Goedkope stressballen in eigen kleur

Bij stressballen fabrikant Promoboer ben je aan het juiste adres voor allerlei vormen stressballen met logo. Meest verkocht zijn de goedkope stressballen met grote opdruk. Deze ronde stressballen zijn verkrijgbaar in eigen kleur (PMS) en diameter. Bij de full colour stressballen is een all-over bedrukking mogelijk. Naast de ronde stressballen kunnen wij stressballen maken in een eigen vorm, zoals een product vorm of een vorm die symbool staat voor je bedrijf of marketingactie.

Bedrukte stressballen met logo (ook full colour)

Bij ons kun je de stressballen personaliseren met een logo, naam of andere bedrukking. De stressballen bedrukken wij zo groot mogelijk op de best zichtbare positie. Laat je stressballen in eigen vorm maken, dan kunnen wij de gehele vorm stressballen bedrukken in full colour. Als je met spoed bedrukte stressballen nodig hebt of maar een kleine oplage wilt laten bedrukken, overweeg dan onze stressballen met snelle levertijd.

Gepersonaliseerde stressballen in 3 stappen

Onze stressballen met logo worden vaak weggeven als promotiemateriaal of als relatiegeschenk. Er zijn vele standaard vormen die wij snel kunnen leveren, maar wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid om de anti-stressballen in eigen vorm te laten maken. Je kunt de stressballen bedrukken met je logo, naam, tekst of andere bedrukking.

stressballen bedrukken

Stap 1. Leuke stressballen per categorie

Als gepersonaliseerde stressballen groothandel hebben wij vele vormen, figuren en poppetjes al eens eerder geproduceerd. Van deze vormen zijn de stansvormen reeds gemaakt en kunnen wij de productie van deze stressballetjes snel opstarten. Wij raden dan ook aan om te kijken of wij een (vergelijkbare) vorm al eens eerder hebben gemaakt, zodat je de kosten voor een nieuwe stansvorm kunt besparen. Door de vele vormen hebben wij deze stressballen met logo verdeeld per categorie. Je kunt op de foto van de categorie klikken om te kijken welke vormen daaronder vallen. Je kunt de stressballen laten bedrukken met een logo, naam of andere opdruk.

Stap 2. Grappige stressballen in eigen vorm

Als je gewenste vorm nog niet eerder is gemaakt, dan kun je bij ons ook pu stressballen laten maken in je eigen vorm. Bij een eigen vorm kun je zelf de vorm en afmetingen van het ontwerp bepalen. Vervolgens maken wij daar een stansvorm van en starten wij - na akkoord op de stansvorm en digitale drukproef - de productie. Wij kunnen de custom-made stressballen bedrukken in full colour (all-over).

stressballen met logo

Zelf vorm stressballen ontwerpen

Je kunt de vorm van foam pu stressballen helemaal zelf bepalen. De meeste bedrijven kiezen voor een vorm die symbool staat voor het bedrijf. Dit kan van alles zijn, zoals de vorm van een nieuw product of de vorm van een bedrijfslogo. Je bent vrij in de vorm keuze.

stressballen bedrukken

In eigen afmetingen

De meeste bedrijven kiezen voor een diameter van 5cm tot 10cm. Hoe kleiner de diameter, des te goedkoper de bedrukte stressballen. Het is ook mogelijk om een kleinere diameter te kiezen zodat je er een sleutelhanger aan kunt laten maken. Liever grote stressballen met naam? Of kleine stressballen met bedrukking? Dat kan ook.

eigen vorm stressballen bedrukken

Stap 3. Stressballen laten bedrukken

De vorm van de stressballen met logo kun je dus helemaal naar wens aanpassen, maar je kunt daarnaast ook een boodschap overbrengen door de stressballen te laten bedrukken. Veel gekozen opdrukken zijn een bedrijfsnaam, logo of stukje tekst. Het grote voordeel van stressballen in eigen vorm is dat wij ze volledig rondom full colour kunnen bedrukken. Hieronder de populairste opdrukken waarmee stressballen bedrukt worden.

