Zonnekleppen bedrukken met logo

Zonnekleppen bedrukken? Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor zonnekleppen bedrukken met logo. Je kunt de zonnekleppen bedrukken met logo, tekst, reclame-uiting of andere gewenste opdruk. We kunnen zonnekleppen bedrukken die vaak worden ingezet als promotiemateriaal bij grote evenementen, bijvoorbeeld bij sportwedstrijden en fietstochten. Zonnekleppen met logo worden veel gedragen tijdens zonnige dagen, want het voorkomt dat de zon rechtstreeks in de ogen schijnt.

Zonneklep bedrukken

In de uitgebreide collectie van Promoboer kan je een zonneklep bedrukken die je kan personaliseren naar jouw wensen. Zo vind je bij ons zonnekleppen die geschikt zijn voor promotie- en reclamedoeleinden tot zonnekleppen om mee te sporten. Je kan een zonneklep bedrukken in elke denkbare kleur. Wij kunnen een zonneklep bedrukken of borduren met jouw gewenste ontwerp. Vaak kunnen we een zonneklep bedrukken op één of meerdere posities met tekst, logo of ander ontwerp.

zonneklep bedrukken

1. Bedrukken zonnekleppen: kies de kleur

Wij bedrukken zonnekleppen in elke denkbare kleur. Alle bedrukte zonnekleppen houden wij op voorraad in diverse standaard kleuren, afhankelijk van de type zonnekleppen. Wij bedrukken zonnekleppen ook in een eigen kleur naar keuze. In het onderstaande overzicht hebben we ter inspiratie de meest gekozen kleuren voor je op een rijtje gezet.

2. Zonnekleppen bedrukken of borduren

Na het kiezen van het model en de kleur gaan we aan de slag met zonnekleppen bedrukken of zonnekleppen borduren. Zonnekleppen bedrukken doen we door een logo, tekst of ander ontwerp op de zonnepet te bedrukken. Wil je een iets luxere uitstraling? Kies dan voor zonnekleppen borduren. Vaak bedrukken we de zonnekleppen op één standaardpositie, afhankelijk van het gekozen model. Het is ook mogelijk om de zonnekleppen op meerdere posities te bedrukken/borduren met een verschillend ontwerp. Mogelijke druk- of borduur posities zijn de voorzijde, klep, zijkant of elastische band.

zonnekleppen goedkoop bedrukken

Zonnekleppen goedkoop bedrukken

Wil je zonnekleppen goedkoop bedrukken? De voordeligste manier om zonnekleppen te personaliseren is middels een print opdruk. We kunnen de zonnekleppen goedkoop bedrukken middels een zeefdruk transfer op de band of op de klep.

zonnekleppen met borduring

Zonnekleppen met borduring

Wil je de zonnekleppen voorzien van een luxe personalisering? Laat je logo, tekst of ander ontwerp dan op de zonnekleppen borduren. De borduring kunnen we op één of meerdere posities voorzien. Bij zonnekleppen met borduring wordt het ontwerp als het ware in de zonnekleppen "genaaid". Het voordeel van zonnekleppen met borduring is dat het gepersonaliseerde ontwerp permanent zichtbaar is.

zonnekleppen full colour bedrukken

Zonnekleppen full colour bedrukken

Wil je zonnekleppen volledig bedrukken? Laat dan zonnekleppen full colour bedrukken. Full colour bedrukking is een vorm van bedrukken, waarbij we het hele oppervlak van de zonnekleppen kunnen personaliseren. Bij zonnekleppen full colour bedrukken heb je de keuze uit onbeperkte kleurencombinaties om zo jouw logo/ontwerp tot leven te brengen. Het voordeel hiervan is dat je de zonnekleppen volledig kan customizen.

3. Zonnekleppen laten bedrukken: kies de opdrukpositie

Wij kunnen zonnekleppen laten bedrukken op de band of op de klep. Wanneer je jouw logo in jouw eigen kleur wilt laten bedrukken dan raden we aan om de zonnekleppen op de witte band te laten bedrukken. Vind je het belangrijk dat je logo zo groot mogelijk op de zonnekleppen staat? Dan zou je ook de zonnekleppen op de gekleurde klep kunnen bedrukken.

zonnekleppen laten bedrukken op de band

Zonnekleppen bedrukken op de band

Als je kiest voor zonnekleppen bedrukken op de band dan ben je verzekerd van een duidelijk zichtbare opdruk. De band van de zonneklep is namelijk goed zichtbaar waneer deze wordt gedragen. Hierdoor komt jouw bedrijfsnaam, logo of slogan goed naar voren en zal deze eerder worden opgemerkt door anderen.

zonnekleppen laten bedrukken op de klep

Zonnekleppen bedrukken op de klep

Het voordeel van zonnekleppen bedrukken op de klep is dat deze direct bij binnenkomst in het zicht valt. Waneer de zonneklep wordt gedragen zit de focus namelijk op de klep en niet op de band. Door de opruk op de klep te plaatsen, zal deze dus eerder worden opgemerkt. Dit kan vooral handig zijn bij evenement waar veel mensen aanwezig zijn en waar je snel wilt opvallen.

4. Zonnekleppen met logo: kies de opdruk

De laatste stap is het aanbrengen van een ontwerp. Vaak laten klanten zonnekleppen met logo bedrukken. Zonnekleppen met logo worden vaak ingezet als promotie en/of reclame materiaal. Wil je zonnekleppen bedrukken met een andere opdruk? Wij kunnen ook zonnekleppen met tekst en zonneklepppen met naam bedrukken.

Zonnekleppen bedrukken kleine oplage?

Wij bedrukken zonnekleppen in kleine oplage. De minimale afname hangt af van de soort zonnekleppen. Het voordeel van zonnekleppen bedrukken kleine oplage is dat we ze snel kunnen leveren. Meestal vanaf 100 stuks al.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!