Goedkoopste bedrukte fietslampjes met elastiekje

Promoboer is een van de grootste en goedkoopste leveranciers van fietslampjes. Meest verkocht zijn onze goedkope fietslampjes met elastiekje. Deze populaire lampjes zijn klein, handig en kunnen gemakkelijk bevestigd en verwijderd worden met het elastiekje. De opdruk is mogelijk in meerdere kleuren. Bedrukte verlichting zorgt niet alleen voor goede zichtbaarheid, maar vergroot ook de zichtbaarheid van uw bedrijf. Standaard is het frame van de lampjes rood-wit, maar deze zijn ook leverbaar in iedere gewenste PMS kleur.

Grote en felle fietsverlichting bedrukken?

In de categorie luxe fietsverlichting hebben wij fietslampjes die groter zijn van formaat en beschikken over feller rood-wit licht. Bij de klassieke afneembare fietslampen moet eerst een deel gemonteerd worden op de fiets, alvorens de lamp kan worden bevestigd. Onze siliconen LED fietsverlichting kan je met een beugel sneller loskoppelen of bevestigen. Wij bieden ook verlichting met clip voor op kleding aan, zodat de lampjes ook gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden, zoals wandelen of hardlopen.

Overzicht bedrukte fietslampjes

Goedkope fietslampjes

goedkope fietslampjes bedrukken

Siliconen LED fietsverlichting

siliconen led lampjes bedrukken

Afneembare fietslampen

afneembare fietslampjes bedrukken

Verlichting met clip op kleding

fiets verlichting voor op kleren

Stappenplan fietslampjes bedrukken

Promoboer is bij uitstek dé fabrikant van op maat gemaakte fietslampjes. Wij hebben overzicht over het productieproces van A tot Z en kunnen daarom voldoen aan uw gepersonaliseerde ideeën. Om u te helpen bij het bestellen van de juiste fietslampjes voor uw campagne, hebben wij een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan vormt voor u de basis om tot de juiste keuze te komen.

#1. Kleuren van fietslampjes

Over het algemeen wordt fietsverlichting standaard geleverd per set met een rood en een wit lampje. Ook de frames worden standaard geleverd in het rood-wit. Deze kleuren zijn standaard op voorraad, waardoor deze ook snel geleverd kunnen worden. Als fabrikant van de fietslichtjes is het ook mogelijk om het frame in een kleur naar wens te laten maken. Kies voor een geel, groen, paars, blauw of ander kleur frame als dit beter overeenkomt met de huisstijl van uw bedrijf.

#2. Wijze van bevestiging van verschillende fietslampjes

Onze goedkope fietslampjes met elastiekje en de extra grote en felle fietsverlichting worden los geleverd in een set van 2. De set moet bevestigd worden voordat zij naar wens gebruikt kunnen worden. De meeste fietslampjes worden bevestigd op het stuur, frame, wiel, vork, bagagedrager, rugzak, helm, kleding of tas.

fietslampjes

Goedkope fietslampjes met elastiekje

Wij kunnen goedkope fietslampjes bedrukken in verschillende varianten. Beiden varianten beschikken over een elastische lus, welke nodig is om de lamp te bevestigen. Het verschil zit hem, wat betreft de bevestigingswijze, in het frame van de lampjes.

Zowel de goedkope variant als de populaire variant beschikken over een inkeping waarachter het elastiek bevestigd kan worden. Het elastiek gaat om het stuur en wordt bevestigd in de inkeping van het lampje zodat deze beter naar wens bevestigd kan worden.

De goedkoopste variant heeft geen inkeping om het elastiek achter te bevestigen. Het elastiek van het (witte) voorlicht wordt meestal om het stuur heen gewikkeld. Het lampje wordt dan door het elastiek gehaald, waarna het lampje vast zit op het stuur.

fietslampjes

Siliconen LED fietsverlichting

De bevestigingswijze van een siliconen LED fietsverlichting komt overeen met die van goedkope fietslampjes met elastiekje. De lampjes zijn gemakkelijk en snel te bevestigen op onderdelen van de fiets, zoals een zadelpen of stuur, of aan bijvoorbeeld een tas. Plaats het (rode) achterlicht op de gewenste manier op de zadelpen (of ander onderdeel van de fiets) en bevestig door middel van de beugel zodat deze goed vastzit. De siliconen bevestiging is flexibel.

