Bedrukte handdoeken in eigen kleur

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor bedrukte handdoeken. Meest verkocht zijn onze goedkope handdoeken, maar ook badhanddoeken en strandlakens zijn populair. Bij ons kun je ook handdoeken ontwerpen in eigen vorm, zoals de vorm van een nieuw product. Je hebt de keuze uit diverse materialen, zoals katoenen handdoeken (meest verkocht), microvezel handdoeken (goedkoop) en bamboe handdoeken (milieuvriendelijk). Naast een aantal standaard afmetingen kunnen wij de handdoeken op maat maken.

Handdoeken laten bedrukken

Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in iedere kleur, ook in een speciale PMS kleur die bij je huisstijl past. Wil je liever gestreepte handdoeken of handdoeken met ander motief? Dan is dat ook mogelijk! Qua personalisatie is er van alles mogelijk: van een subtiele opdruk op een positie in enkele kleuren tot een all-over en full colour bedrukking. Wij kunnen de handdoeken borduren, weven of bedrukken met een logo, stukje tekst, naam of foto. Bedrukte handdoeken zijn een leuke manier om onder de aandacht te komen van je relaties!

Gepersonaliseerde handdoeken in enkele stappen

Wil je jouw relaties op een leuke manier verrassen? Laat dan handdoeken bedrukken! Meest verkocht zijn onze goedkope handdoeken en strandlakens, maar ook sporthanddoeken worden steeds populairder. Wij kunnen de handdoeken maken van diverse materialen, zoals katoenen handdoeken (meest verkocht) en bamboe handdoeken (milieuvriendelijk), in alle denkbare afmetingen en in iedere gewenste kleur of kleurencombinatie. Wij kunnen de handdoeken bedrukken of borduren met een logo, stukje tekst, afbeelding of ander ontwerp opdruk. Bedrukte handdoeken zijn een leuke manier om onder de aandacht te komen van je relaties!

handdoeken bedrukken

Stap 1. Diverse soorten handdoeken met logo

Je hebt de keuze uit vele soorten bedrukte handdoeken: van goedkope handdoeken tot luxe handdoeken, van strandlakens tot sporthanddoeken, van massage handdoeken tot hotel handdoeken en van washandjes tot gastendoekjes en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Wij kunnen de handdoeken bedrukken met een logo, zodat je ze kunt inzetten als promotiemateriaal of als relatiegeschenk!

Stap 2. Materiaal van de handdoeken

Bedrukte handdoeken kunnen gemaakt worden van diverse materialen. Onze meest verkochte handdoeken worden gemaakt van 100% katoen materiaal. Katoen is slijtvast, absorbeert goed, voelt zacht aan en droogt snel. In sommige gevallen wordt er ook polyester, bamboe of polyester toegevoegd. De materialen zijn leverbaar in diverse diktes tot 500 gram/m2, bijvoorbeeld: goedkope handdoeken van katoen (200 gram/m2) of luxe handdoeken van katoen (500 gram/m2). Over het algemeen geldt de regel: hoe zwaarder de handdoek, des te beter de kwaliteit.

Onze goedkope handdoeken worden voornamelijk geproduceerd in Europa bij gecertificeerde fabrieken. Fabricage van handdoeken geschiedt conform Öko-Tex Standaard 100. Dit betekent dat de handdoeken vrij zijn van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

Stap 3. Afmetingen van de handdoeken

Onze handdoeken met logo zijn verkrijgbaar in diverse formaten en afmetingen. Meest verkocht zijn de bedrukte handdoeken 60x110 en gepersonaliseerde handdoeken 70x140. Daarnaast hebben wij ook badhanddoeken, strandlakens, gastendoekjes, hamam handdoeken en sporthanddoeken. Om je een idee te geven over de afmetingen van de verschillende typen handdoeken, hebben wij een handig overzicht gemaakt. Let wel op: de afmetingen in het overzicht betreffen de standaard maten.

bedrukte handdoeken
Goedkope handdoeken Badhanddoeken Strandlakens Gastendoekjes Hamamdoeken Sporthanddoeken Washandjes
50 x 100cm
60 x 110cm
of op maat
60 x 110cm
70 x 140cm
of op maat
100 x 180cm
100 x 200cm
of op maat
30 x 50cm
50 x 70cm
of op maat
90 x 170cm
100 x 200cm
of op maat
30 x 80cm
30 x 130cm
of op maat
16 x 22cm
30 x 30cm
of op maat

Stap 4. Kleur van de handdoeken

Onze custom handdoeken zijn verkrijgbaar in iedere kleur, ook in de PMS kleur die bij je huisstijl of marketingcampagne past. Veel basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt denken aan zwarte handdoeken en witte handdoeken, maar ook aan de populaire kleuren rood, blauw en oranje. Wil je liever gestreepte handdoeken of handdoeken met ander patroon of motief? Dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen alle gekleurde handdoeken bedrukken!

