string(14) "/slaapmaskers/"

Goedkoopste slaapmaskers en oogmaskers voor betere nachtrust

Bij Promoboer bent u aan het juiste adres voor slaapmaskers met logo of tekst. Onze slaapmaskers zorgen voor een betere rust, zowel overdag als 's nachts. Onze meest verkochte zijn de goedkoopste slaapmaskers van polyester/satijn. Dit komt door de uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden en de verschillende onderdelen, zoals het elastiek en de afwerking, die naar wens aangepast kunnen worden. Voor meer (draag)comfort hebben wij luxe slaapmaskers met oogbolling. Als relatiegeschenk hebben wij bluetooth slaapmaskers met headset/muziek.

Slaapmaskers personaliseren met uw ontwerp opdruk

Als fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om slaapmaskers te produceren in uw eigen PMS kleur(en). Op deze manier kunt u uw huisstijl kleur laten terugkomen in de oogmaskers. Laat de gekleurde slaapmaskers bedrukken met uw logo, tekst of andere opdruk. Afhankelijk van de gekozen slaapmaskers bedrukken wij met één tot vier kleuren of in full colour. Met een leuke gepersonaliseerde slaapmasker heeft u een leuk geschenk om weg te geven aan klanten, relaties en werknemers.

Overzicht slaapmaskers bedrukken
Goedkoopste slaapmaskers
(meest verkocht)
Goedkope slaapmaskers
Slaapmasker luxe
Luxe slaapmaskers
Gel oogmaskers
Gel oogmaskers
Bluetooth slaapmaskers
(met muziek/headset)
Bluetooth slaapmaskers

Goedkoopste slaapmaskers bestellen in enkele stappen

Met onze slaapmaskers gunt u uw doelgroep een goede nachtrust. Slaapmaskers houden uw ogen koel en comfortabel. Daarnaast kan het de nachtrust van slechte slapers bevorderen. Door het slaapmasker slaap je fijn in het donker, ook in lichte ruimtes. Wij bedrukken slaapmasker met logo, bedrijfsnaam of slogan om uw naamsbekendheid in de markt te versterken. Wilt u meer weten over onze slaapmaskers? Lees dan rustig verder.

 1. Wat is een slaapmasker?
 2. Wie dragen slaapmaskers en in welke situatie?
 3. Hoe helpen slaapmaskers de kwaliteit van slapen te verbeteren?
 4. Aan welke eigenschappen moet een goede slaapmasker voldoen?
 5. Wie gebruiken slaapmaskers als promotiemiddel?
 6. Slaapmaskers in verschillende kleuren, prints en patronen
 7. Van goedkope slaapmaskers tot bluetooth slaapmaskers. Wat zijn de verschillen?
 8. Waarom zijn elastische banden van een slaapmasker belangrijk?
 9. Slaapmaskers laten bedrukken ook in full colour
 10. Slaapmaskers verpakken in transparant plastic zakje

1. Wat is een slaapmasker?

Een slaapmasker is een goedkoop en effectief hulpmiddel om in slaap te vallen en om vervolgens ook in slaap te blijven. Kortom, het zal moeten bijdragen aan een goede nachtrust. Slaapmaskers worden ook wel oogmaskers genoemd. Het heeft haar naam te danken aan het feit dat het masker de ogen moet afdekken. Door de ogen goed af te dekken zal de drager sneller in slaap vallen. Slaapmaskers produceren wij van hoge kwaliteit materialen zodat het bijdraagt aan draagcomfort. Het materiaal heeft een hoge dichtheid zodat het materiaal ook intense lichtinval blokkeert. Oogmaskers hebben een comfortabele, elastische band die het slaapmasker op zijn plaats houdt en ongewenst licht blokkeert.

