Bedrukte kleding en textiel maken reclame

Kleding, iedereen draagt het. Textiel, iedereen heeft het. Kleding is vrijwel altijd textiel, maar textiel is niet altijd kleding. Maar laten we het niet te ingewikkeld maken en deze groepen samenvoegen tot een categorie. Kleding en textiel zijn breed inzetbaar voor reclame en/of promotiedoeleinden: van bedrijfskleding tot merchandise artikelen, maar ook als promotiemateriaal voor een campagne of als relatiegeschenk aan personeel, klanten en relaties.

Textiel bedrukken

Als je op zoek bent naar unieke en persoonlijke geschenken, laat dan textiel bedrukken met een logo of andere opdruk. In de meeste gevallen kun je de geschenken ook laten borduren. We een breed assortiment met textiel: van handdoeken tot dekbedovertrekken en van fleece dekens tot knuffels. En alles daartussenin. Als we kijken naar onze knuffels, dan zijn deze populair vanwege de custom-made opties. Deze kunnen niet alleen in eigen vorm en afmetingen gemaakt worden, maar ook voorzien worden van accessoires, zoals een tshirt, zonnebril, tennisracket of iets anders dat relevant is voor jouw bedrijf. Je creëert op deze manier extra leuk en opvallend textiel geschenk dat ook nog een reclame maakt voor jouw bedrijf.

Kleding bedrukken of borduren

De categorie kleding is een stuk specifieker dan textiel, want hoe je het ook wend of keert: kleding is iets dat je aan kunt trekken. Je kunt dan denken aan sokken, boxershorts, hesjes, leggings, petjes, mutsen, handschoenen, schoenen en ga zo maar door. Onze meest verkochte kledingstukken zijn de sokken. Deze zijn relatief goedkoop, zodat je met een beperkt budget toch een zeer groot bereik kunt genereren. Wil je kleding geven die bescherming biedt tegen het koude weer in de winter, overweeg dan onze handschoenen, mutsen of sjaals. Deze bedrukte kledingstukken zijn functioneel en zullen zeker gedragen worden, zodat ze ook nog eens reclame maken voor jouw bedrijf.

Voorbeelden van de inzetbaarheid van kleding en textiel

Organiseert jouw werk een sportdag en wil je iedereen bedrukte sportkleding weggeven? Wil je jouw klanten bij aankoop van schoenen nog een paar extra veters cadeau doen? Of wil je dat de bezorgers van jouw restaurant extra goed herkenbaar zijn aan hun pet? Of wil je als muziekband na een optreden bedrukte tshirt verkopen als merchandise? Dan zijn dat allemaal voorbeelden van bedrukte textiel en kleding.

Bedrijfskleding bedrukken

In sommige branches is bedrijfskleding zeer belangrijk en waardevol. Je kunt dan denken aan grote winkels waar anders niet direct duidelijk is wie tot het personeel behoort, bijvoorbeeld in bouwmarkten of grote retailers. Maar ook in de horeca is het vaak handig om herkenbaar personeel te hebben rondlopen. Niet alleen om het personeel aan te kunnen spreken om een bestelling te doen, maar ook omdat het professionaliteit uitstraalt. Bedrukte kleding is in deze gevallen zeker een uitkomst en van grote toegevoegde waarde. Het laten bedrukken van kleding is een kostengerichte en gemakkelijk manier om jouw bedrijf en huisstijl nog dat extra beetje zichtbaarheid te geven.

Kleding laten bedrukken met logo

Je kunt bij ons een ruim assortiment met kleding en textiel laten bedrukken. Deze kledingstukken en textiel geschenken zijn breed inzetbaar als merchandise, give-aways, promotiemateriaal en relatiegeschenk. Als je zelf een idee hebt en de gewenste kleding en textiel niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!