Bedrukt POS materiaal om reclame te maken

POS-materiaal, oftewel point-of-sale-materialen, maakt het mogelijk om een product onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Dat kunnen verkooppunten zijn, zoals winkels en supermarkten. Het aankoopbeslissingsproces van de consument speelt zich vaak daar af, dus dat is ook de juiste plek om acties zichtbaar te maken en toe te slaan. Met het juiste POS-materiaal zorg je ervoor dat consumenten overgaan tot aankoop en dat is natuurlijk goed voor het bedrijf.

Wat is POS materiaal?

POS-materiaal is de afkorting van Point Of Sale materiaal. Het is materiaal dat de verkoop van producten stimuleert. Point of Sale materiaal laat producten opvallen en daardoor krijgt het extra aandacht. De kans is aanwezig dat het consumenten aanspreekt en dat zij overgaan tot een aankoop. Er zijn vele soorten POS materialen, zoals posters, displays en stickers. Je kunt Point of Sale materiaal laten bedrukken met jouw reclame.

Keuze uit diverse soorten POS materiaal

Wij denken graag met je mee in het maken van de juiste keuzes op het gebied van POS-materiaal. We maken onderscheid tussen instore POS materiaal en outstore POS materiaal. Meest verkocht is POS materiaal voor instore promoties, bijvoorbeeld in de supermarkt voor de presentatie van een nieuw product of in de winkel bij de presentatie van een nieuw collectie van een specifiek kledingmerk. Je hebt daarbij de keuze uit displays voor op de vloer of toonbank, showcards, lifesizes en plafondhangers. We hebben ook outstore POS materiaal, zoals sandwichborden, promotiestands, promobikes, gevelvlaggen, parasols, bakfietsen en nog veel meer. Het POS-materiaal wordt op maat gemaakt, zodat je het helemaal naar eigen wensen kunt laten maken, bijvoorbeeld in eigen afmetingen en vorm. Vervolgens kunnen wij het POS materiaal bedrukken met jouw reclame. Dit kan all-over en full colour!

Voorbeelden van POS materiaal

pos materiaal bedrukken

We hebben in het verleden een Point of Sale campagne gemaakt voor Nesquik. Nestle ging een nieuw product onder de aandacht brengen van hun doelgroep in de supermarkt. Deze lieten bij ons vloerstickers maken. Deze vloerstickers moesten door supermarkten voor het schap worden geplaatst. Om de aandacht van kinderen te trekken, werd er een hink stap sprong spel in de stickers verwerkt. Op deze manier kreeg het de aandacht van kinderen en daarmee ook de ouders, met als doel om het nieuwe product onder de aandacht te brengen en verkopen te genereren. Om de campagne extra kracht bij te zetten, werden er naast de vloerstickers ook voerdisplays geplaatst met een vergelijkbare uiting. Daar kon men een gratis proefproduct meenemen.

Point of Sale materialen laten bedrukken

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden wat betreft POS-materiaal voor jouw bedrijf in de retail of detailhandel, bijvoorbeeld een supermarkt? Wij vertellen je graag meer. Neem contact met ons op.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!