promofiets met reclamebord
promofiets met reclamebord
promofiets met reclamebord
Driewieler promobikes
fietsaanhanger met reclame
promotiefiets met aanhanger
reclamebord aanhanger voor fiets
Goedkope promobike aanhanger
promotiefiets met goedkope aanhanger
Promotievoertuig met aanhanger

Tover fietsen om tot promobikes met deze aanhangers

Met onze billboard aanhangers kun je reclame maken achter iedere fiets. In de combinatie noemen wij dit promobikes of promotiefietsen. Je koopt bij ons geen fiets, maar juist de aanhanger die achter fiets gehangen dient te worden. Het pakket bestaat uit een frame, wielen en universele koppeling voor aan de fiets. Je installeert de aanhanger in slechts enkele minuten. In het frame dient een doek of zeil gespannen te worden. Promobikes trekken altijd veel aandacht van het publiek en zijn bovendien erg handig in het gebruik.

  • Pakket voor het maken van een billboard aanhanger
  • Universele koppeling voor aan iedere fiets
  • Frame verkrijgbaar in ieder gewenst formaat
  • Eventueel met volledig full colour bedrukt zeil

Formaten van de frames

Trek de aandacht van publiek met billboard aanhangers

Deze abri aanhangers voor achter de fiets maken het mogelijk om gericht reclame te maken tegen lage kosten. Heb je een sportieve doelgroep, dan kun je reclame maken bij een sportevenement. Wil je reclame maken voor een nieuw product en zoveel mogelijk mensen bereiken? Dan ga je op een drukke locatie staan, bijvoorbeeld in de stad of bij een station tijdens piekuren. Deze manier adverteren is niet alleen gerichter, maar ook een stuk goedkoper dan traditionele media. Bovendien kun je het zeil zo vaak verwisselen als je wilt. Indien gewenst kunnen wij een volledig full colour bedrukt zeil bijleveren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Formaten van de frames van de abri aanhanger

Basispakket met 3 opties

De aanhangers van de promobikes kunnen geleverd worden in alle denkbare formaten. Ons meest verkochte basispakket biedt drie verschillende formaat opties, namelijk: staand, liggend en vierkant. Door het slimme ontwerp kun je deze in een handomdraai omzetten.

Uitbreidingspakket voor in totaal 7 opties

Wil je nog meer opties, kies dan voor een uitbreiding van het basispakket. Deze uitbreiding biedt vier extra opties, waardoor het totaal op 7 formaten komt, namelijk: één staand, vier liggend en twee vierkant.

Andere formaten nodig? Ook dat is mogelijk!

De formaten hierboven zijn de meest verkochte formaten. Het is daarnaast ook mogelijk om andere formaten te bestellen, zowel groter als kleiner. Op aanvraag sturen wij een overzicht van alle formaten die wij verkopen. Je kunt gebruik maken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Waarom zou je abri reclame fietsen moeten inzetten voor je campagne?

Betere targeting

Onze billboard aanhangers bieden je de mogelijkheid om gericht reclame te maken. Voordelen zijn dat je op een specifieke locatie reclame kunt maken, dat je alleen zichtbaar bent tijdens piekuren en dat het veel goedkoper is dan traditionele media. Het is niet alleen goedkoper, het is dus ook gerichter, zodat de kans groter is dat je de juiste mensen bereikt. Adverteer beter, geef minder uit!

Goedkoper dan traditionele reclame

Met onze mobiele billboard hoef je maar één keer te betalen om voor altijd te adverteren. Daarnaast beslis je ook waar en wanneer je adverteert. Zo heb je altijd de volledige controle over de campagne met promobikes. Bovendien is deze manier van reclame maken veel goedkoper dan traditionele reclame!

Gemakkelijke installatie

Dankzij het flexibele formaat en de eenvoudige installatie kun je je advertentie sneller en tegen lagere kosten wijzigen in vergelijking met andere media. Om nog maar te zwijgen over de gemakkelijke installatie: binnen een paar minuten kan de installatie voldaan zijn!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!