Eigen kleding laten bedrukken

Je kan bij ons eigen kleding laten bedrukken wat inzetbaar is voor reclame en/of promotiedoeleinden: van bedrijfskleding tot merchandise artikelen, maar ook als promotiemateriaal voor een campagne of als relatiegeschenk aan personeel, klanten en relaties. Je kan bij ons eigen kleding laten bedrukken. Daarnaast bedrukken we vele andere soorten textiel, zoals handdoeken of kussens. Promoboer is tevens specialist in het maken van patches voor op alle soorten kleding en textiel.

Textiel bedrukken

Als je op zoek bent naar unieke en persoonlijke geschenken, laat dan textiel bedrukken met een logo of andere opdruk. In de meeste gevallen kun je de geschenken ook laten borduren. Als we kijken naar onze knuffels, dan zijn deze populair vanwege de custom-made opties. Deze kunnen niet alleen in eigen vorm en afmetingen gemaakt worden, maar ook voorzien worden van accessoires. Je creëert op deze manier extra leuk en opvallend textiel geschenk dat ook nog een reclame maakt voor jouw bedrijf.

Kleding laten bedrukken of borduren

De categorie kleding is een stuk specifieker dan textiel, want hoe je het ook wend of keert: kleding is iets dat je aan kunt trekken. Onze meest verkochte kledingstukken zijn de sokken. Deze borduren wij en zijn relatief goedkoop, zodat je met een beperkt budget toch een zeer groot bereik kunt genereren. Wil je kleding laten bedrukken die ook nog eens bescherming biedt tegen het koude weer in de winter, overweeg dan onze mutsen. Deze bedrukte kledingstukken zijn functioneel en zullen zeker gedragen worden, zodat ze ook nog eens reclame maken voor jouw bedrijf.

Bedrijfskleding bedrukken

In sommige branches is bedrijfskleding zeer belangrijk en waardevol. Je kunt dan denken aan grote winkels waar anders niet direct duidelijk is wie tot het personeel behoort, bijvoorbeeld in bouwmarkten of grote retailers. Maar ook in de horeca is het vaak handig om herkenbaar personeel te hebben rondlopen. Niet alleen om het personeel aan te kunnen spreken om een bestelling te doen, maar ook omdat het professionaliteit uitstraalt. Bedrijfskleding bedrukken is in deze gevallen zeker een uitkomst en van grote toegevoegde waarde. Bedrijfskleding bedrukken is een kostengerichte en gemakkelijk manier om jouw bedrijf en huisstijl nog dat extra beetje zichtbaarheid te geven.

Kleding met logo

Je kunt bij ons een ruim assortiment met kleding met logo bedrukken. Deze kledingstukken en textiel geschenken zijn breed inzetbaar als merchandise, give-aways, promotiemateriaal en relatiegeschenk. Als je zelf een idee hebt en de gewenste kleding en textiel niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!