Blikken in eigen vorm laten maken

Promoboer is fabrikant van blikken met bedrukking. Bij ons kun je blikken in eigen vorm en afmetingen laten maken. Vaak kiest men voor een vorm die symbool staat voor een bedrijf, zoals dat een koekje symbool staat voor een koekproducent. De blikken zijn verkrijgbaar in iedere kleur, ook in een PMS kleur die symbool staat voor je huisstijl of campagne. Vervolgens kunnen wij de blikken bedrukken met een logo, tekst, naam of ander opdruk. Dit kan all-over en full colour.

Diverse soorten bedrukte blikken met logo

Bij de goedkope blikken heb je de keuze uit rechthoekige, vierkante en ronde blikken. Daarnaast hebben wij ook voorraadblikken en bewaarblikken voor het luchtdicht verpakken en vershouden van etenwaren, zoals beschuit, koek, snoep, ontbijtcracks, koffie, thee en kruiden. Het is daarnaast ook mogelijk om de blikken met vulling te leveren, zoals blikken met stroopwafels en blikjes met mintjes. Deze gevulde blikken zijn leuk als relatiegeschenk. Wij kunnen alle blikken bedrukken met reclame!

Blikken laten bedrukken

Naast ons brede assortiment van standaard blikken, die wij veelal kunnen personaliseren door bedrukking, kunnen wij blikken ook geheel op maat maken. Dan hebben wij het over vorm, afmetingen en bedrukking. Dit leidt tot unieke blikken, vaak als relatiegeschenk ter ondersteuning van de naamsbekendheid van een bedrijf of organisatie. Je kunt de blikken bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of andere vorm van reclame/promotie.

blikken bedrukken met logo

Stap 1. Keuze uit diverse soorten blikken met logo

Je hebt de keuze uit vele vormen en soorten blikken met bedrukking. Meest verkocht zijn de snoepblikken, koekblikken, ontbijtkoekblikken, koffieblikken, ronde blikken en blikken in eigen vorm. De naam van deze blikken zegt niets over de wijze waarop jij de blikken wilt (laten) gebruiken, want er zijn genoeg mensen die theeblikken als snoepblikken gebruiken. Om het overzichtelijk te houden hebben wij de blikken verdeelt over 4 categorieën: goedkope blikken, blikken in eigen vorm, voorraadblikken en gevulde blikken met logo.

Stap 2. Kleur van de bedrukte blikken

Van onze bedrukte blikken mag je zelf de basiskleur kiezen. Deze blikken hebben standaard de zilvere kleur van het blik materiaal, maar deze spuiten wij in een kleur naar wens. Populair zijn de standaard kleuren blauw, zwart, rood, wit, groen en oranje. Als je kleur niet in het overzicht staat of je wilt blikken in de kleur van je huisstijl, dan kunnen wij de blikken op maat maken in iedere gewenste PMS kleur. Wij kunnen alle kleuren blikken bedrukken.

Stap 3. Afmetingen en vorm van de blikken

Als fabrikant kunnen wij blikken bedrukken in iedere gewenste vorm. De meest bekende vormen zijn ronde blikken, vierkante blikken en rechthoekige blikken. Van deze blikken hebben wij een uiteenlopend assortiment: van kleine blikken tot grote blikken en van lage blikken tot hoge blikken. Daarnaast kunnen wij custom made blikken met logo maken, waarbij je zelf het model, de inhoud, de afmetingen en zelfs de vorm kunt bepalen.

Stap 4. Blikken laten bedrukken met eigen ontwerp

Ga je goedkope blikken inzetten als geschenkblik, als relatiegeschenk of als onderdeel van een promotionele actie? Laat dan blikken bedrukken met je eigen ontwerp opdruk! Het is tevens mogelijk om deze blikken van een leuke vulling te voorzien. Wil je liever blikken bestellen zonder bedrukking of vulling? Dan is dat ook mogelijk!

eigen vorm blikken bedrukt in full colour

Blikken met eigen print (full-colour & all-over)

De meeste blikken uit ons assortiment worden bedrukt door middel van een rechtstreekse print. Meestal worden de volledige blikken bedrukt in full colour. Het is mogelijk om blikken in eigen kleur van een simpele opdruk te voorzien, zoals een naam, logo of andere opdruk. Het op deze wijze laten bedrukken van blikken is de goedkoopste oplossing.

gepersonaliseerde blikken met opliggend relief

Blikken met reliëf opdruk (embossing)

Het is daarnaast ook mogelijk om de blikken met embossing te leveren. Bij embossing ligt de opdruk als het ware bovenop het blik, waardoor de opdruk voelbaar is met de hand. Met de techniek embossing kunnen wij je naam, logo of een tekst in reliëf op de blikken drukken. Dit zorgt voor een subtiele uitstraling.

goedkope blikken met gravering diepliggend

Blikken met gravering (debossing)

Als je blikken wilt laten graveren, dan wordt er een verdiept reliëf in het materiaal aangebracht. Het is eigenlijk het tegenovergestelde van een opliggende reliëf opdruk De gravering in de blikken wordt ook wel een debossing genoemd. Je kunt de gravering, zoals een stukje tekst of een logo, laten inkleuren.

