Goedkope reclame sjaals en luxe sjaals als relatiegeschenk

Bij ons ben je aan het juiste adres voor goedkope sjaals met een bedrukking. De meest verkochte sjaals zijn de reclame sjaals. Deze sjaals worden vaak ingezet als promotiemateriaal. Onze carnavalssjaals worden vaak ingezet als merchandise, bijvoorbeeld tijdens carnavalsfestiviteiten van dorpen die het feest vieren. Fansjaals maken we regelmatig voor artiesten en muziekevenementen. En voetbalsjaals worden meestal bedrukt met de naam van een voetbalclub of het kampioensschap. Ben je op zoek naar luxe sjaals als relatiegeschenk, kies dan voor de warme fleece sjaals.

Sjaals bedrukken, weven, borduren of breien

Onze sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende formaten voor volwassenen en kinderen. De basiskleur van de sjaals kun je zelf bepalen, het is zelfs mogelijk om een PMS kleur te kiezen of een speciale kleurencombinatie. Vervolgens kunnen wij de sjaals bedrukken met een logo, stukje tekst, naam, afbeelding of andere bedrukking. Wij kunnen de sjaals printen, sjaals borduren, sjaals weven en sjaals breien. Dit kan in enkele kleuren, maar ook in full colour. Wil je enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte sjaals?

Bedrukte sjaals bestellen in enkele stappen!

Stap 1. Formaat van de sjaals

De meest verkochte sjaals hebben een formaat van 140 x 17cm. Deze lengte is ideaal voor om je nek of om boven je hand tussen je handen te houden. Daarnaast hebben wij ook een extra lange variant, die iets duurder is, maar ook een groter bedrukbaar oppervlakte heeft. Wil je kleine sjaals, bijvoorbeeld voor kinderen, dan kun je kiezen voor kinder sjaals van 115 x 10cm. Ben je op zoek naar andere afmetingen? Dan kunnen wij als fabrikant sjaals op maat maken!

Stap 2. Basiskleur van de sjaals

Onze sjaals zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad en kunnen wij snel en bedrukt leveren. Wil je custom made sjaals in een speciale PMS kleur of in een kleurencombinatie? Dan maken wij de sjaals op maat en is de levertijd iets langer. Als je besluit om de sjaals volledig full colour te bedrukken, dan is de basiskleur van ondergeschikt belang en kun je deze stap overslaan. Hier volgt een overzicht van onze meest verkochte kleuren sjaals.

Stap 3. Sjaals laten bedrukken

Als fabrikant kunnen wij de sjaals bedrukken met je logo, stukje tekst, foto, afbeelding of andere opdruk. Afhankelijk van het materiaal gebruiken wij verschillende bedrukkingstechnieken, zoals: sjaals printen, sjaals borduren, sjaals weven en sjaals breien. De goedkope sjaals van polyester kunnen wij printen in full colour. Bij de acryl sjaals kunnen wij de opdruk in het materiaal weven, borduren of breien. Hieronder vertellen wij in het kort over de mogelijkheden van de verschillende druktechnieken.

volledige bedrukte sjaals full-colour

Bedrukte sjaals (dubbelzijdige opdruk)

Onze meeste verkochte polyester sjaals worden standaard full colour bedrukt. Hiervoor maken wij gebruik van de digitale sublimatie printtechniek. Qua prijs maakt het niet uit of je ontwerp opdruk bestaat uit slechts twee of drie drukkleuren of dat je de polyester sjaals met een full colour logo wilt laten bedrukken. Onze sjaals kunnen volledig (all-over) worden bedrukt op zowel de voor- als de achterkant. Naast het onbeperkte aantal drukkleuren profiteer je met bedrukt sjaals ook nog eens van vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden!

bedrukte sjaals

Gebreide sjaals (dubbelzijdige opdruk)

Van de warme gebreide sjaals hebben wij twee uitvoeringen: de standaard gebreide sjaals en de extra fijn gebreide sjaals. Bij de standaard uitvoering kan de opdruk in maximaal 4 verschillende kleuren in het acryl materiaal gebreid worden. Bestaat je opdruk uit meer kleuren, dan kies je voor de extra fijn sjaals, want daar kunnen we maximaal 7 verschillende kleuren in het materiaal breien. Hiervoor maken we gebruik van fijnere breigaren en een breimachine met een fijnere steek, waardoor we ook logo’s met veel details of kleine teksten zeer scherp kunnen inbreien. Vanwege de fijnere breigaren voelen de extra fijn gebreide sjaals bovendien extra zacht aan.

