Mini vrachtwagen op schaal gemaakt

Wil je je relaties, klanten of werknemers een leuk relatiegeschenk geven? Laat dan een miniatuur vrachtwagen met eigen logo bedrukken. Deze mini trucks worden gemaakt van kunststof en de schaal is 1:87. Extra leuk is dat de wielen kunnen ronddraaien, zodat deze kleine vrachtwagen op schaal ook kan rijden. Niet alleen leuk als eye-catcher op het bureau, maar ook leuk voor kinderen om mee te spelen.

Minituur vrachtwagen met eigen logo

De cabine en oplegger van de mini truck zijn standaard wit van kleur. Wij kunnen de miniatuur vrachtwagen bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, product of andere opdruk. De bedrukking kan aan weerskanten van de oplegger bedrukt worden. Dit kan all-over en in full colour. Vooral in de transportwereld is deze gepersonaliseerde miniatuur vrachtwagen met eigen logo een populair geschenk. De bedrukte miniatuur vrachtwagen wordt geleverd in blister verpakking.

Voorbeelden van bedrukte miniatuur vrachtwagen laten maken

De afgelopen jaren hebben tientallen bedrijven miniatuur vrachtwagens laten maken. Van transportbedrijven tot personenvervoer en van pakketvervoerders tot bezorgdiensten. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrukte miniatuur vrachtwagens.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!