Auto & fiets accessoires bedrukken met logo

Een groot deel van de tijd brengen we door in de auto, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer of dagjes uit. Maar we pakken de laatste jaren ook steeds vaker en sneller de fiets. Dat komt mede door de opkomst van de elektrische fiets, maar ook door het milieu, dure brandstof en ellenlange files. Je kunt de eigenaren van de genoemde voertuigen uitstekend gebruiken voor een mobiele campagne. Wij kunnen auto & fiets accessoires bedrukken voor de auto of de fiets en jouw reclame zal zich zelf verspreiden door de regio. Hoe makkelijk is dat?

Auto accessoires bedrukken

Als we naar kantoor gaan voor werk of een dagje op stap gaan met de familie, dan pakken we al snel de auto. Het uitdelen van functionele en praktische artikelen voor in de auto is dan ook een veel voorkomende en populaire vorm van reclame maken. Het zijn allemaal leuke accessoires om te geven en te krijgen. Hoewel de winters steeds zachter worden en de dagen dat het vriest vaak op een hand te tellen zijn, kan het wel heel vervelend zijn als je de dag start met het krabben van de autoruiten. Daarom zijn onze ijskrabbers een goede oplossing. Kortom: een onmisbaar en goedkoop accessoire voor in de auto. En dat weten ze in de autowereld ook, want deze bedrukte auto artikelen worden veel ingezet door autodealers en transportbedrijven, maar het hoeft niet eens autobranche gerelateerd te zijn, want voor iedere autobezitter zijn het leuke accessoires om te mogen ontvangen. Bedrukte auto artikelen zijn daarom stekende reclamedragers.

Fiets accessoires bedrukken

Het is je vast niet onbekend, maar fietsen is enorm populair in Nederland. Dat is niet gek, want de voorzieningen zijn goed, denk maar aan de mooie en veilige fietspaden. De gemiddelde Nederlander fiets zelfs meer dan 1.000 kilometer per jaar en doet daar bijna 100 uur over. En zoals al eerder gezegd: dat wordt alleen maar meer. Deze fietsers zijn een interessante doelgroep voor een reclamecampagne of marketingactie. Je kunt namelijk fiets artikelen uitdelen aan deze groep. Bij voorkeur moeten het wel praktische accessoires zijn, zodat de fietsende groep ze ook gaat gebruiken. Laat deze fiets artikelen bedrukken, geef ze weg en je zult zien dat jouw reclame zichzelf verspreid door de gehele regio.