Fietslampjes bedrukken met logo

Bij Promoboer ben je bij het juiste adres voor fietslampjes bedrukken. Meest verkocht zijn onze goedkope fietslampjes, deze kunnen worden voorzien van een full colour bedrukking. Ben je toch op zoek naar een fietslampje met fellere verlichting dan raden wij de siliconen fietslampjes met LED verlichting aan. Met onze fietslampjes lever je niet alleen een bijdrage aan de verkeersveiligheid maar vergroot je tegelijkertijd ook de zichtbaarheid van je bedrijf. Laat de fietslampjes bedrukken met logo en je hebt geweldig promotiemateriaal voor de donkere maanden.

Hoe kunnen fietslampjes bedrukt worden?

Bij ons kunnen fietslampjes bedrukt worden waarmee je op een voordelige en effectieve manier reclame kan maken. Bedrukte fietslampjes worden vaak gratis weggegeven op beurzen, evenementen, open dagen, openingen en andere gelegenheden. Ook bij voorlichtingsavonden over de verkeersveiligheid worden bedrukte fietslampjes vaak ingezet, zoals op basisscholen en sportverenigingen. Ze kunnen worden ingezet als voor- en achterlicht.

fietslampjes bedrukken

1. Fietslampjes bedrukken in alle kleuren

Als fabrikant kunnen wij fietslampjes bedrukken in vrijwel iedere gewenste kleur. Wij hebben meer dan 20+ verschillende kleuren. Onze meeste klanten kiezen ervoor om fietslampjes te bedrukken met rode en witte behuizing met gelijke kleuren aan de fietslichtjes. Als je ze op de juiste manier gebruikt, dan voldoen ze aan de wettelijke eisen van het voeren van fietsverlichting. Het is daarnaast ook mogelijk om de behuizing of het frame in een eigen kleur te laten maken, bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl of marketingcampagne.

2. Fietslampjes laten bedrukken: bepaal de druktechniek

Nu de kleur is vastgesteld, moet de druktechniek die gebruikt wordt voor het laten bedrukken van fietslampjes worden bepaald. Voor het bedrukken kun je kiezen uit twee druktechnieken: een bedrukking met zeefdruk of een bedrukking in full colour.

fietslampjes bedrukken met zeefdruk

Fietslampjes laten bedrukken met zeefdruk

Wanneer je de fietslampjes zo voordelig mogelijk wilt laten bedrukken kun je het beste kiezen voor een bedrukking met zeefdruk. Kies dan voor een bedrukking met slechts 1 of 2 kleuren. Omdat deze manier van drukken de voordeligste keuze is, wordt deze techniek vaak door onze klanten gekozen.

fietslampjes met buiten sticker

Fietslampjes full colour bedrukken met stickerprint

Wil je graag een bedrukking in full colour. Dan kun je de fietslampjes laten bedrukken met een stickerprint. Deze stickers zijn speciaal voor buiten gemaakt en voorzien van een coating zodat goed bestand zijn tegen het weer. Deze stickers kunnen we full colour bedrukken en dus ook met kleurverloop.

3. Fietslampjes met logo, tekst of eigen ontwerp

Na het bepalen van de kleur en de druktechniek moet de bedrukking van de fietslampjes worden bepaald. Het meest wordt er gekozen voor fietslampjes met logo, op deze manier kun je ze goed inzetten als promotiemateriaal voor de donkere maanden. Daarnaast kunnen we de fietslampjes ook bedrukken met een tekst, afbeelding of een eigen ontwerp.

Snel fietslampjes bedrukken?

Heb je een evenement waarvoor je fietslampjes nodig hebt met snelle levertijd? Dan ben je bij Promoboer aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk snel fietslampjes bedrukken. Dat kunnen wij al doen vanaf een kleine oplage. Ben je geinteresseerd in fietslampjes bedrukken? Laat dan via de onderstaande button je wensen achter zoals het soort fietlampjes, het aantal fietslampjes en de bedrukkingswensen. Op basis van deze informatie kunnen we een vrijblijvende offerte toesturen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!