2. Wie dragen slaapmaskers en in welke situatie?

Slaapmaskers worden in diverse situaties gebruikt worden door verschillende mensen. Thuis kan slaap worden beïnvloed door licht dat je slaapkamer binnen komt, bijvoorbeeld van lantaarnpalen, grote gebouwen of de ochtendzon. Het kan ook beïnvloed worden door onregelmatige werktijden, waardoor niet ’s nachts, maar juist overdag geslapen moet worden. Hierbij kunnen we denken aan mensen aan mensen die overdag regelmatig slapen, zoals verpleegkundigen of andere ploegenarbeiders. Overige situaties waar slaapmaskers voor worden gedragen:

 • Reizigers die vaak onderweg zijn en moeten slapen
 • Lichte slapers
 • Buiten slapen
 • Partners met een ander slaapschema
 • Moeders die overdag slapen samen met hun baby
 • Mensen die een operatie hebben ondergaan aan de ogen (laserbehandeling)
 • Voor spellen, zoals een escape room, dropping of zakdoekje leggen
 • Voor een verrassing

3. Hoe helpen slaapmaskers de kwaliteit van slapen te verbeteren?

Het stofje melatonine (een slaaphormoon) zorgt ervoor dat onze biologische klok goed functioneert en dat we ontspannen in een diepe slaap vallen. Hoe meer melatonine ons lichaam aanmaakt, hoe beter de kwaliteit van het slapen is. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de hoeveelheid melatonine die wordt aangemaakt. Eén van de belangrijkste factoren is duisternis. Het is wetenschappelijk aangetoond dat slapen in absolute duisternis de kwaliteit van de slaap ten goede komt. Dit komt omdat er dan meer melatonine wordt aangemaakt en je dieper zult slapen.

4. Aan welke eigenschappen moet een goede slaapmasker voldoen?

Een slaapmaskers moet ervoor zorgen dat de drager altijd en overal ontspannen kan slapen. Zowel in een verlichte omgeving als een donkere omgeving. Een goede slaapmaskers moet aan verschillende belangrijke eigenschappen en functies voldoen:

 1. Slaapmaskers moet comfortabel aanvoelen: dat betekent dat deze van licht en zacht materiaal geproduceerd worden. Bij ruw materiaal kan irritatie of jeuk ontstaan en dat is niet ideaal om in slaap te vallen.
 2. Pasvorm moet goed zijn: een slaapmasker moet goed rond de ogen passen zodat lichtinval zoveel mogelijk beperkt word. Ook moet de slaapmasker niet te strak zitten, want dat brengt druk op de ogen met zich mee.
 3. Goede verduistering: het materiaal mag geen licht doorlaten want dat beïnvloed de kwaliteit van slapen op een negatieve manier. Een goede slaapmaskers glijdt niet van het gezicht tijdens het slapen, zodat de drager goed in slaap blijft in een lichte omgeving.

Zijn er ook nadelen aan slaapmaskers?

Ze kunnen tot verslapen leiden. Slaapmaskers blokkeren het licht, waar door het waarschijnlijker is dat u verslaapt. Je lichaam wordt natuurlijk wakker als de zon op is, maar je maskers kunnen je interne lichaamsklok ontwrichten. Verslapen kan natuurlijk voorkomen worden met een leuke wekker.

5. Wie gebruiken slaapmaskers als promotiemiddel?

Er zijn verschillende bedrijven uit diverse sectoren/branches die gebruik maken van slaapmaskers al promotiemiddel. Het ene bedrijf zet slaapmaskers in als give-away, de ander als relatiegeschenk en sommige zelfs voor de verkoop. Aan de hand van verschillende voorbeelden vertellen wij wat voor klanten slaapmaskers bestellen en waarom zij dat doen.

Bedrijven actief in de toerismebranche

De meeste bedrijven zijn actief met toerismebranche. Hier kan gedacht worden aan hotels, resorts, touroperators, vliegtuigmaatschappijen en andere reisorganisaties. Deze bedrijven hebben veel te maken met klanten die op reis zijn of gaan en daardoor niet in de eigen leefomgeving slapen, waardoor een goede nachtrust lastig kan zijn. Zij laten de oogmaskers bedrukken met de naam van het bedrijf, zodat de bedrukte slaapmaskers bijdragen aan de naamsbekendheid.

Zorg en welzijn

In deze sector hebben wij regelmatig te maken ziekenhuizen, huisartsen, slaapklinieken, sauna´s en wellness centrums. Ziekenhuizen geven slaapmaskers mee aan cliënten die net een oogoperatie of laserbehandeling achter de rug hebben en de ogen rust moeten geven. Slaapklinieken en huisartsen hebben vaak cliënten met slaapproblemen en proberen dat op deze manier in de kop te drukken. Bij sauna’s en wellness centrums is het om de beleving van klanten verhogen.

