De goedkoopste handdoeken met bedrukking?

Verschillende soorten handdoeken met opdruk gebruiken voor commerciële doeleinden? Promoboer is één van de grootste aanbieders van bedrukte handdoeken met logo tegen de goedkoopste prijzen. Handdoeken worden dagelijks gebruikt in Nederland na het douchen en tijdens het sporten. In onze collectie beschikken wij over de volgende soorten bedrukte handdoeken van katoen. Als eerste hebben wij de populaire bad handdoeken in een aantal formaten. Daarnaast beschikken wij over twee varianten strandlakens voor op het strand. Tevens is het mogelijk om gastendoekjes en geperste handdoekjes te bedrukken. Handdoek bedrukken doen wij al vanaf 250 stuks in iedere gewenste kleur.

Handdoeken bedrukken met logo of tekst?

Als producent van de goedkope handdoeken brengen wij zelf ook de bedrukking aan. Wij kunnen op twee verschillende manieren een opdruk plaatsen op de handdoeken. U heeft de keuze om te kiezen voor het borduren van de handdoeken in een aantal kleuren of voor een bedrukking op de handdoeken. Voor sommige handdoeken met logo is het mogelijk om een bedrukking te plaatsen in full colour. Handdoeken borduren is een meer duurzame manier voor het plaatsen van een opdruk. De handdoeken krijgen standaard een opdruk op één zijde van de handdoek.

Overzicht handdoeken bedrukken
Bad handdoeken
bad handdoeken bedrukken
  • Goedkoopste handdoeken
  • Bedrukt met logo of tekst
Strandlakens
strandlakens bedrukken
  • Grote strandhanddoeken
  • Handdoeken met bedrukking
Gastendoekjes
gastendoekjes bedrukken
  • Kleine toiletdoekjes
  • Bedrukking in iedere kleur
Geperste handdoekjes
samengeperste handdoekjes bedrukken
  • 30x30cm of op maat
  • In eigen vorm

Heeft u vragen over goedkope handdoeken bedrukken?

overzicht handdoeken bedrukken

Waarom goedkoop handdoeken bedrukken?

Wanneer u een bruikbare ‘give away’ wilt weggeven aan bestaande en/of potentiële klanten, dan is handdoeken laten bedrukken met logo een goede keuze. Het gehele jaar is een bedrukte of geborduurde handdoek een populair product onder de Nederlander. Of het nu een handdoek voor in de eigen woning is of een handdoek voor op het strand mensen hebben handdoeken altijd nodig. Een handdoek wordt soms jaren gebruikt waardoor uw reclame-uiting voor een lange tijd zichtbaar zal zijn. Kortom, wanneer u kiest voor bedrukte handdoeken dan heeft u promotiemateriaal van kwaliteit en die tevens lang zichtbaar zal zijn in de omgeving.

Welke printtechnieken worden gebruikt voor handdoeken met logo?

Wat voor printtechniek er gebruikt wordt op de promotie handdoeken ligt aan op welke manier u de handdoeken wilt bedrukken. Wanneer u kiest voor het borduren van handdoeken, dan wordt de handdoek ingeweven met uw gekozen opdruk. Wanneer u kiest voor een opdruk met kleuren, dan wordt er door middel van zeefdruk (doordruk) uw opdruk gedrukt. Bij de strandlakens is het mogelijk om te kiezen voor een all-over print. Hierbij wordt de gehele handdoek bedrukt met een geheel eigen opdruk. Er wordt ook vaak gekozen om handdoeken met naam te bedrukken.

Wat is de goedkoopste manier van handdoeken bedrukken?

Zoals in de voorafgaande alinea benoemd, zijn er een aantal mogelijkheden voor promotionele handdoeken bedrukken. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste manier van bedrukken, dan is ons advies te kiezen voor een opdruk in één kleur. De handdoeken worden goedkoper wanneer u kiest voor zo min mogelijk kleuren opdruk.

Welke kleuren zijn er beschikbaar voor de bedrukte handdoeken?

Wij houden de meeste standaard kleuren voor de handdoeken op voorraad, zodat wij deze zo spoedig mogelijk kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om handdoeken op maat te maken in iedere gewenste kleur. Bedruk je handdoek kan in iedere gewenste PMS kleur.

offerte handdoeken bedrukken