Strandballen bedrukken met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor strandballen bedrukken met logo. Wij hebben goedkope strandballen op voorraad in veel verschillende kleuren. Wij kunnen deze strandballen goedkoop bedrukken met 1 of 2 kleuren opdruk, maar ook kunnen wij de strandballen full colour bedrukken. Als fabrikant kunnen wij de strandballen ook op maat maken. Deze custom made strandballen kunnen volledig rondom bedrukt worden in elke gewenste afmeting en kleurencombinatie. Strandballen met logo zijn populair als zomers geschenk en worden veel gebruikt op vakantie, strand of zwembad.

Strandbal bedrukken

Wil je een strandbal bedrukken met een eigen ontwerp? Dan ben je bij Promoboer aan het juiste adres. Je kunt bij ons de strandbal bedrukken met een logo, tekst of ander ontwerp. Vaak laten klanten de strandbal bedrukken op één of meerdere panelen. Ook kun je de strandbal helemaal laten bedrukken. Hierbij kun je de strandbal bedrukken over meerdere panelen, waardoor je logo, tekst of afbeelding extra groot zichtbaar is.

strandbal bedrukken

1. Bedrukken strandballen: kies je kleuren

Bij Promoboer bieden we verschillende soorten opblaasbare strandballen aan. Het voordeel van opblaasbare strandballen is dat ze weinig ruimte in nemen. Dit komt doordat je de opblaasbare strandballen na gebruik weer leeg kunt laten lopen. Vaak worden opblaasbare strandballen gebruikt bij het zwembad of strand. Standaard hebben onze opblaasbare strandballen een formaat van 40 cm. Opgeblazen hebben de opblaasbare strandballen een diameter van 28 cm. Je kunt bij ons zelf de kleur van panelen bepalen. Laat de opblaasbare strandballen bedrukken met een eigen ontwerp!

2. Strandballen goedkoop bedrukken: kies je drukpositie

Wil je strandballen goedkoop bedrukken? Bij ons kun je de strandballen laten bedrukken op verschillende manieren. Zo hebben we voor ieder budget een geschikte opdruk. Wil je zoveel mogelijk strandballen laten bedrukken voor je budget? Dan kunnen we de strandballen goedkoop bedrukken op één positie met een simpele opdruk in 1 of 2 kleuren. Heb je liever meerdere kleurencombinaties? Dan kun je de strandballen laten bedrukken in meerdere kleuren. Je kunt ook de strandballen laten bedrukken volledig rondom. Hierbij kun je de opdruk over verschillende panelen laten overlopen.

3. Strandballen met logo: kies je soort opdruk

Strandballen met logo zijn een unieke manier om tijdens de zomer reclame te maken. Strandballen met logo vallen niet alleen goed op, maar zorgen ook voor speelplezier bij jong en oud. Je kunt de strandballen met logo bedrukken op één of meerdere panelen. Heb je liever een ander ontwerp dan strandballen met logo? Wij kunnen ook strandballen bedrukken met tekst, strandballen bedrukken met een afbeelding of strandballen bedrukken met een foto.

4. Strandbal bedrukken kleine oplage

Prijs opvragen voor bedrukte strandballen? Wij kunnen strandballen bedrukken in kleine oplage en in grote oplage. Wij hanteren een minimale afname van 100 bedrukte strandballen als je kiest voor goedkope strandballen uit voorraad. Wil je custom made strandballen laten maken, bijvoorbeeld in eigen kleur of afmetingen, dan moet je rekening houden met een minimale afname van 500 stuks.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!