Slaapmaskers bedrukken met logo

Wil je slaapmaskers bedrukken? Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor slaapmaskers bedrukken met logo, tekst of andere opdruk. Onze slaapmaskers met logo zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, ook in een speciale kleur naar keuze. Meest verkocht zijn onze goedkope slaapmaskers welke volledig full colour bedrukt kunnen worden. Slaapmaskers zorgen voor betere blokkering van het licht, zodat de drager tijdens een lange vlucht of thuis sneller kan slapen.

Slaapmasker bedrukken

Als fabrikant kunnen wij een slaapmasker bedrukken die je zelf kan ontwerpen. Naast de basiskleur van het masker kunt je ook de bedrukking kiezen. Een slaapmasker bedrukken kan in één of meerdere kleuren. Je kan zelfs een slaapmasker bedrukken in full colour. Naast de bedrukking kan je ook kiezen voor een beste slaapmasker met of zonder neusstuk tegen het licht. En eventueel een dunne, dikke of verstelbare elastische band. Wil je jouw eigen slaapmasker ontwerpen? Doorloop dan onderstaande stappen.

slaapmasker bedrukken

1. Bedrukken slaapmaskers in elke kleur

Wij bedrukken slaapmaskers in alle denkbare kleuren. De meeste verkochte slaapmaskers bedrukt zijn zwart, omdat een zwart slaapmasker het minste licht doorlaat en daardoor dus het beste verduisterd. Naast zwart houden wij ook andere basiskleuren op voorraad, zoals oranje slaapmaskers, groene slaapmaskers, rode slaapmaskers, paarse slaapmaskers of roze slaapmaskers. Wil je graag slaapmaskers bedrukt in de kleur jouw huisstijl, dan produceren wij slaapmaskers op maat. Het is dan ook mogelijk om de kleur van de randen, stiksels en elastische bandjes naar wens aan te passen.

2. Slaapmaskers laten bedrukken: kies de druktechniek

Bij ons kan je slaapmaskers laten bedrukken met diverse druktechnieken. Je kan slaapmaskers bedrukken, slaapmaskers bedrukken in full colour of zelfs slaapmaskers borduren. We kunnen slaapmaskers bedrukken die geschikt zijn als promotie artikel voor iedere doelgroep. De slaapmaskers kunnen eenvoudig worden meegenomen op reis en zal jouw naamsbekendheid op een subtiele manier vergroten.

slaapmaskers bedrukken

Slaapmaskers bedrukken goedkoop

Onze meeste klanten kiezen voor slaapmaskers bedrukken goedkoop. Hiervoor gebruiken wij een zeefdruktechniek. Wij kunnen slaapmaskers bedrukken op een of meerdere plekken met een tekst of logo. Bijvoorbeeld met een bedrijfslogo of herkenbare slogan.

slaapmaskers full colour bedrukken

Slaapmaskers full colour bedrukken

Wij kunnen slaapmaskers full colour bedrukken van jouwaangeleverd ontwerp. Deze afdruk (afbeelding, tekst of combinatie) wordt standaard in full colour overgebracht op de bovenzijde van de slaapmaskers ( sublimatiedruk ). Het is ook ideaal voor ontwerpen met een kleurenverloop.

slaapmaskers borduren

Slaapmaskers borduren

Wil je slaapmaksers laten maken met een wat luxere uitstraling? Kies dan voor slaapmaskers met borduring. Slaapmaskers borduren is een luxe vorm van slaapmaskers personaliseren.

3. Slaapmaskers met logo: kies je opdruk

Verzeker jouw doelgroep van een goede nachtrust en kies voor slaapmaskers met logo. Slaapmaskers met logo kunnen worden ingezet als promotieartikel voor iedere doelgroep. We hebben slaapmasker mannen, slaapmasker dames en slaapmasker kind. Wil je een andere opdruk op je slaapmaskers? Kies dan voor slaapmaskers met tekst, slaapmaskers met naam of slaapmaskers met foto.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!