Waaier bedrukt met logo

Waaier bedrukt met logo? Bij ons kun je waaiers bedrukken met een logo, tekst of foto. De waaiers kun je personaliseren naar wens. Zo bepaal je zelf het materiaal van de waaiers. Je kunt de waaiers laten maken van plastic, hout of bamboe. Vervolgens kun je zelf de kleur van de waaiers bepalen. Tot slot gaan we aan de slag met het bedrukken van de waaiers. Je kunt het handvat of het doek van de waaiers laten bedrukken of graveren. Vaak worden waaiers weggegeven met herkenbaar ontwerp op festivals, bruiloften of relatiegeschenk in de zomer.

Waaier bedrukken

Wil je een gepersonaliseerde waaier bedrukken? Je hebt bij ons de keuze uit verschillende gepersonaliseerde waaiers. Waaiers maken we in verschillende afmetingen. Zo heb je de keuze uit kleine waaiers en grote waaiers. Alle waaiers bedrukken we met een logo, tekst of full colour ontwerp. Ook kun je de kleuren van het handvat en het doek van de waaiers zelf bepalen. Op deze manier ontvang je een gepersonaliseerde waaier.

waaier bedrukken
Japanse waaiers bedrukken

Japanse waaiers bedrukken

Japanse waaiers zijn traditionele waaiers. De Japanse waaiers kun je gebruiken als vouwwaaier om jezelf tijdens warme dagen te verkoelen. Ook worden de Japanse waaiers vaak ingezet als decoratief object of fashion accessoire. Laat de Japanse waaiers bedrukken met een eigen ontwerp.

papieren waaiers bedrukken

Papieren waaiers bedrukken

Met papieren waaiers ontvang je veel bedrukte waaiers voor je budget. Deze papieren waaiers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Het voordeel van papieren waaiers is dat deze eenvoudig te bedrukken zijn met een logo, tekst of foto. Ook kunnen we de papieren waaiers bedrukken in full colour. Papieren waaiers worden vaak uitgedeeld op evenementen.

festival waaiers bedrukken

Festival waaiers bedrukken

Tijdens festivals kunnen de temperaturen hoog oplopen. Om jezelf af te koelen zijn festival waaiers ideaal. Festival waaiers zijn erg kleurrijk en worden vaak gebruikt als decoratieve toevoeging je festival outfit. Festival waaiers worden ook wel danswaaiers genoemd. Laat de festival waaiers bedrukken met een herkenbaar ontwerp.

Spaanse waaiers bedrukken

Spaanse waaiers bedrukken

Spaanse waaiers zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo kun je de Spaanse waaiers gebruiken om jezelf te verkoelen tijdens warme dagen. Ook kun je de Spaanse waaiers gebruiken als decoratieve accessoires. Vaak worden de Spaanse waaiers gemaakt van hout in combinatie met stof. Spaanse waaiers worden meestal bedrukt in opvallende kleuren met een logo, tekst of full colour opdruk.

Bedrukte waaiers in diverse kleuren

Het handvat en het doek van de bedrukte waaiers kunnen gemaakt worden in iedere gewenste kleur. De kleuren van het handvat en het doek mogen ook van elkaar afwijken. Daarnaast is ook een PMS kleur mogelijk, zodat je huisstijlkleuren in de waaiers kunt laten terugkomen. Hieronder een overzicht bedrukte waaiers in verschillende kleuern.

Waaiers laten bedrukken

Wil je waaiers laten bedrukken, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of promotiemateriaal? Of wil je waaiers verkopen als merchandise op festivals? Kies dan voor waaies laten bedrukken! Het volledige doek van de waaiers kan tot op de rand bedrukt worden in full colour. Je kunt ook kiezen voor een doek in een PMS kleur met daarop een subtiele opdruk. Hieronder een aantal voorbeelden van waaiers laten bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Waaiers bedrukken

Waaiers bedrukken kleine oplage

Bij ons kan je waaiers bedrukken in kleine oplage. De minimale afname is 100 stuks. Hoe meer waaiers je afneemt, hoe lager de stukprijs. Dat komt doordat wij dan alle kosten, zoals product- en transportkosten, over meerdere waaiers kunnen uitsmeren en dat drukt te stukprijs.

waaiers bedrukken kleine oplage

Handwaaiers bedrukken

Waaiers en handwaaiers zijn hetzelfde, het is namelijk een synoniem van elkaar. Handwaaiers kun je gebruiken om jezelf tijdens warme dagen te verkoelen. Handwaaiers zijn er in verschillende afmetingen, kleuren en variaties. Zo hebben we Japanse handwaaiers, Chinese handwaaiers, Spaanse handwaaiers en meer.

handwaaiers bedrukken

Goedkope waaiers bedrukken

Onze goedkoopste waaiers zijn de plastic waaiers. Deze goedkope waaiers hebben een handvat en ribben van plastic materiaal. Deze goedkope waaiers zijn verkrijgbaar in eigen kleur. Het doek kan volledig bedrukt worden in full colour en ook een opdruk op het handvat behoort tot de mogelijkheden.

goedkope waaiers bedrukken

Bruiloft waaiers bedrukken

Onze bruiloft waaiers worden vaak ingezet op bruiloften en trouwerijen. Het worden daarom ook wel bruiloft waaiers genoemd. Vaak kiest men voor bamboe waaiers of houten waaiers, want deze hebben een authentieke uitstraling. Deze bruiloft waaiers worden vaak bedrukt met informatie over de bruiloft, bijvoorbeeld de datum en het programma van de dag. Na afloop nemen de genodigden de bruiloft waaier mee naar huis als herinnering.

bruiloft waaiers bedrukken

Heb je nog vragen over een waaier maken?

Is je vraag nog niet beantwoord over waaiers laten maken of heb je een andere vraag? Stel je vraag dan via het ons contactformulier die je vind achter de onderstaande button. Wij zullen je op kantoordagen binnen 12 uur beantwoorden. Heb je die tijd niet? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!