Bedrukte touchscreen handschoenen voor jong en oud

Bedrukte touchscreen handschoenen maken het mogelijk om een smartphone te bedienen terwijl je handen warm blijven! Dat komt door de speciale coating in de vingertoppen. Meest verkocht zijn de goedkope touchscreen handschoenen van acryl. Daarnaast hebben wij leren touchscreen handschoenen en sport touchscreen handschoenen.

Goedkope touchscreen handschoenen laten bedrukken

Onze touchscreen gloves zijn verkrijgbaar in iedere PMS kleur. Je kunt ook de kleur van de vingertoppen kiezen of voor een speciaal patroon, zoals strepen of stippen. Wij kunnen de touchscreen handschoenen bedrukken met een logo, naam, reclame of andere opdruk. Eventueel kunnen wij een bedrukt label aanbrengen.

Touchscreen handschoenen met logo in 3 stappen

Zodra de wintermaanden zijn aangebroken, zal ook de kou haar intrede doen. Goede kleding is dan belangrijk om bescherming te bieden tegen de koud. Wie zijn handen wil beschermen tegen de kou, trekt handschoenen aan. Groot nadeel is dat de smartphone dan niet meer bediend kan worden, maar daar is een oplossing voor: touchscreen handschoenen. En die zijn erg populair als relatiegeschenk. Je kunt bedrukte touchscreen handschoenen ontwerpen in 3 stappen!

Stap 1. Kleur van de smartphone handschoenen

De touchscreen handschoenen bij Promoboer zijn verkrijgbaar in ieder gewenste kleur. In ons uitgebreide assortiment touchscreen handschoenen hebben we standaard kleuren op voorraad. Deze standaard kleuren kunnen we snel leveren. Het is ook mogelijk om de handschoenen in een kleurencombinatie, PMS kleur of met een patroon te laten maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de handschoenen en vingertoppen in een verschillende kleur te laten bedrukken. Onze klanten kiezen het vaakst voor onderstaande basiskleuren.

Stap 2. Touchscreen handschoenen laten bedrukken

Bedrukte touchscreen handschoenen zijn voor bedrijven een warm promotie artikel om weg te geven aan personeel en relaties. We kunnen de touchscreen handschoenen bedrukken met een bedrijfslogo of andere herkenbare opdruk. Doordat de hoge kwaliteit en functionaliteiten van de touchscreen handschoenen, zullen relaties deze ieder jaar weer dragen waardoor de bedrukking altijd weer aandacht krijgt. Onderstaand een omschrijvingen van de bedrukkingsmogelijkheden.

touchscreen handschoenen met rubberprint

Touchscreen handschoenen met rubberprint

Met de rubberprinttechniek kunnen we de touchscreen handschoenen goedkoop bedrukken. Wij brengen de opdruk zo groot mogelijk aan op de handschoenen. De rubberprint bedrukking wordt vaak aangebracht aan de bovenkant van de handschoen, een rechtstreekse print is in dit geval gebruikelijk. We kunnen met de rubberprint de handschoenen bedrukken met één tot vier kleuren bedrukken.

touchsreen handschoenen met bedrukt label

Touchscreen handschoenen met vastgenaaid labeltje

De touchscreen handschoenen kunnen we aan de zijkanten voorzien van labels. De labels kunnen in één tot en met full colour bedrukt worden met een logo of tekst. Na het kiezen van de gewenste bedrukking op de labels, naaien we het label op de pols, bovenkant of onderkant van de handschoenen.

full colour bedrukt handschoenen

Volledige touchscreen handschoenen bedrukt (full colour sublimatie)

We kunnen de volledige touchscreen handschoenen bedrukken. Je kunt de handschoenen hiermee volledig zelf personaliseren met een patroon of kleurencombinatie. Na het kiezen van een patroon of kleurencombinatie kunnen we de touchscreen handschoenen voorzien van een bedrukte tekst of logo. De full colour handschoenen zijn volledig custom-made.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope vlaggetjes? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef je wensen, zoals de kleur, vorm en bedrukking aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over bedrukte vlaggetjes? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over telefoon handschoenen

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste touchscreen handschoenen?

De goedkoopste touchscreen handschoenen worden gemaakt van acryl. Deze handschoenen zijn verkrijgbaar in veel kleuren. Laat de goedkope touchscreen handschoenen bedrukken met een rubberprint in 1 tot 4 drukkleuren.

telefoon handschoenen bedrukken

Vraag 2. Zijn de handschoenen verkrijgbaar in een speciale kleur?

De touchscreen handschoenen kunnen geleverd worden in iedere gewenste kleur, alsmede in een speciale PMS kleur. Het is daarnaast ook mogelijk om de vingertoppen van een speciale kleur te voorzien. Op deze manier kun je kleuren van je huisstijl laten terugkomen in de touchscreen handschoenen.

touchscreen handschoenen bedrukken

Vraag 3. Zijn de touchscreen handschoenen verkrijgbaar in kindermaten?

Als fabrikant kunnen wij touchscreen handschoenen maken in iedere gewenste maat. De meeste touchscreen handschoenen leveren wij in een one size fits all maat, maar wij kunnen ook handschoenen op maat maken, zoals touchscreen handschoenen voor kinderen of touchscreen handschoenen voor (extra) grote handen.

touchscreen handschoenen kinderen bedrukt

Vraag 4. Van welke materialen worden handschoenen gemaakt?

De touchscreen handschoenen maken wij van verschillende materialen. De meeste touchscreen handschoenen wordt gemaakt van warme acryl stof. Wij kunnen ook touchscreen handschoenen van leer of ABS maken. De leren handschoenen zitten warm en zijn duurzaam. De waterdichte touchscreen handschoenen worden gemaakt van ABS en zijn ideaal voor het sporten.

touchscreen handschoenen

Heb je andere vragen? Neem contact met ons op!

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je een andere vraag? Stel je vraag dan via het ons contactformulier die je vind achter de onderstaande button. Wij zullen je op kantoordagen binnen 12 uur beantwoorden. Heb je die tijd niet? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!