fietslampjes

Klassiek afneembare fietslampen

Deze fietslampen waren één van de eerste losse fietslampen op de markt en staan daarom ook wel bekend als de klassieker onder de verwijderbare of klassiek afneembare fietslampen. De afklikbare fietslampen zijn eenvoudig te bevestigen aan het stuur en de zadelpen. Eerst wordt het koppelingsgedeelte gemonteerd op aan het stuur en de zadelpen. Vervolgens kan op het koppelingsgedeelte de fietslamp worden bevestigd. Door deze wijze van bevestigen zit de fietslamp stevig vast op de fiets.

fietslampjes

Verlichting voor op kleding

Als men kiest voor verlichting met clip voor op kleding, dan moet deze bevestigd worden met een bevestigingsclip. Deze bevestigingsclip kan geplaatst worden op kleding of aan een rugtas. Handig voor meerdere doeleinden, zoals wandelen, hardlopen of fietsen in de duisternis.

#3. Mogelijkheden fietslampjes bedrukken

Wilt u de lampjes inzetten ter promotie van uw bedrijf of onderneming, dan kunt u de lampjes bij ons laten bedrukken. Wij zijn zowel de fabrikant als de drukkerij van de fietslichtjes. Hierdoor bieden wij veel mogelijkheden wat betreft de opdruk.

Goedkope fietslampjes bedrukken

Wilt u goedkope fietslampjes bedrukken, dan kunnen wij het frame zelf van uw opdruk voorzien. Het is ook mogelijk om het lampje te voorzien van een stickerprint. Het bedrukken van het frame van het lampje is de meest duurzame en kwalitatieve manier. Wij kunnen het frame in één of twee kleuren bedrukken. Het nadeel hiervan is dat de ondergrond altijd dezelfde kleur zal hebben als de basiskleur van het (standaard rood-wit) lampje. Hierdoor is de opdruk mogelijk slecht zichtbaar. Om die reden kiezen de meeste klanten voor een stickerprint, die uitermate geschikt is voor buiten. Op deze manier is het ook mogelijk om goedkoop het lampje te voorzien van logo of afbeelding in full colour opdruk.

tampondruk

De siliconen LED fietsverlichting kan voorzien worden van een logo of opdruk in één of twee kleuren. Door middel van een tampondruk komt de opdruk direct op het frame van de fietsverlichting. Wij gebruiken de tampondruk methode omdat deze methode het mogelijk maakt om vele soorten, kleine en niet vlakke relatiegeschenken te bedrukken.

Klassiek afneembare fietslampen met tampondruk

Ook klassieke afneembare fietslampen en verlichting met clip voor op kleding kunnen ook voorzien worden van een opdruk in één of twee kleuren. De opdruk komt op de lamp, zodat de opdruk goed zichtbaar is wanneer deze in gebruik is. Ook hier gebruiken wij de tampondruk methode.


#4. Soort verlichting fietslampjes

Onze fietslampjes met logo kunnen worden geleverd met verschillende soorten lampjes. Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij bieden per model fietslampje.


fietslampjes

Goedkope fietslampjes met elastiekje

Onze meest verkochte fietslampjes met elastiek kunnen geleverd worden in twee verschillende varianten. De lichtjes beschikken beiden over LED verlichting maar verschillen in duurzaamheid.

Wilt u de goedkoopste fietslampjes bedrukken, dan raden wij een van onze fietslampjes aan met één brandstand en één batterijtje. De standaard set bestaat uit een (wit) voorlicht en (rood) achterlicht. Het is ook mogelijk om het witte voorlicht en het rode achterlicht aan te passen naar een andere kleur verlichting. Kies voor een geel, groen, paars, blauw, of ander kleur licht als dit beter overeenkomt met de huisstijl van uw bedrijf.

De andere variant van de goedkope fietslampjes is iets duurder, maar ook energiezuinig. Deze lampjes zijn standaard voorzien van 3 verschillende standen led-licht. Bij elk fietslampje zitten twee batterijtjes met een lange levensduur inbegrepen, zodat de lampjes meteen bij levering gebruikt kunnen worden. Ook bij deze lampjes is het mogelijk om de kleur van het licht naar wens aan te passen.

fietslampjes

Siliconen LED fietsverlichting

Een siliconen LED fietsverlichting set bestaat standaard uit een (wit) voor- en (rood) achterlicht met heldere duurzame LED lampjes. De duurzame verlichting kan in 4 verschillende standen worden gebruikt. De lampjes kunnen aan, uit, knipperen of snel knipperen. Tegen extra kosten kan de kleur, van zowel het frame als het licht, naar wens worden aangepast. De lampjes zijn opvallend maar kunnen niet de gehele weg verlichten waarop de gebruiker zich begeeft.

