Goedkope vliegenmeppers met logo

Met bedrukte vliegenmeppers maak je korte metten met muggen, wespen en vliegen. Je hebt de keuze uit goedkope vliegenmeppers, mini vliegenmeppers, vliegenmeppers in eigen vorm, uitschuifbare vliegenmeppers en elektrische vliegenmeppers. Het grote voordeel van de goedkope vliegenmeppers is dat ze een groot drukoppervlakte hebben. Onze kleine vliegenmeppers met logo worden vaak meegestuurd als mailing.

Vliegenmeppers laten bedrukken

Onze vliegenmeppers zijn snel en bedrukt verkrijgbaar in een groot aantal basiskleuren. Wil je vliegenmeppers in de kleur van je huisstijl? Dan is dat ook mogelijk! Je kunt de vliegenmeppers laten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Deze bedrukking plaatsen wij op de steel en/of het blad. De bedrukte vliegenklappers blijven gegarandeerd een hele zomer lang 'in the picture' bij de ontvangers!

Goedkoopste vliegenmeppers met logo opdruk

Promoboer is leverancier van de goedkoopste vliegenmeppers. Wij kunnen de verschillende soorten vliegenmeppers bedrukken. Er zijn een aantal factoren die de prijs van de goedkope vliegenmeppers bepaalt, dat zijn het soort vliegenmepper en bedrukking. Door rekening te houden met die factoren kunt u zelf op zoek naar de goedkoopste vliegenmepper zodat u met een beperkt marketingbudget toch een zo groot mogelijk doelgroep kunt aanspreken.

vliegenmeppers bedrukken

Soort vliegenmepper

Een vliegenmepper is een gebruiksvoorwerp om vliegen en andere hinderlijke insecten zoals wespen en muggen mee dood te slaan. Wij hebben verschillende soorten vliegenmeppers. De traditionele vliegenmeppers zijn het goedkoopste vanwege het minimale materiaal wat verbruikt is bij de productie.

Traditionele vliegenmeppers

Wij hebben traditionele vliegenmeppers die bestaan uit een steel met aan de ene kant een handvat en aan de andere kant een geperforeerd slagblad van zacht plastic, ongeveer zo groot als een hand. Het slagblad is zodanig flexibel ontworpen dat de klap het insect doodt zonder dat het insect uit elkaar spat. Indien de insect wel uit elkaar spat, ligt het natuurlijk aan de insect en niet aan de slagkracht.

Elektronische vliegenmeppers

Wij hebben ook elektrische vliegenmeppers, gevoed door batterijen. Van deze vliegenmeppers staat het gaas, als men een knopje indrukt, onder spanning. De spanning schakelt de vlieg of insect tijdelijk uit. Deze elektronische vliegenmepper is duurder dan de traditionele vliegenmepper.

Bedrukken van de vliegmeppers

Wij kunnen alle vliegenmeppers bedrukken. Afhankelijk van de gekozen vliegenmepper bedrukken wij deze op steel, het handvat of het blad van de vliegenmepper.

Kleine vliegenmeppers bedrukken

De kleine vliegenmeppers bedrukken wij op de steel. Het raakvlak of blad van de vliegenmepper heeft geen oppervlak om te bedrukken. De goedkoopste vliegenmepper bedrukken wij op de steel met één of enkele kleuren. Het is ook mogelijk om de gehele steel van de mini vliegenmepper full colour te bedrukken.

Populaire grote vliegenmeppers bedrukken

Grote vliegenmeppers bedrukken wij op de steel en/of raakblad. De goedkoopste vliegenmepper bedrukken wij op één positie in één kleur. Het is mogelijk om de steel en het raakblad te bedrukken in meerdere kleuren of een full colour bedrukken, u betaald daar extra voor.

Elektronische vliegenmeppers

De elektronische vliegenmeppers bedrukken wij op de steel of op de zijkant van het raakblad. Het is mogelijk om te bedrukken op beide posities en in één of meerdere kleuren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!