Bedrukte strandballen in eigen kleur & formaat

Bij strandballen groothandel Promoboer ben je aan het juiste adres voor bedrukte strandballen met eigen logo. Bij ons heb je de keuze uit allerlei soorten, kleuren en maten. Van kleine strandballen tot grote strandballen en van tweekleurige strandballen tot doorzichtige strandballen en nog veel meer.

Strandballen laten bedrukken

Je kunt de panelen van de strandballen personaliseren in eigen kleur, bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl of marketingcampagne. Vervolgens kunnen wij de strandballen bedrukken met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Dit kan all-over & full colour, maar ook subtiel op een of twee panelen. Bedrukte strandballen zijn populair als zomers geschenk en worden veel gebruikt op vakantie, strand of zwembad.

Goedkope strandballen met logo

Strandballen bedrukt met logo zijn populair als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Je hebt de keuze uit vele soorten en maten strandballen, zoals transparante strandballen, meerkleurige strandballen, kleine strandballen, mega strandballen en nog veel meer. Wij kunnen de strandballen bedrukken, bijvoorbeeld met een logo, stukje tekst of andere opdruk. Bedrukte strandballen worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

strandballen met logo

Stap 1. Formaat van de strandballen

Onze strandballen van 40cm worden het meest verkocht en zien je veel terug op het strand, in een park of bij het zwemband. Daarnaast hebben wij ook een aantal standaard formaten, zoals kleine en mini strandballen 20cm, grote strandballen 53cm en mega strandballen 66cm. Ook maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld opblaasballen op maat in de door jouw gewenste afmetingen. Wij kunnen alle formaten strandballen bedrukken!

Stap 2. Strandballen in iedere kleur

De goedkope strandballen kunnen gemaakt worden in iedere kleur of kleurencombinatie, ook in PMS kleuren. Je hebt de keuze uit eenkleurige strandballen, tweekleurige strandballen, meerkleurige strandballen en transparante strandballen. Diverse basiskleuren houden wij als groothandel strandballen in Nederland op voorraad, zodat wij deze strandballen snel en bedrukt kunnen leveren. Bij de custom strandballen kun je zelf de (transparante) kleur van alle 6 de panelen te kiezen. Vervolgens kun je een of meerdere panelen van de strandballen laten bedrukken.

Stap 3. Strandballen laten bedrukken

Je kunt de strandballen laten bedrukken met een logo, stukje tekst of andere bedrukking. Wil je zoveel mogelijk bedrukte strandballen voor je budget, laat dan strandballen goedkoop bedrukken. Daarnaast kunnen wij de strandballen rondom bedrukken, waarbij de volledige panelen bedrukt kunnen worden. Bestaat je gewenste opdruk uit veel kleuren of een kleurenverloop, zoals een foto of afbeelding? Kies dan voor strandballen met full colour opdruk.

strandballen goedkoop bedrukken

Strandballen goedkoop bedrukken

Wil je zoveel mogelijk bedrukte strandballen voor je marketingbudget? Laat dan strandballen goedkoop bedrukken. Andere voordeel is dat deze strandballen relatief groot bedrukt kunnen worden. De bedrukking mag op de panelen van elkaar afwijken.

strandballen volledig bedrukken

Strandballen volledig bedrukken

Wil je de volledige panelen van de strandballen laten bedrukken? Of volledige strandballen bedrukken? Dat kan! Wij kunnen alle panelen van de strandballen personaliseren. Je bepaalt zelf hoeveel vlakken je van de strandballen bedrukt wilt hebben. Ook hier mag de opdruk op de panelen van elkaar afwijken.

strandballen met full colour opdruk

Strandballen met full colour opdruk

Wil je strandballen laten bedrukken met een afbeelding, foto of logo? En bestaat die opdruk uit meer dan 4 drukkleuren of een kleurenverloop? Dan zijn onze full colour strandballen de juiste keuze! Bij deze strandballen plaatsen wij de full colour bedrukking op 1 of 2 panelen naar keuze. De bedrukking mag op de panelen van elkaar afwijken.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte strandballen

Heb je interesse gekregen in onze bedrukte strandballen. Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een scherpe vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over strandballen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over strandbal bedrukken

1. Worden de opblaasballen van milieuvriendelijk materiaal geproduceerd?

Wij produceren opblaasbare strandballen van PVC en vinyl materiaal. Dit materiaal voldoet aan strenge Europese normeringen en wet- en regelgeving, zodat deze strandballen gratis in heel Europa uitgedeeld mogen worden. Op deze manier houden wij de opblaasballen zo veilig mogelijk en kunnen kinderen zonder zorgen met strandballen spelen.

strandbal bedrukken met logo

2. Wat zijn de goedkoopste bedrukte strandballen?

Als je zoveel mogelijk strandballen met logo nodig hebt, met een beperkt marketingbudget, dan ben je op zoek naar de goedkoopste strandballen. In de meeste gevallen zijn onze strandballen uit voorraad het goedkoopste. Je kunt invloed uitoefenen op de stukprijs door rekening te houden met deze factoren:

  • Opdruk op één positie is goedkoper dan een opdruk op meerdere posities;
  • Opdruk met één kleur is goedkoper dan met meerdere kleuren;
  • Hoe hoger de aantallen des te lager de stukprijs van de strandbal.
strandballen bedrukken kleine oplage

3. Kunnen jullie ook kleine oplage strandballen bedrukken?

Ja, je kunt ook een kleine oplage strandballen laten bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 500 bedrukte strandballen als je kiest voor goedkope strandballen uit voorraad. Wilt u een strandbal op maat laten maken, bijvoorbeeld in uw eigen kleuren of met een full colour bedrukking, dan moet je rekening houden met een minimale afname van 1000 stuks. Dit heeft onder andere te maken met de instel- en opstartkosten van onze productiemachines.

bedrukte strandballen promotie

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte strandballen

Heb je interesse gekregen in onze bedrukte strandballen. Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet je wensen, zoals de kleur en de bedrukking, door te geven. Op basis van deze informatie kunnen wij een scherpe vrijblijvende offerte toesturen. Heb je andere vragen over strandballen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!