Goedkope verrekijkers met logo

Op zoek naar bedrukte verrekijkers met logo als promotiemateriaal of relatiegeschenk? Overweeg dan een van onze goedkope verrekijkers! Onze opvouwbare verrekijkers van stevig karton/papier worden gebruikt als toneelkijkers bij voorstellingen in het theater. Onze plastic verrekijkers met nekkoord zijn leuk als speelgoed voor kinderen, bijvoorbeeld in de dierentuin. Wil je verrekijkers met hogere vergrotingsfactor, dan zijn de aluminium verrekijkers de juiste keuze.

Verrekijkers laten bedrukken

Onze opvouwbare verrekijkers worden Onze verrekijkers kunnen gemaakt worden in iedere kleur, ook in een speciale PMS kleur die past bij je huisstijl. Deze verrekijkers kunnen vervolgens bedrukt worden met een logo, stukje tekst, reclame of andere opdruk. De opvouwbare verrekijkers worden all-over en full colour bedrukt, bij de andere verrekijkers wordt de bedrukking op een duidelijk zichtbare positie geplaatst.

In enkele stappen bedrukte verrekijkers

Onze bedrukte verrekijkers worden vaak inzet als relatiegeschenk of promotiemateriaal, maar soms ook verkocht als merchandise. Onze papieren verrekijkers worden vaak ingezet als toneelkijker bij theatervoorstellingen. De plastic verrekijkers worden vaak gratis weggegeven aan kinderen, bijvoorbeeld in de dierentuin. De aluminium verrekijkers hebben de hoogste vergrotingsfactor en zijn vanwege de prijs interessant als relatiegeschenk of merchandise. Je kunt de verrekijkers naar wens laten maken, zoals in eigen kleur en bedrukking naar wens, door onderstaande stappen te volgen.

goedkoopste verrekijkers bedrukken

Stap 1. Materiaal van de verrekijkers

Onze verrekijkers worden gemaakt van verschillende materialen. De opvouwbare verrekijkers zijn de goedkoopste verrekijkers en worden gemaakt van stevig karton/papier. Ze worden ook wel toneelkijkers genoemd. Je kunt ook kiezen voor plastic verrekijkers met nekkoord of aluminium verrekijkers met opbergzakje.

Stap 2. Kies de kleur van de verrekijkers

Onze verrekijkers kunnen gemaakt worden in iedere kleur, bijvoorbeeld in de PMS kleur van je huisstijl. Dit geldt voor de plastic verrekijkers en opvouwbare toneelkijkers. De de aluminium verrekijkers zijn standaard zwart en kunnen niet in een andere kleur geleverd worden. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt de gekleurde verrekijkers laten bedrukken met een logo of reclame!

Stap 3. Verrekijkers laten bedrukken

Je kunt de gekleurde verrekijkers laten bedrukken met een logo, stukje tekst, naam, reclame of andere opdruk. Hoe wij de verrekijkers bedrukken is afhankelijk van het model dat je kiest. De opvouwbare verrekijkers en toneelkijkers bedrukken we all-over en full colour. Bij de plastic verrekijkers plaatsen wij de bedrukking op 'de brug'. En bij de aluminium verrekijkers kan zowel het opbergzakje als de verrekijkers bedrukt worden. Hieronder een aantal voorbeelden.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte verrekijkers

Wil je goedkope verrekijkers bedrukken? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de kleur en de bedrukking van de verrekijkers. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over verrekijkers bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!