Goedkope boodschappentrolleys met logo

Deze bedrukte boodschappentrolleys zijn een praktisch hulpmiddel bij het doen van boodschappen, bijvoorbeeld voor mensen die slecht ter been zijn of wat minder krachtig zijn in de armen. Je hebt de keuze uit goedkope boodschappentrolleys, opvouwbare boodschappentrolleys en milieuvriendelijke boodschappentrolleys. Deze boodschappentrolleys zijn compact opvouwbaar en gemakkelijk te bewaren zonder dat deze veel plek in beslag neemt.

Boodschappentrolleys laten bedrukken

Deze boodschappentrolleys met logo zijn snel en bedrukt verkrijgbaar in diverse basiskleuren, maar eventueel ook in een speciale PMS kleur, zoals de kleur van je huisstijl. Vervolgens kunnen wij de boodschappentrolleys bedrukken met een logo of andere opdruk. De opdruk plaatsen wij op de voorkant, zodat deze goed zichtbaar is als men boodschappen gaat doen.

Bedrukte boodschappentrolleys in enkele stappen

Stap 1. Materiaal van de boodschappentrolleys

De goedkope boodschappentrolleys worden gemaakt van polyester en hebben een breed scala aan kleuren. Met versterkte, nylon handgrepen in bijpassende kleur. De opvouwbare boodschappentrolleys zijn gemaakt van stevig polyester in gevarieerde kleuren. De milieuvriendelijke boodschappentrolleys zijn gemaakt van resistent polyester, dat gemaakt is van gerecycled plastic, om het hergebruik van plastic afval aan te moedigen en zo de duurzaamheid van de planeet te helpen.

bedrukte-opvouwbare-boodschappentrolleys-met-logo

Stap 2. Keuze uit verschillende boodschappentrolleys met logo

Wil je zoveel mogelijk boodschappentrolleys voor je budget? Ga dan voor de goedkope boodschappentrolleys. Gemakkelijk je boodschappentrolleys opvouwen? Ga dan voor de opvouwbare boodschappentrolleys, deze zijn helemaal op te vouwen zodat de boodschappentrolleys gemakkelijk mee te nemen zijn. Wil je een milieuverantwoordelijke keuze maken? Ga dan voor de milieuvriendelijke boodschappentrolleys, deze zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Stap 3. Bedrukte boodschappentrolleys in eigen kleur

De boodschappentrolleys worden in een groot aantal verschillende kleuren aangeboden. De goedkope en opvouwbare boodschappentrolleys zijn beschikbaar in een aantal diverse kleuren. De milieuvriendelijke boodschappentrolleys zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en daarom alleen beschikbaar in de kleur grijs.

Stap 4. Boodschappentrolleys laten bedrukken

De boodschappentrolleys worden bedrukt met een logo, stukje tekst, afbeelding of combinatie daarvan. Je kunt de boodschappentrolleys laten bedrukken aan weerskanten, waarbij de bedrukking aan beide zijden verschillend mogen zijn. De bedrukking is standaard full colour, zodat ook foto's in hoge kwaliteit op de boodschappentrolleys bedrukt kunnen worden. Laat nu boodschappentrolleys bedrukken.

goedkope boodschappentrolleys logo

Goedkope boodschappentrolleys

Bij de goedkope boodschappentrolleys worden in een groot scala aan kleuren aangeboden, de opdruk wordt geplaatst op de voorkant van de boodschappentrolleys. De bedrukkingsmethode is een zeefdruk.

opvouwbare boodschappentrolleys logo

Opvouwbare boodschappentrolleys

Het logo van de opvouwbare boodschappentrolleys wordt erop geplaatst door middel van een zeefdruk, dat blijft het beste zitten en geeft de mooiste kwaliteit.

milieuvriendelijke boodschappentrolleys bedrukken met logo

Milieuvriendelijke boodschappentrolleys

Het is mogelijk om een transfer of een borduring te plaatsten op de milieuvriendelijke boodschappentrolleys, dit is de meest milieuvriendelijke manier en blijft het beste zitten.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte boodschappentrolleys

Heb je interesse gekregen in bedrukte boodschappentrolleys? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over boodschappentrolleys met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over boodschappentrolleys met reclame

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste boodschappentrolleys met logo?

Onze goedkoopste boodschappentrolleys zijn de goedkope boodschappentrolleys. Voor de productie van deze boodschappentrolleys is het minste materiaal nodig en bovendien is er dan ook gekozen voor het goedkoopste materiaal. Wij kunnen deze boodschappentrolleys bedrukken in full colour aan weerskanten en de opdruk mag aan beiden zijden van elkaar afwijken. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden

goedkope boodschappentrolleys bedrukken

Vraag 2. Kan ik de boodschappentrolleys opvouwen?

Ja zeker, de opvouwbare boodschappentrolleys zijn opvouwbaar. Zo zijn ze gemakkelijk mee te nemen of te vervoeren, zodat ze overal mee naar toe te nemen zijn. Je kunt de opvouwbare boodschappentrolleys helemaal uit elkaar halen, de banden kunnen er af en ook de tas kan er af. De tas kan volledig opgevouwen worden, hierdoor nemen de opvouwbare boodschappentrolleys bijna geen ruimte in beslag.

opvouwbare boodschappentrolleys met logo

Vrijblijvende prijsopgave voor boodschappentrolleys met logo

Heb je interesse gekregen in boodschappentrolleys met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte boodschappentrolleys? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!