Bedrukte sokken voor jong en oud

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor bedrukte sokken of sokken met print. Meest verkocht zijn onze custom-made sokken die vergelijkbaar zijn met Happy Socks. Daarnaast zijn retro sportsokken populair, ook wel Athletic sokken genoemd. We kunnen sokkken bedrukken in alle maten voor dames, heren en kinderen (ook een mix van maten).

Sokken laten bedrukken

Je kunt je eigen sokken ontwerpen, zoals sokken in de kleur van je huisstijl of met eigen ontwerp patroon/motief/strepen. Vervolgens kunnen wij de sokken bedrukken met een logo, stukje tekst, foto of andere opdruk. Optioneel is een gepersonaliseerde verpakking mogelijk, zoals een headercard, sleeve of geschenkdoosje.

Sokken met logo in enkele stappen

Wil je jouw relaties op een leuke manier verrassen? Laat dan sokken bedrukken! Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten sokken: van normale sokken tot enkelsokken en van sportsokken tot babysokken en nog veel meer. De sokken worden gemaakt van diverse materialen en in eigen PMS kleur of met eigen ontwerp patroon. De sokken zijn verkrijgbaar in maten voor jong en oud en kun je zelf ontwerpen. Bedrukte sokken zijn een leuke manier om onder de aandacht te komen van je relaties!

sokken bedrukken met logo

Stap 1. Keuze uit diverse soorten sokken

Meest verkocht zijn de dagelijkse sokken met logo, zoals de normale sokken en enkelsokken. Ook hebben wij diverse sportsokken, zoals fietssokken, wandelsokken, voetbalsokken, hardloopsokken, skisokken en ga zo maar door. Sportsokken met logo worden graag ontvangen door je sportieve relaties en de andere sokken zijn voor vrijwel iedere leuk om te krijgen!

Stap 2. Materiaal van de sokken

Onze sokken kunnen gemaakt worden van diverse materialen. Meest verkocht zijn de goedkope sokken, aangezien je hier de meeste sokken voor je budget krijgt. Onze katoenen sokken en bamboe sokken zijn duurzame en milieuvriendelijke alternatieven, zodat je je relaties kunt laten zien dat je om het milieu geeft (en daarmee het goede voorbeeld wilt geven). Je kunt alle sokken laten bedrukken!

sokken met logo

Goedkope sokken van elastaan/katoen (meest verkocht)

Deze sokken worden gemaakt van 75% katoen voor comfort, 22% nylon voor stevigheid en 3% spandex voor elastische gedeelte. Je kunt deze samenstelling materialen vergelijken met de bekende Happy Socks. Het materiaal is goedkoop en draagt zeer prettig vanwege de hoge kwaliteit. Wil je zoveel mogelijk bedrukte sokken voor je budget? Kies dan voor deze sokken!

sokken personaliseren

Katoenen sokken (duurzame sokken)

Onze katoenen sokken worden gemaakt van 80% katoen voor comfort, 17% nylon voor stevigheid en 3% spandex voor elastische gedeelte. Door katoenen sokken of sportsokken te dragen voorkom je ook zweetvoeten, want het materiaal ventileert goed! Nadeel van athletic sokken zijn de beperkte bedrukkingsmogelijkheden.

sokken laten bedrukken

Bamboe sokken (milieuvriendelijk)

Sokken van bamboe zijn een trend aan het worden. Met bamboe sokken kies je voor milieuvriendelijke sokken. Ook ventileert bamboe materiaal beter dan katoen, dus deze sokken ruiken langer fris. Beter bij allergie, omdat bij de groei van bamboe géén pesticiden worden gebruikt. Je kunt de volledige bamboe sokken laten bedrukken!

Stap 3. Kleur van de sokken

Onze custom sokken zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, ook in de speciale PMS kleur die bij je huisstijl of marketingcampagne past. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt denken aan zwarte sokken en witte sokken, maar ook aan de standaard kleuren rood, blauw, groen en oranje. Je kunt ook sokken op maat laten maken, bijvoorbeeld met een speciaal basispatroon of -motief. Wij kunnen alle gekleurde sokken bedrukken!

Stap 4. Sokken in diverse lengtes

Je kunt bij ons zelf de lengte of hoogtes van sokken bepalen. We lichten de meest voorkomende soklengtes of sokhoogtes in het kort toe.

Als je niet wilt dat de sokken gezien worden, dan zijn de onzichtbare sokken of no-show sokken iets voor jouw. De sneakersokken komen maar net boven de schoenen uit. Ook de enkelsokken worden vaak onder sneakers gedragen, maar komen enkele centimeters boven het enkelbeen uit. Onze normale sokken zijn half-hoge sokken die in het midden van de kuit eindigen (meest voorkomende lengte). Tot slot zijn er hoge sokken die tot aan de bovenkant van de kuit vallen.

