Bedrukte accessoires voor de auto en fiets

Een groot deel van de tijd brengen we door in de auto, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer of dagjes uit. Maar we pakken de laatste jaren ook steeds vaker en sneller de fiets. Dat komt mede door de opkomst van de elektrische fiets, maar ook het milieu, dure brandstof en ellenlange files doen een duit in het zakje. Je kunt de eigenaren van de genoemde voertuigen uitstekend gebruiken voor een mobiele campagne. Deel bedrukte accessoires uit voor de auto of de fiets en jouw reclame zal zich zelf verspreiden door de regio. Hoe makkelijk is dat?

Auto accessoires bedrukken voor autobezitters

Als we naar kantoor gaan voor werk of een dagje op stap gaan met de familie, dan pakken we al snel de auto. Het uitdelen van functionele en praktische accessoires voor in de auto is dan ook een veel voorkomende en populaire vorm van reclame maken. Er is genoeg keuze wat betreft auto accessoires met logo: van auto zonneschermen tot anti vorst schermen en van trekhaakdoppen tot auto-luchtverfrissers. Het zijn allemaal leuk accessoires om te geven en te krijgen. En natuurlijk niet te vergeten: de ijskrabber. Hoewel de winters steeds zachter worden en de dagen dat het vriest vaak op een hand te tellen zijn, kan het wel heel vervelend zijn als je de dag start met het krabben van de autoruiten. Kortom: een onmisbaar en goedkoop accessoire voor in de auto. En dat weten ze in de autowereld ook, want deze bedrukte auto accessoires worden veel ingezet door autodealers en transportbedrijven, maar het hoeft niet eens autobranche gerelateerd te zijn, want voor iedere autobezitter zijn het leuke accessoires om te mogen ontvangen. Bedrukte auto accessoires zijn daarom stekende reclamedragers.

Fietsaccessoires bedrukken voor fietsend Nederland

Het is je vast niet onbekend, maar fietsen is enorm populair in Nederland. Dat is niet gek, want de voorzieningen zijn goed, denk maar aan de mooie en veilige fietspaden. De gemiddelde Nederlander fiets zelfs meer dan 1.000 kilometer per jaar en doet daar bijna 100 uur over. En zoals al eerder gezegd: dat wordt alleen maar meer. Deze fietsers zijn een interessante doelgroep voor een reclamecampagne of marketingactie. Je kunt namelijk bedrukte fietsaccessoires uitdelen aan deze groep. Bij voorkeur moeten het wel praktische accessoires zijn, zodat de fietsende groep ze ook gaat gebruiken. Je kunt dan denken aan fietslampjes en fietsbellen die bijdrage aan de veiligheid in het verkeer, maar ook aan bidons en fietstassen. Laat deze fietsaccessoires bedrukken, geef ze weg en je zult zien dat jouw reclame zichzelf verspreid door de gehele regio.

Promotievoertuigen voor een mobiele marketingactie

Onze promotievoertuigen zijn een leuke en opvallende manier om buitenreclame te maken, maar bijvoorbeeld ook voor het uitdelen van samples en/of het verkopen van producten. Je hebt de keuze uit bakfietsen, promobikes, ijscokarren, koffiekarren, mobiele billboards en meer. Je kunt deze promotievoertuigen op maat laten maken, bijvoorbeeld met een dakje, extra lades, een koeling en nog veel meer. Deze promotievoertuigen kunnen volledig naar wens bedrukt of bestickerd worden met een reclame of promotie-uiting.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!