Sokken met print laten maken

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor bedrukte sokken of sokken met print. Je kunt je eigen sokken ontwerpen, zoals sokken in de kleur van je huisstijl of met eigen ontwerp patroon/motief/strepen. Vervolgens kunnen wij de sokken bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Wil je zoveel mogelijk sokken met logo voor je budget? Overweeg dan onze full colour sokken. Tot slot kunnen wij de sokken verpakken, bijvoorbeeld met headercard of in een geschenkdoosje.

Sokken laten bedrukken

De meeste klanten laten normale sokken bedrukken, want bij deze sokken is de bedrukking goed zichtbaar (boven de schoen). Je kunt ook kiezen enkelsokken, sneakersokken en diverse sportsokken. De goedkoopste sokken worden gemaakt van polyester materiaal, eventueel kun je kiezen voor katoenen sokken (duurzaam) of bamboe sokken (milieuvriendelijk). De reclame sokken zijn verkrijgbaar in maten voor volwassenen, kinderen en baby's (ook een mix van maten).

Custom made sokken

 • Vergelijkbaar met Happy Socks
 • Op maat in eigen ontwerp
 • Mix van maten | vanaf 250 stuks
Full colour sokken

full colour sokken
 • Goedkoopste bedrukte sokken
 • All-over bedrukking
 • Mix van maten | vanaf 250 stuks
Sportsokken

sportsokken bedrukken
 • Voor alle soorten sporten
 • Personaliseren met naam of logo
 • Mix van maten | vanaf 25 stuks
Sokken in geschenkverpakking

gepersonaliseerde sokken in geschenkverpakking
 • Sokken op maat gemaakt
 • Meerdere verpakkingsopties
 • Verpakking personaliseren

Sokken laten maken in enkele stappen

Wil je jouw relaties op een leuke manier verrassen? Laat dan sokken ontwerpen! Je hebt de keuze uit diverse soorten bedrukte sokken: van normale sokken tot enkelsokken en van sportsokken tot babysokken en nog veel meer. Wij kunnen de sokken maken van diverse materialen, zoals polyester sokken (meest verkocht) en bamboe sokken (milieuvriendelijk), in alle denkbare maten voor jong en oud en in iedere gewenste kleur of kleurecombinatie. Wij kunnen de sokken bedrukken met eigen ontwerp opdruk, zoals een logo, stukje tekst of zelfs afbeelding. Bedrukte sokken zijn een leuke manier om onder de aandacht te komen van je relaties!

sokken bedrukken met logo

Stap 1. Diverse soorten sokken met logo

Als fabrikant kunnen wij alle soorten sokken bedrukken. Meest verkocht zijn de dagelijkse sokken met logo, zoals de normale sokken en enkelsokken. Ook hebben wij verschillende bedrukte sportsokken, zoals fietssokken, wandelsokken, voetbalsokken, hardloopsokken, skisokken en ga zo maar door. Sportsokken met logo worden graag ontvangen door je sportieve relaties! Kerstsokken met reclame zijn met name leuk om weg te geven als relatiegeschenk rondom de kerstperiode. Onze meest verkochte soorten sokken op een rijtje:

Stap 2. Materiaal van de sokken

Onze sokken kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. De meeste reclame sokken worden gemaakt van polyester materiaal. Dit materiaal is goedkoop en kan helemaal rondom bedrukt worden in full colour. Onze katoenen sokken en bamboe sokken zijn duurzame/milieuvriendelijke alternatieven, ideaal als je je relaties wilt laten zien dat je om het milieu geeft.

polyester sokken full colour bedrukt

Polyester sokken bedrukken (meest verkocht)

Onze polyester sokken worden het meest verkocht. Sokken van polyester materiaal bieden verschillende voordelen. Het materiaal is heel goedkoop, kan gemakkelijk in een speciale PMS kleur gemaakt worden en kan tevens volledig full colour bedrukt worden. Wil je zoveel mogelijk bedrukte sokken voor je budget? Kies dan voor polyester sokken met print.

katoenen sokken bedrukt met logo

Katoenen sokken bedrukken (duurzame sokken)

Ben je op zoek naar duurzame sokken, zoals sokken van hoge kwaliteit en stevig materiaal, overweeg dan katoenen sokken. Door katoenen sokken te dragen voorkom je ook zweetvoeten, want het materiaal ventileert goed! Nadeel van katoenen sokken zijn de beperkte bedrukkingsmogelijkheden.

bamboe sokken laten bedrukken

Bamboe sokken bedrukken (milieuvriendelijk)

Met bamboe sokken kies je voor milieuvriendelijke sokken. Sokken van bamboe zijn een trend aan het worden. Bamboe sokken blijven enkele graden koeler dan polyester sokken. Ook ventileert bamboe materiaal beter dan katoen, dus deze sokken ruiken langer fris. Beter bij allergie, omdat bij de groei van bamboe géén pesticiden worden gebruikt.

