Hesjes met logo, unieke nummers en namen

Bij Promoboer ben je bij het juiste adres voor hesjes bedrukken. Onze hesjes met logo worden standaard bedrukt op de borst en rug. Maar wij kunnen de hesjes ook volledig bedrukken. Elk hesje kan eventueel uniek bedrukt worden met een eigen nummer, naam of functietitel. Je hebt bij ons de keuze uit het aantal reflecterende strepen. Onze hesjes met logo kunnen gemaakt worden in een mix van diverse maten. Wij kunnen hesjes bedrukken in iedere kleur, zodat je de kleur van je huisstijl of campagne kunt laten terugkomen. Hesjes met bedrukking worden veel gebruikt door scholen, sportverenigingen, festivals en andere evenementen.

Hesje bedrukken

Wil je een hesje bedrukken met een unieke bedrukking ? Dan ben je bij Promoboer aan het juiste adres. Wij kunnen elk hesje bedrukken met een unieke nummering, naam of functie titel. Dit is handig voor tijdens een evenement waarbij iedereen zijn eigen hesje nodig heeft.

hesjes bedrukken

1. Hesjes bedrukken in verschillende soorten

Bij ons kan je hesjes bedrukken in verschillende soorten. Wij bieden hesjes van verschillende materialen en hesjes met verschillende doeleinden. Hieronder kan je enkele stappen doorlopen om hesjes samen te stellen. Er is voor alle activiteiten wel geschikte hesjes te vinden. Naast boven genoemde hesjes kunnen we nog vele andere soorten hesjes bedrukken zoals: BHV hesjes, schoolhesjes, sporthesjes, fluo hesjes, trainingshesjes en kinderhesjes.

2. Bedrukte hesjes in diverse maten

Vrijwel alle soorten bedrukte hesjes uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in en mix van maten. Zo kunnen wij kinder hesjes bedrukken en hesjes voor volwassenen bedrukken. Er zitten enkele hesjes tussen die een one-size-fits-all of universele maatvoering hebben. Deze informatie vind je terug op de desbetreffende productpagina. We houden over het algemeen de volgende maten aan:

Maat Afmetingen
XXS ca. 26 x 40 cm
XS ca. 32 x 45 cm
S ca. 35 x 48 cm
M ca. 38 x 50 cm
L ca. 42 x 60 cm
XL ca. 48 x 65 cm
XXL ca. 55 x 70 cm
bedrukte hesjes

3. Goedkope hesjes in eigen kleur

Onze goedkope hesjes zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De meeste kleuren hesjes houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Daarnaast is ook een PMS kleur mogelijk, zodat je huisstijlkleuren in de hesjes kunt laten terugkomen. De hesjes zijn afgewerkt met een zoom (de rand), ook hiervan kun je tegen meerprijs de kleur van kiezen. Hieronder een overzicht van de gekleurde hesjes met bedrukking.

4. Hesjes laten bedrukken

Wil je reclame maken met de hesjes? Laat dan hesjes bedrukken. Je kunt de hesjes laten bedrukken op de voor- en achterkant. Daar is veel ruimte voor een bedrukking. Het is ook mogelijk om voor een meer subtiele opdruk te gaan, bijvoorbeeld klein op de borst. Hieronder een aantal voorbeelden van hesjes laten bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor hesje bedrukken

Heb je interesse gekregen in je eigen hesje bedrukken? Vul dan het contactformulier in. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!