Bedrukt speelgoed voor kinderen en volwassenen

Bedrukt speelgoed wordt steeds vaker ingezet als promotiemateriaal en relatiegeschenk. De mogelijkheden om speelgoed met logo uit te delen zijn eindeloos, bijvoorbeeld als geschenk op de verjaardag van kinderen of tijdens een evenement waar ook de kinderen bij aanwezig zijn. Maar je kunt ook ouders met kinderen er een plezier meedoen, want speelgoed wordt vaak door jongere kinderen gebruikt, samen met hun ouders. Laat daarom speelgoed bedrukken voor jouw relaties en zorg dat je bedrijf zichtbaar is.

Speelgoed bedrukken met logo

Wij beschikken over een ruim assortiment aan speelgoed voor zowel kinderen als voor volwassenen, maar ook voor de allerkleinsten. Geschikt voor jongens en voor meisjes, maar ook voor ouders met kinderen. Je kunt bijvoorbeeld denken leuke bellenblaas waar de allerkleine van onder de indruk zijn, diverse soorten fidget toys of jeu de boules sets waar kinderen samen met hun ouders een spel kunnen spelen. Wij kunnen het speelgoed personaliseren naar wens, bijvoorbeeld in eigen kleur en een bedrukking naar wens.

Bedrukt speelgoed voor jong en oud

Ons speelgoed met logo maakt altijd indruk op kinderen. Kinderen vinden het geweldig om iets te krijgen en daar kun je als bedrijf handig op inspelen. Geef ze bedrukte springtouwen waar ze direct mee aan de slag kunnen. Maar het heeft ook positieve invloed op ouders met kinderen. Weet je van diverse relaties dat zij het regelmatig over hun kinderen hebben of organiseer je een event waarbij zij zelf aanwezig zullen zijn? Deel dan speelgoed met logo uit. Speelgoed valt altijd in goede aarde, dankzij de bedrukking kun je bovendien werken aan een stukje promotie en naamsbekendheid.

Milieuvriendelijk speelgoed met logo

Van de meeste speelgoed artikelen uit ons assortiment, is vandaag de dag ook een duurzame en ecologisch variant beschikbaar. De vraag naar milieuvriendelijk speelgoed komt niet helemaal als een verrassing, want meer en meer bedrijven houden zich bezig met het milieu en ook hun doelgroepen vinden het belangrijker dan ooit. Je zult deze groep niet blij maken met plastic speelgoed, maar bijvoorbeeld wel met houten speelgoed. Voorbeelden van duurzaam speelgoed zijn houten jojo’s, frisbees van tarwestro en frisbees van gerecyclede plastic (RPET). Je kunt milieuvriendelijk speelgoed laten bedrukken op een duurzame manier. We kunnen houten speelgoed voorzien van een lasergravering waarbij geen inkt gebruikt wordt. Val op en krijg waardering met duurzaam speelgoed met logo!

Speelgoed laten bedrukken

Speelgoed bedrukken is leuk voor jong en oud. Als je zelf een idee hebt en het gewenste speelgoed niet kunt vinden in ons assortiment, neemt dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!