wekker klassiek metaal bedrukking
wekker klassiek metaal bedrukking
wekker met logo
klassieke wekker metaal logo
reis wekker logo bedrukking
reis wekker bedrukte wijzerplaat
reis wekker klassiek logo gravure
ei wekker logo bedrukking
ei wekker logo
ei wekker verzameling

Goedkope wekkers en alarmklokken

Een wekker is een klok, die op een vooraf ingesteld tijdstip een geluid- of een ander signaal geeft, met het doel de gebruiker te wekken. De bekendste en meest verkochte wekker is de klassieke wekker. Om te wekken heeft de klassieke alarmklok op de bovenkant twee bellen, met een klepel daar tussenin. Daarnaast hebben wij ook handige inklapbare reiswekkers voor relaties die veel onderweg zijn. Voor het bijhouden van de kooktijd tijdens het bereiden van uw maaltijd hebben wij populaire kookwekkers.

  • Klassieke wekkers van kunststof of metaal
  • Inklapbare reiswekkers van metaal
  • Kookwekkers met minuten alarm

Wekker bedrukken met logo

Wij kunnen de wekkers bedrukken met logo, tekst of afbeelding. De wekker bedrukken wij op een plek die goed zichtbaar is. Bij de klassieke wekker bedrukken wij de wijzerplaat, zodat de bedrukking iedere keer gezien word als men naar de klok kijkt. Een bedrukte wekker is een leuk cadeau om weg te geven aan relaties of klanten.

  • Wijzerplaat bedrukken van klassieke wekker
  • Inklapbare reiswekker graveren
  • Kookwekker bedrukt met logo
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste wekkers met logo opdruk

Niet ieder bedrijf heeft een eindeloos marketingbudget en moet het doen met een vooraf opgesteld budget. Met een beperkt budget wilt u een grote doelgroep bereiken en daarom bent u vaak op zoek naar de goedkoopste oplossing. Goedkope relatiegeschenken hoeven niet minder succesvol te zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de goedkoopste oplossing en laten zien hoe u zelf invloed kunt uitoefenen op de prijs van de wekker met logo. Een relatiegeschenk bedrukt met logo zorgt voor herkenning en naamsbekendheid.

Type wekker

Het type wekker is van invloed op de stukprijs. De goedkoopste wekker is een kookwekker of kookei van plastic. Deze wekker wordt gebruikt als hulpmiddel voor het bereiden van een maaltijd.

Bent u juist op zoek naar een wekker voor op een nachtkastje, dan raden wij aan om te kiezen tussen de inklapbare reiswekker en de klassieke wekker. De klassieke wekker is de goedkoopste wekker van de twee.

Materiaal van de wekker

Wij produceren wekkers van metaal en van siliconen. In het algemeen geldt dat metaal duurder is dan siliconen of plastic. De inklapbare reiswekker van metaal is de duurste wekker uit ons assortiment.

Wij produceren klassieke wekkers van metaal en klassieke wekkers van siliconen. Kiest u voor wekkers van siliconen, dan kiest u voor de goedkoopste wekker. Het voordeel van een siliconen wekker is dat wij ook de kleur van het materiaal naar wens kunnen aanpassen.

Grote wekkers of kleine wekkers

Van de inklapbare reiswekker en de kookwekker staan de formaten vast. Hier kunt geen aanpassingen meer in doen. U heeft bij deze wekkers enkel invloed op de bedrukking of de gravering.

Wij zijn zelf de fabrikant van de klassieke wekker en kunnen daarom voor u het formaat bepalen. Wilt u een groter formaat klassieke wekker, dan kunnen wij deze voor u op maat maken. Voor een grotere wekker is meer materiaal nodig, dus dat werkt automatisch door in de stukprijs van de wekker. Kiest u voor een goedkope wekker, dan kiest u voor een bescheiden formaat.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!