Keuze uit diverse soorten stropdassen

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van stropdassen en vlinderstrikken. Je hebt de keuze uit goedkope stropdassen, kinderstropdassen, clipstropdassen en vlinderdassen. Daarnaast kunnen wij ook stropdassen ontwerpen, zoals stropdassen in een speciale PMS kleur of met een eigen ontwerp patroon/motief.

Stropdassen laten bedrukken

Onze stropdassen zijn snel en bedrukt verkrijgbaar in een breed scala aan basiskleuren. Wil je liever stropdassen in eigen kleur, dan is dat ook mogelijk. Je kunt de stropdassen personaliseren op een of meerdere posities op diverse manieren: van een geweven of geborduurde opdruk tot een rechtstreekse print of bedrukt labeltje.

Stropdassen laten maken

Bij ons kun je op maat gemaakte stropdassen laten maken. Het begint bij het kiezen van het materiaal, waarbij je de keuze hebt uit polyester materiaal en zijde materiaal. Vervolgens kun je de basiskleur van materiaal kiezen. Deze kunnen wij voorzien van een motief, strepen, puntjes of eigen ontwerp patroon. Tot slot kunnen wij de stropdassen bedrukken, borduren of weven met een logo, stukje tekst, reclame-uiting of andere gewenste opdruk.

custom made stropdassen ontwerpen

Stap 1. Polyester stropdassen of zijde stropdassen

Onze stropdassen worden gemaakt van polyester of zijde materiaal. Het voordeel van polyester stropdassen is dat deze extra goedkoop zijn en tevens gemakkelijk gereinigd kunnen worden, bijvoorbeeld in een wasmachine. De zijde stropdassen hebben een extra luxe uitstraling, maar zijn wel iets duurder.

Stap 2. Gekleurde stropdassen of stropdassen met eigen patroon

Je kunt de stropdassen laten maken in iedere kleur, patroon of motief. Van effen gekleurde stropdassen tot gestreepte stropdassen en van stropdassen met stippen tot stropdassen met eigen ontwerp patroon. Wat je ook kiest, wie kunnen de gewenste stropdassen maken en personaliseren naar wens. Wij raden aan om een kleur te kiezen waarop je logo of reclame-uiting het mooiste tot uiting komt. Hieronder een aantal voorbeelden van gekleurde stropdassen of stropdassen met een ander patroon.

Stap 3. Stropdassen met opdruk op positie naar keuze

Je kunt de stropdassen laten personaliseren op verschillende posities aan de voor- en achterkant. Het is ook mogelijk om de stropdassen all-over te personaliseren. Onze meeste klanten kiezen voor een subtiele opdruk aan de achterkant, bijvoorbeeld op het labeltje of onderin de punt (tipping). De kans is dan groter dat de stropdassen regelmatig gedragen worden en zodoende ook regelmatig aan je bedrijf worden herinnert. Je kunt natuurlijk ook de voorkant van de stropdassen bedrukken.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte stropdassen met logo

Heb je interesse in stropdassen met logo? Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet je wensen, zoals het materiaal, de kleur of het patroon en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een scherpe vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over het laten bedrukken van stropdassen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!