunnen tote bags bedrukken met logo, reclame of ander ontwerp, maar je kan ook tote bags bedrukken in full colour.

Tote bag bedrukken

Bij ons kan je tote bag bedrukken die je zelf kan ontwerpen. Je kiest allereerst het materiaal van de tote bags. Een totebag bedrukken kan in een of meerdere kleuren. Vervolgens kies je de afmetingen van de tote bags en de draaghengels. Meest gekozen formaat is 38x42cm maar wij kunnen ook een tote bag bedrukken op maat. Wij kunnnen de tote bag bedrukken met een logo, tekst, reclame of andere opdruk, aan beide zijden.

tote bag bedrukken

1. Bedrukte tote bags: kies de kleur

Van de bedrukte tote bags houden wij een groot aantal basiskleuren op voorraad, zodat wij deze bedrukte tote bags snel kunnen leveren. Meest verkocht zijn de zwarte tote bags, witte tote bags en bruine tote bags. Als je de tote bags op maat laat maken, dan is niet alleen een eigen kleur mogelijk, maar je kunt dan ook kiezen voor andere kleur draaghengsels. Hieronder een overzicht van bedrukte tote bags ter inspiratie.

2. Tote bags bedrukt: kies het formaat

Onze tote bags bedrukt kunnen gemaakt worden in alle denkbare formaten. Meest verkocht zijn de tote bags van 38x42cm met draaghengsels van circa 70cm. Je kunt daarnaast ook mini tote bags, kleine tote bags of grote tote bags laten maken. De afmetingen van de tote bags bedrukt mag je zelf aan ons doorgeven. Hetzelfde geldt voor de lengte van de draaghengsels.

tote bags bedrukt

3. Tote bag laten bedrukken: kies de opdruk

Je kunt bij ons een tote bag laten bedrukken die je kan gebruiken als reclame of kan inzetten als merchandise. Je kunt een tote bag laten bedrukken met een afbeelding, tekst, logo of ander ontwerp opdruk. De bedrukkingsmogelijkheden zijn eindeloos: van een subtiele opdruk in enkele kleuren tot een all-over en full colour bedrukking. Wij kunnen ook de draaghengsels van de tote bag laten bedrukken, bijvoorbeeld met tekst over de gehele lengte. Hieronder een voorbeeld van een tote bag met logo, tote bag met tekst en een custom tote bag all-over bedrukt.

4. Custom tote bags met extra opties (optioneel)

Bij ons kun je custom tote bags bedrukken met extra opties. Je kunt niet alleen het materiaal, de kleur en de bedrukking kiezen, maar ook of je tote bags wilt voorzien van een rits en/of vakken. Als je kiest voor tote bags met rits, dan kan je de tote bags afsluiten en spullen beter beschermen. Het is ook mogelijk om voor extra vakjes te kiezen aan de binnen- en/of buitenkant. In die vakjes zou je sleutels of pasjes kunnen opbergen, zodat ze niet zoekraken tussen alle andere spullen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Tote bags bedrukken

Kan ik een tote bag goedkoop bedrukken?

Onze goedkoopste tote bags zijn onze katoenen tote bags. Dit materiaal is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens extra sterk en stevig. Bovendien kan er gekozen worden voor gerecycled katoen. Je kan een tote bag goedkoop bedrukken die in vrijwel iedere kleur beschikbaar is, bijvoorbeeld in de kleur van je huisstijl.

tote bag goedkoop bedrukken

Kan ik mijn eigen tote bag ontwerpen?

Ja, je kunt bij ons je eigen tote bag ontwerpen. Het begint bij het kiezen van het materiaal en de afmetingen. Vervolgens kies je de kleur en de bedrukking van de tote bags. Tot slot is het mogelijk om de tote bags te voorzien van extra handige uitbreidingen, zoals een rits en/of vakjes.

tote bag ontwerpen

Tote bags bedrukken kleine oplage?

Je kunt bij ons een tote bags bedrukken in kleine oplage. Wij kunnen tote bags bedrukken met een minimale afname van 100 stuks. Wij houden de tote bags in diverse basiskleuren zodat wij deze snel kunnen leveren.

tote bags bedrukken kleine oplage
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!