Goedkope zonnekleppen met logo

In de uitgebreide collectie zonnekleppen van Promoboer vind je verschillende uv-zonnekleppen. De meest verkochte kleppen tegen de zon zijn de retro zonnekleppen, die we mooi kunnen bedrukken op de elastische band. Daarnaast kiezen onze klanten ook vaak voor katoenen zonnekleppen. De zonnepetten kunnen we produceren in ieder gewenste kleur met gepersonaliseerde bedrukking of borduring.

Bedrukte zonnekleppen in eigen kleur

Bij Promoboer zijn er ook nog andere zonnekleppen waarnaar je misschien op zoek bent. Met de luxe sport zonnekleppen kun je zonder gehinder tennissen of golfen dankzij de speciale zweethoudende band. Daarnaast produceert Promoboer ook milieuvriendelijke zonnekleppen van riet of stro. Heb je specifieke wensen over een zonneklep? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder.

Retro zonnekleppen

goedkope retro zonneklep met logo
  • Meest gekozen
  • Meerdere posities bedrukken
Katoenen zonnekleppen

katoenen zonnekleppen bedrukt
  • One-size
  • Standaard kleuren
Luxe sport zonnekleppen

sport katoenen zonnekleppen met logo
  • Luxe zonnekleppen
  • In eigen kleur
Papieren zonnekleppen

papieren zonnekleppen full colour bedrukking
  • Goedkoopste keuze
  • Full colour bedrukt

Gepersonaliseerde sun visors in 3 stappen

De zonnekleppen van Promoboer zijn er in diverse soorten. Zo hebben we sport zonnekleppen waarmee je ideaal kunt golfen of tennissen, maar hebben we ook promotiemateriaal- of relatiegeschenk zonnekleppen. De zonnekleppen worden voorzien van een gepersonaliseerde tekst, logo, naam of andere bedrukking. Aan de hand van onderstaande stappen kunnen we de uv-zonnekleppen volledig naar wens personaliseren.

zonnekleppen bedrukken

Stap 1. Kleur

De zonnekleppen zijn bij Promoboer verkrijgbaar in iedere standaardkleur. In het overzicht hebben we een aantal kleuren op een rijtje gezet die door onze klanten het vaakst worden gekozen.

Stap 2. Zonnepetten bedrukken of borduren

Bij Promoboer kunnen we de zonnekleppen voorzien van een gepersonaliseerd ontwerp. Dit doen wij door de zonnekleppen te bedrukken of te borduren, dit is afhankelijk van de gekozen sun visors. Standaard worden de zonnekleppen op één positie in de vorm van een logo, tekst of andere bedrukken. We kunnen de zonnekleppen ook op meerdere posities bedrukken. De druk- of borduur posities zijn de voorkant, klep, zijkant en wanneer van toepassing een lintje of band.

zonnekleppen met bedrukking

Bedrukken

Klanten kiezen het vaakst voor bedrukte zonnekleppen. De goedkoopste zonnepetten zijn zonnekleppen met een simpele bedrukking op één positie. Hierbij brengen we een logo of tekst aan op de gekozen kleur uit de vorige stap. Naast het kiezen van een simpele bedrukking, kunnen we ook afhankelijk van het type zonneklep de zonnekleppen in full colour bedrukken. Full colour bedrukking is een druktechniek waarbij we het hele oppervlak van de zonnekleppen kunnen bedrukken.

zonnekleppen met borduring

Borduren

Ben je op zoek naar kleppen tegen de zon met een luxe personalisering? Overweeg dan om de zonnepetten te voorzien van een borduring. Borduring brengen we standaard op één positie aan, we kunnen de zonnekleppen ook op meer posities voorzien van een luxe borduring. We kunnen een stukje tekst of logo op de zonnekleppen borduren. Met borduren wordt het logo of stukje tekst als het ware in de zonnekleppen "genaaid".

Stap 3. Gewenste sluiting

De zonnekleppen uit de uitgebreide collectie van Promoboer zijn verkrijgbaar met diverse sluitingen. De meest gebruikelijke sluiting van de zonnekleppen is de elastische sluiting. Het voordeel van een elastische sluiting is dat de zonneklep zich automatisch comfortabel naar het hoofd vormt. Ook hebben we de populaire klittenband sluiting. Met deze sluiting kun je zelf kunt bepalen hoe los of strak de zonneklep gedragen wordt. Als laatste mogelijkheid hebben we een drukknop sluiting Met de drukknop sluiting kun je de zonneklep in verschillende maten zetten door middel van de drukknoopjes.

Vrijblijvende prijsopgave voor zonnekleppen met opdruk

Wil je bedrukte zonnekleppen bestellen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor zonnekleppen bedrukt met logo. Op basis van je wensen, zoals het de kleur, de vorm en de bedrukking, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over PU foam zonnekleppen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte

Veelgestelde vragen over zonnekleppen bestellen

1. Wat zijn de meest verkochte zonnekleppen tegen de zon?

De populairste en meest verkochte zonnekleppen zijn de retro zonnekleppen. Deze vintage zonnepetten kunnen we met een logo of tekst bedrukken we standaard op de elastische band, maar kunnen we ook op de klep of bovenkant bedrukken.

retro zonnekleppen band bedrukt met logo en tekst

2. Wat zijn de goedkoopste sun visors?

De goedkoopste zonnekleppen bij Promoboer zijn de papieren zonnekleppen met één bedrukte tekst of logo. We kunnen de papieren of kartonnen zonnekleppen ook op meerdere posities of in full colour bedrukken.

goedkoopste zonneklep bedrukken

3. Hebben jullie ook zonnepetten om mee te sporten?

Promoboer produceert luxe sport zonnekleppen met speciale zweethoudende band. De zweethoudende band houdt het zweet op het hoofd tegen, waardoor je ongestoord kunt tennissen, golfen of een andere sport kunt beoefenen.

gepersonaliseerde luxe zonnekleppen voor sporten tennis golf

4. Hebben jullie ook milieuvriendelijke zonnekleppen?

Wij houden rekening met het milieu door rieten zonnekleppen te produceren. Deze milieuvriendelijke zonnekleppen worden gemaakt van riet of stro en personaliseren we met een logo of tekst.

milieuvriendelijke rieten zonnekleppen personaliseren met borduring

Vrijblijvende prijsopgave voor zonnekleppen met opdruk

Wil je bedrukte zonnekleppen bestellen? Via de offerte button kun je een prijsopgave aanvragen voor zonnekleppen bedrukt met logo. Op basis van je wensen, zoals het de kleur, de vorm en de bedrukking, kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over PU foam zonnekleppen bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte