string(24) "/fietslampjes-bedrukken/"
        

Goedkope fietslampjes voor de veiligheid van weggebruikers

Promoboer is een bedrukte fietslampjes groothandel. Wij leveren al kleine oplage fietslampjes met zeer snelle levertijd. Meest verkocht zijn onze goedkope fietslampjes met elastiekje. Deze populaire lampjes zijn klein, handig en kunnen gemakkelijk bevestigd en verwijderd worden met het elastiekje. De opdruk is mogelijk in meerdere kleuren. Bedrukte fietsverlichting zorgt niet alleen voor goede zichtbaarheid, maar vergroot ook de zichtbaarheid van uw bedrijf. Standaard is het frame van de lampjes rood-wit, maar deze zijn ook leverbaar in iedere gewenste PMS kleur.

Bedrukte fietslampjes met logo of bedrijfsnaam

In de categorie luxe fietsverlichting hebben wij fietslampjes die groter zijn qua formaat en beschikken over feller rood-wit licht. Bij de klassieke afneembare fietslampen moet eerst een deel gemonteerd worden op de fiets, alvorens de lamp kan worden bevestigd. Onze siliconen LED fietsverlichting kan je met een beugel sneller loskoppelen of bevestigen. Wij bieden ook fietslampjes voor op kleding aan, zodat de lampjes ook gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden, zoals wandelen of hardlopen.

Overzicht bedrukte fietslampjes
Goedkope fietslampjes
goedkope fietslampjes bedrukken
Siliconen LED fietsverlichting
siliconen led lampjes bedrukken
Afneembare fietslampen
afneembare fietslampjes bedrukken
Verlichting met clip op kleding
fiets verlichting voor op kleren

Losse fietslampjes kopen voor reclame- en promotiedoeleinden

assortiment promotionele fietslampjes

Goed zichtbaar zijn op de fiets is zeer belangrijk. Fietslampjes zijn daardoor ook zeer geschikt als promotieartikel of premium om weg te geven op beurzen, evenementen, open dagen, openingen en andere gelegenheden. Bedrukte fietslampjes zijn ideale give aways voor bijvoorbeeld basisscholen, gemeentes en verenigingen. Om u te helpen bij het bestellen van de juiste fietslampjes voor uw campagne, hebben wij een aantal tips opgesteld. Naast de tips geven wij uitleg over de verschillende onderdelen die u naar wens kunt aanpassen, zoals de kleur en de opdruk.

 1. Wat zijn de functies van fietslampjes?
 2. Wet- en regelgeving fietsverlichting 2018
 3. Nederlandse fietsers voeren vaak onvoldoende fietsverlichting
 4. Gratis fietslampjes verspreiden als onderdeel van uw campagne
 5. Losse fietsverlichting in alle kleuren
 6. Fietsverlichting met energiezuinige LED lampjes
 7. Uit welk type fietsverlichting kan gekozen worden?
 8. Fietslampjes met logo bedrukken
 9. Waar moeten de fietslampjes worden bevestigd?
 10. LED fietsverlichting verpakken
 11. Kleine oplage fietslampjes met snelle levertijd
 12. Offerte aanvragen voor de goedkoopste fietslampjes

1. Wat zijn de functies van fietsverlichting?

In Nederland is het verplicht om een fietsverlichting te voeren in het donker of wanneer het schemert. Fietsverlichting bestaat uit op een fiets aangebrachte lampen. Het moet bestaan uit een wit of geel licht uitstralende lamp aan de voorkant van de fiets, de zogeheten koplamp, en een roodgekleurd licht aan de achterkant, de achterverlichting. Fietsverlichting heeft twee functies:

 • Zichtbaar zijn voor andere weggebruikers tijdens schemer en duisternis;
 • In het donker je weg kunnen vinden op onverlichte wegen en paden.

2. Wet- en regelgeving fietsverlichting 2018

De fietsverlichting moet goed zichtbaar zijn voor alle weggebruikers. Dit kan door de verlichting op het stuur te plaatsen of aan de zadelpen. Daarnaast moet het fietslampje dat aan de voorkant van de fiets wordt aangebracht een witte of gele kleur laten schijnen. Het achterlampje (achterverlichting) moet een rode kleur laten schijnen. De verlichting mag bovendien niet knipperen. Bent u nalatig? Dan riskeert u een boete van €55 (exclusief administratiekosten).

