sambaballen
sambaballen
sambabal
plastic sambabal met logo
houten sambaballen bedrukken
goedkope sambaballen met logo
sambaballen van hout

Sfeer verhogende sambaballen

Promoboer produceert goedkope sambaballen tegen lage prijzen. De goedkoopste sambaballen produceren wij van hard plastic. Ook de productie van professionele sambaballen van hout behoort tot de mogelijkheden. De verschillende sambaballen leveren wij standaard met korrelvulling, zodat er muziek gemaakt kan worden met de sambaballen.

  • Sambaballen van hard plastic
  • Sambaballen van hout

Sambaballen bedrukken met logo

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van sambaballen. Onze sambaballen zijn leverbaar in alle gewenste kleuren en formaten. Wij bedrukken sambaballen standaard op één positie op de bol. Het is tevens mogelijk om de sambaballen volledig te bedrukken met full colour bedrukking.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope sambaballen met logo

Verras uw relaties met een goedkope sambaballen met logo of reclametekst. Sambaballen voorzien van uw logo zijn originele promotieartikelen die uw naamsbekendheid verhogen. Daarnaast worden ze van oudsher geassocieerd met een vrolijke en feestelijke stemming. Ideaal dus voor een positieve herinnering aan uw organisatie. En weet u wat het leuke is? Wij bieden de goedkoopste sambaballen met logo aan.

Soort sambabal

De maracas, ook wel sambaballen genoemd, is een muziekinstrument van indiaanse oorsprong. Sommige Zuid-Amerikaanse indianen gebruiken één maraca voor rituele doeleinden. In Nederland worden sambaballen gebruikt voor feestelijke doeleinden, zoals carnaval en sportevenementen.

Wij produceren plastic opblaasbare sambaballen. Deze goedkoopste sambaballen dienen opgeblazen te worden, alvorens men de functionaliteit van de sambabal kan benutten. De sambaballen leveren wij met nekkoord, zodat deze om de nek gehangen kan worden en niet de hele tijd in de hand gehouden dient te worden. De afmetingen zijn ongeveer 17 cm x 6 cm.

De kant-en-klare hard plastic sambabal kan direct bij ontvangst gebruikt worden. De ovaalronde bol met handvat is gevuld met (rijst)vulling. Door het hard plastic materiaal en de rijstvulling kan er muziek gemaakt worden. De kunststof sambabal is ongeveer 170 mm x 63 mm.

De sambaballen van hout hebben een professionele uitstraling. De ovaalronde bol met handvat is gevuld met (rijst)vulling produceert geluid dat bijna niet te onderscheiden is van de échte originele maracas.

Kleur sambabal

De opblaasbare sambaballen en kunststof sambaballen kunnen wij produceren in iedere gewenste kleur. Wij kunnen de grondstof, waaruit de sambaballen worden geproduceerd, voorzien van een kleur naar keuze. Veel verschillende basiskleuren, waaronder blauw, rood, groen, oranje en wit, hebben wij standaard op voorraad en kunnen wij snel leveren.

De sambabal van hout leveren wij in de kleur van het vervaardigde materiaal. Meestal is dit bruin- of houtkleurig.

Sambabal bedrukken

Wij bedrukken de sambaballen door middel van een tampondruk van 40 x 25 mm in één tot vier kleuren. Standaard bedrukken wij op één of twee posities van de ovaalronde bol van de sambabal. De goedkoopste sambabal bedrukken wij op één positie in één kleur. Neemt het aantal posities en de het aantal kleuren toe? Dan is dit terug te zien in de stukprijs van de goedkope sambabal. Het is tevens mogelijk om de sambabal all over full colour te bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!