Sport en spel

Onze slaapmaskers worden ook veel gebruikt voor het spelen van sport en spel. Denk maar eens aan het immens populaire Escape Room. De Escape Room heeft veel verschillende spellen en bij sommige spellen moeten bezoekers geblinddoekt de ruimte in of verlaten. Zij blinddoeken bezoekers voor de ultieme spelbeleving. Ditzelfde geldt bijvoorbeeld voor zakdoekje leggen voor kleuters, een dropping voor kinderen of een vrijgezellenfeest bij volwassenen.

Overige sectoren

Er zijn bedrijven die slaapmaskers weggeven aan hun medewerkers. Dit zien wij regelmatig bij bedrijven die 24-7 actief zijn. Het betreft bedrijven met werknemers die in ploegendiensten werken en onregelmatige werktijden hebben. Hier kan gedacht worden aan chauffeurs, distributiemedewerkers en mensen die in de zorg werken.

Slaapmaskers met bluetooth zijn ideaal om in te zetten als relatiegeschenk. Het product is niet seizoensgebonden en kan daardoor het hele jaar door worden weggegeven. De bluetooth slaapmasker heeft een luxe uitstraling maar is relatief goedkoop als relatiegeschenk.

6. Slaapmaskers in verschillende kleuren, prints en patronen

Onze meest verkochte slaapmaskers zijn zwart. Wij verkopen deze slaapmaskers graag, want een zwart oogmasker heeft als bijkomend voordeel dat het meestal minder licht doorlaat dan een lichtere kleur. En hoe minder licht een slaapmasker doorlaat, hoe donkerder het wordt en des te beter het is voor de nachtrust.

Andere leuke basiskleuren

Als zwart toch een beetje te saai is, dan kunt u ook kiezen voor leuke slaapmaskers in verschillende populaire basiskleuren. Bij basiskleuren kan gedacht worden aan rood, blauw, groen, wit, geel, roze, paars, en geel.

Leuke en vrolijke prints of patronen

Maar we hebben ook allerlei leuke prints, van vrolijke sterretjes en vlinders tot tijgerprints of regenbogen. Vanwege de leuke prints en uitvoeringen, zijn onze slaapmaskers ook heel leuk om cadeau te geven aan mensen die erg van slapen houden of die vanwege werk of reizen vaak in een lichte omgeving moeten slapen

Randen en stiksels in iedere kleur naar wens

Als fabrikant van de slaapmaskers bieden wij u de mogelijkheid om de kleur van de rand en stiksels te bepalen. Onze meeste klanten kiezen voor eenzelfde kleur rand en stiksels als de kleur van het masker zelf. Zo is de hele slaapmasker in één kleur. Maar zoals gezegd, u kunt dit naar wens aanpassen.

Kan de kleur van de elastische bandjes ook worden aangepast?

Wij leveren de slaapmaskers standaard met zwart elastisch bandje. Het is mogelijk om de bandjes in dezelfde kleur te produceren als het masker zelf, zoals een rood slaapmaskers met rood elastiek. Wilt u graag andere kleuren combineren? Dan is dat ook mogelijk.

slaapmaskers gekleurde hoofdbanden

7. Van goedkope slaapmaskers tot slaapmaskers met muziek. Wat zijn de verschillen?

Het verschil tussen onze slaapmaskers zit vooral in het comfort en de kwaliteit. Alle slaapmaskers functioneren naar behoren, maar de ene slaapmasker is net wat comfortabeler dan de andere. Dit heeft overigens ook invloed op de prijs van de slaapmaskers. Hoe hoger het comfort, hoe duurder de slaapmaskers is.

Goedkoopste slaapmaskers

Onze goedkoopste slaapmaskers produceren wij van satijn en polyester. Het zachte satijn materiaal aan de binnenzijde van het maskers voelt zacht aan op de huid en dat zorgt voor een optimaal draagcomfort en een perfecte pasvorm. De buitenzijde is meestal gemaakt van polyester en dit materiaal kunnen wij goed bedrukken.

Luxe slaapmaskers met bolling voor de ogen

Iets duurder, maar comfortabeler, zijn onze luxe slaapmaskers. Deze zijn voorgevormd en gemaakt van foam materiaal. Deze slaapmaskers hebben een bolling bij de ogen zodat er geen druk op de ogen (en wimpers) ontstaat. Het geeft de ogen nog meer rust en het is ook mogelijk om de ogen te openen zonder dat het slaapmasker voelbaar is met de wimpers. Het neusstuk zorgt ervoor dat de slaapmasker een goede pasvorm heeft en de brede (verstelbare) elastische band zorgt ervoor dat deze goed op het hoofd aansluit.

