Goedkoopste briefopeners

Promoboer is een van de grootste internet-leveranciers van promo briefopeners met logo. Wij hebben een ruim assortiment van plastic briefopeners en metalen briefopeners. Onze bedrukte briefopeners met logo kunnen worden geleverd vanaf 500 stuks en zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren.

Briefopeners bedrukken met logo

Onze briefopeners met opdruk zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. Wij kunnen biefopeners goedkoop bedrukken met uw eigen logo of tekst. Bij onze plastic briefopeners is het mogelijk om uw opdruk in meerdere kleuren op de briefopeners te printen. Bij onze metalen briefopeners kan uw opdruk op de briefopeners gegraveerd worden. Echter is het ook mogelijk om bij ons plastic custom-made openers te laten maken naar uw wens.
Overzicht populaire briefopeners
Plastic briefopeners
plastic briefopeners bedrukken
Metalen briefopeners
metalen briefopeners bedrukken

Nog vragen over goedkope briefopeners bedrukken?

Wat bieden wij meer als fabrikant van briefopeners bedrukken?

Als fabrikant van bedrukte briefopeners kunnen wij u niet alleen lage prijzen en snelle levertijden aanbieden, maar bieden ook de mogelijkheid om de promotie briefopeners geheel naar wens te laten maken en bedrukken. Ten eerste heeft u de keuze uit twee materiaalsoorten, dit zijn plastic en metaal. Ten tweede kunt u ervoor kiezen om een opener in uw eigen formaat te laten maken en bedrukken. Kiest u echter voor één van onze standaard formaten, dan is de levertijd wat korter. Wij kunnen u ook bedrukkingen op maat bieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een geprinte opdruk of een gegraveerde opdruk. De opdruk kan worden aangebracht in 1 of meer kleuren, of zelfs full-colour!

Mogelijkheden briefopeners bedrukken

Hoe verloopt een bestelling bij Promoboer voor briefopeners met bedrukking?

Voordat wij de productie van start kunnen laten gaan, moeten wij eerst de specificaties van uw bestelling weten. Hier is belangrijk dat wij het volgende weten: het materiaal, het aantal stuks, het aantal kleuren opdruk en de levertijd. Wij zullen met de gegeven informatie een scherpe offerte voor u opmaken. Gaat u akkoord met de prijs en met de digitale drukproef die wij u hebben toegestuurd, dan zullen wij er alles aan doen om het bedrukken te starten, zodat u zo snel mogelijk de briefopeners in huis zult hebben. Een briefopener bedrukken met logo doet u bij ons.

Bestelling briefopeners met logo

Wat zijn de voordelen als fabrikant van bedrukte briefopeners?

Doordat wij niet alleen het bedrukken, maar ook het fabriceren van de goedkoopste briefopeners verzorgen, ontstaat er een zeer uitgebreid assortiment. Hierbij moet u denken aan plastic liniaal openers, een plastic mesopener en vierkant/ronde plastic briefopeners. Het is bij Promoboer mogelijk om openers te bestellen van plastic of metaal. Bent u opzoek naar goedkope openers dan raden wij u de plastic variant aan, echter zijn er ook goedkopere metalen varianten. Wij kunnen de openers bedrukken met uw logo in iedere gewenste kleurcombinatie. Dit kan in 1 t/m 4 kleuren, maar ook met een full-colour opdruk van bijvoorbeeld een hoge kwaliteit afbeelding. Wij hebben standaard de populaire kleuren plastic briefopeners op voorraad. Het is ook mogelijk op de plastic opener in uw eigen PMS kleur te laten maken en bedrukken.

bedrukken briefopeners

Full-colour opdruk

Als u een logo heeft wat bestaat uit veel kleuren of dat een verloop van kleuren heeft, dan adviseren wij een full-colour bedrukking aan. Wij kunnen de openers op mooie manier bedrukken, dit is de digitale drukwerk. Bij digitaal drukwerk wordt er direct gewerkt met digitale bestanden, zonder tussenkomst van analoge film of drukplaat. Het door u aangeleverde digitale bestand (een.ai of ander gevectoriseerd bestand) wordt direct verstuurd naar de pers en deze start met bedrukken.

Wat voor bedrijven kiezen voor briefopeners bedrukken?

Briefopeners bedrukken wordt gedaan voor veel ondernemingen. De belangrijkste reden voor het kiezen van een bedrukte briefopener is, dat een briefopener een echt kantoorartikel is. Dit bruikbaar product kan zelf op kantoor gebruikt worden, maar kan tevens als promotiemateriaal ingezet worden. Enkele voorbeelden van bedrijven die kiezen voor briefopeners bedrukt met logo zijn:

  • Postkantoren
  • Boekhandels
  • Banken
  • Overheidsinstellingen

Bedruk je eigen briefopeners is één van onze vele specialiteiten.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
briefopener met opdruk