Bedrukte feestartikelen voor iedere evenement of themafeest

Met bedrukte feestartikelen maak je het feest compleet. Haal alles in huis voor een uniek themafeest, bedrijfsfeest, voetbalfeest of andere evenement. Je kunt denken aan feestartikelen ter aankleding van het feest of om te de boel te versieren, zoals vlaggenlijnen en ballonnen. Maar ook aan lawaaimakers en herriemakers om de boel op stelten te zetten, zoals ratels en sambaballen. Laat feestartikelen bedrukken en de eerste stap naar een geslaagde feestavond is gezet. We houden allemaal wel van een feestje toch?

Gepersonaliseerde feestartikelen ter aankleding

Ga je een feest organiseren? Zorg dan voor bedrukte feestartikelen ter aankleding van de locatie. Ons uitgebreide assortiment feestartikelen biedt vele mogelijkheden. Onze ballonnen zorgen voor een extra feestelijk tintje. Voor verdere aankleding zou je vlaggenlijnen kunnen overwegen. We hebben naast deze standaard versieringen ook nog cocktailvlaggetjes en prikvlaggetjes om eten op een leuke manier te presenteren, zoals kaasjes en worstjes. Wij kunnen de feestversieringen bedrukken met een logo of foto.

Leuke versieringen voor bezoekers van het feest

Nu de locatie is aangekleed, is het tijd om na te denken over de versieringen voor de bezoekers van het feest of het evenement. Ook daar bieden wij veel verschillende mogelijkheden. We hebben voor elk themafeest passende feestartikelen met logo. Zo hebben wij hawaii slingers, maffiahoeden, kartonnen maskers, schmink, waaiers en stropdassen. Onze kartonnen maskers worden op maat gemaakt en zien we vaak terug bij een vrijgezellenfeest, bruiloft, jubileum, verjaardag of je sarah- of abraham pop. Deze kunnen bijvoorbeeld bedrukt worden met een foto van het stralend middelpunt. Laat deze feestartikelen bedrukken met een eigen opdruk.

Lawaaimakers en andere fanartikelen bedrukken

Je kunt daarnaast ook nog kiezen voor diverse lawaaimakers en herriemakers die een sfeer verhogende werking (kunnen) hebben. Je ziet ze vaak op de tribunes van sportwedstrijden, maar soms ook wel op themafeesten. Wij hebben in ons assortiment onder andere toeters, ratels en sambaballen. Met deze fanartikelen worden bezoekers opgezweept om er een feestje van te maken. We kunnen op aanvraag ook andere fanartikelen bedrukken.

Oranje feestartikelen en andere voetbal versiering met logo

Met onze feestartikelen, feestversieringen, fanartikelen en lawaaimakers ben je klaar voor ieder feest: van een jubileum tot een verjaardag en van een promotieactiviteit tot oranje voetbalfeest. Waar de versieringen worden besteld ter aankleding van een locatie, worden de fanartikelen en lawaaimakers ook vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Denk maar eens aan de oranje feestartikelen, zoals oranje zonnebrillen en oranje handklappers, die vaak worden weggegeven rondom voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal op een groot eindtoernooi, maar ook op Koningsdag.

Feestartikelen bedrukken

Onze gepersonaliseerde feestartikelen kunnen worden gebruikt bij een jubileum, verjaardag, themafeest, promotieactiviteit of evenement, zoals de intocht van sinterklaas. Wij kunnen deze feestartikelen bedrukken met een logo, zodat deze ook nog eens reclame maken voor een bedrijf of sponsors. Als je zelf een idee hebt en de feestartikelen niet kunt vinden in ons assortiment, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!