Bedrukte jojo's om weg te geven

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor bedrukte jojo's. Onze klanten kiezen het vaakst voor goedkope jojo's gemaakt van stevig kunststof. Daarnaast hebben we nog meer jojo's met specifieke eigenschappen. Zo vind je bij ons milieuvriendelijke jojo's gemaakt van hout, professionele jojo's van metaal, lichtgevende jojo's en diabolo's. Jojo's worden met katoenen touwtje van 75 of 100 cm geleverd.

Jojo's laten bedrukken

Je kunt bij ons zelf de kleur van de jojo's bepalen. Zo kun je kiezen uit standaard- of eigen PMS kleuren, bijvoorbeeld in de kleur van je huisstijl. Vervolgens brengen we een gepersonalieerde bedrukking aan op de jojo's. Vaak kiezen klanten voor een bedrukte tekst, logo of full colour ontwerp. In sommige gevallen kunnen we de jojo's ook graveren. Het voordeel van een gravure is dat het ontwerp permanent zichtbaar blijft. Jojo's met logo zijn een leuke give-away.

In enkele stappen jojo's met logo

Bij Promoboer ben je enkele stappen verwijderd van gepersonaliseerde jojo's. In onze uitgebreide collectie vind je jojo's gemaakt van diverse materialen, kleuren en unieke eigenschappen. Met behulp van onderstaande stappenplan helpen we je op weg bij het ontwerpen van je eigen unieke jojo's. Jojo's met logo en/of stukje tekst worden vaak uitgedeeld als relatie- of promotiemateriaal.

jojos bedrukken met logo

Stap 1. Jojo's van kunststof/plastic, hout of aluminium

In onze collectie jojo's heb je de keuze uit verschillende materialen. Zo vind je bij ons jojo's van kunststof/plastic (transparant). Het voordeel van kunststof/plastic jojo's is dat we deze goedkoop kunnen bedrukken. Ook hebben we milieuvriendelijke jojo's gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout. Houten jojo's hebben een unieke uitstraling en kunnen we bedrukken of graveren. Tot slot hebben we professionele jojo's van aluminium die met een permanente lasergruve kunnen personaliseren.

Stap 2. Jojo's in eigen kleur

We kunnen de jojo's produceren in iedere basiskleur of PMS kleur, waarbij je ook de kleur van het touwtje zelf kunt bepalen. Daarnaast is het mogelijk om de jojo's te bestellen in verschillende kleurencombinaties. Wanneer je voor kunststof/plastic jojo's kiest, kunnen we de jojo's in full colour bedrukken. Onze klanten kiezen het vaakst voor onderstaande basiskleuren.

Stap 3. Jojo's bedrukken met ontwerp

Jojo's met bedrukte tekst of logo worden door onze klanten vaak als relatiegeschenk of als promotie artikel weggegeven. Vaak wordt er gekozen voor een bedrukte tekst of logo op beide zijdes van de jojo's. Hierdoor is de bedrukking voor iedereen zichtbaar. We bedrukken of graveren de jojo's afhankelijk van het gekozen materiaal. Bekijk onderstaand de technieken die we gebruiken.

goedkope plastic jojo's met logo

Kunststof/plastic jojo's bedrukken

Kunststof/plastic jojo's kunnen we enkel- of dubbelzijdig bedrukken met een eenvoudig stukje tekst en/of logo. Het is ook mogelijk om de kunststof/plastic jojo's te voorzien van een full colour bedrukking. Het voordeel van full colour is dat we het hele oppervlak van de kunststof/plastic jojo's kunnen bedrukken. Het bedrukken van kunststof/plastic jojo's is het voordeligst.

houten jojo's graveren

Houten jojo's graveren

Houten jojo's kunnen we personaliseren met een bedrukking of gravering. Gravering is een techniek waarbij het ontwerp als het ware in de jojo's gesneden. De gravering kunnen we enkel- of dubbelzijdig op de houten jojo's aanbrengen. Het voordeel van gravering is dat het ontwerp permanent zichtbaar blijft. Houten jojo's met bedrukking zijn goedkoper.

metalen jojo's graveren

Metalen jojo's met laser gravering

De ijzeren jojo's personaliseren we met behulp van laser gravering. Met deze techniek brengen we de gravering aan met behulp van een laser, met als effect dat de jojo's een luxe en stijlvolle uitstraling krijgen. De jojo's van metaal kunnen we enkelzijdig of dubbelzijdig lasergraveren.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope jojo´s? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef je wensen, zoals de kleur, diameter, vorm en bedrukking aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over bedrukte jojo´s? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over jojo's met bedrukking

Vraag 1. Van welke materialen worden jojo's gemaakt?

Jojo's kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. We kunnen de jojo's maken van plastic/kunststof, metaal, of hout. De plastic/kunststof jojo's worden bedrukt en de houten en metalen jojo's worden gegraveerd.

jojos in verschillende materialen

Vraag 2. Wat zijn de goedkoopste jojo's?

De goedkoopste jojo's worden gemaakt van plastic/kunststof. Daarbij is een enkelzijdige bedrukking het goedkoopst. Tegen meerprijs kunnen de plastic/kunststof jojo's ook dubbelzijdig bedrukt worden.

goedkopste plastic jojos

Vraag 3. Welke afmetingen hebben de jojo's?

We kunnen de jojo's maken met iedere diameter. Grote jojo's of kleine jojo's, iedere diameter is verkrijgbaar. Standaard hebben jojo's een diameter van 5,5 centimeter.

jojos in iedere afmeting

Vraag 4. Hebben jullie ook milieuvriendelijke jojo's?

In onze collectie jojo's vind je ook milieuvriendelijke jojo's. Milieuvriendelijke jojo's zijn gemaakt van duurzaam en hoge kwaliteit hout. De houten jojo's personaliseren we met behulp van een gegraveerde tekst of logo.

milieuvriendelijke houten jojos graveren

Heb je andere vragen? Neem contact met ons op!

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je een andere vraag? Stel je vraag dan via het ons contactformulier die je vind achter de onderstaande button. Wij zullen je op kantoordagen binnen 12 uur beantwoorden. Heb je die tijd niet? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!