Goedkope hesjes met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van hesjes. Je hebt de keuze uit veiligheidshesjes, voetbalhesjes, verkeershesjes, hardloophesjes, overgooiers en steward hesjes. De hesjes zijn verkrijgbaar in alle denkbare formaten voor jong en oud. Ze worden niet alleen gedragen voor de veiligheid, maar juist ook voor de herkenning van bepaalde groepen.

Hesjes laten bedrukken

Deze bedrukte hesjes kunnen gemaakt worden in iedere PMS kleur, zodat je de kleur van je huisstijl of campagne kunt laten terugkomen. Je kunt de hesjes laten bedrukken op de voor- en achterkant. Optioneel zijn reflecterende strepen en unieke benummeringen. Bedrukte hesjes worden veel gebruikt door scholen, sportverenigingen, concertzalen, festivals en andere evenementen.

Bedrukte hesjes in enkele stappen

Stap 1. Keuze uit vele soorten hesjes

Onze meest verkochte hesjes zijn de veiligheidshesjes met reflecterende strepen. Deze zorgen dat de drager in het donker goed zichtbaar is. Daarnaast hebben wij ook voetbalhesjes, verkeershesjes hardloophesjes, steward hesjes, stadionhesjes, runnerhesjes, atletiekhesjes en nog veel meer. Er is voor alle activiteiten wel geschikte hesjes te vinden. Je kunt al deze hesjes laten bedrukken. Hieronder een overzicht van onze goedkope hesjes met logo.

Stap 2. Bedrukte hesjes voor jong & oud

Vrijwel alle soorten hesjes uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in maten voor jong en oud. Er zitten enkele hesjes tussen die een one-size-fits-all of universele maatvoering hebben. Deze informatie vind je terug op de desbetreffende productpagina. We houden over het algemeen de volgende maten aan:

Maat Afmetingen
XXS ca. 26 x 40 cm
XS ca. 32 x 45 cm
S ca. 35 x 48 cm
M ca. 38 x 50 cm
L ca. 42 x 60 cm
XL ca. 48 x 65 cm
XXL ca. 55 x 70 cm
overgooiers bedrukken met logo

Stap 3. Bedrukte hesjes in eigen kleur

Onze goedkope hesjes zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De meeste kleuren hesjes houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Daarnaast is ook een PMS kleur mogelijk, zodat je huisstijlkleuren in de hesjes kunt laten terugkomen. De hesjes zijn afgewerkt met een zoom (de rand), ook hiervan kun je tegen meerprijs de kleur van kiezen. Hieronder een overzicht van de gekleurde hesjes met bedrukking.

Stap 4. Hesjes laten bedrukken

Wil je reclame maken met de hesjes? Laat dan hesjes bedrukken. Je kunt de hesjes laten bedrukken op de voor- en achterkant. Daar is veel ruimte voor een bedrukking. Het is ook mogelijk om voor een meer subtiele opdruk te gaan, bijvoorbeeld klein op de borst. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrukte hesjes.

Stap 5. Reflecterende strepen & unieke benummering (optioneel)

Als laatste stap een aantal extra opties. De hesjes kunnen voorzien worden van reflecterende strepen rondom het lichaam, zodat de hesjes in het donker voor extra zichtbaarheid zorgen. Dat kan interessant zijn voor verkeersregelaars. Het is daarnaast mogelijk om de hesjes een uniek nummer te geven, bijvoorbeeld een startnummer voor een hardloper die de marathon loopt. Je kunt deze unieke benummering en reflecterende strepen ook met elkaar combineren.

Vrijblijvende prijsopgave voor hesjes met logo

Heb je interesse gekregen in bedrukte hesjes? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de maat, de kleur en de bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over hesjes bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!