Goedkope bidons met logo

Met bedrukte bidonnen kun je op een eenvoudige manier een grote doelgroep bereiken. Geef de bidonnen met bedrukking bijvoorbeeld weg aan sportverenigingen. Je hebt de keuze uit goedkope bidons, aluminium bidons en grote bidons. Door voor goedkope bidons te kiezen, maak je optimaal gebruik van je budget. Moeten de bidons tegen een stootje kunnen? Kies dan voor aluminium bidons.

Bidons laten bedrukken

Al onze bidons zijn verkrijgbaar in veel gekozen standaard kleuren. Nadat je de kleur hebt gekozen, kunnen we de bidons bedrukken met een ontwerp. Het ontwerp bedrukken we volledig naar wens. Zo kun je de bidons op de body van een simpele opdruk voorzien, maar kunnen we de bidons op de body ook volledig rondom bedrukken.

Meer over bedrukte bidonnen

Bij ons kun je de bidonnen personaliseren in enkele stappen. De eerste stap in het personaliseringsproces is het kiezen van het soort bidon. Je hebt de keuze uit goedkope bidonnen, aluminium bidonnen en grote bidonnen. Vervolgens gaan we aan de slag met het kiezen van de kleur. Alle soorten bidonnen zijn beschikbaar in meerdere standaard kleuren. Tot slot brengen we op de body van de bidonnen een bedrukking aan. Kies uit een simeple opdruk of laat de bidonnen volledig rondom bedrukken.

Keuze uit diverse soorten bidonnen

In ons assortiment bieden we verschillende soorten bidonnen aan. Zo kun je kiezen voor goedkope bidonnen. De goedkope bidonnen zijn ideaal als je zo veel mogelijk bidonnen voor je budget wil hebben. Heb je liever bidonnen die tegen een stootje kunnen? Kies dan voor aluminium bidonnen. Ook kun je kiezen voor grote bidonnen met extra inhoud.

bedrukte goedkope bidons met logo

Bidonnen in standaard kleuren

Wil je de bidonnen laten maken in een specifieke kleur? Dat kan. Alle bidonnen hebben eigen specifieke standaard kleuren waaruit je kunt kiezen. Voor de goedkope bidonnen en aluminium bidonnen kun je de kleur van de body kiezen. Bij grote bidonnen kun je kiezen voor een van de standaard kleuren voor de dop.

aluminium bidons bedrukt met logo

Bidonnen laten bedrukken

Na het kiezen van het soort bidon en samenstellen van de kleur, kun je de bidonnen laten bedrukken met een eigen ontwerp. Vaak bedrukken we de bidonnen op de body met een simpele opdruk. De goedkope bidonnen en aluminium bidonnen kunnen we ook volledig rondom bedrukken op de body.

grote bidons bedrukken

Inhoud van de bidons

Handig voor onderweg, tijdens het sporten, een dagje uit of andere activiteiten. Bidons met logo komen altijd en overal van pas. Wij hebben verschillende soorten bidons, met grote inhoud of kleine inhoud. Voor ieder wat wils. Goedkope bidons hebben standaard een inhoud van 500 ml. Ook hebben we aluminium bidons met een standaard inhoud van 650 ml. Zijn deze bidons nog niet groot genoeg? Kies dan voor grote bidons met een inhoud van 680 ml.

aluminium bidons bedrukt met logo

Voorbeelden van bedrukte bidons

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte bidons

Heb je interesse gekregen in bedrukte bidons? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bidons met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!