Bedrukte strandballen in eigen kleur

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor bedrukte strandballen met logo. Bij ons heb je de keuze uit allerlei soorten, kleuren en maten. Van kleine strandballen tot grote strandballen en van tweekleurige strandballen tot doorzichtige strandballen en nog veel meer. Je kunt zelfs custom-made strandballen laten maken, zoals in eigen afmetingen en kleur.

Strandballen laten bedrukken

Je kunt de panelen van de strandballen laten bedrukken in eigen kleur, bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl of marketingcampagne. Vervolgens kunnen wij de strandballen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Dit kan all-over en full colour, maar ook subtiel op een of twee panelen. Bedrukte strandballen zijn populair als zomers geschenk en worden veel gebruikt op vakantie, strand of zwembad.

Goedkope strandballen met logo

Bij Promoboer heb je de keuze uit allerlei soorten, formaten en kleuren strandballen. Je kunt denken aan transparante strandballen, meerkleurige strandballen, kleine strandballen, mega strandballen en nog veel meer. De panelen van deze strandballen kunnen van een eigen kleur voorzien worden. Je kunt de strandballen laten bedrukken met een logo. Bedrukte strandballen worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

strandballen met logo

Stap 1. Formaat van de strandballen

Onze meest verkochte strandballen van 40cm worden vaak gebruikt bij promotie- en marketingdoeleinden. Deze worden veel gebruikt op strand, in een park of bij het zwemband. Daarnaast hebben wij ook een aantal standaard formaten, zoals kleine en mini strandballen van 20cm, grote strandballen en mega strandballen van 53 of 66cm. Ook custom made strandballen zijn mogelijk, daarbij maken wij de strandballen op maat in de door jouw gewenste afmetingen. Wij kunnen alle strandballen bedrukken!

Stap 2. Strandballen met panelen in eigen kleur

De goedkope strandballen kunnen gemaakt worden in iedere kleur of kleurencombinatie, ook in PMS kleuren. Je hebt de keuze uit effen kleur strandballen, strandballen in tweekleurig ontwerp en multicolor strandballen. Daarnaast hebben we ook doorzichtige strandballen met transparante panelen (in kleur). Als strandballen groothandel houden wij diverse basiskleuren in Nederland op voorraad, zodat wij deze strandballen snel en bedrukt kunnen leveren. Bij de custom strandballen kun je zelf de (transparante) kleur van alle 6 de panelen te kiezen. Wij kunnen deze gekleurde strandballen bedrukken op een of meerdere panelen.

Stap 3. Strandballen laten bedrukken

Je kunt de strandballen laten bedrukken met logo, naam, stukje tekst, afbeelding of andere bedrukking. Wil je zoveel mogelijk bedrukte strandballen voor je budget, laat dan strandballen goedkoop bedrukken. Daarnaast kunnen wij de strandballen rondom bedrukken, waarbij de volledige panelen bedrukt kunnen worden. Bestaat je gewenste opdruk uit veel kleuren of een kleurenverloop, zoals een foto of afbeelding? Kies dan voor strandballen met full colour opdruk.

strandballen goedkoop bedrukken

Strandballen goedkoop bedrukken

Wil je zoveel mogelijk bedrukte strandballen voor je marketingbudget? Laat dan strandballen goedkoop bedrukken. Andere voordeel is dat de panelen van deze strandballen relatief groot bedrukt kunnen worden. De bedrukking mag op de panelen van elkaar afwijken.

strandballen volledig bedrukken

Strandballen volledig bedrukken

Wil je de volledige panelen van de strandballen laten bedrukken? Of strandballen rondom bedrukken? Dat kan! Wij kunnen alle panelen van de strandballen bedrukken. Je bepaalt zelf hoeveel vlakken je van de strandballen bedrukt wilt hebben. Ook hier mag de opdruk op de panelen van elkaar afwijken.

strandballen met full colour opdruk

Strandballen met full colour opdruk

Wil je strandballen laten bedrukken met een afbeelding, foto of logo? En bestaat die opdruk uit meer dan 4 drukkleuren of een kleurenverloop? Dan zijn onze strandballen met full colour opdruk de juiste keuze! Bij deze strandballen plaatsen wij de full colour bedrukking op 1 of 2 panelen naar keuze. De bedrukking mag op de panelen van elkaar afwijken.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte strandballen

Heb je interesse gekregen in onze bedrukte strandballen met logo? Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een scherpe vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over strandballen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over strandballen bedrukken goedkoop

1. Van welke materialen worden strandballen gemaakt?

Onze opblaasbare strandballen worden gemaakt van hoge kwaliteit PVC materiaal. Dit materiaal voldoet aan strenge Europese normeringen en wet- en regelgeving, zodat deze strandballen gratis in heel Europa uitgedeeld mogen worden. Op deze manier houden wij de opblaasballen zo veilig mogelijk en kunnen kinderen zonder zorgen met strandballen spelen.

tweekleurige strandballen 40cm met logo

2. Wat zijn de goedkoopste strandballen met logo?

Als je zoveel mogelijk strandballen met logo nodig hebt, met een beperkt marketingbudget, dan ben je op zoek naar de goedkoopste strandballen. In de meeste gevallen zijn onze goedkope strandballen uit voorraad het goedkoopste. Je kunt invloed uitoefenen op de stukprijs door rekening te houden met deze factoren:

  • Opdruk op één positie is goedkoper dan een opdruk op meerdere posities;
  • Opdruk met één kleur is goedkoper dan met meerdere kleuren;
  • Hoe hoger de aantallen des te lager de stukprijs van de strandbal.
goedkope strandbal met logo

3. Kan ik een kleine oplage strandballen bedrukken?

Ja, je kunt ook een kleine oplage strandballen laten bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 100 bedrukte strandballen als je kiest voor goedkope strandballen uit voorraad. Wil je strandballen op maat laten maken, bijvoorbeeld in eigen kleur of afmetingen, dan moet je rekening houden met een minimale afname van 1.000 stuks. Dit heeft onder andere te maken met de instel- en opstartkosten van onze productiemachines.

panelen strandballen volledig bedrukt

4. Wat is de levertijd van de bedrukte strandballen?

De levertijd van de bedrukte strandballen hangt af van de keuze. Als je kiest voor strandballen uit voorraad, zoals 40 cm strandballen in tweekleurig ontwerp, dan kunnen wij deze al bedrukt leveren binnen enkele werkdagen. Bij een custom-made productie, zoals strandballen in eigen afmetingen en kleur, dan is levertijd circa 2 weken.

mega strandballen bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte strandballen

Heb je interesse gekregen in onze bedrukte strandballen met logo? Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een scherpe vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over strandballen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!