Zomerartikelen met logo

Als het mooi weer is in de zomer, dan gaan mensen graag naar het strand, zwembad of park voor een beetje vertier en plezier. Dat zorgt vaak voor vrolijke gezichten en blije mensen. En daar kun je als bedrijf of organisatie handig op inspelen. Kies voor zomerartikelen bedrukken voor promotiemateriaal om te werken aan de naamsbekendheid of voor zomerartikelen met logo als geschenk om relaties te laten zien dat je aan ze denkt en ze waardeert. Met het oog op de zomer en het strandseizoen in het verschiet, zetten wij de meest verkochte zomerartikelen met logo op een rijtje.

zomerartikelen bedrukken

Strandartikelen bedrukken

Het zonnetje begint weer te schijnen, de temperaturen gaan omhoog en de dagen worden langer. Je gaat een dagje naar het strand en welke strandartikelen neem je mee? Je neemt een parasol mee om uit de felle zon te zitten en pakt een waaier voor wat verkoeling. Je kunt deze strandartikelen bedrukken met een logo. Met bedrukte strandartikelen heb je een fraai geschenk voor personeel, klanten en relaties.

Bedrukken zomerartikelen

Onze zomerse artikelen en geschenken zijn snel en bedrukt verkrijgbaar in een groot aantal standaard kleuren, zoals blauw, rood, zwart en groen. Het is daarnaast ook mogelijk om de zomerartikelen in eigen kleur te laten maken, bijvoorbeeld in de kleuren van jouw huisstijl, zodat het nog meer de opvalt en de aandacht trekt. Je kunt bedrukken zomerartikelen met een logo, stukje tekst of iedere andere gewenste opdruk. Vervolgens kun je de zomerartikelen uitdelen als geschenk of promotiemateriaal aan relaties. Je relaties nemen bedrukte zomerartikelen mee op vakantie, naar het park, het strand of het zwembad. Het grote voordeel? Daar komen veel mensen in aanraking met jouw reclame-uiting en dat betekent dat het een zeer effectieve vorm van reclame maken is!

Zomerartikelen laten bedrukken

Deze zomerartikelen laten bedrukken is uitermate geschikt voor bedrijven die hun personeel graag een zomers geschenk willen geven in aanloop naar de vakantie of bedrijven die actief zijn in de vakantie en toerismebranche, maar zeker ook daarbuiten, want wie houdt er nou niet van de zomer en/of het strand? Doordat wij een breed assortiment aan zomerartikelen hebben, kunnen wij voor elke organisatie een passend zomers geschenk produceren. Je kunt denken aan zonnebrillen voor een evenement in de buitenlucht of auto-zonneschermen tegen een hete auto. Zoals je ziet is het voor vrijwel ieder bedrijf mogelijk om zomerartikelen in te zetten als geschenk!

Strandartikelen met logo

De leukste strandartikelen met logo met zomers thema kun je bestellen bij Promoboer. Wil je strandartikelen met logo laten bedrukken of zomerse geschenken voor op het strand bedrukken? Kijk dan in ons zomerse assortiment met geschenken. Als je zelf een idee hebt en het product niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!