De overige regels en wetgeving leest u op de website van de Rijksoverheid.

3. Nederlandse fietsers voeren vaak onvoldoende fietsverlichting

Ruim één op de drie Nederlandse fietsers voert onvoldoende fietsverlichting. De verlichting deugt niet of ontbreekt in zijn geheel. Met als gevolg dat de verkeersveilgheid van alle weggebruikers in gevaar komt. In Nederland fietst 36 procent van de fietsers met onvoldoende of geen verlichting. Slechts 64 procent van alle fietsers fietst met voor- en achterlicht. Dit blijkt uit onderzoek van Rijkswaterstaat(RWS). Vooral in de vier grote steden voeren fietsers gemiddeld minder vaak licht dan in andere steden. Wat de redenen zijn? Gestolen fietsverlichting, lege batterijen en ook laksheid. Gevolgen? De eigen veiligheid komt in geding en ook de veiligheid van mensen die wel verlichting voeren.

Campagnes om de verkeersveiligheid te vergroten

Met deze statistieken in gedachte starten de ANWB, de Fietsersbond, TeamAlert, Veilig Verkeer Nederland en het Ministerie van Infrastructuur ieder jaar een verkeersveiligheid campagne om fietsers bewust te maken van het belang van goede fietsverlichting. De acties focussen zich op uitgaanspubliek, forensen, scholieren en leden van sportverenigingen die in de donkere maanden vaak de fiets pakken in de avond- en ochtenduren. Dat kan als onderdeel van fietslicht controle of als onderdeel van een campagne die gericht is op de verkeersveiligheid.

4. Gratis fietslampjes verspreiden voor uw reclame- of promotiecampagne

Bedrukte fietslampjes kunnen het hele jaar door gratis worden weggegeven op verschillende momenten. U kunt de bedrukte fietslampjes met een bepaalde boodschap vergeven, maar ook om extra naamsbekendheid te creëren voor uw bedrijf. Aangezien de geschenken klein van formaat zijn is een andere optie om ze per post te versturen, bijvoorbeeld in een mailing. Hierdoor zet u, uw bedrijf weer even op de kaart en verrast u de ontvanger met een praktisch relatiegeschenk.

Het verspreiden en uitdelen van gratis fietslampjes is populair bij verschillende soorten bedrijven en instanties. Met het weggeven van fietslampjes worden verschillende campagnes ondersteunt die zich inzetten voor een veiliger verkeer, waaronder Veilig Verkeer Nederland, Politie Nederland, de Fietsersbond en de ANWB. Onze meeste klanten laten de fietslampjes bedrukken met een bedrijfslogo of naam. De achterliggende boodschap mag duidelijk zijn: ga niet onverlicht op pad en draag bij aan de veiligheid in het verkeer. Wees zichtbaar in het verkeer en voorkom boetes.

5. Setjes met losse fietsverlichting in alle kleuren

Over het algemeen wordt fietsverlichting standaard geleverd per set met een rood en een wit lampje. Ook de frames worden standaard geleverd in het rood-wit. Deze kleuren zijn standaard op voorraad, waardoor deze ook snel geleverd kunnen worden. Als fabrikant van de fietslichtjes is het ook mogelijk om het frame in een kleur naar wens te laten maken. Kies voor een geel, groen, paars, blauw of ander kleur frame als dit beter overeenkomt met de huisstijl van uw bedrijf.

Kan de kleur van het lichtje ook worden gekozen?

Over het algemeen leveren wij rode fietslampjes en witte fietslampjes, maar indien gewenst kunnen wij de kleur van de verlichting naar wens aanpassen. Op deze manier doen de lampjes niet aan de wet- en regelgeving en daar dient u wel rekening mee te houden. Misschien dat u de gekleurde fietslampjes voor andere doeleinden wilt gebruiken?

6. Fietsverlichting met zuinige LED lampjes

Wij leveren al onze fietslichtjes met energiezuinige LED lampjes. Dat betekent dat de duurzame lampjes lange tijd meegaan. Voor de fietsers fijn, maar voor u als adverteerder ook fijn dat de reclameboodschap een lange looptijd heeft. De fietsverlichting beschikken over meerdere verschillende standen, waaronder een knipperstand en continue brandende stand.


