Goedkope briefopeners van plastic en metaal

Promoboer is leverancier van goedkope briefopeners met logo. Bij ons heb je de keuze uit plastic briefopeners en metalen briefopeners. Deze briefopeners zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en leveren wij al bij een minimale afname van 250 stuks.

Briefopeners bedrukt met logo

Wij kunnen de briefopeners personaliseren met een logo, stukje tekst, naam of andere bedrukking. Bij de plastic briefopeners bedrukken wij de gewenste opdruk op het materiaal. Bij de metalen briefopeners is het ook mogelijk om de opdruk in het materiaal te graveren. Als je kiest voor onze briefopeners van plastic is het eventueel ook mogelijk om de briefopeners in eigen vorm te laten maken.

Nog vragen over bedrukte briefopeners?

Wat bieden wij meer als fabrikant van briefopeners bedrukken?

Als fabrikant van bedrukte briefopeners kunnen wij u niet alleen lage prijzen en snelle levertijden aanbieden, maar bieden ook de mogelijkheid om de promotie briefopeners geheel naar wens te laten maken en bedrukken. Ten eerste heeft u de keuze uit twee materiaalsoorten, dit zijn plastic en metaal. Ten tweede kunt u ervoor kiezen om een opener in uw eigen formaat te laten maken en bedrukken. Kiest u echter voor één van onze standaard formaten, dan is de levertijd wat korter. Wij kunnen u ook bedrukkingen op maat bieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een geprinte opdruk of een gegraveerde opdruk. De opdruk kan worden aangebracht in 1 of meer kleuren, of zelfs full-colour!

mogelijkheden briefopeners bedrukken

Hoe verloopt een bestelling bij Promoboer voor briefopeners met bedrukking?

Voordat wij de productie van start kunnen laten gaan, moeten wij eerst de specificaties van uw bestelling weten. Hier is belangrijk dat wij het volgende weten: het materiaal, het aantal stuks, het aantal kleuren opdruk en de levertijd. Wij zullen met de gegeven informatie een scherpe offerte voor u opmaken. Gaat u akkoord met de prijs en met de digitale drukproef die wij u hebben toegestuurd, dan zullen wij er alles aan doen om het bedrukken te starten, zodat u zo snel mogelijk de briefopeners in huis zult hebben. Een briefopener bedrukken met logo doet u bij ons.

bestelling van briefopeners met logo

Wat zijn de voordelen als fabrikant van bedrukte briefopeners?

Doordat wij niet alleen het bedrukken, maar ook het fabriceren van de goedkoopste briefopeners verzorgen, ontstaat er een zeer uitgebreid assortiment. Hierbij moet u denken aan plastic liniaal openers, een plastic mesopener en vierkant/ronde plastic briefopeners. Het is bij Promoboer mogelijk om openers te bestellen van plastic of metaal. Bent u opzoek naar goedkope openers dan raden wij u de plastic variant aan, echter zijn er ook goedkopere metalen varianten. Wij kunnen de openers bedrukken met uw logo in iedere gewenste kleurcombinatie. Dit kan in 1 t/m 4 kleuren, maar ook met een full-colour opdruk van bijvoorbeeld een hoge kwaliteit afbeelding. Wij hebben standaard de populaire kleuren plastic briefopeners op voorraad. Het is ook mogelijk op de plastic opener in uw eigen PMS kleur te laten maken en bedrukken.

goedkoopste briefopeners bedrukken

Wat voor bedrijven kiezen voor briefopeners bedrukken?

Briefopeners bedrukken wordt gedaan voor veel ondernemingen. De belangrijkste reden voor het kiezen van een bedrukte briefopener is, dat een briefopener een echt kantoorartikel is. Dit bruikbaar product kan zelf op kantoor gebruikt worden, maar kan tevens als promotiemateriaal ingezet worden. Enkele voorbeelden van bedrijven die kiezen voor briefopeners bedrukt met logo zijn:

  • Postkantoren
  • Boekhandels
  • Banken
  • Overheidsinstellingen
bedrukte plastic briefopeners in eigen kleur

Vrijblijvende prijsopgave voor briefopeners met opdruk

Wil je bedrukte briefopeners bestellen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor briefopeners bedrukt met logo. Op basis van je wensen, zoals het de kleur, de vorm en de bedrukking, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over briefopeners bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!