Stap 5. Soort deksel bij de blikken

De functie van de deksel is om de blikken luchtdicht af te sluiten zodat de inhoud lang vers blijft. Standaard worden onze bedrukte blikken geleverd met een losse deksel. Daarnaast kunnen wij ook blikken leveren met een vaste deksel. Bij een vaste deksel heb je meerdere opties, zoals blikken met een vaste scharnierdeksel en blikken met een vaste beugelsluiting. Wij kunnen alle blikken bedrukken.

Stap 6. Extra accessoires voor blikken (optioneel)

Als blikken fabrikant kunnen wij nog extra accessoires toevoegen aan de gepersonaliseerde blikken. Je kunt bij extra accessoires denken aan een inhoudsmeter, een raampje of een dispenser. Deze accessoires zorgen voor nog meer gebruikersgemak. Hieronder vertellen wij meer over de accessoires van de blikken.

goedkope koekblikken met venster raam

Blikken met raampje of venster in de deksel

Onze meest verkochte accessoires zijn de blikken met raampje of venster in de deksel. Met name bij koektrommels kiest men wel eens voor blikken met raampje. Het raampje maakt het mogelijk om de inhoud van het blik te controleren, zonder dat daarbij de deksel geopend hoeft te worden. Zo blijft de inhoud langer vers.

kruidenblikken met inhoudsmeter aan de zijkant

Blikken met inhoudsmeter

Het is daarnaast ook mogelijk een raampje of venster aan de zijkant van de blikken te maken. Het raampje wordt dan omgetoverd tot inhoudsmeter. Met de inhoudsmeter aan de zijkant kun je controleren hoeveel kruiden, thee, koffiebonen of andere voorraad er nog aanwezig is.

bedrukte blikken met uitklapbare dispenser

Blikken met dispenser

Tot slot is het mogelijk om blikken met dispenser te leveren. Een dispenser is ideaal als je de blikken vult met suikerklontjes, suikerstaafjes, koffiecups, theezakjes, melkcupjes of andere dingen in de keuken. Dankzij de handige dispenser kun je de inhoud eenvoudig uit het blikje nemen. Deze dispenser kan worden in- en uitgeklapt.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Blikken met bedrukking

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste blikken met logo?

Onze goedkoopste blikken zijn de blikken in standaard vormen, zoals ronde blikken, vierkante blikken en rechthoekige blikken. Deze blikken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen: van hoge vierkante blikken tot lage vierkante blikken en van lage ronde blikken tot hoge rondblikken en nog veel meer. Deze goedkoopste blikken zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur. Wij kunnen deze goedkope blikken bedrukken met je logo, stukje tekst of andere gewenste bedrukking.

blikken met logo

Vraag 2. Kunnen jullie ook een kleine oplage blikken bedrukken?

Ja, wij kunnen al blikken bedrukken bij een kleine oplage van minimaal 250 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de blikken met reclame ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt. Blikken bedrukken in kleine oplage is ook populair bij kleine reclamecampagnes of marketingactiviteiten.

bedrukte blikken

Vraag 3. Kan ik de lege blikken ook laten vullen?

Ja, wij kunnen bedrukte blikken met vulling leveren. Bij vulling kun je denken aan snoepjes, speelkaarten, kaarsen, USB sticks, stroopwafels en nog veel meer. Het verrassingseffect van deze gevulde blikken is extra groot, omdat je relaties niet van te voren weten wat de inhoud van de blikken is. Naast het vullen van de blikken kunnen wij de blikken goedkoop bedrukken met een logo, naam of stukje tekst. Deze gepersonaliseerde blikken met logo zijn extra leuk om in te zetten als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

gevulde blikjes met pepermunt als promotiemateriaal

Vrijblijvende prijsopgave voor blikken met opdruk

Heb je interesse gekregen in onze goedkope blikken met opdruk? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de vorm, de kleur en de bedrukking van de blikken. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over blikken bestellen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!