string(24) "/fietslampjes-bedrukken/"
        

Goedkope fietslampjes voor de verkeersveiligheid

Promoboer is een bedrukte fietslampjes groothandel. Wij leveren al kleine oplage fietslampjes met zeer snelle levertijd. Meest verkocht zijn onze goedkope fietslampjes met elastiekje. Deze populaire lampjes zijn klein, handig en kunnen gemakkelijk bevestigd en verwijderd worden met het elastiekje. De opdruk is mogelijk in meerdere kleuren. Bedrukte fietsverlichting zorgt niet alleen voor goede zichtbaarheid, maar vergroot ook de zichtbaarheid van uw bedrijf. Standaard is het frame van de lampjes rood-wit, maar deze zijn ook leverbaar in iedere gewenste PMS kleur.

Bedrukte fietslampjes met logo

In de categorie luxe fietsverlichting hebben wij fietslampjes die groter zijn qua formaat en beschikken over feller rood-wit licht. Bij de klassieke afneembare fietslampen moet eerst een deel gemonteerd worden op de fiets, alvorens de lamp kan worden bevestigd. Onze siliconen LED fietsverlichting kan je met een beugel sneller loskoppelen of bevestigen. Wij bieden ook fietslampjes voor op kleding aan, zodat de lampjes ook gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden, zoals wandelen of hardlopen.

Overzicht bedrukte fietslampjes
Goedkope fietslampjes
goedkope fietslampjes bedrukken
Siliconen LED fietsverlichting
siliconen led lampjes bedrukken
Afneembare fietslampen
afneembare fietslampjes bedrukken
Verlichting met clip op kleding
fiets verlichting voor op kleren

Fietslampjes reclame in enkele stappen

assortiment promotionele fietslampjes

Promoboer is bij uitstek dé fabrikant van op maat gemaakte fietslampjes. Wij hebben overzicht over het productieproces van A tot Z en kunnen daarom voldoen aan uw gepersonaliseerde ideeën. Om u te helpen bij het bestellen van de juiste fietslampjes voor uw campagne, hebben wij een aantal tips opgesteld. Naast de tips geven wij uitleg over de verschillende onderdelen die u naar wens kunt aanpassen, zoals de kleur en de opdruk.

1. Verspreiden van gratis fietslampjes

Het verspreiden en uitdelen van gratis fietslampjes is populair bij verschillende soorten bedrijven en instanties. Met het weggeven van fietslampjes worden verschillende campagnes ondersteunt die zich inzetten voor een veiliger verkeer, waaronder Veilig Verkeer Nederland, Politie Nederland en de ANWB. Met name politiekorpsen, verenigingen, scholen en uitgaansgelegenheden maken gebruik van fietslampjes. Onze meeste klanten laten de fietslampjes bedrukken met een bedrijfslogo of naam. De achterliggende boodschap mag duidelijk zijn: ga niet onverlicht op pad en draag bij aan de veiligheid in het verkeer. Wees zichtbaar in het verkeer en voorkom boetes.

2. Losse fietslampjes in alle kleuren

Over het algemeen wordt fietsverlichting standaard geleverd per set met een rood en een wit lampje. Ook de frames worden standaard geleverd in het rood-wit. Deze kleuren zijn standaard op voorraad, waardoor deze ook snel geleverd kunnen worden. Als fabrikant van de fietslichtjes is het ook mogelijk om het frame in een kleur naar wens te laten maken. Kies voor een geel, groen, paars, blauw of ander kleur frame als dit beter overeenkomt met de huisstijl van uw bedrijf.

3. Verschillende soorten verlichting voor de fiets

Wij leveren al onze fietslichtjes met energiezuinige LED lampjes. Dat betekent dat de duurzame lampjes lange tijd meegaan. Voor de fietsers fijn, maar voor u als adverteerder ook fijn dat de reclameboodschap een lange looptijd heeft. De fietsverlichting beschikken over meerdere verschillende standen, waaronder een knipperstand en continue brandende stand. Over het algemeen leveren wij rode fietslampjes en witte fietslampjes, maar indien gewenst kunnen wij de kleur van de verlichting naar wens aanpassen.


4. Fietslampjes bedrukken

Bedrijven en organisties zetten fietslichtjes regelmatig in als promotiemiddel of communicatiemiddel. Populair zijn de fietslampjes met logo, fietslampjes met tekst en de fietslampjes met naam.

Fietslampjes goedkoop bedrukken
Wilt u goedkope fietslampjes bedrukken, dan kunnen wij het frame zelf van uw opdruk voorzien. Het is ook mogelijk om het lampje te voorzien van een stickerprint. Het bedrukken van het frame van het lampje is de meest duurzame en kwalitatieve manier. Wij kunnen het frame in één of twee kleuren bedrukken. Het nadeel hiervan is dat de ondergrond altijd dezelfde kleur zal hebben als de basiskleur van het (standaard rood-wit) lampje. Hierdoor is de opdruk mogelijk slecht zichtbaar. Om die reden kiezen de meeste klanten voor een stickerprint, die uitermate geschikt is voor buiten. Op deze manier is het ook mogelijk om goedkoop het lampje te voorzien van logo of afbeelding in full colour opdruk.

