Petjes op maat laten maken of goedkope petjes met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor goedkope petjes met logo. Je kunt bij ons custom made petjes op maat laten maken, waarbij je zelf invulling geeft aan o.a. het materiaal, het sluitingsmechanisme en kleuren/patronen. Je kunt ook kiezen voor standaard modellen, waaronder de snapback caps, trucker caps en baseball petjes. Wij kunnen deze goedkope petjes bedrukken met je logo of andere opdruk. Laat de petjes borduren met een platte borduring of 3D borduring als je iets meer exclusiviteit wilt. Steeds populairder zijn de petjes met embleem in eigen vorm. Bedrukte petjes zijn leuk om in te zetten als relatiegeschenk, promotiemateriaal of merchandise.

Custom made petjes (op maat)

custom-made petjes op maat
 • Onderdelen zelf samenstellen
 • Uitgebreide bedrukkingsopties
 • Levertijd 3-5 weken
Goedkope petjes bedrukken

goedkope petjes met logo opdruk
 • In vele basiskleuren
 • Opdruk op de voorkant
 • Levertijd 1 week
Petjes borduren (2D of 3D)

petjes met een 2D of 3D borduring
 • Meest verkochte petjes
 • Opdruk borduren op voorzijde
 • Levertijd 2-3 weken
Petjes met embleem

petjes met bedrukt embleem of patch
 • Trendy uitstraling
 • Embleem op voorkant genaaid
 • Levertijd 2-3 weken
Onze modellen petjes

Voordelen van onze petjes op maat en standaard petjes

Naast een ruim assortiment met standaard petjes, bieden wij je ook de mogelijkheid om petjes op maat te laten maken. Beide opties hebben zo zijn voordelen. Standaard petjes zijn over het algemeen goedkoper, maar op maat gemaakte petjes zijn weer exclusiever. Hieronder gaan we dieper in op de voordelen, zodat je kunt kijken welke voordelen het beste bij jouw wensen passen.

Petjes op maat

petjes op maat gemaakt

Standaard petjes

standaard modellen petjes
Voordeel Altijd een unieke productie Goedkoop uit voorraad
Materiaal Leer, badstof, katoen, spijkerstof, polyester en meer Afhankelijk van het gekozen model
Kleur In eigen PMS kleuren of een patroon Standaard basiskleuren
Klep Bepaal zelf de lengte en de vorm Afhankelijk van het gekozen model
Sluiting Drukknopen, verstelbare buckle of klittenband Afhankelijk van het gekozen model
Bedrukkingsopties Alles is mogelijk Printen, borduren of aanbrengen embleem
Positie opdruk Naar keuze Standaard op de voorkant
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte

Bedrukte petjes met logo in enkele stappen

Wil je reclame maken met bedrukte petjes? Of wil je graag petjes inzetten als relatiegeschenk? Of zelfs voor verkoopdoeleinden? Dan kunnen wij je helpen! Als fabrikant bieden wij onbegrensde mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aan de hand van onderstaande stappenplan kun je jouw eigen petjes ontwerpen.

Stap 1. Keuze uit vele modellen petjes

Bij ons heb je de keuze uit vele soorten en modellen petjes. De meest verkochte petjes zijn snapback caps, trucker caps en baseball petjes. Deze goedkope petjes zie je veel in het huidige straatbeeld en worden daarom vaak ingezet voor promotiedoeleinden. Naast deze petjes hebben wij ook nog vele andere soorten petjes, zoals sportpetjes, zonnepetjes of hippe 5 panel caps. Staan de gewenste petjes niet in het overzicht? Neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je toch helpen!

goedkope petjes bedrukken

Stap 2. Kleur van de petjes

Als fabrikant kunnen wij petjes maken in de kleur die jij wenst. Vele basiskleuren petjes houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt ook voor een combinatie van kleuren kiezen, zoals een blauwe pet met een witte klep of petjes met allemaal verschillende kleuren panelen. Daarnaast is het mogelijk om de petjes van een (doorlopend) patroon te voorzien. Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij een aantal voorbeelden op een rijtje gezet.

Stap 3. Vorm en lengte van de klep

Gebogen of rechte klep

De vorm van de klep wordt grotendeels bepaald door de kenmerken van het model petje dat je kiest. Als voorbeeld hebben baseball petjes een gebogen klep en snapback caps een rechte klep. Als je de petjes op maat laat maken, dan kun je de vorm van de klep bepalen. Je kunt dan kiezen voor een trucker cap met rechte klep.

