Snel handdoeken laten bedrukken in hoge kwaliteit

Bij ons laat je de handdoeken snel en goedkoop bedrukken met een full colour opdruk. Standaard bedrukken we de handdoeken met reactive print. Bij reactive print kunnen we de handdoeken volledig bedrukken, waarbij de haartjes niet platgedrukt worden. Ook blijft bij een reactive print de opdruk permanent zichtbaar. Het is ook mogelijk om de handdoeken van een geweven, geborduurd of sublimatie ontwerp te voorzien. Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in afmeting op maat en in vorm naar wens. Verder bepaal je bij ons ook de kleur en opdruk van de handdoeken. De kwaliteit en dikte van het materiaal worden in gram per m2 uitgedrukt. Kies uit handdoeken gemaakt van katoen (meest gekozen) of microvezel (sneldrogend) materiaal.

Handdoeken goedkoop laten bedrukken, wat moet je weten?

Stap 1. Keuze uit verschillende soorten handdoeken

Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten handdoeken. De populairste handdoeken zijn de badlakens, strandlakens en hamamdoeken. Ook kun je kiezen voor hotel handdoeken, badhanddoeken of custom made handdoeken. Speciaal voor kleintjes hebben we kinderhanddoeken, waarin ze zich kunnen inwikkelen. Verder hebben we sporthanddoeken, golfhanddoeken en meer. Handdoeken voor ieder wat wils. Alle handdoeken zijn verkrijgbaar in standaard- of eigen afmetingen. In kleur naar wens met gepersonaliseerd ontwerp. Bedrukte handdoeken zijn een leuke manier om onder de aandacht te komen van je relaties!

Stap 2. Afmeting van de handdoeken

Voordat we beginnen met het personaliseren van de handdoeken, vinden wij het belangrijk je voorkennis te geven over bedrukte handdoeken. Daarom geven we je benodigde informatie die je helpen bij het maken van een keuze. Het gewicht van de stof wordt uitgedrukt in gram per m2. Hoe zwaarder het gewicht, hoe dikker de stof. Dit gaat vaak samen met de kwaliteit van de handdoeken. De dikte van de handdoek heeft ook invloed op de droogtijd van de handdoeken.

Badlakens Strandlakens Hamamdoeken Badhanddoeken Sporthanddoeken Hotel handdoeken
Afmeting: 70x140 cm
Gram/m2: 600
Droogtijd: lang
Afmeting: 100x200 cm
Gram/m2: 450
Droogtijd: kort
Afmeting: 100x200 cm
Gram/m2: 300
Droogtijd: heel kort
Afmeting: 50x100 cm
Gram/m2: 600
Droogtijd: lang
Afmeting: 40x80 cm
Gram/m2: 450
Droogtijd: erg lang
Afmeting: 100x200 cm
Gram/m2: 700
Droogtijd: erg lang

Stap 3. Materiaal van de handdoeken

Handdoeken kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. Vaak worden handdoeken gemaakt van katoen, microfiber of bamboe materiaal. De keuze voor het soort materiaal is bepalend voor de mogelijkheden van de druktechniek. In het overzicht hieronder hebben we de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Materiaal Toelichting voor keuze Aan te raden druktechniek
Katoen Katoenen handdoeken kunnen 20% van zijn gewicht aan vocht opnemen. Ook drogen katoenen handdoeken erg snel. Katoenen handdoeken zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. - Sublimatie
- Jacquard (weven)
- Borduring
- Reactive print
Bamboe Bamboe handdoeken nemen tot 3x meer vocht op als katoen. Bamboe materiaal heeft een anti-bacteriële werking waardoor ze handdoek langer fris blijft. - Sublimatie
- Borduren
- Jacquard (weven)
- Reactive print
Microfiber Microfiber handdoeken absortbeert meer water en drogen sneller dan katoenen handdoeken. Ook zijn microfiber handdoeken het voordeligst in prijs en krimpen de handdoeken niet. - Sublimatie
- Jacquard (weven)

Stap 4. Handdoeken in eigen kleur

Nadat je de keuze voor het soort handdoeken met bijhorende afmetingen hebt gemaakt, gaan we aan de slag met het kiezen van de kleur. De handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren. Naast de standaard kleuren kun je bij ons ook je eigen PMS kleur aanleveren. Zodat je handdoeken ontvangt in de kleur van je huisstijl. Inspiratie nodig voor het kiezen van een kleur? We hebben een aantal populaire kleuren voor je op een rijtje gezet.

Voorbeelden van bedrukte handdoeken

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte handdoeken

Heb je interesse gekregen in bedrukte handdoeken? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over handdoeken met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over handdoeken met reclame

Vraag 1. Wat zijn sneldrogende handdoeken?

Sneldrogende handdoeken zijn handdoeken met een dunne stof. Hoe dunner de stof, hoe sneller de handdoeken na het opnemen van vocht weer droog zijn. De dikte van stof wordt uitgedrukt in gram/m2. Badlakens zijn 600 gram/m2 en hamamdoeken 250 gram/m2. Dit betekent dat hamamdoeken sneller drogen dan de badlakens.

strandlakens bedrukken met logo

Vraag 2. Hebben jullie ook jacquard handdoeken?

Jacquard is een benaming voor geweven handdoeken. Bij ons heb je de mogelijkheid om de handdoeken te voorzien van een jacquard ontwerp. Hoe werkt jacuard? Bij een jacquard ontwerp weven we het gewenste logo, stukje tekst of ander ontwerp mee tijdens de productie.

hotel handdoeken ontwerp bedrukken

Vraag 3. Wat zijn hotel kwaliteit handdoeken?

Hotel kwaliteit is een algemene term, echter is de hotel kwaliteit voor iedereen anders. Bij ons betekent hotel kwaliteit dat de handdoeken gemaakt zijn van heerlijk zacht en comfortabel badstof materiaal. Dit is de kwaliteit die je vaak in een hotel vindt. De hotel handdoeken zijn verkrijgbaar in afmeting naar wens en worden gepersonaliseerd met een geweven ontwerp op de band.

hotel handdoeken met opdruk

Vraag 4. Bieden jullie ook handdoeken in kleine oplage aan?

Zeker. Bij ons kun je alle handdoeken bestellen in een kleine oplage. Verder kun je bij ons zelf de kleur en vorm van de handdoeken bepalen. Ook bepaal je bij ons de kleur en bedrukking van de handdoeken. We leveren goedkope handdoeken met hoge kwaliteit opdruk.

hotel handdoeken ontwerp bedrukken

Vrijblijvende prijsopgave voor handdoeken met logo

Heb je interesse gekregen in handdoeken met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte handdoeken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!