goedkope kartonnen bekertjes
goedkope automaat bekertjes
goedkope koffie bekertjes bedrukken
kartonnen koffiebekertjes met logo
plastic bekertje bedrukken met logo
bedrukte plastic bekers
festival bekertjes bedrukken
bekertjes met afsluitbare deksel
koffiebekers met deksel
bedrukte papieren bekers met deksel

Goedkope papieren bekertjes of transparant bekertjes van plastic

Promoboer is producent van goedkope drinkbekertjes met een schenkinhoud van 180 ml. Meest verkocht zijn onze koffieautomaat kartonnen bekertjes, ook wel bekend als de kartonnen theebekers of kartonnen koffiebekers. Daarnaast produceren wij ook transparante plastic drinkbekers voor koud drinken, zoals water, frisdrank en limonade. Wilt u graag de koffie en thee warmhouden, dan raden wij onze custom-made bekers met afsluitbare deksels aan.

  • Kartonnen theebekers of kartonnen koffiebekers
  • Transparante bekers voor water
  • Custom-made bekers met deksels

Bekertjes bedrukken met bedrijfslogo

Promoboer is gespecialiseerd in het bedenken en produceren van bedrukte bekertjes. Wij kunnen de door u gekozen drinkbeker bedrukken met tekst, boodschap of logo. U kunt de plastic drinkbekers en kartonnen drinkbekers geheel rondom laten bedrukken. Bedrukte bekertjes zijn inzetbaar bij de koffieautomaat op kantoor, tijdens evenementen en beurzen, maar ook bij de plaatselijke verenigingen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope bekertjes bedrukken

Goedkope plastic bekers en goedkope bekers van karton zijn ideaal voor evenementen, beurzen en op kantoor bij de koffieautomaten of waterautomaten. De goedkoopste bekers zijn milieuvriendelijke, ecologisch en verantwoord. De bekers kunnen na gebruik weggegooid worden, zonder dat het scherven achterlaat.

De goedkope bekers bedrukken wij met uw logo, tekst of afbeelding tegen zeer lage kosten. De stukprijs van de bekers is het meest afhankelijk van het soort drinkbeker en de bedrukking. Denk dus goed na over het soort beker, de bedrukking en de doeleinden waar u ze voor wilt gebruiken. Op deze manier kunt u uw budget effectief inzetten en hebt u tegen lage kosten een groot aantal bedrukte bekertjes.

Soort goedkope drinkbekertjes

Goedkoopste drinkbekers van karton

Onze drinkbekers van karton of drinkbekers van papier zijn de goedkoopste drinkbekers uit ons assortiment. De papieren bekers zijn een goed alternatief van de plastic drinkbekers en zien wij veel terug bij koffieautomaten op kantoor, maar ook als koffiebekers bij de plaatselijke sportverenigingen. De kartonnen beker beschikt over een schenkinhoud van 180ml en de inhoud tot de rand is 213ml.

Transparante plastic bekertjes

Andere goedkope drinkbekers zijn de plastic drinkbekers van PET-plastic. PET plastic is glashelder, sterk en flexibel. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw drinkbekers barsten beginnen te vertonen. De bekers worden voornamelijk gebruikt als waterbekers, maar kunnen uiteraard ook met limonade of frisdrank gevuld worden. De plastic beker beschikt over een schenkinhoud van 180ml en de inhoud tot de rand is 220ml.

Custom-made bekertjes met deksels

Het is mogelijk om bovenstaande bekers, zowel de plastic drinkbekers als kartonnen drinkbekers, te leveren met een plastic deksel met drinktuit. Een beker met plastic deksel houdt de koffie warm en verkleint de kans op lekken. Bekers met deksels zijn ideaal voor thee of koffie onderweg. De deksels worden ook wel koffiedeksels of theedeksels genoemd.

Drinkbekers op maat

Zoekt u grote plastic bekers? Wij kunnen grote kartonnen bekers van 300 ml produceren en grote plastic bekers van 500 ml. De grote bekers zijn inzetbaar als sap beker, milkshakebeker en fruitbeker.

Bekertjes bedrukken

Wij kunnen drinkbekers voorzien van eigen opdruk, zoals een logo, naam, slogan, boodschap of afbeelding. Een drinkbeker met logo zorgt voor een groot en effectief bereik. Wij zien de bedrukte bekers met logo veel terug bij koffieautomaten op kantoor, maar ook op beurzen en evenementen.

Goedkoopste kartonnen drinkbekers bedrukken

De kartonnen bekers zijn de goedkoopste bekertjes uit ons assortiment. De papieren bekertjes kunnen wij goedkoop bedrukken. U levert het ontwerp aan en wij sturen u een proefdruk alvorens wij het productieproces starten. De bekers kunnen wij geheel full colour rondom bedrukken.

Transparante plastic bekertjes bedrukken

De transparante bekertjes kunnen wij ook geheel rondom bedrukken in één tot vier kleuren. Het materiaal, PET-plastic, laat een full colour bedrukking niet toe. Bedrukte plastic drinkbekers vinden wij vaak terug bij waterautomaten op kantoor of in de bedrijfskeuken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!