hoofdsteunhoezen auto
hoofdsteunhoesjes auto
achterkant hoofdsteunhoesjes
goedkope hoofdsteunhoesjes

Goedkope hoofdsteunhoesjes tegen snelle levertijden

Promoboer heeft jarenlange ervaring in het produceren van goedkope hoofdsteunhoesjes. Wij kunnen polyester hoofdsteunhoesjes of plastic hoofdsteunhoesjes leveren voor alle formaten hoofdsteunen. De hoofdsteunhoesjes kunnen per stuk verpakt worden in doorzichtig plastic. Het is een populair promotieartikel dat gebruikt wordt door bedrijven met taxi’s, bedrijfsauto’s of persoonsauto’s. Een hygiënische en goedkope manier om reclame te maken. Bij een bestelling van minimaal 250 hoofdsteunhoesjes helpen wij u graag verder.

  • Duurzame hoofdsteunhoes van polyester of plastic
  • Hoofdsteunhoes op maat voor iedere auto

Bedrukte hoofdsteunhoes met logo

De hoofdsteunhoesjes kunnen wij produceren in iedere gewenste kleur. De hoofdsteunhoes bedrukken wij in één of meerdere kleuren tot en met full colour bedrukking. U kunt de voorkant of achterkant van de hoofdsteunhoes laten bedrukken. Wilt u beiden kanten bedrukken dan bedrukken wij het gehele oppervlak van de hoofdsteunhoesjes.

  • Standaard voorkant en achterkant hoofdsteunhoes bedrukken
  • Gehele oppervlak hoofdsteunhoes bedrukken (all over bedrukking)
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste hoofdsteunhoes met logo opdruk

Heeft u een beperkt budget en wil u een zo groot mogelijk bereik realiseren met bedrukte hoofdsteunhoesjes? Wij bespreken een aantal factoren waarmee u de stukprijs van de bedrukte hoofdsteunhoesjes kunt drukken.

Kleur van hoofdsteunhoesjes

Wij zijn zelf de producent van de hoofdsteunhoesjes. Van A tot Z zijn wij aanwezig bij het productieproces. Als fabrikant kunnen wij zelf een kleur toevoegen aan de grondstof waarvan de hoofdsteunhoesjes worden vervaardigd.

Standaard is deze kleur wit. Een hoofdsteunhoes met een witte basiskleur is dan ook de goedkoopste hoofdsteunhoes. Wilt u graag een hoofdsteunhoesjes in eigen PMS kleur, zodat deze bijvoorbeeld communiceert met de huisstijl van uw bedrijf, dan is dit tegen een minimale meerprijs mogelijk.

De basiskleur van de hoes maakt niet uit wanneer u ervoor kiest om de hoofdsteunhoes full colour en all over te bedrukken. U bepaalt in het ontwerp van de all over bedrukking namelijk de achtergrond kleur.

Aantal kleuren opdruk

Kiest u niet voor een full colour all over bedrukte hoofdsteunhoes, dan moet u nadenken over het aantal kleuren dat u wilt gaan gebruiken voor de opdruk. De opdruk mag bestaan uit één tot vier kleuren. Wilt u gebruik maken van meer dan vier kleuren of een kleuren verloop, dan kiezen wij automatisch voor een full colour bedrukking omdat dit voordeliger is voor u als klant.

De goedkoopste hoofdsteunhoes met logo heeft een opdruk die bestaat uit één kleur. Kiest u voor een opdruk die uit meer kleuren bestaan, dan zal dat ook invloed hebben op de stukprijs van de goedkope hoofdsteunhoesjes.

Hoofdsteunhoes bedrukken

De goedkoopste hoofdsteunhoes is aan één kant van de hoes bedrukt. Dit is de kant die het beste zichtbaar is wanneer u of uw passagier in de auto, bus, taxi, bestelbus of bedrijfsauto stapt.

Wij kunnen hoofdsteunhoezen bedrukken aan beide kanten of zelfs het gehele oppervlak van de hoofdsteunhoes all over full colour bedrukken. Bedrijven met touringcars kiezen vaak voor een bedrukking aan beide kanten of een all over bedrukking omdat passagiers dan de reclame opmerken als zij voor zich uitkijken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!