Bedrukte telefoonhoesjes voor alle smartphones

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor bedrukte telefoonhoesjes voor alle merken en modellen smartphones. Van Apple iPhone tot Samsung Galaxy en van Huawei tot Nokia. Je hebt de keuze uit o.a. softcase hoesjes, houten hoesjes en bookcase hoesjes. Onze softcase hoesjes zijn het goedkoopste en worden het meest verkocht. De houten telefoonhoesjes hebben een unieke uitstraling en de bookcase hoesjes hebben meerdere functies, zoals die van een portemonnee.

Telefoonhoesjes laten bedrukken

Onze hoesjes worden gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, TPU, kunststof en (namaak)leer. Meestal kan dit materiaal gemaakt worden in een PMS kleur naar wens, zoals die van je huisstijl. De bedrukkingstechniek en -mogelijkheden zijn afhankelijk van het gekozen model. De softcase hoesjes kunnen bijvoorbeeld all-over en full colour bedrukt worden, bijvoorbeeld met een foto of afbeelding.

Telefoonhoesjes met logo

Stap 1. Telefoonhoesjes alle smartphones

Onze telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar voor alle merken en modellen smartphones en telefoons. Meest verkocht zijn de telefoonhoesjes voor Apple iPhone en Samsung Galaxy, zoals de iPhone 13 telefoonhoesjes en de Samsung Galaxy S30 telefoonhoesjes. Daarnaast verkopen wij ook steeds meer hoesjes voor smartphones van Huawei, Xiaomi en Nokia. Je kunt bij ons ook een mix van telefoonhoesjes laten bedrukken met een minimum van 50 stuks per model en een minimale afname van 250 stuks, bijvoorbeeld 50 stuks Huawei P30 hoesjes en 200 stuks iPhone 14 hoesjes.

Stap 2. Materiaal van de telefoonhoesjes

De meest verkochte softcase telefoonhoesjes worden gemaakt van TPU materiaal. Dit materiaal is soepel en sluit perfect aan op de telefoon. Onze houten telefoonhoesjes worden voor een groot deel gemaakt van hout materiaal en dat zorgt voor een unieke uitstraling. Bij de bookcase telefoonhoesjes kun je kiezen uit namaakleer of echt leer, waarbij namaakleer goedkoper is en geleverd kan worden in eigen PMS kleur, terwijl lederen telefoonhoesjes duurzamer zijn en een mooiere uitstraling hebben. Wij kunnen alle materialen telefoonhoesjes bedrukken.

Stap 3. Telefoonhoesjes in alle kleuren

Vrijwel alle telefoonhoesjes uit het assortiment kunnen gemaakt worden in een eigen PMS kleur, zoals de kleur van je huisstijl of marketingcampagne. Alleen bij de houten telefoonhoesjes is het niet mogelijk om de kleur te kiezen, dat komt vanwege de natuurlijke werking van het hout materiaal. Van de softcase telefoonhoesjes houden wij de meeste basiskleuren op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt alle gekleurde telefoonhoesjes laten bedrukken. Hieronder een overzicht met de meest verkochte kleuren telefoonhoesjes.

Stap 4. Telefoonhoesjes laten bedrukken of graveren

Onze telefoonhoesjes kunnen op verschillende manieren van een logo, stukje tekst of afbeelding voorzien worden. Wij kunnen o.a. telefoonhoesjes bedrukken, graveren of stansen. De bedrukkingstechnieken en -mogelijkheden zijn afhankelijk van de telefoonhoesjes die je wenst. Hieronder bespreken wij de bedrukkingsmogelijkheden van onze meest verkochte telefoonhoesjes.

softcases hoesjes met logo

Softcase telefoonhoesjes bedrukken

Onze meest verkochte softcase telefoonhoesjes hebben uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor gekleurde telefoonhoesjes met een simpele opdruk op de achterkant, maar je kunt ook de volledige achterkant van de telefoonhoesjes bedrukken in full colour.

telefoonhoesjes graveren

Houten telefoonhoesjes graveren

Bij de houten telefoonhoesjes graveren wij de gewenste opdruk in het materiaal. Wij maken gebruiken van een lasergravering techniek, waarbij als het ware de gewenste opdruk in het materiaal wordt gebrand en een donkere kleur krijgt. Dit zorgt voor een unieke uitstraling.

lederen telefoonhoesjes stansen in het materiaal

Leren telefoonhoesjes met diepdruk

Bij (namaak)leren telefoonhoesjes wordt de gewenste opdruk in het materiaal gedrukt. Wij maken gebruik van een messing stempel die voorzien is van een logo of stukje tekst. We verwarmen deze stempel en drukken we vervolgens in het materiaal.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Telefoonhoesjes goedkoop bedrukken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste telefoonhoesjes met logo?

Onze goedkoopste telefoonhoesjes zijn de softcases. Het zijn niet alleen de voordeligste telefoonhoesjes, maar ook de telefoonhoesjes met de meest uitgebreide personalisatieopties. Je kunt niet alleen de PMS kleur van de telefoonhoesjes kiezen, maar deze kan ook volledig en full colour worden bedrukt.

goedkope telefoonhoesjes met logo

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage telefoonhoesjes bedrukken?

Je kunt bij ons een kleine oplage telefoonhoesjes laten bedrukken. Je kunt bij ons ook een mix van telefoonhoesjes laten bedrukken met een minimum van 50 stuks per model, bijvoorbeeld 50 Huawei P30 hoesjes en 200 iPhone 11 hoesjes. De minimale afname bedraagt 250 stuks. Op deze manier kan je een brede doelgroep aanspreken met dezelfde bedrukte telefoonhoesjes.

kleine oplage telefoonhoesjes bedrukken

Vraag 3. Wat zijn de meest verkochte modellen en merken telefoonhoesjes?

Onze meest verkochte telefoonhoesjes zijn van Apple iPhone en Samsung Galaxy. Bij de iPhone hoesjes kun je dank denken aan iPhone 10 hoesjes, iPhone 11 hoesjes en iPhone 12 hoesjes. Bij Samsung hoesjes gaat het over Samsung Galaxy S20 hoesjes en Samsung Galaxy S21 hoesjes. Wij kunnen ook telefoonhoesjes bedrukken voor oudere modellen.

flexibele softcase hoesjes met logo

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte telefoonhoesjes

Heb je interesse gekregen in onze goedkope telefoonhoesjes met opdruk? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het materiaal, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over telefoonhoesjes bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!