ratel bedrukken
ratel bedrukken
ratels bedrukken
houten ratels
handklappers bedrukken
handklappers met logo
goedkope bedrukte ratels

Goedkope ratels en populaire handklappers

Promoboer produceert fan artikelen tegen aantrekkelijk lage prijs. In ons assortiment vindt u herriemakers, zoals ratels en handkappers. De goedkope ratels zijn gemaakt van kunststof of hout. Populaire handklappers worden gemaakt van plastic. De populaire fan artikelen zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur of kleurencombinatie.

  • Ratels van kunststof of hout
  • Handklappers van kunststof

Herriemakers bedrukken met slogan

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van ratels en het bedrukken van handklappers. Laat de fan artikelen bedrukken met logo en/of tekst in één tot vier kleuren of een full colour bedrukking. Een bedrukt fan artikel is een leuke give-away om uit te delen op beurzen, evenementen en in stadions.

  • Ratels bedrukken met logo
  • Handklappers op handje bedrukken
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Bedrukte ratels met logo

Handklappers en ratels zijn vrolijke relatiegeschenken. U krijgt applaus van uw relaties, uw klanten, uw leden of gewoon van uzelf. Wij zien de herriemakers en fan artikelen ook vaak terug bij concerten, festivals, carnaval, voetbal en andere sportevenementen. De bedrukte handklappers en bedrukte ratels worden vaak uitgedeeld als give-away maar zien wij ook wel eens terug als relatiegeschenk rondom Europees Kampioenschap voetbal of een Wereldkampioenschap voetbal.

De promotionele artikelen kunnen wij produceren tegen zeer lage prijs, want bij ons vindt u de goedkoopste handklappers en de goedkoopste ratels. Door rekening te houden met factoren zoals materiaal en bedrukking kunt u zelfs de stukprijs tot een minimum terugbrengen.

Soort product

De goedkope ratel is gemaakt van kunststof of hout. Ratels gemaakt van kunststof zijn de goedkoopste ratels. Het bestaat uit een handvat daarop is een tandwiel geplaatst. Aan de tandwiel zit een flexibel gedeelte. Dit gedeelte kan worden rondgeslingerd, hierdoor tik het langs het tandwiel. Dit geeft een ratelend geluid. De goedkope ratel is 20 cm x 15 cm x 2 cm.

Onze goedkope handklappers worden gemaakt van kunststof. De kunststof handklappers bestaat uit een handvat met daarop een aantal handjes. Door een zwaaiende beweging te maken komen de handjes met elkaar in aanraking waardoor deze ‘herrie’ maken. De goedkope handklapper is 8.5 cm x 18.4 cm x 1.9 cm (l x b x h).

Kleur product

Wij produceren goedkope ratels in de kleuren blauw, wit, geel of rood. Of een combinatie van die kleuren, zoals een geel handvat en een rode ratel.

De goedkope handklapper is beschikbaar in diverse basiskleuren, waaronder wit, blauw en rood. De klapper heeft een wit handvat. Van de drie klappers blijft de middelste wit en de buitenste twee zijn gekleurd.

Ratels bedrukken en handklappers bedrukken

Ratel bedrukken

Een gepersonaliseerde ratel is leuk om weg te geven en ook leuk om te krijgen. Zowel de houten ratels als kunststof ratels kunnen wij bedrukken met logo, tekst of slogan. Wij hanteren een tampondruk en dat maakt het mogelijk om in één tot vier kleuren te bedrukken. De goedkope ratel heeft

Handklapper bedrukken

De kunststof handklapper kan worden bedrukt met logo, tekst of bedrijfsnaam. De opdruk mag bestaan uit één tot vier kleuren. U kunt de klapper ook met een creatieve slogan of yell laten bedrukken en het product daarmee volledig personaliseren. De gepersonaliseerde handklapper is een geschenk waar iedereen blij van wordt