fietslampjes

Klassieke afneembare fietslampen

Onze klassieke afneembare fietslampen beschikken over 3 LED lampjes per lamp. De set bestaat uit een wit voorlicht en een rood achterlicht. Doordat de lampjes over meerdere LED lampjes beschikken, is de gebruiker van de fietslampen ook op grote afstand zichtbaar voor andere weggebruikers. Daarnaast wordt ook de weg verlicht, zodat de gebruiker weet waar hij of zij fietst. De lampen in diverse standen knipperen maar ook continue branden.

fietslampjes

Verlichting met clip voor op kleding

Net als extra grote en felle fietsverlicht bestaat verlichting voor op kleding ook uit energiezuinige LED lampjes. In een set zit een voor- en achterlicht die twee brandstanden hebben: constant licht en/of knipperlicht. Standaard wordt een wit voorlicht en een rood achterlicht geleverd. De meest geleverde lampjes zijn rond van vorm, maar wij kunnen ook hartvormige lampjes leveren. De lampjes zorgen ervoor dat je zichtbaar bent voor andere weggebruikers of voetgangers.

5. Kosten van fietsverlichting

Verschillende factoren zijn van invloed op de prijs van fietslichtjes. Hier kan gedacht geworden aan het soort, het aantal, de kleur en de opdruk. Wij streven er voortdurend naar om de fietslichtjes tegen de voordeligste prijs aan te bieden.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze populaire bedrukte fietslampjes? Neem dan contact met ons op door het contact formulier in te vullen. Het contact formulier vind je onder offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk de scherpste prijzen mailen of de overige vragen van antwoord voorzien.


goedkoopste fietslampjes

Wet- en regelgeving fietsverlichting 2017

In Nederland is het verplicht om een fiets te verlichten in het donker. Voor de verkeersveiligheid is het dragen van fietsverlichting verplicht. Wie deelneemt aan het verkeer zonder de juiste verlichting riskeert een geldboete. Het dragen van fietslampjes op de fiets heeft twee belangrijke functies. Deze functies zijn:

  • Zichtbaarheid voor andere weggebruikers tijdens duisternis en mist;
  • Paden en wegen zichtbaar maken wanneer het donker is.

De eerste functie, dat een fietser zichtbaar is voor andere verkeersdeelnemers, is om te zorgen dat er geen ongelukken gebeuren in het verkeer. Voor veel automobilisten zijn fietsers in het donker niet zichtbaar wanneer deze geen fietsverlichting voeren. Vooral op momenten dat fietsers uit zijstraten komen is een goede en felle verlichting zeer belangrijk. Daarnaast zijn veel paden en wegen in Nederland niet voldoende verlicht en is een goede verlichting nodig om goed te kunnen zien waar gereden wordt, zodat er geen ongelukken gebeuren.

Waar moet fietsverlichting aan voldoen?

Regelmatig krijgen wij vragen over de regelgeving omtrent fietsverlichting en of onze lampjes voldoen aan de eisen. Al onze fietslampjes met logo voldoen aan de eisen en graag delen wij de hoofdlijnen van de regelgeving met u.

Een fietslampje is een lampje dat zelf aangebracht wordt op de fiets zodat men zichtbaar is in het donker. Het fietslampje dat aan de voorkant van de fiets wordt aangebracht moet een witte of gele kleur laten schijnen. Deze lamp wordt ook wel de koplamp genoemd van de fiets. Het achter lampje (achter verlichting) moet een rode kleur laten schijnen. Een fietslampje beschikt over een gloei- of led lampje. Fietslampjes die zelf geplaatst worden op de fiets beschikken over een led verlichting. De reden dat de fietslampjes een andere kleur hebben is, dat andere weggebruikers een onderscheid kunnen maken tussen de voor en de achterkant van de fietser.

In Nederland zijn er een aantal verplichtingen waaraan fietsverlichting aan moet voldoen. Zoals eerder vermeld in dit artikel is het verplicht dat het voorlicht een witte of gele kleur heeft en het achterlicht een rode kleur. De fietslampjes mogen gedragen worden op de borst of rug, als de fietslampjes maar goed zichtbaar zijn. De fietslampjes mogen niet gedragen worden op de armen of benen. Daarnaast moeten de fietslampjes recht naar voren en recht naar achter schijnen. Veel fietslampjes met opdruk beschikken over een knipper functie, echter is deze niet toegestaan wanneer men deelneemt aan het verkeer. Een fietslampje moet continu branden in het verkeer.

Wanneer moet mijn fietsverlichting aan?

