goedkope touchscreen handschoenen
goedkope touchscreen handschoenen
touchscreen handschoenen met logo
bedrukken van handschoenen
goedkope handschoenen voor telefoon
warme touchscreen handschoenen
touchscreen handschoenen met bedrukte label

Op zoek naar bedrukte touchscreen handschoenen?

Promoboer produceert de goedkoopste touchscreen handschoentjes voor smartphones! Door de speciale vingertoppen blijft uw telefoon gewoon bedienbaar terwijl u handschoenen aan heeft. U krijgt dus nooit koude handen en kan gewoon uw telefoon of tablet blijven bedienen! In principe leveren zijn de handschoenen one size unisex, maar wij kunnen ook handschoenen op maat maken voor bijvoorbeeld kinderen of vrouwen. De handschoenen zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur. De minimale afname is 250 paar.

  • One size fits all handschoenen of handschoenen op maat
  • Touchscreen handschoenen verkrijgbaar in iedere gewenste kleur

Touchscreen handschoen bedrukken

Promoboer kan touchscreen gloves bedrukken met logo. Wij kunnen de bovenkant van de handschoen bedrukken met logo of tekst. Wilt u uw logo of tekst in de handschoen laten borduren, dan kan dat in één of twee kleuren.

  • Opdruk groot op handschoen printen in één of meer kleuren
  • Borduren op de handschoen in één of twee kleuren
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

De goedkoopste touchscreen handschoenen bedrukken met logo

Zodra de wintermaanden zijn aangebroken, zal ook de kou haar intrede doen. Goede kleding is dan belangrijk om bescherming te bieden tegen de koud. Wie zijn handen wil beschermen tegen de kou, trekt handschoenen aan. Groot nadeel is dat de smartphone dan niet meer bediend kan worden, maar daar is een oplossing voor: touchscreen handschoenen. En die zijn erg populair als relatiegeschenk. Wilt u zoveel mogelijk relaties blij maken met touchscreen handschoenen, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de goedkoopste touchscreen handschoenen. En die stelt u zelf samen door in te spelen op de onderstaande factoren.

Materiaal

Normale handschoenen in combinatie met een smartphone zijn geen match en daarom bieden wij goedkope touchscreen handschoenen aan. Touchscreen handschoenen zijn gemaakt van zacht en warm materiaal en werken op iedere smartphone. Handschoenen beschikken over speciaal materiaal in de vingertoppen voor de bediending van het touchscreen.

Extra dikke touchscreen handschoenen tegen exteme kou

Wij kunnen ook extra dikke handschoenen leveren. Extra dikke touchscreen handschoenen zijn wat dikker dan de gewone touchscreen handschoenen en zijn daarom uitermate geschikt voor extreem koud weer.

One size fits all of op maat gemaakt

De goedkoopste touchscreen handschoen produceren wij in one size fits all. Het materiaal van de handschoen is rekbaar en daarom past het overgrote deel van de mensen de one size fits all touchscreen handschoen.

Touchscreen handschoenen op maat

Heeft u een andere doelgroep, zoals kinderen of vrouwen, dan is het mogelijk om touchscreen handschoenen op maat te laten maken. Uiteraard is het ook mogelijk om extra grote handschoenen te maken voor bijvoorbeeld mannen.

Bedrukken handschoenen

De touchscreen handschoenen bedrukken wij op verschillende wijze. Wij kunnen de labels van de handschoenen bedrukken, maar ook de bovenkant van de handschoenen printen of borduren.

Label van de handschoenen bedrukken

De label aan de zijkanten van de handschoenen kunnen wij bedrukken met uw logo of tekst. De opdruk mag bestaan uit één of meerdere kleuren tot en met full colour. Laat u het label van de touchscreen handschoen bedrukken, dan kiest u voor de goedkoopste touchscreen handschoen.

Bovenkant van de handschoenen borduren met één of twee kleuren

Wilt u geen saaie handschoenen, maar leuke handschoenen met een geborduurd patroon? Wij kunnen een patroon borduren in één of twee kleuren op de bovenkant van de igloves. Draagt het patroon niet bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf, dan bieden wij de mogelijkheid om ook het label te laten bedrukken.

Bovenkant van de handschoenen printen in meerdere kleuren

Wij kunnen ook printen op de bovenkant van de handschoen. Printen kan in één tot vier kleuren of een full colour bedrukken. Een print is echter minder slijtvast en op den duur zal de boodschap minder zichtbaar worden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!