Je kunt alle lengtes en hoogtes van de sokken laten bedrukken. Let op: bij korte sokken, zoals de enkelsokken of onzichtbare sokken, is de bedrukking niet altijd zichtbaar als men schoenen draagt.

bedrukte sokken lengte

Stap 5. Sokken in alle maten voor volwassenen, kinderen en baby's

Je kunt sokken laten maken in iedere maat: grote maten voor volwassenen, kleine maten voor kinderen en zelfs voor babysokken.

De volwassen maten lopen van maat 36/37 tot en met maat 50/51, de kindermaten gaan vanaf maat 24/25 tot en met maat 34/35 en de babysokken zijn kleiner en worden op maat gemaakt.

Meestal worden sokken verkocht in ruime maatseries, bijvoorbeeld sokken voor dames en heren. We hebben damessokken die passend zijn voor maat 36 tot en met 40. En herensokken die geschikt zijn voor maat 41 tot en met 46. Deze sokken kunnen gedragen worden door meerdere schoenmaten vanwege het elastische materiaal.

Wil je toch specifieke maten, dan kun je kiezen uit maat 35-38, 39-42 of 43-46. Als fabrikant kunnen wij een mix van maten leveren.

Maat Schoenmaat
Babysokken Op maat
Kindersokken Op maat
XS 34-36
S 37-39
M 40-42
L 43-45
XL 46-48
Op maat naar wens

Stap 6. Sokken met opdruk of print

Je kunt de gekleurde sokken laten maken met iedere gewenste opdruk. Veel gekozen opdrukken zijn sokken met print, sokken met logo, sokken met afbeelding, sokken met naam en sokken met reclame. Wij kunnen de gewenste bedrukking plaatsen op een positie naar wens, zoals de zijkanten van de sokken of de onderkant van de sokken.

Stap 7. Sokken laten bedrukken, borduren of weven

Om de sokken van een logo te voorzien, kan er gekozen worden tussen sokken bedrukken, sokken weven of sokken borduren. Bij een all-over en full colour bedrukking maken wij gebruik van een sublimatie print. Hieronder meer over de drie druktechnieken waaruit gekozen kan worden!

sokken laten bedrukken

Optie 1. Sokken laten bedrukken

Het bedrukken van sokken is de meest gekozen druktechniek. Wanneer je een logo hebt met fijne lijnen of kleine letters, is bedrukken een betere keuze dan een geborduurd logo. Daarnaast is bedrukken vaak goedkoper, gedetailleerder én sneller leverbaar dan borduren.

sokken borduren

Optie 2. Sokken laten borduren

Bij het borduren van sokken wordt doormiddel van naald en draad het logo direct op de sokken aangebracht. Door de gebruikte materialen en methodes is borduren duurzamer en kwalitatief beter dan bedrukken. Het voordeel van borduren is dat het nooit van de sokken af zal gaan. Daarnaast heeft borduren vaak een luxueus aanzien en wordt daarom vaak gekozen bij sokken met een grote representatieve uitstraling.

geweven sokken met print jacquard

Optie 3. Sokken laten weven (jacquard weven)

De meeste sokken worden geweven met de jacquard weeftechniek. Jacquard geweven wil zeggen dat er een weeftechniek is gebruikt waarbij het gewenste ontwerp, zoals een logo of naam, met diverse gaarkleuren in één zijden stof verwerkt is. In dit geval de gekke sokken.

Stap 8. Bedrukte sokken in verpakking (optioneel)

Wil je de bedrukte sokken op een leuke manier weggeven? Overweeg dan om de sokken te laten verpakken. Onze meeste klanten laten de sokken verpakken met een headercard/topkaart/label of een sleeve. Je kunt de sokken ook laten verpakken als relatiegeschenk, dan raden wij aan om te kiezen voor een doosje of voor een blik verpakking.

Vrijblijvende prijsopgave voor sokken met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope sokken met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de soorten sokken, de maten en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over sokken bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over kousen personaliseren

bedrukte sokken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste kousen?

De goedkoopste sokken worden gemaakt van polyester materiaal. Dit materiaal is het goedkoopste en kan volledig in full colour bedrukt worden middels print. Tegen kleine meerkosten kunnen wij ook katoenen sokken personaliseren, waarbij de opdruk op kwalitatieve wijze verweven kan worden in de sok middels jacquard techniek. Wij kunnen deze sokken goedkoop bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame of andere opdruk. De goedkooste kousen met jacquard-bedrukking kunnen bedrukt worden in 5 a 6 drukkleuren. Er kan gekozen worden voor een bedrukking rond de enkel, of voor volledig bedrukte kousen.

sokken laten bedrukken

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage kousen bedrukken?

Ja, bij ons kun je een kleine oplage sokken laten bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 250 stuks bedrukte sokken. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper de sokken met logo. Ook bij een kleine oplage sokken is het mogelijk om verschillende maten te combineren.

kleine oplage sokken bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor sokken met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope sokken met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de soorten sokken, de maten en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over sokken bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!