Verkoelende of verwarmende gel oogmaskers voor rustige ogen

Deze gel masker zorgt voor een goede verzorging van de ogen. Het geeft je ogen rust en ontspanning. Het gel oogmasker ontneemt wallen en kan verlichtend werken tegen hoofdpijn. Ook opgezwollen ogen trekken bij met dit fijne masker. Deze oogmaskers zijn niet zo zeer om mee te slapen, maar meer om de ogen rust te geven na een vermoeiende dag.

Slaapmaskers met muziek/hoofdtelefoon

Nieuw in ons assortiment zijn de slaapmaskers met muziek. Wij kunnen deze draadloos met bluetooth leveren of gewoon met een kabel via de hoofdtelefoonaansluiting van een mobiele telefoon. De slaapmasker sluit, naast omgevingslicht, ook omgevingsgeluid af waardoor de drager nog beter tot rust kan komen. Het is mogelijk om een eigen omgevingsgeluid te kiezen in de vorm van een muziekje.

8. Waarom zijn elastische banden van een slaapmasker belangrijk?

Een elastische band zorgt ervoor dat de slaapmaskers op het gezicht blijven zitten. Zonder elastische banden zal de slaapmasker iedere keer van het gezicht glijden. Dit is niet de bedoeling, want dat brengt de functionaliteit in gevaar. Wij hebben verschillende opties wat betreft de hoofdbanden.

Standaard elastische hoofdband

Standaard leveren wij onze slaapmaskers met één elastisch band. De elastisch band heeft standaard afmeting en zal bij 99% van de volwassen goed blijven zitten. Dit is de goedkoopste optie omdat dit de standaard slaapmasker is.

Extra opties voor meer draagcomfort

Voor extra zekerheid kunnen wij ook een dubbele band, brede band of verstelbare hoofdband aanbrengen op de slaapmaskers. Met deze opties heeft u nog meer zekerheid dat de slaapmaskers goed blijven zitten. Ook wanneer we te maken hebben met een onrustige slaper die veel beweegt.

9. Slaapmaskers laten bedrukken ook in full colour

Als fabrikant hebben wij verschillende opties wat betreft het bedrukken van de slaapmaskers. Door uw bedrijfsnaam, logo, afbeelding of tekst toe te voegen aan een slaapmasker, kunt u het product gebruiken als een praktische en vrij unieke marketingtool. Het enige dat u hoeft te doen is het aanleveren van het ontwerp. Het liefst natuurlijk in een zo hoog mogelijk resolutie, zodat de kwaliteit van de opdruk ook zo hoog mogelijk is. Wij maken gebruik van twee verschillende druktechnieken.

Bedrukken in één tot vier kleuren met de zeefdruk techniek

De meest goedkope optie is om de slaapmaskers te laten bedrukken door middel van een zeefdruk techniek. Deze techniek maakt het mogelijk om de slaapmaskers met één tot vier te bedrukken. Hoe hoger het aantal kleuren, hoe hoger de kosten zullen zijn voor het aanbrengen van uw opdruk.

Bedrukken in full colour met de sublimatie techniek

Bij een sublimatie opdruk wordt een digitale afdruk gemaakt van uw aangeleverd ontwerp. Deze afdruk (afbeelding, tekst of allebei) wordt standaard in full colour overgebracht op de bovenzijde van de slaapmaskers. Het is ook ideaal voor ontwerpen met een kleurenverloop.

slaapmaskers full-colour bedrukt

10. Slaapmaskers verpakken in transparant plastic zakje

Nadat de slaapmaskers geproduceerd zijn worden onze slaapmaskers verpakt in een plastic zakje. Het zakje dient ter bescherming van het masker, zodat het slaapmaskertje niet vies wordt of beschadigd raakt. Het is tevens een hygiënische oplossing, omdat alleen de ontvanger het masker uit de verpakking zal halen. Hierdoor zal de slaapmaskers graag worden ontvangen wanneer u de slaapmaskers gratis uitdeelt. Het verpakken van slaapmaskers doen wij overigens bij al onze producties en is niet van invloed op de prijs die wij doorberekenen.

slaapmaskers verpakken
goedkoopste slaapmaskers