Sjaals bedrukken met eigen ontwerp en snelle levertijd

Wanneer je snel sjaals wilt laten bedrukken, ben je bij Promoboer aan het juiste adres. Het meest verkocht worden de gebreide sjaals. Ze worden vaak ingezet als promotiemateriaal. Onze carnavalssjaals worden vaak ingezet als merchandise, bijvoorbeeld tijdens carnavalsfestiviteiten van steden die het feest vieren. Fansjaals maken we regelmatig voor artiesten en muziekevenementen. En onze voetbalsjaals worden meestal bedrukt met de naam van een voetbalclub of het kampioenschap. Ben je op zoek naar luxe sjaals als relatiegeschenk, kies dan voor de warme fleece sjaals.

Sjaal bedrukken in enkele stappen!

Ben je geïnteresseerd in sjaal bedrukken? Dan ben je bij Promoboer aan het juiste adres. Wij bieden bedrukking met verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij verschillende standaardformaten laten maken of kun je ze volledig op maat laten maken. Ook hebben wij velen verschillende basiskleuren. Vervolgens zijn er verschillende bedrukkingsmogelijkheden zoals een bedrukking met logo. Doorloop de onderstaande stappen wanneer je interesse hebt in een sjaal bedrukken.

sjaals bedrukken

Stap 1. Bedrukte sjaals: bepaal de basiskleur

Onze bedrukte sjaals zijn verkrijgbaar in iedere gewenste basiskleur. De meeste basiskleuren zoals witte sjaals, zwarte sjaals en oranje sjaals houden wij op voorraad en kunnen wij bedrukken en snel leveren. Wil je bedrukte sjaals in een speciale PMS kleur of in een kleurencombinatie? Dan maken wij deze op maat en is de levertijd iets langer. Als je besluit om voor een full colour bedrukking te kiezen, dan is de basiskleur van ondergeschikt belang en kun je deze stap overslaan. Hier onder volgt een overzicht van onze meest verkochte kleuren.

Stap 2. Sjaals laten bedrukken

Je kunt de sjaals laten bedrukken op verschillende manieren met verschillende druktechnieken. Zo kunnen wij de sjaals goedkoop bedrukken of de sjaals laten bedrukken doormiddel van een borduring. Het goedkoop bedrukken gebeurd uitsluitend met de polyester sjaals. Het borduren gebeurd bij de acryl sjaals. Hieronder vind je meer informatie over de bedrukkingstechnieken.

sjaals goedkoop bedrukken

Sjaals goedkoop bedrukken

Wij kunnen sjaals goedkoop bedrukken, dit doen wij standaard met onze polyester Fansjaals. Hiervoor maken wij gebruik van een digitale sublimatiedruk. We kunnen onze sjaals goedkoop bedrukken op zowel de voor- als achterkant in full colour en al-over. Naast het onbeperkte aantal drukkleuren profiteer je ook nog eens van vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden, zoals kleur verlopen! Qua prijs maakt het niet uit of je ontwerp bestaat uit slechts wee of drie drukkleuren of dat je de polyester sjaals met een full colour opdruk wilt bedrukken.

sjaals borduren

Sjaals borduren

Een iets luxere uitstraling krijg je door sjaals te borduren. Onze gebreide sjaals worden standaard voorzien van een borduring. Dit gebeurd aan de hand van de jaquard weeftechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat het mogelijk is om complexe patronen te borduren. Ook onze geweven sjaals worden standaard voorzien van een borduring. Het verschil is dat er hierbij gebruik wordt gemaakt van fijnere draden en een nog fijnere weeftechniek waardoor het mogelijk is om nog gedetailleerdere ontwerpen te realiseren. Vanwege de fijnere garen voelen ze ook nog eens extra zacht aan.

Stap 3. Gepersonaliseerde sjaals met logo,tekst of eigen ontwerp

Nu de basiskleur en de druktechniek is bepaald moet het ontwerp van de bedrukking nog worden vastgesteld. Het meest wordt er gekozen voor gepersonaliseerde sjaals met logo. Dit gebeurt vaak voor supportersverenigingen, bedrijven en clubs om in te zetten als promotie sjaal. Ook kun je de sjaals personaliseren met een tekst zoals een naam of slogan . Tot slot kun je ook kiezen voor sjaals met een eigen ontwerp, bijvoorbeeld sjaals met fot of patroon.

Stap 4. Custom made sjaals: bepaal de afwerking

Tot slot kun je nog kiezen om de sjaal op verschillende manieren te customisen. Zo kun je kiezen voor een custom sjaal met een gerolde zoom, dit is een klassieke afwerking waarbij de randen van de sjaal worden opgerold en vastgenaaid. Een andere veel gekozen afwerking zijn de sjaals met franjes, kies je voor franjes in de basiskleur van de custom made sjaals? Of kies je voor een andere kleur of kleurenmix? Alles is mogelijk! Tot slot is het ook mogelijk om kwastjes toe te voegen aan de randen van de sjaals.

Kleine oplage sjaals bedrukken

Wij kunnen grote en kleine oplage sjaals bedrukken. Hierbij geldt: hoe groter de oplage, hoe lager de stukprijs. Heb je interesse in grote of kleine oplage sjaals bedrukken? Klik dan op de onderstaande button en laat je wensen achter zoals het soort sjaals, de kleuren, de bedrukking en het aantal stuks. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een prijsopgave toesturen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over sjaals laten maken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste sjaals?

Onze goedkoopste sjaals zijn de fansjaals van polyester. Het materiaal is niet alleen goedkoop, maar leent zich daarnaast ook uitstekend voor een full colour bedrukking. We maken hiervoor gebruik van de sublimatie printtechniek, welke het mogelijk maakt om opdrukken met veel kleuren of kleine details, zoals foto's en afbeeldingen, in hoge kwaliteit te bedrukken.

goedkoopste sjaals

Vraag 2. Kunnen de shawls dubbelzijdig bedrukt worden?

Ja, de meeste shawls kunnen wij aan beide zijden bedrukken. In de meeste gevallen mag de opdruk aan beide zijden van elkaar afwijken. Dit biedt de mogelijkheid om op de ene zijde een bedrijfslogo en op de andere zijde een website naam of andere contactgegevens te laten drukken. Op de productpagina's vind je meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden van onze shawls.

goedkope sjaals dubbelzijdig bedrukken

Vraag 3. Hebben jullie ook kindersjaals?

Ja, wij hebben verschillende afmetingen sjaals voor jong en oud. De meest verkochte kindersjaals hebben een formaat van 115 x 10 cm. Het standaardformaat voor volwassenen is 140 x 17 cm, maar we hebben ook extra lange sjaals van 180x 17 cm. Deze zijn iets duurder maar hebben ook een groter oppervlakte om te bedrukken. Ben je toch op zoek naar sjaals met andere afmetingen? Dat kan, als fabrikant kunnen wij sjaals op maat maken!

bedrukte kindersjaals

Gratis en vrijblijvende prijsopgave voor sjaals ontwerpen

Heb je interesse gekregen sjaals ontwerpen? Of nog andere vragen over onze sjaals? Klik dan op onderstaande button en vul het contactformulier. Wij zullen je op basis van de ingevulde informatie een vrijblijvende prijsopgave toesturen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!