Keuze uit diverse soorten ovenwanten met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor bedrukte ovenwanten. Je hebt de keuze uit vele soorten: van goedkope ovenwanten tot milieuvriendelijke ovenwanten en van ovenwanten met rubber tot custom-made ovenwanten. Gemaakt van diverse materialen en voorzien van een handig ophanglusje. Met deze ovenwanten kun je zonder angst een hete pan pakken of iets uit de oven halen zonder je handen te branden.

Ovenwanten laten bedrukken

Onze ovenwanten zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zelfs in de PMS kleur van je huisstijl. De meeste kleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze ovenwanten snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt de ovenwanten bedrukken of ovenwanten borduren met een logo, stukje tekst, naam of andere opdruk. Onze bedrukte ovenwanten worden vaak ingezet als promotiemateriaal of relatiegeschenk, bijvoorbeeld bij een kookstudio, in de supermarkt of winkels.

Bedrukte ovenwanten in enkele stappen

Promoboer biedt de ovenwanten van verschillende materialen aan, zo hebben wij de ovenwanten van katoen. Hiervan is het ook mogelijk om de duurzame variant te bestellen met 100% biologische katoen. Onze siliconen ovenwanten en ovenwanten met rubber bieden extra bescherming. Je eigen handschoen ontwerpen? Ga dan voor de custom made ovenwanten, want deze zijn verkrijgbaar in eigen PMS kleur en kunnen all-over bedrukt worden.

custom-made-ovenwanten-laten-maken

Stap 1. Keuze uit diverse soorten ovenwanten

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende ovenwanten met logo. Wil je zoveel mogelijk ovenwanten voor je budget, dan zijn de goedkope ovenwanten een goede keuze voor jou. Ook heeft Promoboer milieuvriendelijke ovenwanten, gemaakt van 100% biologisch katoen. Wil je een wat dikkere en stevigere ovenwant, kies dan de ovenwant met rubber. Deze ovenwanten hebben een dikke rubberen laag waardoor ze goed tegen hitte kunnen. Daarnaast ook nog andere soorten ovenwanten, zoals siliconen ovenwanten, custom made ovenwanten en set ovenwant en pannenlap.

Stap 2. Ovenwanten in verschillende kleuren

De ovenwanten worden in verschillende kleuren aangeboden, dit verschilt per product. Van de goedkope ovenwanten, milieuvriendelijke ovenwanten, ovenwanten met rubber en de set ovenwant en pannenlap heeft Promoboer een beperkt aantal kleuren. De siliconen ovenwanten en de custom made ovenwanten zijn verkrijgbaar in PMS kleur die bij jou huisstijl of bedrijfskleuren past.

Stap 3. Ovenwanten laten bedrukken

Maak de goedkope ovenwanten persoonlijk door deze te laten bedrukken. Leuk cadeau om weg te geven aa uw werknemers, klanten of andere relaties. De ovenwanten kunnen op verschillende manieren bedrukt worden.

ovenwanten met rubber met logo

Ovenwanten bedrukken

Onze goedkope ovenwanten, milieuvriendelijke ovenwanten, ovenwanten met rubber en de set ovenwant en pannenlap hebben een beperkte bedrukkingswijze. De ovenwanten hebben een gladde zijde, deze gladde zijde is speciaal voor het plaatsen van de opdruk.

custom made ovenwanten bedrukken

Custom made ovenwanten

Wil je helemaal je eigen ovenwanten ontwerpen, dan ben je bij ons aan het goede adres. De custom made ovenwanten zijn volledig te bedrukken met eigen ontwerp in gewenste PMS kleur. Het is mogelijk om de ovenwanten volledig te bedrukken, dus op een plek naar keuze.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte producten

Heb je interesse gekregen in onze goedkope ovenwanten? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over ovenwanten met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over ovenwanten

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste ovenwanten met logo?

Onze goedkoopste ovenwanten zijn de goedkope ovenwanten. Ze worden gemaakt van 100% katoen en hebben daarom een stevige en dikke structuur. Je heb keuze uit drie kleuren: blauw, rood en wit. Wil je veel ovenwanten hebben voor je budget, dan zijn de goedkope ovenwanten de perfecte keuze voor jou.

goedkope-ovenwanten-stuks

Vraag 2. Kan ik een kleine oplage ovenwanten bedrukken?

Ja, wij kunnen al ovenwanten bedrukken bij een kleine oplage van minimaal 150 stuks. Normaal gesproken richten bij ons op het zakelijk bedrijfsleven, maar met dit lage aantal zijn de bedrukte ovenwanten met reclame ook geschikt voor particulieren en kleinere bedrijven. Wij doen aan volumekorting, dat betekent dat de korting toeneemt wanneer ook het aantal stuks van de bestelling toeneemt.

goedkoopste ovenwanten met logo

Vrijblijvende prijsopgave voor ovenwanten met logo

Heb je interesse gekregen in ovenwanten met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte ovenwanten? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!