geur teststrips
losse geur teststrips
geur teststrips met folie
geur teststrips in eigen vorm
geur teststrips bedrukken in full-colour
geur teststrips met logo
parfum geur teststrips boekje
geur teststrips boekjes met logo
standaard geurkaartjes
boekje met geur teststrips
bedrukte boekjes met geur teststrips
boekje met geur teststrips en logo

Geurstrookjes bedrukken

Promoboer is leverancier van goedkope geurstrookjes en blotters. Bij ons kunt u kiezen tussen losse teststrip geurstrookjes of geurboekjes met teststrip. De papieren geurstrookjes worden ook wel parfum geurtesters of parfumstrookjes genoemd. De testtrips worden veel gebruikt in parfumerieën en drogisterijen voor het testen van geuren en parfums. U kunt bij ons ook gekleurde teststrips, testrips in andere vormen of teststrip boekjes bestellen. Losse teststrip geurstrookjes leveren wij vanaf 1000 stuks.

  • Losse geurstrookjes
  • Geurboekjes met losse test strips

Teststrips en boekjes bedrukken met logo, afbeelding of tekst

Als fabrikant kunnen wij zowel de losse teststrips bedrukken als de teststrip boekjes bedrukken. Bij de geurboekjes kunnen wij zowel de voorkant als achterkant bedrukken. Wij kunnen de bladzijdes van de boekjes van een opdruk voorzien die doorloopt in de losse teststrips, maar uiteraard kunnen wij ook de teststrips van dezelfde opdruk voorzien. Met name parfumeriezaken laten de teststrips bedrukken met logo of tekst zodat consumenten een blijvende herinnering hebben aan het bedrijf of de geur. Naast het bedrukken kunnen wij de blotters een luxe uitstraling geven door teststrips van een zilveren of gouden folie te voorzien.

  • Losse geurstrookjes bedrukken met logo, tekst of ander ontwerp
  • Geurboekjes bedrukken met logo, tekst of ander ontwerp
  • Luxe geurstrookjes met zilveren en gouden folie
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste geurtest strips met logo opdruk

Promoboer is leverancier van de goedkoopste geur teststrips en geur teststrip boekjes. Wij kunnen de verschillende soorten geurstrookjes bedrukken. Er zijn een aantal factoren die de prijs van de goedkope teststrips bepaalt, dat zijn het soort geurteststrip en bedrukking. Door rekening te houden met die factoren kunt u zelf op zoek naar de goedkoopste geurteststrips zodat u met een beperkt marketingbudget toch een zo groot mogelijk doelgroep kunt aanspreken.