longdrink glazen bedrukken met logo
longdrink glazen bedrukken met logo
goedkope glazen met opdruk
goedkope longdrinkglazen
shotglaasjes bedrukken met logo
goedkope shotglaasjes
vierkant shotglaasje bedrukken met logo
goedkope champagneglazen bedrukken met logo
bedrukte wijnglazen
bierglas vaasje bedrukken
whiskeyglazen bedrukken met logo
bedrukte theeglazen
koffieglazen bedrukken met logo

Goedkope glazen voor horecagelegenheden

Wij produceren goedkope glazen voor de keuken op kantoor en diverse horecagelegenheden, zoals bars, restaurants, hotels, kroegen en discotheken. De meest verkochte glazen zijn longdrinkglazen en shotglazen, maar wij produceren ook populaire champagneglazen, wijnglazen, bierglazen, whiskeyglazen, theeglazen en koffieglazen.

  • Longdrink glazen of frisdrank glazen
  • Shotglaasjes
  • Overige populaire glazen

Glazen bedrukken met bedrijfslogo

Wij kunnen alle glazen bedrukken met logo of tekst. Glazen bedrukken is de perfecte optie om naamsbekendheid te vergroten. Een bedrukt glas is slijtvast en zijn daarom geschikt voor de vaatwasser. Glas bedrukken wij standaard op één positie. Indien gewenst kunnen wij meer posities of geheel rondom bedrukken.

  • Standaard glas bedrukken op één positie
  • Glas bedrukken met één tot vier kleuren of full colour
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope drinkglazen bedrukken met logo

Longdrinkglazen, bierglazen, koffieglazen en theeglazen zijn in de horeca of kantoor meest gebruikte artikelen. Daarnaast hebben wij nog andere populaire drinkglazen zodat u voor elk drankje het juiste glas kunt hebben. Wij kunnen de verschillende soorten goedkope drinkglazen bedrukken met uw logo of tekst.

Soorten glazen

Wij hebben een groot assortiment aan glazen in allerlei verschillende soorten en maten. Wij hanteren de gestandaardiseerde drinkglazen. Dat betekent dat wij voor de formaten kiezen die gebruikelijk zijn voor de drinkglazen. Indien u andere formaten drinkglazen wenst, dan raden wij aan om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Longdrinkglas

Longdrinkglazen zijn er in vele soorten en maten. De meest voorkomende longdrinkglazen hebben een inhoud van 27 cl. De longdrinkglazen zijn prima geschikt voor limonade, frisdrank en diverse alcoholhoudende dranken.

Shotglas

Een borrelglas of shotglas is een glaasje waar sterkedrank uit gedronken wordt. Een shot is een kleine hoeveelheid sterkedrank, zoals whisky of rum. De hoeveelheid drank die in een shotglaasje kan, is meestal 2 of 3 cl, maar maximaal 5cl.

Champagneglas

Voor champagne wordt de zogenaamde flûte of fluit gebruikt. Dit is een hoog smal glas, waardoor de frank regelmatig en langdurig blijft bruisen. Champagne in een gewoon wijnglas serveren is geen goed idee, want de belletjes zijn dan vrijwel direct uit de wijn verdwenen.

Wijnglas

Een wijnglas is een drinkglas bedoeld om wijn uit te drinken. Er bestaan verschillende soorten glazen die specifiek voor een bepaalde wijn zijn ontworpen. Wij hebben wijnglazen voor rode wijn, witte wijn, sherry en mousserende wijn.

Bierglas

Een bierglas is een beker van glas of drinkglas speciaal ontworpen om bier uit te drinken. Bier is er in vele smaken en dat geldt ook voor bierglazen. Wij hebben het meest universele bierglas in ons assortiment: het vaasje.

Whiskeyglas

Bedoeld voor het serveren van alcoholische dranken als Whisky met ijs ("on the rocks") of voor het maken van bepaalde cocktails. Een goede whiskey smaakt nog beter in een bedrukt wishkeyglas. Dit type glazen is vaak mooi versierd en ligt stevig in de hand.

Koffieglazen en theeglazen

Een theeglas of koffieglas is een glazen beker. De glazen zijn hittebestendig en kunnen dus voor allerlei warme dranken gebruikt worden. De inhoud van de meeste glazen is ongeveer 0,25 liter.

Drinkglazen bedrukken

wij kunnen drinkglazen bedrukken met het door u gewenste logo of tekst. De bedrukking brengen wij standaard aan op één positie op het glas. Wij kunnen de glazen bedrukken op meer posities, dit zal echter wel de stukprijs van de drinkglazen verhogen. De gewenste opdruk brengen wij op het glas aan. Wij verhitten het glas vervolgens meerdere keren zodat de bedrukking steeds dieper in het glas komt te zitten. Dat betekent dat de opdruk slijtvast word. De bedrukte glazen zijn geschikt om in de vaatwasser te doen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!