Trekhaakdoppen laten bedrukken

Wil je bedrukte trekhaakdoppen weggeven aan relaties of inzetten als promotiemateriaal? Goed idee, want met trekhaakdoppen voorkom je roestvorming op de trekhaakkogel. Ook handig als je de kofferbak aan het uitladen bent en per ongeluk tegen een vieze kogel aanloopt. Je hebt de keuze uit trekhaakdoppen zonder borging en trekhaakdoppen met borging. Een borging zorgt ervoor dat de dop aan de hals van kogel blijft hangen, bijvoorbeeld als er een aanhanger achter de auto hangt. Onze trekhaakdoppen zijn verkrijgbaar in eigen kleur. Laat de trekhaakdoppen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere reclame opdruk!

Bedrukte trekhaakdoppen met logo

Is uw marketingbudget van te voren vastgesteld en is het de bedoeling dat een zo groot mogelijk doelgroep bereikt wordt met de marketingactiviteiten? Dan is het logisch dat u voor de goedkoopste trekhaakdop gaat, omdat u dan zoveel mogelijk trekhaakdoppen kunt weggeven als relatiegeschenk of give-away. Wij bieden goedkope trekhaakdoppen aan, maar laten u ook invloed uitoefenen op factoren die de stukprijs beïnvloeden.

Soort trekhaakdop

Wij bieden verschillende soorten trekhaakdoppen aan. Wij hebben trekhaakdoppen zonder borgring en trekhaakdoppen met borgring. Trekhaakdoppen met borgring hebben extra bevestigingsring, zodat de dop aan trekhaakstang kan blijven zitten wanneer de trekhaakkogel in gebruik is. Het verkleint tevens de kans dat de dop ongewild van de trekhaakkogel verdwijnt tijdens het rijden.

De goedkoopste trekhaakdoppen zijn de trekhaakdoppen zonder borgring, dit komt omdat er minder materiaal nodig is voor produceren. Een trekhaakdop met borgring geniet ook meer productietechniek, waardoor dit de stukprijs omhoog stuwt.

Kleur trekhaakdop

Kies voor een zwarte trekhaakdop of witte trekhaakdop zonder borgring als u de goedkoopste trekhaakdoppen wilt. Dit zijn standaard basiskleuren. Wij kunnen basiskleuren trekhaakdoppen goedkoop en snel leveren omdat wij deze standaard op voorraad hebben.

Wanneer u een trekhaakdop in eigen PMS kleur wilt, dan moeten wij deze speciaal produceren en dat brengt zowel extra instelkosten als productiekosten met zich mee.

Trekhaakdoppen bedrukken

Wij kunnen trekhaakdoppen bedrukken op alle denkbare manieren. Wil u de trekhaakdop bedrukken op één of twee posities? Is dat nog niet genoeg, dan kunt u ervoor kiezen op de trekhaakdop rondom te laten bedrukken.

De goedkoopste bedrukte trekhaakdop is wit of zwart en bedrukt op één positie met een opdruk bestaande uit één kleur. De opdruk mag bestaan uit meer kleuren of een full colour bedrukken. Naarmate het aantal kleuren en aantal posities toeneemt, neemt ook de prijs toe.

Vrijblijvende prijsopgave voor trekhaakdoppen met opdruk

Heb je interesse gekregen in onze goedkope trekhaakdoppen met opdruk? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het materiaal, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over trekhaakdoppen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkope trekhaakdoppen met logo

Promoboer is gespecialiseerd in het produceren van goedkope trekhaakdoppen. Een trekhaakdop beschermt de trekhaakkogel tegen beschadigingen, vuil en roest. Een andere reden om een trekhaakdop te gebruiken is ter verfraaiing van een trekhaakkogel. Wij produceren trekhaakdoppen met borgring of trekhaakdoppen zonder borgring. De goedkoopste trekhaakdop is standaard wit of zwart, maar het is mogelijk om de basiskleur van de trekhaakdop naar wens aan te passen. Bij afname van minimaal 250 stuks voorzien wij u graag van de goedkoopste trekhaakdoppen!

Trekhaakdoppen laten bedrukken

Laat een bedrukte trekhaakdop opvallen door te kiezen voor contrastrerende kleuren tussen de kleur van de trekhaakdop en de bedrukking. Wij bedrukken trekhaakdoppen met logo standaard op één positie. Wilt u de trekhaakdop extra laten opvallen? Dan kunnen wij ook twee posities bedrukken of geheel rondom. Kies voor een bedrukte trekhaakdop als u de trekhaakdop wilt inzetten voor promotie doeleinden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!