Waaier bedrukken

Bij Promoboer kun je een waaier bedrukken met snelle levertijd. We kunnen de waaier bedrukken voor verschillende gelegenheden en in verschillende formaten. Onze waaiers kunnen bedrukt worden op verschillende posities, in verschillende kleuren en met een opdruk naar keuze. Op deze manier kun je de gehele waaier volledig naar wens personaliseren. Wil je ook een eigen waaier bedrukken? Volg dan de onderstaande stappen.

waaiers bedrukken

1. Waaiers laten bedrukken: bepaal de drukpositie

Meest gekozen is om het doek van waaiers te laten bedrukken. Het bedrukken van het doek kan all-over van rand tot rand en in iedere gewenste kleur. Er zijn twee soorten doeken namelijk een doek gemaakt van polyester of een doek gemaakt van papier. Bij beide doeken is het mogelijk om het gehele opppervlak te bedrukken. Ook is het mogelijk om een subtielere bedrukking toe te passen op het handvat. De handvaten kunnen worden voorzien van een bedrukking met print of met een gravure, vaak wordt er gekozen voor een kleine tekst of klein logo.

2. Goedkoop waaiers bedrukken: bepaal het aantal drukkleuren

We kunnen de waaiers goedkoop bedrukken op verschillende manieren. Wanneer je op zoek bent naar de goedkoopste waaiers, kies dan voor een bedrukking in maximaal één drukkleur. Maar meest gekozen zijn onze waaiers full colour bedrukkking. Middels een full colour opdruk kunnen meerkleurige afbeeldingen met kleurverloop worden bedrukt.

waaiers goedkoop bedrukken

Waaiers goedkoop bedrukken

Wanneer je waaiers goedkoop wil bedrukken kun je ze bedrukken met slechts één kleur. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een logo te bedrukken in slechtes één kleur, maar ook kun je het gehele doek bedrukken in een PMS kleur naar wens.

waaiers in full colour bedrukken

Waaiers in full colour bedrukken

Ook kun je de waaiers in full colour bedrukken. Met een full colour ontwerp kun je het doek van de waaiers all-over en in full colour bedrukken. De waaiers kunnen dan ook worden voorzien van kleurverlopen. Vaak wordt ervoor gekozen om een afbeelding of een eigen ontwerp te bedrukken.

3. Gepersonaliseerde waaiers met logo, tekst of eigen ontwerp

Nu de drukkingspositie en het soort opdruk is bepaald moet er worden gekozen voor een ontwerp. Het meest wordt er gekozen voor gepersonaliseerde waaiers bedrukt met een logo. Daarnaast zien we ook vaak een bedrukking met tekst, van bijvoorbeeld een slogan of de merknaam. Tot slot kun je ook nog kiezen voor een eigen ontwerp, met bijvoorbeeld een afbeelding of een grafisch ontwerp.

Waaiers bedrukken kleine oplage

Bij ons kan je waaiers bedrukken in kleine oplage. Hoe meer waaiers je afneemt, hoe lager de stukprijs. Wil jij ook waaiers bedrukking in kleine oplage, of in grotere oplage? Vraag dan direct vrijblijvend onze prijslijst op.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over waaiers

Wat zijn de voordelen van handwaaiers?

Waaiers, ookwel handwaaiers genoemd hebben veel voordelen. Zo is het een effectief middel om jezelf te verkoelen, vooral in een warme omgeving. Daarnaast zijn ze gemakkelijk mee te nemen, eenmaal opgevouwen zijn ze compact en passen ze gemakkelijk in tassen of zakken. Tevens zijn handwaaiers ook een stille optie, handwaaiers produceren namelijk geen geluid zoals ventilatoren en airconditioners. waardoor ze geschikt zijn voor situaties waarbij stilte belangrijk is.

handwaaiers bedrukken

Wat zijn Spaanse waaiers? En wat is het verschil met Japanse waaiers of Chinese waaiers?

Spaanse waaiers zijn de meest verkochte waaiers in Nederland en België. Het handvat en de ribben van Spaanse waaiers worden meestal gemaakt van hout of plastic, in combinatie met een stoffen of papieren doek. Spaanse waaiers kunnen volledig bedrukt worden in opvallende kleuren met een logo, tekst of full colour opdruk. Naast Spaanse waaiers bestaan er nog vele andere soorten waaiers. Zo zijn er ook Japanse waaiers, deze waaiers lijken veel op de Spaanse waaiers maar hebben vaak een open handvat. Dan zijn er ook nog Chinese waaiers, deze lijken op de Japanse waaiers maar hebben vaak wat meer gedetailleerde en traditionelere bedrukkingen.

Kunnen jullie ook custom waaiers op maat maken?

Ja, wij kunnen custom waaiers volledig op maat maken. De custom waaiers kunnen standaard besteld worden met verschillende materialen en formaten. Daarnaast kan eventueel gekozen worden voor speciale extra opties. Zo kunnen wij bijvoorbeeld lichtgevend waaiers, waaiers met water nevelspray of waaiers met veren maken. Heb je andere wensen voor het maken van speciale custom made waaiers? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Heb je nog vragen over een waaier laten maken?

Heb je na het lezen van de bovenstaande informatie nog een andere vraag? Stel je vraag dan via het onderstaande contactformulier. Wij zullen je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. Heb je geen vragen meer, maar wel interesse in een waaier laten maken? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande button. Geef via het contactformulier je wensen door zoals het soort waaier, de kleur en het ontwerp. Wij zullen je dan van een vrijblijvende prijsopgave voorzien.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!