Bedrukte handdoeken van hoge kwaliteit

Ben je op zoek naar bedrukte handdoeken van hoge kwaliteit? Naast handdoeken bedrukken met een sublimatie kunnen wij handdoeken bedrukken met een reactieve print. Het voordeel van een reactieve print is dat de opdruk permanent zichtbaar blijft. We kunnen de handdoeken ook weven of borduren. Onze bedrukte handdoeken zijn verkrijgbaar in afmeting op maat en in vorm naar wens. Verder bepaal je bij ons ook de kleur en opdruk van de bedrukte handdoek. De kwaliteit en dikte van het materiaal worden in gram per m² uitgedrukt. Bedrukte handdoeken kunnen we maken van katoen (meest gekozen) of microvezel (sneldrogend) materiaal.

Handdoek bedrukken

Wil je een handdoek bedrukken? Bij Promoboer kan je niet alleen je handdoek bedrukken met een sublimatie maar kan je er ook voor kiezen om je handdoek te bedrukken met een reactieve print of een zeefdruk. Naast handdoeken bedrukken kunnen wij ook handdoeken borduren of handdoeken weven.

handdoek bedrukken

1. Handdoeken laten bedrukken

Bij Promoboer is kan je handdoeken laten bedrukken in full colour met een reactieve print waarbij de haartjes van de handdoek rechtop blijven staan. Ook kan je de handdoeken laten bedrukken door middel van een digitale sublimatie, deze optie is iets goedkoper dan een reactieve print maar is daarentegen ook full colour. Daarnaast kun je kiezen uit een zeefdruk waarbij je kan kiezen uit enkele kleuren. Hierbij bedrukken wij de handdoek met een kleine of grote oplage. Wij plaatsen de door jou gewenste opdruk, zoals een logo of afbeelding, op een positie naar wens.

2. Handdoeken borduren

Wij kunnen niet alleen een borduring plaatsen op de handdoek maar wij kunnen ook de band van de handdoeken borduren. Bandborduring is de meest voordeligste optie, maar wij als Promoboer kunnen ook een grote borduring op de stof aanbrengen. Geborduurde handdoeken hebben een luxe uitstraling aangezien je de borduring voelt zitten op de stof. De borduring kan per kleur worden aangebracht en is vooral geschikt voor logo's die niet te gedetaileerd zijn.

3. Handdoeken weven

Wil je het ontwerp laten verweven in de stof? Dan zijn de geweven handdoeken iets voor jou. Bij geweven handdoeken weven we de opdruk per kleur in de stof. Je hebt bij ons de keuze uit jacquard geweven handdoeken of reliëf geweven handdoeken. Een jacquard opdruk kan worden verweven, waarbij de opdruk volledig wordt verweven in de handdoek, zodat je opdruk niet voelt zitten. We kunnen de geweven opdruk klein aanbrengen op de band van de handdoek, of we kunnen de opdruk volledig verweven in de handdoek zelf. We kunnen ook de opdruk in dezelfde kleur verweven als de handdoek zelf, waarbij we gebruik maken van hoogteverschil om de opdruk te plaatsen. Dit wordt een relief geweven handdoek genoemd.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Handdoeken bedrukken

Bij Promoboer kan je handdoeken bedrukken. Deze zijn ideaal om weg te geven als relatiegeschenk of als promotie materiaal. Je kunt de handdoeken bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf of van jouw marketing campagne. Ook voor recreatief gebruik zijn onze handdoeken perfect. Kies uit jouw gewenste opdruk, formaat, kleur en materiaal.

handdoeken bedrukken

1. Handdoeken met logo: kies je bedrukking

Handdoeken met logo zijn populair en kun je bij ons volledig naar wens personaliseren. Je kan naast handdoeken met logo ook kiezen voor handdoeken met tekst, handdoeken met foto of handdoeken met afbeelding.

2. Handdoeken drukken: kies je formaat

Wij kunnen handdoeken drukken in veel verschillende formaten. Meest verkochte formaten zijn van: 50x100, 70x140, 100x180cm en 100x200cm. Maar als fabrikant zitten wij niet vast aan formaten. Wij kunnen extra lange handdoeken drukken van 210cm of langer, zodat iedereen er volledig op kan liggen. Je kan ook handdoeken drukken in formaat naar keuze.

3. Handdoeken bedrukt: kies de basiskleur

Nadat je de keuze voor het soort handdoeken met bijhorende afmetingen hebt gemaakt, gaan we aan de slag met het kiezen van de kleur. De handdoeken bedrukt zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren. Naast de standaard kleuren heb je bij ons ook de keuze uit een kleur naar keuze. Zodat je handdoeken bedrukt ontvangt in de kleur van je huisstijl. Alle handdoeken bedrukt zijn verkrijgbaar in kleine of grote oplage. Maar wij kunnen ook handdoeken bedrukken aan twee zijden met een verschillende opdruk of kleur. Inspiratie nodig voor het kiezen van een kleur? We hebben een aantal populaire kleuren voor je op een rijtje gezet.

4. Handdoeken laten maken: kies het materiaal

Onze goedkoopste handdoeken worden gemaakt van microfiber materiaal. Wij kunnen microfiber handdoeken laten maken volledig worden bedrukt middels sublimatie. Deze handdoeken zijn makkelijk te drogen zijn en licht in gewicht. Hierdoor zijn microfiber handdoeken ideaal om mee te nemen op vakantie. Wil je iets zachtere handdoeken? Kies dan voor onze katoenen handdoeken. Katoenen handdoeken voelen relatief dik aan en hebben meer vermogen om vocht op te nemen. We maken ook veel handdoeken van coral fleece materiaal. Ben je opzoek naar nog luxere handdoeken die extra zacht aanvoelen, kies dan voor coral fleece handdoeken.

Vrijblijvende prijsopgave voor handdoeken bedrukken

Heb je interesse gekregen in handdoeken bedrukken? Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!