blanco schrijfblokken met lijmband
blanco schrijfblok met logo
notitieblok wiskunde blokjes met logo
schrijfblok met schrijflijnen en logo bedrukking
memoblok goedkoop met logo bedrukking
memoblok wit met opdruk
memoblok wit met vier kleuren opdruk
post-it blanco met bedrukking in kleur

Verschillende soorten goedkope notitieblokken

Promoboer is producent van goedkope notitieblokken, vierkante memoblokken en handige post-its met plakrand. De notitieblokken met spiraalbinding of lijmbinding zijn beschikbaar in A4-formaat, A5-formaat, A6-formaat of formaat op maat. De notitieblokken kunnen blanco geleverd worden, maar ook met schrijflijnen of rekenruitjes. De vierkante memoblokken zijn blanco en hebben standaard een lijmrand waarbij de vellen gemakkelijk afgescheurd kunnen worden. Ook de post-its zijn blanco en zijn voorzien van een plakrand.

  • A4, A5 of A6 formaat notitieblokken
  • Vierkante memoblokken van 10x10cm
  • Post-its met plakrand

Notitieblokken met logo bedrukken

Wij kunnen een notitieblok bedrukken in één tot en met vier kleuren of in full colour. Een notitieblok bedrukken met zowel een bedrijfslogo als contactgegevens? Dat kan! Met bedrukte notitieblokken maakt u reclame op een voorwerp dat binnen en buiten uw bedrijf zichtbaar gebruikt wordt. Schrijfblokken met logo komt u immers overal tegen.

  • Notitieblokken bedrukken op de voorkant en de losse vellen
  • Bedrukte notitieblokken met logo
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Bepalende factoren voor een goedkoop notitieblok met bedrukking

Wij streven er naar om de goedkoopste notitieblokken aan te kunnen bieden. Wij hebben een grote variatie aan notitieblokken en kunnen daarom geen vaste prijzen aanbieden. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, waar u als potentiële afnemer de leiding over heeft. Het is logisch dat het soort notitieblok invloed heeft op de prijs, maar welke factoren spelen nog meer mee?

Soort en formaat notitieblok

Het formaat van de notitieblokken is van invloed op de prijs. Kiest u voor goedkope notitieblokken, dan kiest u voor standaard formaten, zoals A4, A5, A6 of een vierkant memoblok van ongeveer 10 x 10 cm. Kleine formaten zijn goedkoper dan de grotere formaten.

Binding van notitieblok

Wij hebben verschillende notitieblokken in het assortiment. Onze notitieblokken zijn te leveren met een lijmbinding of spiraalbinding. Notitieblokken met lijmbinding zijn het goedkoopste. Kiest u voor post-it notitieblok, dan leveren wij deze met de welbekende zelfklevende plakrand binding.

Lijmbinding

De goedkoopste notitieblokken beschikken over een lijmbinding. Een lijmbinding maakt het mogelijk om een notitievel gemakkelijk en snel van het blok te scheuren. Het fabriceren is goedkoop omdat er alleen lijm gebruikt word om de vellen met elkaar te verbinden.

Spiraalbinding

Een notitieblok met spiraalbinding of notitieblok met ringband binding is duurder. De materiaalkosten en productiekosten zijn hoger. Een notitieblok met spiraalbinding beschikt over vellen waar boorgaten of gaatjes inzitten, zodat de blaadjes netjes gearchiveerd kunnen worden op een gewenste bestemming, zoals in een boekhoudmap of snelhechter.

Aantal vellen

Wij kunnen bedrukte notitieblokken leveren vanaf 25 pagina’s. Het is ook mogelijk om een notitieblok met 50 pagina’s of 100 pagina’s af te nemen. Naar mate u voor meer pagina’s kiest, zal dit van invloed zijn op de prijs. Kiest u voor een notitieblok met 25 pagina’s, dan kiest u voor de goedkoopste notitieblokken.

Bedrukking bedrijfslogo en/of contactgegevens

Wij zijn de producent van de notitieblokken, dus wij kunnen zowel de blaadjes als de kaft van de verschillende soorten notitieblokken bedrukken.

Kaft

Wij kunnen de kaft van de notitieblokken bedrukken in één tot vier kleuren. Bestaat uw bedrijfslogo uit meer dan vier kleuren of een kleurverloop, dan bedrukken wij notitieblokken full colour. De goedkoopste optie is om de kaft van een notitieblok te bedrukken met logo in één kleur. Bestaat de opdruk uit meer kleuren of een full colour print, dan zal de prijs toenemen.

Pagina's

Wilt u blanco pagina's, dan hoeven wij de pagina’s niet te bedrukken met schrijflijnen. Dit is de goedkoopste optie. Het wordt duurder wanneer u besluit om schrijflijnen toe te voegen aan de pagina’s. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van contactgegevens in één kleur opdruk of bedrijfslogo in een meer kleuren of full colour opdruk. Alles is mogelijk en goedkoper dan bij ons krijgt u het niet.

Bent u nieuwsgiering geworden naar onze bedrukte notitieblokken met logo? Vraag hieronder direct een offerte aan en ontvang jouw bedrukte notitieblokken binnen 2-3 weken tegen een scherpe prijs!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!