In enkele stappen fietslampjes met logo

fietslampjes bedrukken

Fietslampjes zijn er om fietsers zichtbaar te maken in het donker. Ze vergroten de verkeersveiligheid van alle weggebruikers. Bedrukte fietslampjes zijn daarom ook zeer geschikt als promotiemateriaal. Ze worden vaak gratis weggeven op beurzen, evenementen, open dagen, openingen en andere gelegenheden. Ook bij voorlichtingsavonden over de verkeersveiligheid worden ze vaak ingezet, zoals op basisscholen en sportverenigingen. Bij ons kun je fietslampjes bedrukken in enkele stappen.

1. Keuze uit diverse soorten fietslampjes

Bij ons heb je de keuze uit vele soorten fietslampjes. Meest verkocht zijn onze losse fietslampjes met elastiekje. Deze fietslampjes zijn het goedkoopste en genereren in potentie het grootste bereik. Onze siliconen fietslampjes met felle LED-verlichting zijn iets duurder, maar vallen wel beter op in het donker. Wil je fietslampjes op een leuke manier weggeven, kies dan voor een setje fietslampjes in geschenkverpakking. Welke fietslampjes je ook kiest, wij kunnen alle fietslampjes bedrukken met logo!

2. Bedrukte fietslampjes in iedere kleur

Als fabrikant kunnen wij led fietslampjes produceren in vrijwel iedere gewenste kleur. Onze meeste klanten kiezen voor losse fietlampjes met rode en witte behuizing met gelijke kleuren aan verlichting. Als je deze fietslampjes op de juiste manier gebruikt, dan voldoen ze aan de wettelijke eisen van het voeren van fietsverlichting. Het is daarnaast mogelijk om de behuizing of het frame in een eigen PMS kleur te laten maken, bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl of marketingcampagne. Je kunt deze fietslampjes laten bedrukken met een logo.

3. Fietslampjes laten bedrukken

Ga je de goedkope fietslampjes inzetten als promotiemateriaal, relatiegeschenk of give-away? Laat dan fietslampjes bedrukken. Veel gekozen opdrukken zijn een logo, stukje tekst, reclame of naam. Het bedrukken van de fietslampjes kan op diverse manieren en hangt af van het soort fietslampjes dat je kiest. Op de desbetreffende productpagina bespreken we bedrukkingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht van fietslampjes met logo.

fietslampjes bestellen

4. Fietslampjes in verpakking (optioneel)

Wil je de fietslampjes met logo op een extra leuk manier weggeven, dan kun je de bedrukte fietslampjes laten verpakken als relatiegeschenk. Je hebt de keuze uit een blister verpakking of een geschenkdoosje. Als je geen speciale verpakking wenst, dan worden de fietslampjes met logo verpakt in een plastic polyester. Wij kunnen de verpakking van de fietslampjes bedrukken met reclame. We bespreken hieronder de mogelijkheden.

Vrijblijvende prijsopgave voor fietslampjes met logo

Heb je interesse gekregen in onze bedrukte fietslampjes met logo? Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een scherpe vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over fietslampjes bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Waar kun je gratis fietslampjes met logo verspreiden?

Veel bedrijven laten fietslampjes bedrukken om reclame te maken en de naamsbekendheid te vergroten. Maar bedrukte fietslampjes dragen ook een steentje bij aan de veiligheid in het verkeer. Waar kun je gratis fietslampjes met logo als bulk verspreiden?

Op scholen en sportverenigingen

Onze losse fietslampjes met logo worden vaak weggegeven op scholen en sportverenigingen. De leden en leerlingen moeten in de donkere maanden vaak op de fiets naar school en het sporten. Door ze gratis fietslampjes te geven, geef je een signaal om licht te voeren tijdens het fietsen.

Als give-away op beurzen en evenementen

Ook op beurzen en evenementen worden fietslampjes vaak weggegeven als give-away. Zeker als de beurs iets te maken heeft met fietsen of veiligheid in het verkeer. Op beurzen worden vaak goedkope give-aways weggegeven en fietslampjes vallen daar zeker onder, maar nog belangrijker is de functie die ze hebben in het verkeer, namelijk veiligheid.

fietslampjes met elastiek

Op de werkvloer onder personeel

Komt jouw personeel op de fiets naar werk? Geef ze dan fietsverlichting cadeau, bijvoorbeeld de siliconen fietslampjes die veel LED licht geven. Het voorkomt boetes, maar zorgt bovenal voor veiligheid in het verkeer voor alle weggebruikers.

Als onderdeel van een verkeersveiligheid campagne

Diverse instanties, zoals gemeentes en overheden, delen regelmatig gratis fietslampjes uit. Ze ondersteunen allerlei campagnes die zich inzetten voor een betere verkeersveiligheid, zoals de 'Val op' campagne van Veilig Verkeer Nederland. De achterliggende boodschap mag duidelijk zijn: ga niet onverlicht op pad en draag bij aan de veiligheid in het verkeer. Wees zichtbaar in het verkeer, voorkom boetes en loop geen onnodig risico.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
fietsverlichting gemeente fietslampjes

Veelgestelde vragen over fietslampjes laten bedrukken

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste fietslampjes met logo?

Onze goedkoopste fietslampjes met logo zijn de losse fietslampjes met elastiek voor bevestiging. Ze zijn niet alleen goedkoop, je hebt ook veel opties wat betreft personalisatie. Je kunt namelijk de kleur van het frame kiezen. Daarnaast kunnen wij deze fietslampjes bedrukken met een full colour opdruk. Dat zijn wat ons betreft genoeg redenen om te kiezen voor de goedkoopste fietslampjes met logo.

fietslampjes met elastiek

Vraag 2. Voldoen de bedrukte fietslampjes aan de wettelijke eisen?

Ja, onze bedrukte fietslampjes voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Een fietser moet in het donker en bij slecht zicht een voorlicht en achterlicht aan hebben. Je moet dan een wit voorlicht voeren en een rood achterlicht. In Nederland zijn er geen eisen gesteld aan de hoeveelheid licht. Dus ook een batterijlampje dat (onverhoopt) nauwelijks schijnt doordat de batterijen leeg raken, voldoet aan de regels, maar is natuurlijk niet veilig.

fietsverlichting gemeente fietslampjes

Vraag 3. Wat zijn de functies van fietslampjes?

In Nederland is het verplicht om een fietsverlichting te voeren in het donker of wanneer het schemert. De verlichting op uw fiets moet bestaan uit een wit of geel licht uitstralende lamp aan de voorkant van de fiets, de zogeheten koplamp. De achterkant van de fiets moet worden voorzien van een roodgekleurd licht, de achter verlichting. In zijn totaliteit heeft fietsverlichting twee functies:

  • Zichtbaar zijn voor andere weggebruikers tijdens schemer en duisternis;
  • In het donker je weg kunnen vinden op onverlichte wegen en paden.

Het doel van fietslampjes is het vergroten van de verkeersveiligheid. Nog steeds raken fietsers zonder goede reflectoren en verlichting betrokken bij een ongeluk, omdat ze over het hoofd worden gezien in het verkeer in het donker. Mede daarom voeren vrijwel alle gemeenten jaarlijks campagne.

zichtbaar zijn-verkeer donker

Vrijblijvende prijsopgave voor fietslampjes met logo

Heb je interesse gekregen in onze bedrukte fietslampjes met logo? Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een scherpe vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over fietslampjes bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!