Stap 5. Handdoeken bedrukken, borduren of weven

Als fabrikant kunnen wij de gekleurde handdoeken borduren, bedrukken of weven met een logo, stukje tekst, naam, afbeelding, foto, reclame of andere gewenste opdruk. De bedrukking kan geplaatst worden op een positie naar wens. Er is van alles mogelijk qua personalisatie: van een kleine subtiele geborduurde opdruk in de hoek van de handdoek tot een all-over en full colour bedrukking. Hieronder meer over de drie druktechnieken waaruit gekozen kan worden!.

handdoeken borduren

Optie 1. Handdoeken borduren.

Je kunt vrijwel alle handdoeken laten borduren. Het voordeel van geborduurde handdoeken is dat de opdruk slijtvast is en dus ook lang mooi blijft na het wassen. Met borduren zijn niet het aantal kleuren van belang maar het aantal steken alsmede het formaat. Soms is kleiner mooier of soms moet het juist wat groter (bijvoorbeeld als het logo erg gedetailleerd is). Er wordt meestal gekozen voor een borduring op een of meerdere posities van maximaal 10 x 10cm, maar eventueel zijn grote borduringen ook mogelijk.

jacquard geweven handdoeken met opdruk

Optie 2. Handdoeken weven

Wil je je logo of ander ontwerp opdruk door de (gehele) handdoeken weven? Dan zijn de geweven handdoeken iets voor jou. We weven handdoeken van de door jou gekozen kleuren (maximaal 5 kleuren). Er zijn tevens opties om een rand (border) toe te voegen met een borduring of het aanbrengen van een reliëf print. Achterkant van een geweven handdoek heeft altijd een contra kleurstelling. Ook geweven handdoeken blijven lange tijd mooi.

sublimatie handdoeken bedrukken full colour

Optie 3. Handdoeken bedrukken

Tot slot is een rechtstreekse print mogelijk. De handdoeken bedrukken wij dan door middel van een zeefdruk (enkele kleuren) of digitale sublimatie (full colour). Wij plaatsen de door jou gewenste opdruk, zoals een logo of afbeelding, op een positie naar wens. Je kunt de volledige handdoeken bedrukken in full colour, maar ook een kleine opdruk is mogelijk. Deze druktechnieken biedt veel opties tegen lage kosten, maar een rechtstreekse opdruk is wel gevoelig voor slijtage.

Voorbeelden van bedrukte handdoeken

Vrijblijvende prijsopgave voor handdoeken met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope handdoeken met logo? Vul dan het contactformulier in. Vul hier je wensen in, zoals het soort handdoek, de kleur, de afmetingen en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over handdoeken bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over handdoeken met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste handdoeken met logo?

De goedkoopste handdoeken worden gemaakt van katoen materiaal. Dit materiaal is het goedkoopste en kan gemakkelijk in een eigen kleur gemaakt worden. Vervolgens kunnen wij deze handdoeken bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame of andere opdruk. De bedrukking mag bestaan uit 1-2 drukkleuren en plaatsen wij op de daarvoor bestemde rand.

handdoeken goedkoop bedrukken

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage handdoeken bedrukken?

Ja, bij ons kun je een kleine oplage handdoeken laten bedrukken. Wij hanteren een minimale afname van 250 stuks bedrukte handdoeken. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper de handdoeken met logo. Ook bij een kleine oplage handdoeken is het mogelijk om verschillende maten en modellen te combineren. Wij kunnen helaas geen handdoeken per stuk bedrukken.

kleine oplage handdoeken bedrukken

Vraag 3. Zijn er ook milieuvriendelijke handdoeken met print?

Ja, wij hebben ook milieuvriendelijke handdoeken. Deze ecologische handdoeken worden gemaakt van bamboe materiaal of gerecycled plastic flessen (RPET). Bamboe handdoeken zijn goed voor milieu, want het groeit erg snel zonder bestrijdingsmiddelen en heeft om te groeien alleen zonlicht en water nodig. Wij kunnen bamboe handdoeken bedrukken met een logo of andere opdruk. Met bedrukte bamboe handdoeken laat je als bedrijf zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) hoog op de agenda staat.

custom made handdoeken bedrukt

Vrijblijvende prijsopgave voor handdoeken met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope handdoeken met logo? Vul dan het contactformulier in. Vul hier je wensen in, zoals het soort handdoek, de kleur, de afmetingen en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over handdoeken bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!