Vrijblijvende prijsopgave voor stressballen met opdruk

Wil je bedrukte stressballen bestellen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor stressballen bedrukt met logo. Op basis van je wensen, zoals het de kleur, de vorm en de bedrukking, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over PU foam stressballen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over stressballen bestellen

1. Wat zijn de populairste vormen stressballen?

Als groothandel en fabrikant van de anti-stressfiguren, anti-stressvormen en anti-stressballen met tekst produceren wij jaarlijks tientallen bedrukte stressballen. De meest verkochte vormen hebben wij op een rijtje gezet. Van deze stressballen hebben wij de stansvormen reeds klaarliggen en kan de productie op korte termijn starten. Vervolgens kunnen wij de stressballen bedrukken.

2. Waarom worden stressballen van PU foam materiaal geproduceerd?

Onze anti-stressballen worden gemaakt van hoge kwaliteit PU foam materiaal. Dit materiaal is flexibel en kan gemaakt worden in iedere gewenste vorm. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het vormvast is, zodat ontvangers van stressballen langere tijd kunnen genieten van de anti stressballen met logo. Naast stressballen van PU foam hebben wij ook gel stressballen met bedrukking.

pu foam stressballen bedrukt

3. Welke factoren bepalen de prijs van goedkope stressballen?

De prijs van de goedkope stressballen met logo word grotendeels bepaald door de vorm. Kies je voor een vorm waarvan de stansvorm reeds geproduceerd is, dan bespaar je hoge kosten op de ontwikkeling van een nieuwe stansvorm. Daarnaast hebben ook de grootte/afmetingen van de stressballen invloed op de prijs. Hoe groter de stressbal, hoe meer materiaal er nodig is en daardoor zal de stukprijs stijgen. Ook de bedrukking heeft invloed op de prijs. Een bedrukking in slechts enkele kleuren is goedkoper dan een full colour bedrukking. Tot slot kan de stukprijs van de bedrukte stressballen gedrukt worden door hogere aantallen (volumekorting).

goedkope stressballen vormen

4. Zijn alle figuren en vormen stressballen met sleutelhanger leverbaar?

Ja, wij kunnen iedere vorm of figuur stressballen met sleutelhanger leveren. Deze sleutelhanger stressballen zijn over algemeen iets kleiner met een maximale diameter van 4-5cm. Door de sleutelhangers met stressbal aan de sleutelbos te bevestigen heb je niet alleen een herkenbare sleutelbos, maar heb je ook altijd een anti-stress figuurtje bij de hand. Sleutelhanger stressballen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor je bedrijf.

bedrukte anti stressballen met sleutelhanger

5. Kunnen jullie Chinese stressballen bedrukken?

Ja, wij hebben ook Chinese stressballen die we kunnen bedrukken. Deze anti-stress ballen worden ook wel meridiaankogels genoemd. Het zal je niet verbazen, maar de Chinese stressballen komen uit China. De meridiaankogels worden ook gebruikt als gezondheidskogels, omdat ze op therapeutische basis gebruikt worden om de gezondheid te bevorderen. Wij verkopen de Chinese stressballen per set, met een houten standaard of een doosje, welke tevens bedrukt kunnen worden. Chinese stressballen zijn leuk als relatiegeschenk.

goedkope stressballen met logo bestellen

6. Is het mogelijk om een kleine oplage stressballen te bedrukken?

Wij kunnen ook stressballen bedrukken in kleine oplage. Kleine oplage is natuurlijk een relatief begrip, maar de minimale afname die wij aanhouden is ongeveer 250 stuks. Dit kan verschillen per soort stressballen. Bij een kleiner aantal zijn de instel-, productie- en transportkosten te hoog, waardoor wij - naar ons inzien - geen goede prijzen kunnen aanbieden.

stressballen bedrukken

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave van anti-stressballen met logo

Heb je interesse gekregen in onze anti-stressballen, stressvormen of stressfiguren? En wil je graag een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Geef dan je wensen door via onderstaande button. Vergeet niet te vermelden om welk product het gaat en hoeveel stuks je nodig hebt. De minimale afname bedraagt 250 stuks.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!