< Stopwatches bedrukken | met logo | Promoboer
goedkope stopwatch bedrukken
goedkope stopwatches bedrukken
gele retro stopwatch
rode retro stopwatch
goedkope moderne stopwatch
goedkope plastic stopwatch
plastic stopwatch bedrukken

Bent u op zoek naar een goedkope stopwatch?

Wij zijn de producent van de goedkoopste stopwatches. Populaire stopwatches zijn de klassieke stopwatch met uitstekende knopjes en de moderne stopwatch met weggewerkte knopjes. De goedkope stopwatches worden geleverd inclusief omhangkoord en batterijen. De goedkope stopwatches beschikken over een digitaal display met tijdfunctie, alarmfunctie en u kunt er rondetijden mee meten.

  • Klassieke retro stopwatch met uitstekende knopjes
  • Moderne stopwatch met weggewerkte knopjes

Stopwatch met logo bedrukken

De retro stopwatch produceren wij in verschillende basiskleuren, zoals zwart, geel, blauw en rood. De moderne stopwatch leveren wij standaard in de kleurencombinatie zilver-zwart zoals op de foto’s. Wij kunnen ter promotie de populaire stopwatches bedrukken met logo, tekst of slogan. Een gepersonaliseerde stopwatch is een leuke give-away.

  • Stopwatch personaliseren met logo of tekst
  • Stopwatch bedrukken met één tot en met vier kleuren
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste stopwatch met logo

Wij produceren de goedkoopste stopwatches. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de stopwatches, want welk soort stopwatch wil u? En op welke manier wilt u de stopwatch bedrukken? Dit zijn factoren die de prijs van de goedkope stopwatch bepalen. Ook de kleur van de stopwatch en het aantal stopwatches dat u verlangd zijn van invloed op de stukprijs. Wij leggen de factoren graag aan u uit.

Soort stopwatch

Een stopwatch of stophorloge is een instrument om nauwkeurig tijd te registreren vanaf het moment dat het uurwerk werd gestart. Het kan ook weer worden gestopt om exact de verstreken tijd af te lezen. Wij hebben twee verschillende soorten goedkope stopwatches.

Retro klassieke stopwatch

Kent u de klassieke stopwatch nog? De stopwatch heeft opliggende knoppen. Met de verschillende knoppen bedient u de functies van de stopwatch. De stopwatch heeft naast een tijdmeet functie ook een alarmfunctie, sluimerfunctie, uur signaal functie en maand, dag en tijdfunctie. De retro klassieke stopwatch is de goedkoopste stopwatch.

Sport stopwatch

De goedkope sport stopwatch is een gestroomlijnde stopwatch met weggewerkte knoppen. Met de knoppen en het digitaal display kunnen de verschillende functies worden bediend. Net als de klassieke stopwatch heeft de sport stopwatch een tijdfunctie, alarmfunctie, tijdfunctie en uur signaal functie.

Kleur stopwatch

De klassieke goedkope stopwatch produceren wij in verschillende basiskleuren, zoals zwart, geel, blauw en rood. Tegen extra kosten is het mogelijk op de stopwatch in eigen kleur te laten produceren. Kies voor een basiskleur als u op zoek bent naar de goedkoopste stopwatch.

De sport stopwatch leveren wij standaard in het zilver. e klassieke goedkope stopwatch produceren wij in verschillende basiskleuren, zoals zwart, geel, blauw en rood.

Stopwatch bedrukking

Wij kunnen alle stopwatches bedrukken met logo, tekst of afbeelding. De goedkoopste bedrukte stopwatch heeft een opdruk van maximaal één kleur. Wij kunnen ook stopwatches bedrukken met twee, drie of vier kleuren. Het aantal kleuren is van invloed op de stukprijs.

Net als het aantal kleuren, is ook het aantal posities een prijsbepalende factor. De stopwatch bedrukken wij standaard op de voorzijde. Wilt u ook de achterzijde van de stopwatch bedrukken? Dan is dit mogelijk tegen extra kosten.

Aantal goedkope stopwatches

Bij grotere afname geven wij korting. We hebben daar geen standaard voor en is onder andere afhankelijk van bovengenoemde factoren. Wij streven ernaar om altijd de goedkoopste aanbieder van de stopwatches te zijn en bieden u altijd de goedkoopste stopwatches aan.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!