7. Losse fietslampjes met logo bedrukken

Bedrijven en organisaties zetten fietslichtjes regelmatig in als promotiemiddel of communicatiemiddel. Populair zijn de fietslampjes met logo, fietslampjes met tekst en de fietslampjes met naam. De bedrukking zorgt voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de fietslampjes worden gezien door anderen. Alle fietslampjes zijn ook onbedrukt te bestellen.

Fietslampjes goedkoop bedrukken

Fietslampjes bedrukken gebeurt middels de bedrukkingstechniek tampondruk. Een tampondruk is zeer goed in het bedrukken van de wat kleinere geschenken en kan deze bedrukking daarop ook erg mooi en in kleur aanbrengen. Een tampondruk komt tot stand middels een rubberen stempel die het fietslampje van een bedrukking voorzien. Wij kunnen het frame in één of twee kleuren bedrukken. Het nadeel hiervan is dat de ondergrond altijd dezelfde kleur zal hebben als de basiskleur van het (standaard rood-wit) lampje. Hierdoor is de opdruk mogelijk slecht zichtbaar.

Fietslampjes met full colour sticker

Het is ook mogelijk om het lampje te voorzien van een stickerprint. De ondergrond is dan vrijwel altijd wit, tenzij u de sticker volledig laat bedrukken. Hierdoor is de opdruk altijd goed zichtbaar. Om die reden kiezen de meeste klanten voor een stickerprint, die uitermate geschikt is voor buiten door de waterafstotende coating. Op deze manier is het ook mogelijk om goedkoop het lampje te voorzien van logo of afbeelding in full colour opdruk.


8. Waar moeten de fietslampjes worden bevestigd?

Onze verschillende soorten LED fietsverlichting kunnen op verschillende wijze bevestigd worden. Wij leveren altijd een set van 2 losse fietslampjes. De meeste fietslampjes worden bevestigd aan het stuur, zadelpen, frame, wiel, bagagedrager, rugzak, helm, kleding of tas. De positie maakt niet zoveel uit, als u de rode verlichting maar aan de achterzijde plaatst en de witte aan de voorzijde.

9. LED fietsverlichting verpakken

Onze fietslampjes worden standaard verpakt in een plastic polybag of folie. Het is mogelijk om een bedrukt kaartje aan de verpakking toe te voegen of een bedrukte sticker op de verpakking te plaatsen. Deze kunnen naar eigen ontwerp worden bedrukt. Een andere mogelijkheid is om de fietslampjes te laten verpakken in een doosje en dan het doosje ook van een bedrukking te voorzien.

10. Kleine oplage fietslampjes met snelle levertijd

Bent u op zoek naar fietslampjes in kleine oplage? Dan kunnen wij u helpen, want wij behandelen al bestelling fietslampjes bij een afname van minimaal 500 stuks. Deze fietslampjes kunnen wij zeer snel bij u afleveren. U kunt kiezen uit een spoedlevering binnen een week of normale levertijd van 2-3 weken. Bij de laatste optie betaalt u de laagste stukprijs voor de kleine oplage fietslampjes.

11. Offerte aanvragen voor de goedkoopste fietslampjes

Onze losse fietslampjes zijn de goedkoopste fietsverlichting. U kunt kiezen uit een voordelige keuze of duurzame keuze. Waarbij de duurzame lampjes een langere levensduur hebben. Bij de voordelige keuze krijgt u meer fietslampjes voor uw geld. Daarnaast spelen er nog een aantal factoren een rol die invloed uitoefenen op de stukprijs. Dat zijn het aantal, de kleur, en de opdruk van de fietslampjes. Hoe meer stuks u afneemt, hoe goedkoper de prijs. Daarnaast zijn standaard basiskleuren, zoals rood en wit, goedkoper dan fietslampjes in uw eigen PMS. Ook het aantal kleuren opdruk speelt een rol, want een simpele opdruk met één of enkele kleuren is goedkoper dan een full colour opdruk.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze populaire bedrukte fietslampjes? Neem dan contact met ons op door het contact formulier in te vullen. Het contact formulier vindt onder offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk de scherpste prijzen mailen of de overige vragen van antwoord voorzien.