Stap 3. Kleur van de sokken

Onze custom sokken zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, ook in de speciale PMS kleur die bij je huisstijl of marketingcampagne past. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt denken aan zwarte sokken en witte sokken, maar ook aan de standaard kleuren rood, blauw, groen en oranje. Je kunt ook sokken op maat laten maken, bijvoorbeeld met een speciaal basispatroon of -motief. Wij kunnen alle gekleurde sokken bedrukken!

Stap 4. Sokken in maten voor volwassenen, kinderen en baby's

Je kunt sokken laten maken in iedere gewenste maat. Je kunt kiezen uit grote maten voor volwassenen, kleine maten voor kinderen en zelfs voor babysokken. De volwassen maten lopen van maat 36/37 tot en met maat 50/51, de kindermaten gaan vanaf maat 24/25 tot en met maat 34/35. De babysokken zijn logischerwijs nog kleiner en worden op maat gemaakt. Als fabrikant kunnen wij een mix van maten leveren, zodat je een uiteenlopende doelgroep kunt bereiken met de bedrukte sokken.

Maat Schoenmaat
Babysokken Op maat
Kindersokken Op maat
XS 34-36
S 37-39
M 40-42
L 43-45
XL 46-48
Op maat 290mm

Stap 5. Sokken met opdruk of print

Je kunt de gekleurde sokken laten maken met iedere gewenste opdruk. Veel gekozen opdrukken zijn sokken met print, sokken met logo, sokken met afbeelding, sokken met naam en sokken met reclame. Als fabrikant kunnen de sokken bedrukken of sokken borduren.

Stap 6. Sokken borduren of bedrukken

Om de sokken van een logo te voorzien, kan er gekozen worden tussen bedrukken en borduren. Hieronder meer over de twee druktechnieken waaruit gekozen kan worden!

sokken laten bedrukken

Optie 1. Sokken bedrukken

Het bedrukken van sokken is de meest gekozen druktechniek. Wanneer je een logo hebt met fijne lijnen of kleine letters, is bedrukken een betere keuze dan een geborduurd logo. Daarnaast is bedrukken vaak goedkoper, gedetailleerder én sneller leverbaar dan borduren.

sokken borduren

Optie 2. Sokken borduren

Bij het borduren van sokken wordt doormiddel van naald en draad het logo direct op de sokken aangebracht. Door de gebruikte materialen en methodes is borduren duurzamer en kwalitatief beter dan bedrukken. Het voordeel van borduren is dat het nooit van de sokken af zal gaan. Daarnaast heeft borduren vaak een luxueus aanzien en wordt daarom vaak gekozen bij sokken met een grote representatieve uitstraling.

Stap 7. Bedrukte sokken in verpakking (optioneel)

Wil je de bedrukte sokken op een leuke manier weggeven? Overweeg dan om de sokken te laten verpakken. Onze meeste klanten laten de sokken verpakken met een headercard/topkaart of een sleeve. Dit is de goedkoopste manier, die je ook wel kent uit de retailwereld. Je kunt de sokken ook laten verpakken als relatiegeschenk, dan raden wij aan om te kiezen voor een doosje of voor een blik verpakking.

Vrijblijvende prijsopgave voor sokken met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope sokken met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort sok, de kleur, de maat of maten en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over sokken bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte sokken

Veelgestelde vragen over sokken met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste sokken met logo?

De goedkoopste sokken worden gemaakt van polyester materiaal. Dit materiaal is het goedkoopste en kan gemakkelijk in een eigen kleur gemaakt worden. Vervolgens kunnen wij deze sokken bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame of andere opdruk. De bedrukking mag bestaan uit 1-2 drukkleuren en plaatsen wij op de positie (boven de enkel) die het best zichtbaar is als men de bedrukte sokken draagt.

sokken laten bedrukken

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage sokken bedrukken?

Ja, bij ons kun je een kleine oplage sokken laten bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 250 stuks bedrukte sokken. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper de sokken met logo. Ook bij een kleine oplage sokken is het mogelijk om verschillende maten te combineren. Wij kunnen helaas geen sokken per stuk bedrukken.

kleine oplage sokken bedrukken

Vraag 3. Zijn er ook milieuvriendelijke sokken met print?

Ja, wij hebben ook milieuvriendelijke sokken. Deze ecologische sokken worden gemaakt van bamboe materiaal. Bamboe sokken zijn goed voor milieu, want het groeit erg snel zonder bestrijdingsmiddelen en heeft om te groeien alleen zonlicht en water nodig. Wij kunnen bamboe sokken bedrukken met een logo of andere opdruk. Met bedrukte bamboe sokken laat je als bedrijf zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) hoog op de agenda staat.

milieuvriendelijke sokken

Vrijblijvende prijsopgave voor sokken met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope sokken met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort sok, de kleur, de maat of maten en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over sokken bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
sokken offerte