Kort of lange klep

Ook de lengte van de pet wordt vaak bepaald door het model petje dat je kiest. Echter kunnen wij deze modellen petjes ook leveren met een korte of juiste langere klep. Een korte klep verhoogt je zicht, maar biedt minder zonbescherming en bij een lange klep het omgekeerde verhaal.

vorm en lengte van de klep van de petjes

Stap 4. Sluiting van de petjes

De sluiting van een pet bepaald voor een deel de stijl van de pet maar heeft vooral te maken met je persoonlijke voorkeuren. Vind je de standaard sluiting van de petjes niks? Kies dan voor een andere sluiting, zoals een plastic strip met drukknopen, verstelbare buckle, verstelbare klittenband of een gesloten achterkant met elastiek in de rand.

Stap 5. Bedrukkingsopties van de petjes

Voor het aanbrengen van een logo, tekst, naam of andere opdruk, bieden wij 3 standaard opties. Ben je op zoek naar de goedkoopste petjes met bedrukking? Dan kies je optie 1. Ga je de petjes weggeven als luxe relatiegeschenk dan kies je voor optie 2 of 3. Hieronder worden in het kort de opties uitgelegd.

Optie 1. Bedrukken is de goedkoopste oplossing

We kunnen de petjes bedrukken met 1 tot 4 kleuren. Hoe minder kleur, hoe goedkoper de bedrukking. Bedrukken wordt veruit het meest toegepast op reclame petjes en promotie petjes.

Optie 2. Borduren voor een exclusieve uitstraling

Laat petjes borduren als je op zoek bent naar petjes met een exclusieve uitstraling. Borduring is wellicht iets kostbaarder maar geeft een duurzamer en luxer resultaat. Je hebt de keuze uit een 2D borduring (in de pet) of opliggende 3D borduring. Wij kunnen alle petjes borduren.

Optie 3. Embleem/patch/label vastnaaien

Je kunt ook eerst een embleem/patch/label laten ontwerpen. Deze is meestal gemaakt van stof en kan helemaal naar wens gepersonaliseerd worden. Dit embleem kan vervolgens op de pet worden vastgenaaid en geeft een unieke uitstraling.

Stap 6. Positie van de opdruk

Je kunt petjes laten bedrukken op die positie die je zelf wenst. De meeste klanten kiezen voor een bedrukking op de voorkant. Dit is de positie waar de opdruk het beste zichtbaar is als de pet gedragen word en tevens het goedkoopste. Als petjes fabrikant kunnen wij ook op andere onderdelen van de petjes bedrukken. Enkele voorbeelden zijn: een bedrukking op de klep, een bedrukt label vastgenaaid aan de zijkant of bedrukking op de sluiting aan de achterkant. Hieronder een aantal opties.

LET OP: Als je een opdruk gecentreerd op de voorzijde wilt laten bedrukken kies dan voor een 5 panelen pet. Deze pet heeft geen naad op het voorpaneel lopen waardoor wij de kwaliteit van de bedrukking kunnen garanderen. Borduren of een embleem aanbrengen kan wel gewoon.

Stap 7. Extra toevoegingen

Toevoegen van een tag

We kunnen een bedrukte kaartje of tag aan de pet bevestigen (zie afbeelding). Hiermee kun je bijvoorbeeld een extra boodschap overbrengen op de ontvangers van de bedrukte petjes. Je ziet deze tags ook wel eens bij verkooppunten van petjes met logo.

Laten verpakken als relatiegeschenk

Wil je bedrukte petjes op een leuke manier weggeven? Overweeg dan om de petjes met logo te laten verpakken in een doosje. Dit doosje kan tevens naar wens gepersonaliseerd worden.

bedrukte petjes met tag

Stap 8. Kinderpetjes of volwassen maat

Onze petjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor jong en oud. De maten van de petjes worden gebaseerd op de omtrek van het hoofd. De omtrek meet je net boven je oren, zo’n 2 cm, en het meetlint gaat boven je wenkbrauwen langs. De juiste maat pet bestellen is belangrijk want een te grote pet gaat over je ogen zakken en een te kleine pet gaat klemmen waardoor je hoofdpijn kan krijgen. Om te weten welke maat pet of cap je nodig hebt kan je gebruik maken van de onderstaande tabel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je een bedrukte petjes kopen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor petjes met logo. Op basis van je wensen kunnen wij de prijs bepalen en een vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over petjes bedrukken? Ook dan kun je gebruik maken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte