goedkope pennen
goedkope pennen
pennen met inkeping voor grip
bedrukte pen met brede clip
frosted pen met zilveren clip
design pennen met zilveren clip
pennen bedrukken met logo

Goedkope en meest verkochte pennen direct uit voorraad leverbaar

Van de goedkoopste pennen kunnen wij diverse kleuren snel uit voorraad leveren, zoals wit, rood, blauw, oranje, zwart, groen en geel. Het verschil tussen de pennen zit hem in de verschillende onderdelen van de pen, zoals de schrijfpunt, de grip, het aan-uit drukmechanisme en/of clip van de pen. Daarnaast verschillen de pennen ook in materiaal en kleur.

  • Goedkoopste witte plastic pen met gekleurde clip
  • Witte plastic pen met gekleurde rubberen grip en clip
  • Balpen van wit kunststof met kleur naar keuze onder de clip
  • Volledig transparant gekleurde pennen met metalen punt
  • Gekleurde metalen pennen met metalen grip in dezelfde kleur
  • Luxe zilveren metalen pennen met gekleurde rubberen grip

Pen bedrukken met bedrijfslogo

Ter promotie van uw bedrijf bedrukken wij pennen met logo. Wij kunnen pennen produceren in iedere PMS kleur en vervolgens de pen bedrukken. Kies voor contrasterende kleuren zodat uw boodschap extra opvalt. De meeste pennen worden bedrukt op de kunststof clip of op de houder. Heeft u een zilverkleurige designclip of clip van metaal, dan drukken wij op de houder.

  • Pen produceren in standaard kleuren
  • Pennen bedrukken op de houder en/of clip
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste pennen met logo opdruk

Bent u op zoek naar de goedkoopste pen met bedrukking? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden u de mogelijkheid om uw pen samen te stellen en dus ook te kiezen voor de goedkoopste pen. Wij zetten een aantal factoren op rij die de prijs bepalen van een bedrukte pen met logo.

Standaard witte kunststof pen

De goedkoopste pennen zijn pennen die wij standaard op voorraad hebben. Het betreft hier een witte kunststof houder met kunststof clip. Wilt u een pen in uw eigen PMS kleur, dan brengt dit extra productiekosten met zich mee en dat heeft invloed op de stukprijs.

Goedkope clip in basiskleur

Kiest u voor de goedkoopste pen in één van onze basiskleuren in combinatie met een standaard kunststof clip, dan kiest u voor de goedkoopste pen. De standaard pen heeft een witte houder en een clip in een van de volgende basiskleuren: rood, groen, geel, rood en blauw.

Zonder rubber voor extra houvast

Kiest u voor een van onze standaard kunststof pennen, dan kiest u voor een pen zonder extra houvast. De goedkoopste pen heeft geen rubber voor extra houvast. Een pen zonder houvast is een pen die prima gebruikt kan worden voor de basisfuncties van het schrijven.

Pen bedrukken met logo, afbeelding of tekst

Wij kunnen zowel de witte kunststof houder als de clip van de pen bedrukken met uw logo of tekst. Het is ook mogelijk om beide onderdelen van de pen te bedrukken. De opdruk mag bestaan uit één tot vier kleuren. Wilt u één onderdeel van de pen bedrukking in één kleur? Dan is dit de goedkoopste manier van bedrukken.

Bent u nieuwsgiering geworden naar onze bedrukte pennen met logo? Vraag hieronder direct een offerte aan en ontvang jouw bedrukte pennen binnen 2-3 weken tegen de scherpste prijs!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!