Ruime keuze bedrukte paperclips

Promoboer is fabrikant van gepersonaliseerde paperclips met bedrukking. Bij ons vind je paperclips voor verschillende doeleinden. Zo maak je met goedkope kunststof paperclips optimaal gebruik van je budget. Ook hebben we luxe paperclips gemaakt van stevig RVS materiaal. Wil je paperclips in een specifieke vorm laten maken, bijvoorbeeld in de vorm van product of logo? Overweeg dan onze axionclips. Verder hebben we transparante potten gevuld met universele paperclips, handig voor op kantoor.

Eigen kleur paperclips met logo

Bij ons kun je de paperclips personaliseren naar wens. Kies zelf het type paperclip in de kleur, vorm en bedrukking naar wens. Zo kun je kiezen uit verschillende standaard kleuren paperclips, of lever je eigen PMS kleur bij ons aan. Vervolgens kunnen we een logo, tekst of full colour ontwerp bedrukken op de paperclips. Je kan de paperclips ook laten graveren. Het voordeel van gravering is dat het logo of ontwerp permanent zichtbaar blijft.

Paperclips laten bedrukken in enkele stappen

In ons assortiment paperclips vind je diverse soorten paperclips voor promotionele doeleinden. Wil je zoveel mogelijk paperclips voor je budget? Kies dan voor onze goedkope paperclips in doosje. Wil je de paperclips bedrukken of graveren? Dan hebben we verschillende soorten RVS paperclips met groot drukoppervlak. Ook hebben we potten met paperclips, handig voor op kantoor. Alle varianten paperclips in onze collectie zijn verkrijgbaar in eigen kleur met gepersonaliseerde bedrukking.

bedrukte axion paperclips ontwerpen

Stap 1. Kiezen van type paperclips

In onze uitgebreide collectie vind je diverse soorten paperclips. Zo kun je kiezen uit goedkope kunststof paperclips tot aan luxe paperclips van RVS. Onderstaand hebben we een overzicht voor je samengesteld waarbij je in één oogopslag kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van je wensen en ideëen kun kies je één van onze paperclips.

Stap 2. Kleur van de bedrukte paperclips

De paperclips houden wij op voorraad in diverse basis kleuren. Naast deze basis kleuren kunnen we de paperclips ook in kleur naar wens laten maken. Bijvoorbeeld in de kleur van een product of huisstijl. Kies je voor onze paperclips in een potje? Dan kunnen we de paperclips leveren in verschillende kleurencombinaties. Onderstaand een aantal populaire gekleurde paperclips.

Stap 3. Paperclips met logo bedrukken of graveren

Nadat je de gewenste kleur van de paperclips hebt bepaald, gaan we aan de slag met het personaliseren van de paperclips. De goedkope paperclips, wingclips, markclips en axionclips kunnen we met een logo, tekst of ander ontwerp bedrukken. Kies je voor de transparante pot met paperclips? Dan kunnen we de schroefdop bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp.

Optioneel: stap 4. Paperclips in eigen vorm laten maken

Heb je gekozen voor wingclips of axionclips? Dan kun je gebruik maken van een extra optie. Het drukoppervlak kunnen we voorzien in een vorm naar wens. Vaak kiezen klanten voor wingclips of axionclips in een standaard, rechthoekige, ronde of vierkante vorm. We kunnen deze paperclips ook in vorm op maat maken, waarop we een gepersonaliseerd ontwerp aanbrengen. Onderstaand een aantal producties in diverse vormen.

Vrijblijvende prijsopgave voor paperclips met opdruk

Heb je interesse gekregen in onze goedkope paperclips met opdruk? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de vorm, de kleur en de bedrukking van de paperclips. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over paperclips bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over paperclips met bedrukking

Vraag 1. Verkopen jullie grote paperclips?

In de collectie van Promoboer vind je diverse soorten paperclips, waaronder grote paperclips. Zo hebben we wingclips, markclips en axionclips. Deze grote paperclips worden gemaakt van RVS materiaal en kunnen we bedrukken of graveren met een gepersonaliseerd ontwerp.

blikken met logo

Vraag 2. Wat zijn de meest verkochte paperclips?

Onze meest verkochte paperclips zijn goedkope paperclips. Deze paperclips worden vaak voor promotionele doeleinden gebruikt. De goedkope paperclips kunnen we met een logo, tekst of full colour ontwerp bedrukken.

goedkope paperclips bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor paperclips met opdruk

Heb je interesse gekregen in onze goedkope paperclips met opdruk? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de vorm, de kleur en de bedrukking van de paperclips. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over paperclips bestellen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!