bedrukte sjaals

Geweven sjaals (enkelzijdige opdruk)

Iets minder populair zijn de geweven sjaals, mede omdat deze sjaals enkelzijdig bedrukt worden. Desalniettemin hebben wij twee verschillende uitvoeringen: de standaard geweven sjaals en de extra fijn geweven sjaals. Bij de standaard geweven sjaals kunnen wij het ontwerp opdruk in maximaal 8 verschillende kleuren inweven. Bij de extra fijn geweven sjaals kunnen wij nog meer verschillende kleuren gebruiken. Daarnaast maken we gebruik van een fijner draad en een fijnere weeftechniek, waardoor we ook logo's met veel details of kleurverlopen zeer straks kunnen inweven.

Stap 4. Afwerking van de sjaals

Tot slot kun je kiezen voor sjaals met franjes of sjaals zonder franjes. Als je geen fransjes wilt, dan kun je deze stap overslaan. Als je sjaals met franjes wilt, dan kun je de kleur van de franjes zelf bepalen. Wil je de kleur die in lijn is met de basiskleur van de sjaals? Of kies je voor een andere kleur of een kleurencombinatie? Alles is mogelijk!

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heb je na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope sjaals? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef je wensen, zoals de kleur, breedte, opdrukwensen en eventueel accessoires, aan ons door. Met deze gegevens kunnen wij je een vrijblijvende aanbod doen. Heb je nog andere vragen over sjaals bedrukken? Ook dan kun je gebruik maken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over bedrukte sjaals

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste sjaals?

De goedkoopste sjaals worden gemaakt van polyester materiaal. Het materiaal is niet alleen goedkoop, maar leent zich daarnaast ook uitstekend voor een full colour bedrukking. We maken hiervoor gebruik van de sublimatie printtechniek, welke het mogelijk maakt om opdrukken met veel kleuren of kleine details, zoals foto's en afbeeldingen, in hoge kwaliteit op de sjaals aan te brengen.

polyester sjaals bedrukt

Vraag 2. Kunnen de sjaals dubbelzijdig bedrukt worden?

Ja, sjaals kunnen aan beide zijden worden bedrukt. De opdruk mag aan beide zijden van elkaar afwijken. Dit biedt je de mogelijkheid om op de ene zijde een bedrijfslogo en op de andere zijde een website, naam of andere contactgevens te laten bedrukken.

goedkope sjaals dubbelzijdig bedrukken

Vraag 3. Wat zijn de afmetingen van de sjaals?

Sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen voor jong en oud. De meeste verkochte sjaals hebben een gestandaardiseerd formaat van 140 x 17cm. Deze lengte is ideaal voor om de nek of om in de handen boven het hoofd te houden. Daarnaast zijn er ook extra lange sjaals van 180 x 17cm, deze zijn iets duurder maar hebben ook een groter oppervlakte om te bedrukken. Daarnaast zijn er kindersjaals 115 x 10cm. Ben je op zoek naar andere afmetingen sjaals? Dan kunnen wij als fabrikant sjaals op maat maken!

op maat gemaakte sjaals met opdruk

Vraag 4. Van welke materialen worden shawls gemaakt?

Onze sjaals worden gemaakt van verschillende materialen. De goedkoopste sjaals worden gemaakt van polyester. Deze polyester sjaals zijn niet de sjaals die je warm houden tijdens koude dagen, maar ze kunnen wel volledig en full colour bedrukt worden en dat maakt ze ideaal voor reclame en promotiedoeleinden. Als je warme sjaals wilt voor de winteriode, die je wel warm houden, dan kies je voor reclame sjaals van wolachtig acryl. Bij dit materiaal kun je kiezen voor geweven sjaals of gebreide sjaals. Daarnaast hebben wij luxe fleece sjaals die we kunnen borduren.

warme sjaals als relatiegeschenk weggeven

Gratis en vrijblijvende prijsopgave voor sjaals met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope sjaals met logo? Of nog andere vragen over onze sjaals? Klik dan op onderstaande button en vul het contactformulier. Op kantoordagen zullen wij deze aanvragen binnen 24 uur beantwoorden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!