Fietslampje bedrukken

Je kan bij ons een fietslampje bedrukken waarmee je op een goedkope en effectieve manier reclame kan maken. Fietslampjes worden vaak gratis weggegeven op beurzen, evenementen, open dagen, openingen en andere gelegenheden. Ook bij voorlichtingsavonden over de verkeersveiligheid worden bedrukte fietslampjes vaak ingezet, zoals op basisscholen en sportverenigingen. Ze kunnen gebruikt worden als voorlicht en als achterlicht.

fietslampje bedrukken

Fietslampjes bedrukken in alle kleuren

Als fabrikant kunnen wij fietslampjes bedrukken in vrijwel iedere gewenste kleur. Wij bieden meer dan 20+ kleuren fietslampjes. Onze meeste klanten kiezen voor fietslampjes met rode en witte behuizing met gelijke kleuren aan fietslichtjes. Als je deze fietslampjes op de juiste manier gebruikt, dan voldoen ze aan de wettelijke eisen van het voeren van fietsverlichting. Het is daarnaast mogelijk om de behuizing of het frame in een eigen kleur te laten maken, bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl of marketingcampagne.

Fietslampjes goedkoop bedrukken

Bij Promoboer ben je bij het juiste adres voor fietslampjes bedrukken met zeefdruk of fietslampjes bedrukken met stickerprint. Laat de fietslampjes goedkoop bedrukken met en je hebt geweldig promotiemateriaal voor de donkere maanden.

fietslampjes bedrukken met zeefdruk

Fietslampjes bedrukken met zeefdruk

Wij kunnen fietslampjes goedkoop bedrukken met een rechtstreekse print. Deze vorm van bedrukking is de voordeligste keuze, en wordt daarom door onze klanten vaak gekozen. We bedrukken LED fietslampjes meestal met een tekst of logo. Bijvoorbeeld met bedrijfslogo of herkenbare slogan.

fietslampjes bedrukken met stickerprint

Fietslampjes bedrukken met speciale buiten sticker

Wil je graag fietslampjes bedrukken met stickerprint? Deze kleine fietslampjes bevatten een speciale buiten sticker, welke is afgewerkt met een coating zodat je deze fietslampjes ook buiten kan gebruiken. Deze losse fietslampjes worden digitaal bedrukt op de sticker. Hierdoor kan je ook fietslampjes full colour bedrukken.

Fietslampjes met logo

Bij Promoboer kan je fietslampjes met logo bedrukken. Naast dat we fietslampjes bedrukken met logo kan je ook fietslampjes met foto en fietslampjes met tekst bedrukken. Door fietslampjes met logo heb je geweldig promotiemateriaal voor de donkere maanden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!