Uw opdruk aanbrengen door middel van een tampondruk
De siliconen LED fietsverlichting kan voorzien worden van een logo of opdruk in één of twee kleuren. Door middel van een tampondruk komt de opdruk direct op het frame van de fietsverlichting. Wij gebruiken de tampondruk methode omdat deze methode het mogelijk maakt om vele soorten, kleine en niet vlakke relatiegeschenken te bedrukken.

Ook klassieke afneembare fietslampen en verlichting met clip voor op kleding kunnen ook voorzien worden van een opdruk in één of twee kleuren. De opdruk komt op de lamp, zodat de opdruk goed zichtbaar is wanneer deze in gebruik is. Ook hier gebruiken wij de tampondruk methode.


5. Bevestigingswijze losse fietslampjes op de fiets of op kleding

Onze verschillende soorten LED fietsverlichting kunnen op verschillende wijze bevestigd worden. Wij leveren altijd een set van 2 losse fietslampjes. De meeste fietslampjes worden bevestigd aan het stuur, zadelpen, frame, wiel, bagagedrager, rugzak, helm, kleding of tas. De positie maakt niet zoveel uit, als u de rode verlichting maar aan de achterzijde plaatst en de witte aan de voorzijde.

6. Kleine oplage fietslampjes met snelle levertijd

Bent u op zoek naar fietslampjes in kleine oplage? Dan kunnen wij u helpen, want wij behandelen al bestelling fietslampjes bij een afname van minimaal 500 stuks. Deze fietslampjes kunnen wij zeer snel bij u afleveren. U kunt kiezen uit een spoedlevering binnen een week of normale levertijd van 2-3 weken. Bij de laatste optie betaalt u de laagste stukprijs voor de kleine oplage fietslampjes.

7. Offerte aanvragen voor de goedkoopste fietslampjes

Onze losse fietslampjes zijn de goedkoopste fietsverlichting. U kunt kiezen uit een voordelige keuze of duurzame keuze. Waarbij de duurzame lampjes een langere levensduur hebben. Bij de voordelige keuze krijgt u meer fietslampjes voor uw geld. Daarnaast spelen er nog een aantal factoren een rol die invloed uitoefenen op de stukprijs. Dat zijn het aantal, de kleur, en de opdruk van de fietslampjes. Hoe meer stuks u afneemt, hoe goedkoper de prijs. Daarnaast zijn standaard basiskleuren, zoals rood en wit, goedkoper dan fietslampjes in uw eigen PMS. Ook het aantal kleuren opdruk speelt een rol, want een simpele opdruk met één of enkele kleuren is goedkoper dan een full colour opdruk.

8. Wet- en regelgeving fietsverlichting 2018

In Nederland is het verplicht om een fietsverlichting te voeren in het donker of wanneer het schemert. In de praktijk geven fietsers hier weinig gehoor aan. Verlichting deugt niet of ontbreekt in zijn geheel. Met als gevolg dat de verkeersveilgheid van alle weggebruikers in gevaar komt. Overheidsinstellingen starten dan ook ieder jaar weer nieuwe campagnes wanneer de wintertijd aanbreekt.

Eisen aan de fietsverlichting

De fietsverlichting moet goed zichtbaar zijn voor alle weggebruikers. Dit kan door de verlichting op het stuur te plaatsen of aan de zadelpen. Daarnaast moet het fietslampje dat aan de voorkant van de fiets wordt aangebracht een witte of gele kleur laten schijnen. Het achterlampje (achterverlichting) moet een rode kleur laten schijnen. De verlichting mag bovendien niet knipperen. Bent u nalatig? Dan riskeert u een boete van €55 (exclusief administratiekosten). De overige regels en wetgeving leest u op de website van de Rijksoverheid.

Meer dan een derde van fietst met onvoldoende verlichting

In Nederland fietst 36 procent van de fietsers met onvoldoende of geen verlichting. Slechts 64 procent van alle fietsers fietst met voor- en achterlicht. Dit blijkt uit onderzoek van Rijkswaterstaat(RWS). Vooral in de vier grote steden voeren fietsers gemiddeld minder vaak licht dan in andere steden. Wat de redenen zijn? Gestolen fietsverlichting, lege batterijen en ook laksheid. Gevolgen? De eigen veiligheid komt in geding en ook de veiligheid van mensen die wel verlichting voeren.

Verkeersveiligheid campagnes door overheidsinstellingen

Met deze statistieken in gedachte starten de ANWB, de Fietsersbond, TeamAlert, Veilig Verkeer Nederland en het Ministerie van Infrastructuur ieder jaar een verkeersveiligheid campagne om fietsers bewust te maken van het belang van goede fietsverlichting. De acties focussen zich op uitgaanspubliek, forensen, scholieren en leden van sportverenigingen die in de donkere maanden vaak de fiets pakken in de avond- en ochtenduren. Dat kan als onderdeel van fietslicht controle of als onderdeel van een campagne die gericht is op de verkeersveiligheid.

9. Nog vragen over fietslichtjes?

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze populaire bedrukte fietslampjes? Neem dan contact met ons op door het contact formulier in te vullen. Het contact formulier vindt onder offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk de scherpste prijzen mailen of de overige vragen van antwoord voorzien.


Vraag offerte aan