Bedrukte huishoudelijke artikelen voor in en rondom het huis

Bedrukte huishoudelijke artikelen worden gezien als praktische en functionele weggevers. Het zijn artikelen die dagelijks in en rondom het huis gebruikt kunnen worden, zoals woonaccessoires en keukengerei, maar ook artikelen die het gezelliger maken in huis. Je kunt denken aan glazen, ovenwanten, emmers, klokken, spiegeltjes, vliegenmeppers, kaarsen en ga zo maar door. Deze bedrukte huishoudelijke artikelen komen altijd wel van pas, zodat jouw reclame onder de aandacht komt van relaties, waardoor het je naamsbekendheid ten goede komt.

Alles voor in huis: van emmers tot ovenwanten

Deze huishoudelijke relatiegeschenken variëren van keukengerei tot woonaccessoires en van huishoudproducten tot leuke artikelen voor in de huiskamer. Dankzij de diversiteit aan artikelen vind je altijd wel een geschenk dat bij jouw relaties past. Heb je een keuze gemaakt? Denk dan na over de kleur en de opdruk, want hierdoor laat je de artikelen extra opvallen en dat zorgt voor een sterke uiting van jouw boodschap. Verras bijvoorbeeld jouw relaties met emmers in eigen kleur met daarop jouw logo. Iedere keer als de emmers worden gebruikt, bijvoorbeeld bij huishoudelijke taken, zal men aan jouw bedrijf denken.

Keukengerei bedrukken

Wil je keukengerei laten bedrukken? Prima keuze, want bedrukte keukengerei is een nuttig en functioneel geschenk dat jouw relaties zeker gaan gebruiken. Keukengerei omvat alle gebruiksvoorwerpen in de keuken die dienen om gerechten klaar te maken, zoals blikopeners, ovenwanten, bekers, spatels en nog veel meer. Om je een idee te geven: voor diverse kookstudio’s hebben wij bedrukte gardes en spatels met logo gemaakt, welke ze na afloop van een workshop meegeven aan bezoekers als aandenken. Een keukengeschenk met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of campagne. Ook bij kleine aantallen is een keukengerei geschikt als promotiemateriaal of geschenk.

Woonaccessoires bedrukken

Bij sfeer en interieur binnenshuis mogen woonaccessoires niet ontbreken. Het assortiment woonaccessoires bestaat uit diverse producten voor interieur en thuis. Je kunt denken aan klokken, mokken, onderzetters, fleece dekens, kaarsen, fotolijsten en ga zo maar door. Laat de woonaccessoires bedrukken, want met bedrukte woonaccessoires heb je geschenken die echt leuk en praktisch zijn. Ze verdwijnen niet in de kast, maar worden naar tevredenheid gebruikt en dat roept positieve herinnering op aan jouw bedrijf. De afgelopen jaren zijn de warme fleece dekens en plaids enorm populair. Ze zijn lekker warm en je kan de kachel een graadje lager zetten, maar het ziet er daarnaast ook nog eens gezellig en knus uit als je ze op de bank neerlegt. Je kunt de warme dekens laten bedrukken, zodat ze jouw relaties warm houden en promotie voor je maken.

Huishoudelijke artikelen bedrukken

Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment met huishoudelijke artikelen. Van artikelen voor het interieur tot keukenartikelen en alles daartussenin. Je kunt deze huishoudelijke artikelen laten bedrukken met een logo en uitdelen als give-aways, promotiemateriaal en relatiegeschenk. Als je zelf een idee hebt en de gewenste huishoudelijke artikelen niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!