Bedrukte feestartikelen

Met bedrukte feestartikelen maak je het feest compleet. Haal alles in huis voor een uniek themafeest, bedrijfsfeest, voetbalfeest of andere evenement. Je kunt denken aan bedrukte feestartikelen ter aankleding van het feest of om te de boel te versieren. Maar ook aan lawaaimakers en herriemakers om de boel op stelten te zetten zoals sambaballen. Laat feestartikelen bedrukken en de eerste stap naar een geslaagde feestavond is gezet. We houden allemaal wel van een feestje toch?

Gepersonaliseerde feestartikelen

Ga je een feest organiseren? Zorg dan voor gepersonaliseerde feestartikelen ter aankleding van de locatie. Ons uitgebreide assortiment feestartikelen biedt vele mogelijkheden. Wij kunnen de gepersonaliseerde feestartikelen bedrukken met een logo of foto.

Leuke versieringen bedrukken

Nu de locatie is aangekleed, is het tijd om na te denken over de leuke versieringen voor de bezoekers van het feest of het evenement. Ook daar bieden wij veel verschillende mogelijkheden. We hebben voor elk themafeest passende feestartikelen met logo. Onze kartonnen maskers worden op maat gemaakt en zien we vaak terug bij een vrijgezellenfeest, bruiloft, jubileum, verjaardag of je sarah- of abraham pop. Deze kunnen bijvoorbeeld bedrukt worden met een foto van het stralend middelpunt. Laat deze leuke versieringen bedrukken met een eigen opdruk.

Fanartikelen bedrukken

Je kunt daarnaast ook nog kiezen voor diverse lawaaimakers en herriemakers die een sfeer verhogende werking (kunnen) hebben. Je ziet ze vaak op de tribunes van sportwedstrijden, maar soms ook wel op themafeesten. Wij hebben in ons assortiment bijvoorbeeld ratels. Hiermee worden bezoekers opgezweept om er een feestje van te maken. We kunnen op aanvraag ook andere fanartikelen bedrukken.

Feest versieringen bedrukken

Met onze feestartikelen, feestversieringen, fanartikelen en lawaaimakers ben je klaar voor ieder feest: van een jubileum tot een verjaardag en van een promotieactiviteit tot oranje voetbalfeest. Waar de feest versieringen worden besteld ter aankleding van een locatie, worden de fanartikelen en lawaaimakers ook vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

Feestartikelen met logo

Onze feestartikelen met logo kunnen worden gebruikt bij een jubileum, verjaardag, themafeest, promotieactiviteit of evenement, zoals de intocht van sinterklaas. Wij kunnen deze feestartikelen bedrukken met een logo, zodat deze ook nog eens reclame maken voor een bedrijf of sponsors. Als je zelf een idee hebt en de feestartikelen met logo niet kunt vinden in ons assortiment, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!