Goedkope jojo's met logo

In de ruime collectie jojo's hebben we goedkope plastic jojo's met bedrukking. De plastic/kunststof jojo's zijn gemakkelijk enkel- of dubbelzijdig in full colour te bedrukken met een eigen ontwerp. Plastic jojo's worden bedrukt, houten en metalen jojo's worden gepersonaliseerd met een gravering. Gepersonaliseerde jojo's worden door onze klanten vaak als relatiegeschenk of promotie materiaal gebruikt.

Jojo's personaliseren

We kunnen de jojo's leveren in iedere basiskleur of PMS kleur. Na het kiezen van de kleur, bedrukken of graveren we de jojo's met een stukje tekst of logo. De klanten van Promoboer kiezen het vaakst voor plastic/kunststof jojo's met enkelzijdige bedrukking omdat dit het voordeligste is. We kunnen milieuvriendelijke jojo's graveren en metalen jojo's lasergraveren. Naast de houten, plastic en metalen jojo's, hebben we ook lichtgevende jojo's en jojo's in eigen vorm.

Kunststof jojo's

kunststof jojo's bedrukken
  • Voordeligste keuze
  • Grote opdruk in 1-4 drukkleuren
Houten jojo's

houten jojo's bedrukken
  • Milieuvriendelijke keuze
  • Bedrukken of graveren
Metalen jojo's

metalen jojo's bedrukken
  • Stevige jojo's
  • Gegraveerde jojo's
Eigen vorm jojo's

eigen vorm jojo's bedrukken
  • Eigen ontwerp jojo's
  • Volledig te bedrukken

Bedrukte jojo's in 4 stappen

Jojo's zijn voor jong en oud een gadget voor plezier en ontspanning. De jojo's kunnen op maat gemaakt worden en worden door bedrijven vaak uitgedeeld als relatiegeschenk aan klanten en relaties. In de onderstaande stappen kun je de jojo's personaliseren aan de hand van materiaal, kleur, afmeting en bedrukking of gravering.

jojos bedrukken met logo

Stap 1. Jojo's van kunststof/plastic, hout of metaal

Wij produceren jojo's van verschillende materialen. Het voordeel van plastic/kunststof jojo's is dat deze het goedkoopst en gemakkelijk te bedrukken zijn. Kunststof jojo's worden vaak ingezet om reclame te maken. Verder hebben we milieuvriendelijke jojo's van duurzaam en kwalitatief hout. Ook kun je kiezen voor metalen jojo's. De metalen jojo's hebben een luxe uitstraling en kunnen tegen een stootje. Ga je de jojo's inzetten voor reclame- en promotiedoeleiden, dan raden wij aan om te kiezen voor goedkope jojo's van plastic.

Stap 2. Jojo's in eigen kleur

We kunnen de jojo's produceren in iedere basiskleur of PMS kleur, waarbij je ook de kleur van het touwtje zelf kunt bepalen. Daarnaast is het mogelijk om de jojo's te bestellen in verschillende kleurencombinaties. Wanneer je voor kunststof/plastic jojo's kiest, kunnen we de jojo's in full colour bedrukken. Onze klanten kiezen het vaakst voor onderstaande basiskleuren.

Stap 3. Afmetingen van de jojo's

Bij Promoboer is alles mogelijk op het gebied van jojo's. Na het kiezen van het gewenste materiaal en de kleur, kun je ook de afmetingen van de jojo's zelf bepalen. Standaard hebben jojo's een diameter van 5,5 centimeter. Echter kunnen we ook grotere of kleinere jojo's maken.

Stap 4. Jojo's bedrukken met ontwerp

Jojo's met bedrukte tekst of logo worden door onze klanten vaak als relatiegeschenk of als promotie artikel weggegeven. Vaak wordt er gekozen voor een bedrukte tekst of logo op beide zijdes van de jojo's. Hierdoor is de bedrukking voor iedereen zichtbaar. We bedrukken of graveren de jojo's afhankelijk van het gekozen materiaal. Bekijk onderstaand de technieken die we gebruiken.

goedkope plastic jojo's met logo

Plastic jojo's bedrukken

Wanneer je voor plastic/kunststof jojo's hebt gekozen, zijn de mogelijkheden erg groot. We kunnen de plastic/kunststof jojo's in full colour bedrukken. Verder kunnen we een logo of tekst enkel- of dubbelzijdige bedrukken. Enkelzijdige bedrukking is het goedkoopst. Tegen meerprijs kunnen we de jojo's dubbelzijdig bedrukken, waardoor je stukje tekst, logo of andere bedrukking op beide kanten zichtbaar is. Het bedrukken van plastic jojo's is het voordeligste.

houten jojo's graveren

Houten jojo's graveren

Het personaliseren van houten jojo's doen we aan de hand van gravering. DGravering is een techniek waarbij het ontwerp als het ware in de jojo's gesneden. De gravering kunnen we enkel- of dubbelzijdig op de houten jojo's aanbrengen. Enkelzijdige gravering is het goedkoopst. Tegen meerprijs graveren we de milieuvriendelijke jojo's dubbelzijdig. Het voordeel van dubbelzijdige gravering is dat het ontwerp op beide kanten zichtbaar is.

metalen jojo's graveren

Metalen jojo's met laser gravering

De ijzeren jojo's personaliseren we met behulp van laser gravering. Met deze techniek brengen we de gravering aan met behulp van een laser, met als effect dat de jojo's een luxe en stijlvolle uitstraling krijgen. De jojo's van metaal kunnen we enkelzijdig of dubbelzijdig lasergraveren. Vaak kiezen onze klanten voor dubbelzijdige gravering, zodat het ontwerp op beide zijdes zichtbaar is. Het goedkoopst is om de ijzeren jojo's enkelzijdig te graveren.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope jojo´s? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef je wensen, zoals de kleur, diameter, vorm en bedrukking aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over bedrukte jojo´s? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte

Veelgestelde vragen over jojo's bedrukt

Vraag 1. Van welke materialen worden jojo's gemaakt?

Jojo's kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. We kunnen de jojo's maken van plastic/kunststof, metaal, of hout. De plastic/kunststof jojo's worden bedrukt en de houten en metalen jojo's worden gegraveerd.

jojos in verschillende materialen

Vraag 2. Wat zijn de goedkoopste jojo's?

De goedkoopste jojo's worden gemaakt van plastic/kunststof. Daarbij is een enkelzijdige bedrukking het goedkoopst. Tegen meerprijs kunnen de plastic/kunststof jojo's ook dubbelzijdig bedrukt worden.

goedkopste plastic jojos

Vraag 3. Welke afmetingen hebben de jojo's?

We kunnen de jojo's maken met iedere diameter. Grote jojo's of kleine jojo's, iedere diameter is verkrijgbaar. Standaard hebben jojo's een diameter van 5,5 centimeter.

jojos in iedere afmeting

Vraag 4. Hebben jullie ook milieuvriendelijke jojo's?

In onze collectie jojo's vind je ook milieuvriendelijke jojo's. Milieuvriendelijke jojo's zijn gemaakt van duurzaam en hoge kwaliteit hout. De houten jojo's personaliseren we met behulp van een gegraveerde tekst of logo.

milieuvriendelijke houten jojos graveren

Heb je andere vragen? Neem contact met ons op!

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je een andere vraag? Stel je vraag dan via het ons contactformulier die je vind achter de onderstaande button. Wij zullen je op kantoordagen binnen 12 uur beantwoorden. Heb je die tijd niet? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte