Bedrukte strandballen zelf ontwerpen

Een opblaasbare strandbal met logo is leuk als zomers relatiegeschenk of speelgoed voor op het strand of vakantie. Bij ons kan je de strandballen zelf ontwerpen. Zo kan je de afmetingen, kleur(en) en bedrukking helemaal zelf bepalen. Deze op maat gemaakte strandballen kunnen volledig rondom bedrukt worden in full colour.

Goedkope strandballen met snelle levertijd

Wanneer je op zoek bent naar goedkope strandballen of strandballen met snelle levertijd, dan raden wij onze strandballen uit voorraad aan. Deze strandbal bedrukken wij op één of twee panelen met een bedrukking in 1-2 drukkleuren.

Overzicht strandballen
Strandballen custom made
(zelf ontwerpen)
strandballen 40cm custom-made
Goedkope strandballen 40cm
(snelle levering)
strandballen bedrukken
Transparante strandballen
strandballen 40cm custom-made
Crowd balls en publieksballen
grote strandballen bedrukken
Eenkleurige strandballen
eenkleurige strandballen bedrukken
Tweekleurige strandballen
tweekleurige strandballen bedrukken
Kleine strandballen 20cm
kleine strandballen bedrukken
Grote strandballen 45cm+
grote strandballen bedrukken
Strandballen met 3D object
3D strandballen bedrukken
Wereldbol strandballen
opblaasbare objecten 3d bedrukken
Voetbal strandballen
opblaasbare objecten 3d bedrukken
Opblaasbare artikelen
(eigen vorm)
opblaasbare objecten 3d bedrukken

Strandballen bedrukken met logo in slechts 4 stappen

Bedrijven zien in de opblaasbare strandballen met logo een handig hulpmiddel voor reclame- en promotieactiviteiten. Zij laten strandballen bedrukken en delen deze strandballen gratis uit als zomers relatiegeschenk of give-away. Bij ons kun je in slechts 4 stappen gepersonaliseerde strandballen samenstellen.

Stap 1. Kies de kleur

De strandballen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Veel kleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel kunnen leveren. Het betreft hier transparante, eenkleurige, tweekleurige en meerkleurige strandballen (multicolour). Het is mogelijk om de strandballen op maat te laten maken, zoals in een speciale PMS kleur of kleurencombinatie.

Stap 2. Kies de bedrukking

De meeste bedrijven laten strandballen bedrukken met logo, tekst of andere opdruk. De volgende vraag: op welke positie of paneel moet de opdruk komen? En uit hoeveel drukkleuren bestaat de bedrukking? De mogelijkheden op een rijtje:

Goedkope strandbal bedrukken (uit voorraad)

De goedkope strandballen uit voorraad kunnen wij relatief groot bedrukken. Wij kunnen deze reeds gevormde strandballen goedkoop bedrukken op één of twee panelen met een opdruk bestaande uit maximaal 2 drukkleuren.

Custom-made strandbal bedrukken (ook full colour)

Op maat gemaakte strandballen, zoals een strandbal in PMS kleur of speciale formaat, bieden meer opties qua bedrukking. Wij bedrukken dan eerst het materiaal voordat wij er een strandbal van maken. De opties:

  • Opdrukken met meer dan 2 drukkleuren tot en met full colour
  • Alle panelen volledig of groot bedrukken
  • Volledige strandbal bedrukken (all-over)

Stap 3. Kies de afmetingen

De meest verkochte strandballen zijn 40cm. Daarnaast hebben wij kleine en mini strandballen 20cm, grote strandballen 53cm en mega strandballen 66cm. Liever ander formaat strandbal met logo? Als fabrikant kunnen wij strandballen in alle afmetingen maken. Een strandbal word niet-opgeblazen opgemeten van opblaastuitje tot uiteinde.

Stap 4. Kies de levertijd

Heb je de bedrukte strandballen op korte termijn nodig? Dan raden wij aan om te kiezen voor strandballen uit voorraad. Heb je langer de tijd, dan is het meestal voordeliger om strandballen op maat te laten produceren. Bovendien heb je dan meer mogelijkheden. Spoedleveringen zijn in overleg ook mogelijk.

Optie 1. Goedkope strandballen uit voorraad (vanaf 1 week)

Strandballen uit voorraad hebben een levertijd van ongeveer één week. Deze reeds gevormde strandballen hoeven nog bedrukt te worden. Beperkte bedrukkingsmogelijkheden.

Optie 2. Strandballen op maat gemaakt (vanaf 3 weken)

Custom-made strandballen hebben een levertijd van ongeveer 3 weken. De strandbal wordt pas gevormd na het bepalen van de kleur, diameter en bedrukking. Uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden.

Vrijblijvende prijsopgave voor goedkope strandballen

Wil je een bedrukte strandbal kopen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor een strandbal met logo. Op basis van je wensen, zoals de kleur, bedrukking en diameter, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over strandballen bestellen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

offerte strandballen

Meest gestelde vragen over strandballen bedrukken

strandballen bestellen

De meest gestelde vragen over het laten bedrukken van strandballen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

  1. Van welk materiaal worden de strandballen geproduceerd?
  2. Krijg ik een digitale drukproef als ik een offerte aanvraag?
  3. Kunnen jullie ook kleine oplage strandballen bedrukken?
  4. Zijn er strandballen bedrukt als wereldbol, voetbal of emoticon?
  5. Hebben jullie ook andere opblaasbare vormen?
  6. Zijn er speciale strandballen voor festivals en evenementen?
  7. Hoe groot zijn de strandballen opgeblazen?

1. Van welk materiaal worden de strandballen geproduceerd?

Wij produceren PVC strandballen en vinyl strandballen. Het materiaal voldoet aan strenge Europese normeringen en wet- en regelgeving, zodat deze strandballen gratis in heel Europa uitgedeeld mogen worden. Op deze manier houden wij de opblaasballen zo veilig mogelijk en kunnen kinderen zonder zorgen met strandballen spelen.

2. Krijg ik een digitale drukproef?

Ja, onze DTP’ers maken altijd een digitaal drukvoorbeeld van je strandbal met logo. Dit is gratis en vrijblijvend. Is de drukproef niet naar je wens? Dan gaan wij net zo lang door totdat je tevreden bent. Na akkoord starten wij het productieproces.

strandbal bedrukken met logo

3. Kunnen jullie ook kleine oplage strandballen bedrukken?

Ja, wij kunnen ook strandballen bedrukken in kleine oplage. Wij hanteren een minimale afname van 500 bedrukte strandballen als je kiest voor goedkope strandballen uit voorraad. Wilt u een strandbal op maat laten maken, bijvoorbeeld in uw eigen kleuren of met een full colour bedrukking, dan moet je rekening houden met een minimale afname van 1000 stuks. Dit heeft onder andere te maken met de instel- en opstartkosten van onze productiemachines.

bedrukte strandballen promotie

4. Zijn er strandballen bedrukt als wereldbol, voetbal of emoticon?

Ja, in ons assortiment hebben wij een aantal van dit soort strandballen. De opblaasbare wereldbol strandbal is bedrukt met alle landen op aarde. De opblaasbare voetbal strandbal is bedrukt naar het uiterlijk van de klassieken voetbal. En de emoticon strandbal is bedrukt met een bekende emoji. Als deze strandballen zijn als het ware volledig rondom bedrukt met een doorlopende opdruk. Deze leuke strandballen bedrukken wij graag met je logo, tekst of andere opdruk!

strandballen emoticons

5. Kunnen jullie opblaasbare artikelen in eigen vorm maken?

Bij ons kun je opblaasbare artikelen laten maken in iedere gewenste vorm en formaat. Populair zijn opblaasbare strandartikelen in de vorm van een product, zoals een flesje frisdrank of een banaan. Deze kunnen als eye catcher of als relatiegeschenk worden in gezet. De opblaasbare artikelen bedrukken wij graag met je logo, print of andere opdruk!

opblaasbare vormen banaan

6. Zijn er speciale strandballen voor festivals en evenementen?

Jazeker, eigenlijk kunnen al onze opblaasbare strandballen ingezet worden op festivals en evenementen. De strandballen met bedrukking worden dan tijdens een optreden of concert in het publiek gegooid, zodat er extra sfeer ontstaat en om het publiek los te krijgen. Onze lichtgevende strandballen met led lampjes aan de binnenkant zijn extra leuk voor evenementen die plaatsvinden in het donker. De meeste festivals kiezen voor grote strandballen of crowdballs.

grote strandballen voor festivals

7. Hoe groot zijn de strandballen opgeblazen?

Wanneer een goedkope strandbal wordt opgeblazen, dan komen de uiteinden dichterbij elkaar en zal de afstand van de ene kant naar de andere kant korter worden. De strandbal verliest dus enige lengte wanneer de opgeblazen word. Het is van belang dat je dit proces kent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer wij de bedrukte strandballen afleveren. In de tabel hieronder kun je het formaat diameter van de strandbal controleren.

Soort Niet-opgeblazen Opgeblazen
Kleine strandbal 20cm 14cm
Standaard strandbal 40cm 28cm
Grote strandbal 53cm 38cm
Reuze strandbal 66cm 45cm
Strandbal op maat ? ?
strandballen bestellen

Heb je na het zien van deze informatie interesse gekregen in een van onze goedkope beach balls met logo? Dan kun je een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte strandballen