De fietsverlichting moet altijd branden wanneer het schemert of donker is buiten. Daarnaast is het tevens verplicht om fietsverlichting te gebruiken overdag wanneer het bijvoorbeeld zeer slecht weer is waardoor het zicht verminderd is. U moet hierbij denken aan mist of zware regenbuien. Het is daarom altijd belangrijk dat men bedrukte fietslampjes op zak heeft, zodat de verkeersveiligheid gewaarborgd blijft en onnodige geldboetes bespaard blijven. Een goede maatstaf voor het aanzetten van de fietsverlichting is, wanneer de straatverlichting aangaat.

Wie kiezen voor bedrukte fietslampjes?

Bedrukte fietslampjes zijn populair onder een grote diversiteit van bedrijven en organisaties, zoals gemeentes, sportverenigingen, scholen, uitgaansgelegenheden en politie. De lampjes worden vaak ingezet als give-away om mensen bewust te maken van het belang van goede fietsverlichting. Fietslampjes ondersteunen diverse campagnes van organisaties die pleiten voor een veiliger verkeer, waaronder Veilig Verkeer Nederland, Politie Nederland en de ANWB.


fietslampjes

Gemeentes

Iedere gemeente draagt zorg voor haar burgers en zet zich op verschillende manieren in voor veiligheid in het verkeer. Een groot aandachtspunt in het verkeer zijn de fietsers, die zich vaak onbelicht van A naar B verplaatsen. Diverse gemeentes kiezen ervoor om aan het begin van de donkere dagen bedrukte fietslampjes uit te delen. Gemeentes doen een oproep via internet of de plaatselijk krant en laat geïnteresseerde binnen een bepaalde tijdsspannen de lampjes ophalen. Dit zorgt voor tevreden burgers en veiliger verkeer.

Sportverenigingen

Bij een groot deel van de sportverenigingen vinden de activiteiten plaats in de avonduren. In de herfst en winter betekent dat het dan donker is. Leden van tennis, voetbal, hockey of andere sporten moeten in het donker de club bereiken. Bij voorlichtingsavonden op verenigingen wordt er dan ook speciaal aandacht besteed aan het belang van fietsverlichting. Na afloop van de voorlichtingsavond worden dan bijvoorbeeld lichtjes uitgedeeld.

Scholen

Ook verschillende basisscholen en middelbare scholen zetten bedrukte lampjes in om fietslicht campagnes kracht bij te zetten. Ook zij moeten regelmatig door het donker naar school fietsen. Tevens stimuleert het de fietsers om de verlichting ook op andere (buitenschoolse) momenten te gebruiken. Tijdens Open Dagen van middelbare scholen, hogescholen en universiteiten kom je de fietsverlichting vaak tegen in de goodiebags die worden uitgedeeld.

Uitgaansgelegenheden

De ANWB heeft onlangs een onderzoek gedaan naar het gebruik van fietsverlichting van uitgaanspubliek. Hierbij kwam aan het licht dat een groot deel van deze fietsers onverlicht op pad gaat. Het percentage fietsers dat verlicht op stap gaat is vooral in de grote steden slecht. In Amsterdam zelfs maar 18 procent.

Voor diverse kroegen, discotheken, bioscopen, studentenverenigingen en andere horeca- en uitgaansgelegenheden was dit aanleiding om goedkope bedrukte fietslampjes uit te delen aan bezoekers en aan overig uitgaanspubliek. Het uitdelen van fietslampjes met logo draagt bij aan de veiligheid van je bezoekers en zorgt ervoor dat de bezoekers positief naar jouw horecagelegenheid kijken. De uitdrukking 'de klant is koning' is hier zeker van toepassing.

fietslampjes

Politie

Politiekorpsen in het hele land zetten regelmatig bedrukte fietslampjes in als give-away. Zij geven de lampjes bijvoorbeeld weg tijdens voorlichtingsavonden en fietsexamens van basisscholen. Bedrukte fietslampjes worden ook wel eens meegegeven aan fietsers die bekeurd zijn voor het niet voeren van fietsverlichting, zodat zij hun weg toch veilig en verlicht kunnen vervolgen.

Als waarschuwing voor onverlichte fietsers verzinnen verschillende politiekorpsen ludieke acties. De politie Groningen, in samenwerking met de gemeente Groningen, deelden ruim 500 setjes fietslampjes uit aan fietsers die niet zichtbaar waren in het donker. De politie wilde de onverlichte fietsers niet direct bekeuren, maar eenmalig waarschuwen. De boodschap van de waarschuwing was als volgt: investeer, een deel van de 55 euro boete die werd bespaard, in goede fietsverlichting voor veiliger vekeer.