Waaiers laten bedrukken op het doek en handvat

Onze waaiers met logo brengen tijdens warme zomerse dagen de welkome verkoeling en zijn perfect als promotiemateriaal. Je hebt de keuze uit waaiers met een plastic, houten of bamboe handvat. Verkrijgbaar in naturel kleuren of in eigen kleur. Het doek is gemaakt van stevig polyester materiaal. Je kunt het volledige doek van de waaiers bedrukken. Daarnaast is ook een opdruk op het handvat mogelijk. Bedrukte waaiers worden veel gebruikt op festivals en bruiloften, maar zijn ook populair als relatiegeschenk in de zomer.

Bedrukte waaiers in enkele stappen

Bij ons kun je je eigen waaiers ontwerpen. Het begint bij het kiezen van het materiaal van het handvat en de ribben, vervolgens kies je het materiaal van het doek, daarna de kleur van zowel het doek als het handvat en tot slot de bedrukking. Doorloop onderstaande stappen en ontwerp je eigen bedrukte waaiers.

bedrukte waaiers laten maken

1. Materiaal van de waaiers

Onze goedkope waaiers bestaan uit een handvat, ribben en het doek. Het handvat en de ribben kunnen gemaakt worden van (gerecyclede) plastic, hout of bamboe materiaal. Wil je zoveel mogelijk bedrukte waaiers, dan kies je voor plastic waaiers. Overweeg houten waaiers als de uitstraling belangrijker is of bamboe waaiers als je wilt laten zien dat je om het milieu geeft. Je kunt deze waaiers laten bedrukken.

2. Doek van de waaiers

Het doek van de waaiers wordt aan het handvat en de ribben vastgemaakt. Dit zorgt ervoor dat je door te wapperen een beetje wind kunt verplaatsen. Je hebt de keuze uit verschillende materialen doek, waaronder: polyester, papier, kurk en RPET. Als je kiest voor RPET of kurk, dan ga je voor de meest milieubewuste keuze. Bij papier ga je voor de goedkoopste optie, maar dit materiaal gaat mogelijk minder lang mee vanwege het scheurgevaar. Wij adviseren een polyester doek vanwege de stevigheid en de lage prijs. Bovendien komt een bedrukking erg mooi tot uiting op een polyester doek.

materiaal doek waaiers bedrukt

3. Waaiers in alle denkbare kleuren

Het handvat en het doek van de goedkope waaiers kunnen gemaakt worden in iedere gewenste kleur. De kleuren van het handvat en het doek mogen ook van elkaar afwijken. Daarnaast is ook een PMS kleur mogelijk, zodat je huisstijlkleuren in de waaiers kunt laten terugkomen. Hieronder een overzicht van de gekleurde waaiers met bedrukking.

4. Waaiers laten bedrukken

Wil je reclame maken met waaiers met logo, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of promotiemateriaal? Of wil je bedrukte waaiers verkopen als merchandise op festivals? Laat dan waaiers bedrukken! Het volledige doek van de waaiers kan tot op de rand bedrukt worden in full colour. Je kunt ook kiezen voor een doek in een PMS kleur met daarop een subtiele opdruk. Hieronder een aantal voorbeelden van gepersonaliseerde waaiers.

5. Optioneel: waaiers met bedrukt handvat

Naast een bedrukking op het volledige doek is het ook mogelijk om een opdruk op het handvat te plaatsen. Op deze manier kun je dan ook reclame maken als de waaiers niet uitgeklapt of niet in gebruik zijn, bijvoorbeeld als de bedrukte waaiers worden uitgedeeld. Bij de plastic waaiers wordt de opdruk rechtstreeks aangebracht. Bij de bamboe en houten waaiers is het ook mogelijk om een lasergravering aan te brengen. Op de afbeelding hiernaast zie je voorbeelden van waaiers met een bedrukt handvat.

bedrukte waaiers met opdruk op het handvat

Vrijblijvende prijsopgave voor waaiers met logo

Heb je interesse gekregen in bedrukte waaiers? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over waaiers bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Waar worden gepersonaliseerde waaiers gebruikt?

Bruiloft waaiers als herinnering

Onze waaiers worden vaak ingezet op bruiloften en trouwerijen. Het worden daarom ook wel bruiloft waaiers genoemd. Vaak kiest men voor bamboe waaiers of houten waaiers, want deze hebben een authentieke uitstraling. Deze waaiers worden vaak bedrukt met informatie over de bruiloft, bijvoorbeeld de datum en het programma van de dag. Na afloop nemen de genodigden de bruiloft waaiers weer mee naar huis als herinnering.

bruiloft waaiers personaliseren

Festival waaiers voor evenementen en feesten

Op evenementen en feesten zien we vaak festival waaiers. Ze worden soms gratis uitgedeeld, maar ook vaak verkocht als merchandise. De waaiers voor festivals worden meestal bedrukt met de naam van het festival, de datum en een mooie afbeelding van de vorige editie.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
festival waaiers bedrukken

Veelgestelde vragen over waaiers met opdruk

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste waaiers met logo?

Onze goedkoopste waaiers hebben een handvat en ribben van plastic materiaal. Dit materiaal is het goedkoopste. Hoewel het doek van polyester niet het goedkoopste is, want dat is papier, raden wij dit materiaal wel aan vanwege de duurzaamheid. Deze goedkope waaiers zijn verkrijgbaar in eigen kleur. Het doek kan volledig bedrukt worden in full colour en ook een opdruk op het handvat behoort tot de mogelijkheden.

goedkope waaiers bedrukken

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage waaiers bedrukken?

Ja, bij ons kun je een kleine oplage waaiers bedrukken. De minimale afname is 250 stuks. Hoe meer waaiers je afneemt, hoe lager de stukprijs. Dat komt doordat wij dan alle kosten, zoals product- en transportkosten, over meerdere waaiers kunnen uitsmeren en dat drukt te stukprijs.

kleine oplage waaiers bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte waaiers

Heb je interesse gekregen in waaiers met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het materiaal, de kleur en de bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over waaiers bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!